banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 12:57 Danas je 30 Jun 2026, 12:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2010, 17:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Psychonaut je napisao:
Tolika hajka na Krasića, a realno on je jedan od rijetkih koji zna da napravi prodor u napad. Stanković je tu, ali ništa, neprimjetan, pogotovo na važnijim utakmicama. Jeste zakazao ali i čitav tim je i realno bolje zamjene za Krasića nema.

Красић је данас највише претрчао од наших.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
skypostman je napisao:
Psychonaut je napisao:
Tolika hajka na Krasića, a realno on je jedan od rijetkih koji zna da napravi prodor u napad. Stanković je tu, ali ništa, neprimjetan, pogotovo na važnijim utakmicama. Jeste zakazao ali i čitav tim je i realno bolje zamjene za Krasića nema.

Ali je to njegovo trcanje bilo potpuno beskorisno. Nijednom nije probio po desnoj strani!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:02 
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
vb87 je napisao:
skypostman je napisao:
Psychonaut je napisao:

Ali je to njegovo trcanje bilo potpuno beskorisno. Nijednom nije probio po desnoj strani!

Јбг. За разлику од Милијаша тетке и остале компаније, који нису уопште трчали.

Такође, Рајевац је тактички одлично одрадио утакмицу(што је било и за очекивати), затворио нам је бокове и готово, нема игре.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Krasica pominjem zato sam najvise ocekivao od njega.
Od Milijasa ne ocekujem nista, jer je kriminalan igrac koji nema ni tehniku, ni brzinu, a vala ni kondiciju.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Problem kod nas Srba je taj sto bi pljuvali i Mesija i Toresa i Gerarda... poslije prve lose utakmice u reprezentaciji. Bolje i ne zasluzujemo kao nacija

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
:( :( :(

http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak/miki-nije-mogao-slaviti-dok-srbija-place-/496329.aspx

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Утакмица каква се очекивала и нажалост једна грешка је одлучила исход , што се играча тиче неки су подбацили неки једноставно не могу боље и то је реално ,одбрана солидна, везни ред надигран и физички и тактички, нападачи су имали довољно шанзи за овакву утакмицу , лопта није хтјела у го. Ја им свима заједно дајем пролазну оцијену и подршку за наредне утакмице.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Silvio Dante je napisao:

Глупост. Шта нападате на Кузмановића, једноставном погодила га лопта у руку. Дечко треба у следећој утакмици да игра од почетка.
Очигледно вам није познато да је од свих играча на терену највише погрешних пасова имао Милијаш!
Кузмановића у прву поставу уместо Милијаша.
Жигића и Пантелића на клупу а Лазовића (који је осетно подигао квалитет у нападу уласком) и Мрђу пустити да нешто покушају, мада ја од када пратим нас на великим такмичењу никада нисмо имали слабији напад.

Одбрана је била ок, а Луковић шта је мислио код другог жутог само он зна. Сада ће Суботић вероватно да буде стартер.

Утакмица је изгубљена пре свега због зихерашког односа према игри, да се пре свега одбрани гол а не да се да исти постигне и то против Гане која има слабији напад од Немаца и Аустралијанаца.

Такође Тошић је могао да уђе и тако можда дигне средину.

Шансе да прођемо даље 10% и то ако нам се поклопе резултати осталих екипа.

Ja sam taj koji je pljuvao repku kroz cijele kvali. i poslij kvali. i ponavljao da nemamo, prosto nemamo igru i nekog koji bi nastojao da od ovih momaka napravi tim koji bi pokusao da stvori neku pas-igru na terenu . Izgledali su kao omladinski pogon nekog osrednjeg kluba, tipovi koji ne znaju koji prostor na terenu da pokrivaju i u datom tren. da se nadju na raspolaganju na pravom mjestu.. Tragikomicno su ometali jedan drugom poziciju i gusili loptu na centru. Ali to se vec ponavlja iz utakmice u utakmicu. Krasic je danas, na veliko iznenadjenje, bio najveci remet. faktor!

