Silvio Dante je napisao:
Глупост. Шта нападате на Кузмановића, једноставном погодила га лопта у руку. Дечко треба у следећој утакмици да игра од почетка.
Очигледно вам није познато да је од свих играча на терену највише погрешних пасова имао Милијаш!
Кузмановића у прву поставу уместо Милијаша.
Жигића и Пантелића на клупу а Лазовића (који је осетно подигао квалитет у нападу уласком) и Мрђу пустити да нешто покушају, мада ја од када пратим нас на великим такмичењу никада нисмо имали слабији напад.
Одбрана је била ок, а Луковић шта је мислио код другог жутог само он зна. Сада ће Суботић вероватно да буде стартер.
Утакмица је изгубљена пре свега због зихерашког односа према игри, да се пре свега одбрани гол а не да се да исти постигне и то против Гане која има слабији напад од Немаца и Аустралијанаца.
Такође Тошић је могао да уђе и тако можда дигне средину.
Шансе да прођемо даље 10% и то ако нам се поклопе резултати осталих екипа.
Ja sam taj koji je pljuvao repku kroz cijele kvali. i poslij kvali. i ponavljao da nemamo, prosto nemamo igru i nekog koji bi nastojao da od ovih momaka napravi tim koji bi pokusao da stvori neku pas-igru na terenu . Izgledali su kao omladinski pogon nekog osrednjeg kluba, tipovi koji ne znaju koji prostor na terenu da pokrivaju i u datom tren. da se nadju na raspolaganju na pravom mjestu.. Tragikomicno su ometali jedan drugom poziciju i gusili loptu na centru. Ali to se vec ponavlja iz utakmice u utakmicu. Krasic je danas, na veliko iznenadjenje, bio najveci remet. faktor!
Slazem se sa tobom u potpun. da su Kuzman, Tosic i eto Lazovic trebali da nastupe, mada bi ja volio da je mozda usao Mrdja koji je bio jedino osvjezenje i obecavavajuci u ovim pripr. utakmicama. ali to je trebalo da se ucini u samoj pauzi.. Ne mogu da oprostim Anticu sto se uhvatio Zigica, Milijasa pa i "mister promasaj"-Pantelije kao pijan plota..
Ovim je pokazao koliko je u stvari los takticar i da uopste nije uigravao neke druge kombi. u pripremama, npr.: Kacar, Tosic, Lane (u spicu) istovrem. na lijevoj strani..
ALi evo vec se i sam licno diskredituje sa najnovijim izjavama, i za to nije potrebno da ga neko sa strane "ispljuje".. Profesionalac u njeg. godinama ne bi se zalio na lose sudjenje vec jasno predocio do znanja sopstvene propuste. Divno je sto je stajao iza svojih pulena i uspio da izgradi kod njih neki osjecaj samouvazavanja i izvjesnu mjeru samopouzdanja kroz kvali., ali kao kreator igre i taktike on zaista nema znanja.. Covjek je trener starog kova i fudbal koji on kreira je arhaican.. Jednostavno nema "muda" da izmjeni neke stvari (ili previse postuje neke pojedince u timu koji su iznijeli kvali. i na taj nacin (kao) stekli kredit da zapocnu i prven. u prvih 11!)
Ovo danas je bilo ocajno do granica izdrzljivosti, staro dobro bunarenje u mihinom stilu.
Kuzman. nisam napao zbog njeg. pokaz. igre ali se na kraju potpuno degradirao sa ovim potezom.. i fudbal. profesionalca onako naivno lopta ne moze da pogodi..
penal je zasluzen i cist kao suza.
pitanje je koliko ce ovo uticati na njegovu psihol. stabilnost pa stoga nisam siguran da bi sad bio dobro rjesenje da zapocne protiv pancera..
Gdje je taj Kacar??!-momak oko kojeg je trebao da gradi vezni red umjesto Milijasa jos prije godinu dana zajedno sa Stankovicem a ne da mu bude zamjena..
Subotic i Vidic apsolutno ne funk. zajedno, ako jos i dodamo danasnje Vidic. katastrof. izdanje-no comment!
nemam snage vise da pisem!
Vrlo zivo su mi ostala sjecanja iz njemacke 2006 gdje sam na slican nacin "predvidio" nasu katastrof. igru. i skoro u potpun. iste stvari prepoznajem ovde..
prosto smo razbijeni i nikakvih osnova za dalju nadu nema..