banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2013, 10:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Dobar je igrač ali za 220.000 ojra po sezoni...
Po meni smo napravili glupost,em se odrekli igrača em ga moramo plaćati...
Umjesto da mu se traži klub pa kad ga nađemo mi ovako.

Ali valjda ono "zlo" Ćoki :D zna šta radi

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 10:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Intervju sa Gurovicem

http://www.mozzartsport.com/vesti/milan ... -podrzavao

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Zvezda kažnjena sa 15.000 evra

Zbog ubacivanja predmeta na teren u meču sa Ulmom, disciplinski sudija Evrokupa nije imao milosti za crveno-bele i najavio još oštrije kazne ako se u naredne tri godine nešto slično ponovi

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://sportal.rs/news.php?news=94141

Na b92 snimak utakmice u 00:30.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Braun... Cijenim da je ovo jednostavna priča. Nije doprinijeo na adekvatan način, zauzima mjesto jednog stranca, a Raško je za manje novca pokazao više. Tako da kod Brauna nema adekvatne proporcije između uloženog i pokazanog na terenu, a ujedno to pokazuje da je porpilično pogrešno bilo selektirati ekipu, bez pravog rješenja na klupi. Tako se došlo do toga da Vukoičić jednostavno ne vidi Brauna u svojim zamislima i to je to...

Vukoičić... Nisam se osvrtao na utakmicu od nedjelje, usljed manjka vremena, pa ću i kroz taj meč, malo da elaboriram i njega. Vidjelo se u nedjelju zašto je Vujošević bolji trener od VUkoičića, čime nikako ne bih želio da kažem da Vlada nema prostora i vremena da se još unaprijedi. Naime, loše spremljena utakmica, u kojoj znaš da protivnik nema mnogo taktičkih iznenađenja, usljed uskog rostera i da može da te napadne unutrašnjom igrom ili da ugura u šutersku seriju nekog od spoljnih igrača i koristi njegovu "vruću ruku" (što bi rekao brat Edin). I to ispadne totalno nakaradno u prvom poluvremenu i to bez Gordona i sa minimalnim doprinosom Lučića. Slabo je birao izmjene, dugo tražio rješenja u petorci, nekako olako dopustio da bez pravog odgovora Partizan ode na veliki plus. Samardžiski onda dobije 6 minuta, Brauna uvede hladnog tek u drugom poluvremenu i da mu opet par minuta na terenu, a početak treće četvrtine i ono tumbanje maltene komplet petorke je bio pravi hazarderski potez i potpuno nerezonski. Da Partizan već tada nije bio u kontra ritmu, bilo bi to žestoko kažnjeno... Naravno nije sve crno, ima i Vlada odličnih poteza, ali previše šablonski razmišlja tokom meča premalo šuterski koristi Simonovića i zasad osim osovine Rakoč - Katić, ne vidim drugu standardnu opciju u napadu... Za Simona bi morala postojati neka akcija, kojom bi dobio bar 2-3 otvorena šuta po meču. Vidjeli smo kako Partizan pravi uzastopne blokove za Bertansa, koji poslije pogođenih par otvorenih trojki, može da gađa iz gledališta preko šest ruku, biće mu svejedno... Pričao sam ranije i da mi je čudno da Katić ne sarađuje više na back door pasovima sa Nelsonom i Skotom, ali sve to ide u drugi plan, pred i dalje poroznom odbranom. Nije više problem ni u stalnim preuzimanjima, i to se odradi solidno, koliko je problem nekonstantnost u intenzitetu odbrane. Kapiram da se ne može igrati na istom nivou svih 40 minuta, ali tu trener baš treba da pravi balans. Ne traži se minut odmora isključivo kad protivnik napravi seriju i ode na veću razliku...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Čović od Đilasa traži sastanak sa Vujoševićem
"Relacije između Crvene zvezde i Partizana dostigle su najnižu moguću tačku tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i mi sa naše strane želimo da učinimo sve kako bismo postojeće probleme rešili" - piše u pismu predsednika KK Crvena zvezda
Foto: TanjugFoto: Tanjug

Predsednik košarkaša Crvene zvezde Nebojša Čović uputio je otvoreno pismo predsedniku Košarkaškog saveza Srbije Draganu Đilasu kojim bi trebalo da se inicira sastanak sa predstavnicima Partizana, a sve sa ciljem noramlizacije odnosa naša dva najveća i najpopularnija kluba.

Pismo prvog čoveka crveno-belih, uz redakcijsku opremu, prenosimo u celosti.

“Gospodine predsedniče,

Košarkaški klub Crvena zvezda i ja kao njen predsednik još jednom Vam se obraćam, kao prvom čoveku srpske Kuće košarke, sa željom da sa predstavnicima KK Partizan mts inicirate zajednički sastanak u cilju normalizacije odnosa između dva najveća srpska kluba. Relacije između Crvene zvezde i Partizana dostigle su najnižu moguću tačku tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i mi sa naše strane želimo da učinimo sve kako bismo postojeće probleme rešili.