Slazem se sa tobom u potpun. da su Kuzman, Tosic i eto Lazovic trebali da nastupe, mada bi ja volio da je mozda usao Mrdja koji je bio jedino osvjezenje i obecavavajuci u ovim pripr. utakmicama. ali to je trebalo da se ucini u samoj pauzi.. Ne mogu da oprostim Anticu sto se uhvatio Zigica, Milijasa pa i "mister promasaj"-Pantelije kao pijan plota..
Ovim je pokazao koliko je u stvari los takticar i da uopste nije uigravao neke druge kombi. u pripremama, npr.: Kacar, Tosic, Lane (u spicu) istovrem. na lijevoj strani..
ALi evo vec se i sam licno diskredituje sa najnovijim izjavama, i za to nije potrebno da ga neko sa strane "ispljuje".. Profesionalac u njeg. godinama ne bi se zalio na lose sudjenje vec jasno predocio do znanja sopstvene propuste. Divno je sto je stajao iza svojih pulena i uspio da izgradi kod njih neki osjecaj samouvazavanja i izvjesnu mjeru samopouzdanja kroz kvali., ali kao kreator igre i taktike on zaista nema znanja.. Covjek je trener starog kova i fudbal koji on kreira je arhaican.. Jednostavno nema "muda" da izmjeni neke stvari (ili previse postuje neke pojedince u timu koji su iznijeli kvali. i na taj nacin (kao) stekli kredit da zapocnu i prven. u prvih 11!)
Ovo danas je bilo ocajno do granica izdrzljivosti, staro dobro bunarenje u mihinom stilu.

Kuzman. nisam napao zbog njeg. pokaz. igre ali se na kraju potpuno degradirao sa ovim potezom.. i fudbal. profesionalca onako naivno lopta ne moze da pogodi..
penal je zasluzen i cist kao suza.
pitanje je koliko ce ovo uticati na njegovu psihol. stabilnost pa stoga nisam siguran da bi sad bio dobro rjesenje da zapocne protiv pancera..

Gdje je taj Kacar??!-momak oko kojeg je trebao da gradi vezni red umjesto Milijasa jos prije godinu dana zajedno sa Stankovicem a ne da mu bude zamjena..
Subotic i Vidic apsolutno ne funk. zajedno, ako jos i dodamo danasnje Vidic. katastrof. izdanje-no comment!

nemam snage vise da pisem!

Vrlo zivo su mi ostala sjecanja iz njemacke 2006 gdje sam na slican nacin "predvidio" nasu katastrof. igru. i skoro u potpun. iste stvari prepoznajem ovde..

prosto smo razbijeni i nikakvih osnova za dalju nadu nema..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nema sta...procitani smo ko bukvar...dupliranje na bekovima i Krasic i Lane nemaju sta da traze u igri....a ako njih nema znaci nema ni nas...zalosno ali je tako...do kraja bi trebalo isforsirat Kacara jer je to igrac koji moze na sredini da se nosi sa dvojicom (kao sto je Diaby to radio u francuskoj pa pravio puno prostora Gourcuffu i Toulalanu)...drugacije je glupo i pomisljat na neko oporavljanje protiv svaba....ne bojim se ja sada ni Svaba ni Ozija ni Subotica nego se bojim samo naseg mentaliteta...mozemo stisnut zube i pobjedit dvije utakmice ali je pitanje koliko to imamo u glavi....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Kukavicka Anticeva taktika, umjesto da se ide na pobjedu, on se zatvorio, kalkulisao i te su nam se kalkulacije odbile o glavu. Rajevac ga je totalno procitao. Antic nije video sve ono sto je video prosecan posmatrac. Psihicka priprema je bila 0, kukavicka igra na 1 bod, u utakmici koja je odlucujuca za prolaz. Lukovic (najbolji pojedinac) jedini napaljen i visi mu drugi zuti - bez izmjene.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
vb87 je napisao:
Od Milijasa ne ocekujem nista, jer je kriminalan igrac koji nema ni tehniku, ni brzinu, a vala ni kondiciju.

Mилијаш има и технику и кондицију, али за на мале испред зграде.

Оно што је ову репрезентацију Србије издвајало од ранијих (репрезентација СЦГ и СРЈ) су две ствари:

1. тренер који је колико толико одавао утисак ауторитета
2. коначно неколико брзих играча

Десно Бане и Красић. Бане у Челзију одличан у одбрани, често ишао напријед, пробијао страну, дао неке битне голове главом. Красић јак у игри један на један, не тражи га џабе пола Европе.
Лијево Коларов и Лане. Коларов имао киксева у Лациу у дефанзиви, али сјајан шут са дистанце и јак продор. Лане брз, опасан, са дозом курчевитости коју волим код играча.

И онда Гана и... ништа! Без координације, дуплих пасова, без лопти у простор за Красића и Ланета (већ увијек у ноге).

Ко је гледао изјаве Красића и Станковића послије меча на РТС-у, видио је колико су сјебани. Сад је успјех вратити тим психички за меч са Швабама.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Acrobatico je napisao:
Kukavicka Anticeva taktika, umjesto da se ide na pobjedu, on se zatvorio, kalkulisao i te su nam se kalkulacije odbile o glavu. Rajevac ga je totalno procitao. Antic nije video sve ono sto je video prosecan posmatrac. Psihicka priprema je bila 0, kukavicka igra na 1 bod, u utakmici koja je odlucujuca za prolaz. Lukovic (najbolji pojedinac) jedini napaljen i visi mu drugi zuti - bez izmjene.

