Brigate BL je napisao:
Moram jace je od mene...
Tuca u Vrscu Hemofarm Partizan
dogovor oko titula u ABa ligu sa istim timom..
Premlacivanje sudija u Vrscu...
Delegiranje kuma Dragana Todorica za vjeciti derbi...
Prijetnje Mrdaku koje je prijavio u Mup Srbije pa dobronamjerno povukao
Prijetnje Vardi da ne predje kod nas iako je sve dogovorio sa pesicem
hocete jos ima...
Raduljica i Macvan su prosle godine imali ogromne ugovore iako su bili na pozajmici..Imali ste prosle godine mnogo veci budzet pa Pesic nije na svakoj konferenciji kukao
Zasto ne kazete koliki je budzet Partizana bio u prethodnim godinama koliko ste dobili od drzave. Covic je nase podatke iznio i za prethodne i za ove godine. Ne iznose se jer bi se srusio mit kako smo mi svake godine bili placeniji, kako igraci Partizana igraju za kikiriki, kako se drzavi ne placaju porezi a trazi se da ta ista drzava sponzorise klub. Danilovic kaze nema obavezu prema Covicu ali ima prema javnosti...
Jasno je sto dizete frku... Visi Evroliga a onda ce se stanje promijeniti
Igracima je cilj da igraju najkvalitetnije takmicenje, prethodnih godina ste na tu foru uvijek bili u prednosti u odnosu na nas.
i sad stvarno necu vise...

Фрка,како кажеш,се диже из једног јединог разлога за који и ти и сви ви знате ал нећете да признете јер нисте џабе ЦИГАНИ (ваш надимак одговара карактерним особинама,немам ништа против тог народа).
Тај разлог јесте да је од почетка овог "пројекта" на сцени једна велика пљачка државних пара од стране Небојше Човића,који је једноставно своме приватном клубу дао име Црвена Звезда и
дошшао до извора новца из јавних предузећа која музе на све начине.
Реци ти мени кад си тако упућен,на основу којег закона један приватни клуб може да добије за спонзора државно предузеће (телеком)?
То је и главни разлог због којег је Човић ушао у ово са вама,боли њега она ствар за Звездом и Партизаном,човјек је искористио да дође до државне касе преко вашег имена,плус је добио навијачку армију иза себе па је сада још важнији.
Добро знаш да је све паре које је покрао као функционер (члан СПС у слобино вријеме,функција на Косову,градоначелник Београда) опрао преко КК ФМП,гдје је са тим парама
одједном постао кошаркашки радник. Сви ви то добро знате ал немате образа да признате.
Ни неморате,али бар нас поштедите приче о поштењу и константног пљувања људи из ККП.
Какви год да су,они су кошаркашки радници и немогу се изједначавати са криминалцима калибра Човић,све да је и тачно што говорите о њима. А није.
Сматрао сам те за озбиљног саговорника,али видим да сам се баш зајебао јер послије изјаве како се графичар зајебавао на б92, и ових "оптужби" са Хемофармом видим да ниси.
Драган Тодорић и ма више освојених трофеја од свих кошаркашких радника у Србији тренутно ЗАЈЕДНО,док је он освајао трофеје сви ваши "функционери" из блиске историје су можда водили кошаркашке секције својих фирми на радничким играма.
Ево,Вујошевић је фино понудио Човићу нека се први процесуира он и Даниловић,нека иде на суд па нека се докаже ко је намјештао и када...Али се ућутао послије тога нешто.
Чуј играчи се потукли са Хемофармом па онда се договорили око пуштања титуле...
Смјешнија прича од оне како се код Дулета крију украдене слике...
Е цигани,цигани скиме сте се ви ухватили у коло...Водио сам ја овакве расправе и раније,када сте бранили Весића и остале...Ништа ново.
Ти као нећеш више да причаш ништа на ову тему,ха,ха...Немаш ти шта да кажеш јер знаш да је све ово тачно.