Upravo iz tog razloga i pokrećem inicijativu, kao što sam to i učinio 29. avgusta 2012. godine, kada sam Vam se u pismu takođe lično obratio. Nažalost, tada nismo odmakli dalje od te moje želje za rešavanjem problema. Smatram da je za dobrobit naše košarke neophodno da se u prisustvu vodećih ljudi Košarkaškog saveza Srbije postigne okvirni dogovor bar oko minimuma zajedničkih interesa kako nam se u budućnosti ne bi ponavljale ružne svari iz prošlosti.

Smatram da je ovo pravi trenutak, posle 217. večitog derbija koji je organzovan na maksimalnom novou i koji je protekao bez bilo kakvih problema i incidenata, a u susret početku takmičenja u Super ligi, da sednemo za sto i kao odgovorni ljudi postignemo dogovor i na taj način ličnim primerom maksimalno utičemo na smirivanje tenzija među navijačima naša dva kluba. To je u svakom slučaju u interesu Crvene zvezde, a trebalo bi da bude i u interesu KSS-a i KK Partizan mts.”

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro, slazem se sa tobom. Naravno da je Vujosevic bolji trener od Vlade. Iskusniji i bolji, dosta bolje osjeca igru i nema tu neke mudrosti, na stranu sto je govno od covjeka ali bolji trener jeste.

Meni najvise smeta bas taj manjak eksperimentisanja i slobode u vodjenju utakmice. VV je vidio na pocetku sezone da je Simon u kanalu, ok, ali vise nije, momak sad bez problema pogadja suteve i preko ruke a kamo li ciste suteve. U poslednjih 5-6 utakmica ima procenat za 3 preko 50% sto je fascinantno, ali opet se ne prave akcije za njega. Pa isforsiraj ga, nek osuta 6-7 puta, pogodice 4 puta sigurno! A kad pogodi onda ce mu izlaziti dosta na sut (i ovako mu izlaze) i imace prostor na prodor i zakucavanje. Nevjerovatno je koliko ne koristimo njegov potencijal. Evo, sad ce dobiti sansu u Turskoj, nadam se da ce je iskoristiti kako treba i pokazati sta zna.
Dalje, svi mi znbamo da Braunu treba 10 minuta na parketu da dodje do svoje igre. Ako ga stalno sjeckas izmjenama bolje da ga i ne uvodis, ali dobro... Sto se mene tice, ja bih potpisao da VV bude nas trener sledecih 10 godina jer sam siguran da ce i on napredovati kako ekipa raste. Covjek ima 40 godina, i pored tog sto je mlad ima odredjenu dozu iskustva i trofeje iza sebe i ne smijemo mu to osporiti. Idemo dalje :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Dajte ljudi o čemu pričate, da je VV dobio tim u predsezoni Zvezda bi sada imala bar 2-3 pobjede više, a onda je pitanje kako bi se odnosili i prema evropskom takmičenju. Ne vjerujem da postoji mnogo trenera koji rade posao kao VV, a uz sve to je čovjek u svakom trenutku i gospodin!!! Što neki nikada ne mogu biti bez obzira na broj pročitanih knjiga.
Izbor VV je jedan od najboljih Čovićevih menadžerskih poteza, osim rezultata čovjek donosi i imidž i ugled klubu, a naravno i sponzori to vole.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 16:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma naravno da bi imali. Sigurno ne bi izgubili prve dvije. A pobijedili bi jos ili Igose ili Cedevitu ali o tom ne vrijedi pricati. Takodje nije u redu da ne kazemo da je onaj divljo na klupi Partizana bolji trener sto i nije cudno jer i znanje se stice iskustvom a ovaj je mnogo stariji. Opet, to ne znaci da za 5 godina necemo moci reci da je VV bolji trener. Sve je na njemu, ima prostora da se dokaze i mi mu svi zelimo puno srece u tome. A to ko je veci gospodin, ma o tom necemo ni pricati, od Vujosevica sam i ja veci gospodin :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nas kapiten posle derbija

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lu7r87uj7hU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kako naci stream za utakmicu??? :roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prvo sacekaj da pocne :) Prenose neki Turci, vjerovatno ce na nekom forumu naletiti stream.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Zar ne prenosi eurosport2 ?

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne prenosi, kod njih je Bilbao-Riga.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pise koraska:Evrokup, nadati se da je Zvezda u pitanju :)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
To sam se i ja nadao, ali vjerovatno je papuča fila upravu :D

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

? :angry3:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

http://www.ligtvizlein.org/

Ovaj kanal 3 prenosi nas. 27-20 kraj prve.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 20:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.geldeizleme1.blogspot.com/

Mani je ovaj ok.
Inace, u utakmici gdje trebamo razigrati Simonovica, pustiti Cveleta da organizuje akcije i sl, mi gledamo soliranje Vuka Radivojevica :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2013, 20:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije mi najjasnije ni izvodjenje Mitrovica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]