U potpunosti se slazem sa tobom,Banetu i Kolarovu ko da je zabranio da prelaze centar terena i tako da nisu mogli pomagati napadu cak i kad bi krenuli on ih je vracao

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 19:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
jel rukomet?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
lukovic je do crvenog bio nas najbolji igrac, nije ni jednu gresku napravio. nije krasic kriv sto je odigrao lose, on jednostavno nije dobio ni jednu loptu kako bog zapovijeda, a za to su najvise krivi stankovic i milijas koj nije spreman da se nosi sa ovim chamugama.
ne zamjeram im na igri nista, ako ne znaju igrati, nema veze, ali mi smeta sto niko nije pokazao da ima muda i da zeli da se bori i da da sve od sebe. one chamuge svi zajedno nemaju tri i po mozdane celije, ali su letjeli po terenu i kad god su mogli, oni su bez problema usli u neki duel i uklizali i letjeli su po terenu, ljudi su dali daleko sve od sebe.
definitivno treba uraditi neke izmjene, pantelic je i ovo prvenstvo trebao gledati od kuce, covjek ne zna ustopati loptu. al sad je kasno za bilo sta. realno, svabe ce nas pojesti, ako uzmemo tri boda australiji, bice odlicno. evo gledam ger-aus, razbise ih svabe. nisam optimista da se moze bilo sta uraditi po pitanju prolaska, sad samo treba da gledaju kako da se sto manje obrukaju. u svakom slucaju, ogroman uspjeh je i biti u juznoj africi.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jedina pozitivna stvar..Gledao utakmicu na ogromnoj plazmi. I cudo se desilo. CIJELA Hajdukoviceva glava je stala u kadar. Jes da je kamerman morao snimati sa Opstine, al eto..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Nakon sto sam pogledao prvo poluvrijeme jedino mi nije bilo jasno da li Antic ide na to da se prvo odigra sa sto manje zamora jer je jasno da nasi fizicki ne mogu parirati Gani.
Medjutim, nikakva trka (osim one adrenalinske kad smo primili gol) nije postojala ni u drugom poluvremenu.

Da, jeste Krasic procitan, i nije covjek kriv sto su njega oznacili kao najvecu opasnost pa to bi svako mogao zakljuciti, ali mi nije jasno zasto je ostatku tima usla voda u usi kad su vidjeli da im Krasic ne moze pomoci?
Utakmica mi je manje vise licila na one nekadasnje utakmice kad Mihajlovic nabije loptu preko cijelog terena do Mijatovica, ovaj automatski pada i svi se nadamo faulu da bi onaj isti Mihajlovic pokusao dati gol iz slobodnjaka... nije valjda da se kod nas opet pocelo svoditi na to da imamo jednu glavnu taktiku za igru?
Mislim - manje vise, kad su vidjeli da taktika "Krasic po krilu" ne funkcionise, a crnci trce na sve strane, bili su bezidejni.

Odbrana je na momente djelovala nesigurno, ali nista strasno, da nije bilo penala ne bi Gana dala gol da je bilo jos 45 minuta da se igra.

E al najvise mi nije jasno kako je onaj RETARD mogao u sred 16-terca onako tupavo skociti sa rukama u zraku kad znamo:
- da se svako igranje rukom, pa i onako nehoticno, kaznjava
- da se ona lopta, takva kakva jeste, glupo krece kroz vazduh
- da nije bilo neke pretjerane opasnosti cak i da ju uopste nije pokusao dirati rukom/glavom...

Kad se na to doda komentar hrvatskog voditelja da Zigica ima svugdje na terenu (a najsporiji je i najtrapaviji igrac), te da taj Zigic u jednom momentu uklizava u svom 16-tercu da izbije loptu, onda mi nije jasno gdje je igra nase reprezentacije...

Sad bi nasi trebali zaboraviti sve kalkulacije sa Ganom, i odmah se okrenuti na utakmicu koja je SVE ILI NISTA... Jer kako stvari stoje, sad nam jedino igra da dobijemo obe utakmice....

Poslednji put menjao RSboljaPolovinaBiH dana 13 Jun 2010, 20:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
ljudi gledajte malo i sa pozitivne strane:

pravac u kladzu dok jos kvotiraju po starom i 18.06. singl na Germany: "2"! :wink:
kvota preko 1.80

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
i pored svega sto se desilo ja i dalje vjerujem u momke i antica i vjerujem u prolazak dalje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2010, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
mandrak je napisao:
i pored svega sto se desilo ja i dalje vjerujem u momke i antica i vjerujem u prolazak dalje.

Oni prvo trebaju poceti vjerovati u sebe, jer protiv njemacke moze MOZDA biti prolaza ako daju svojih 120%...

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]