BeckaSkola je napisao:
Citiraj:
bitna je informacija pa bih zamolio moderaciju da premeste na srpski fudbal, a ako misle drugacije neka brisu i neka lupe poene
kazu ljudi iz fudbalskog saveza zapadne srbije, nekoliko sudija i jedan delegat sto ga je kokeza postavio sledece:
ovo sto mirkov kenja je sviranje k...
vec nekoliko dana se znalo za ovo.
velike su pare uplacene po svetu, mnogo se para uzelo, a deo ce samo ici na saniranje duga, deo za visoke plate ibanjeza, vijere i ostalih, a najveci deo u dzep kokeze, terzica i nekog visokog politicara( kazu nekog vucicevog savetnika, ne zna se ime).
jos kazu da nase vlasti nece prstom mrdnuti, mirkov je vec dobio poziv, toleta odavno drze u saci zbog nekih malverzacija finansiskih kada se pravila kuca fudbala u pazovi.
dakle ni savez ni tuzilastvo nece preduzimati nista.
kazu da nam jedina nada ostaje da uefa kontaktira interpol i da nezavisno organizuju istragu.
snimke vec imaju, mada im je neophodna sradnja makar 2-3 igraca da bi dokazi bili neoborivi.
u slucaju da se dokaze namestanje kazna bi bila izbacivanje oba kluba u cetvrti rang takmicenja sto bi fss morao da izvrsi po naredjenju uefe.
dakle moliti se svevisnjem da uefa ovo shvati ozbiljno, ali ja sam skeptik
Kladionice su inače poznate kao ovce za šišanje, koje se prvi put susreću sa ogromnim uplatama i to kroz nekoliko dana, pa ne znaju da obore kvote ili blokiraju uplate.
Možda je i namješteno, ali ja bih prihvatio tezu da je u poluvremenu neko urgirao, pa OFK u nastavku povukao ručnu, ali da se nekoliko dana unaprijed sve znalo, pa još neko ojadio kladionice, krajnje je šuplja priča...
Na stranu sve, smiješna je i ta medijska hajka, kao da se prvenstvo, proteklih godina igra bez ijedne jedine neregularnosti i sad je odjednom ova utakmica, izuzetak koji nanosi strašnu štetu ugledu srpskog fudbala. Ukoliko bi ova utakmica bila okidač, za lančanu istragu, koja bi obuhvatila komplet takmičenje par sezona unazad, to bi imalo smisla, ovako se samo pravi dodatni cirkus.