papučar je napisao:
vlade_divac fino ti to sve uvijes i pravis se fin, isto kao Tegletija na SOS, necu da pricam o tom pa onda razveze dva sata. Tako i ti, mogao bi o desavanjima o Zelezniku, ali eto necu zato sto sam fin i dobar. Kako molim te moze biti gore kad organizovana rulja pljuje trenera protivnicke ekipe od ovog? Ti u Zelezniku su organizovani navijaci, i to izgleda poprilicno maloumni. Ovo je predsednik jednog KK, i to KK koji treba da igra EL sl sezone, koji je dobio direktnog rivala za prvo mjesto i kako to taj predsednik proslavi? Dok se njegovi igraci i trener raduju pobjedi on se ponasa kao najgori majmun i idiot izigravajuci dvorsku ludu i usput mu se pridruze takve kreature koje kod Kuste ne mozes naci iz prve.
Sto se tice KK, igraca i strucnog staba, nema im se sta ruzno reci i zamjeriti. Odlicno ukomponovana ekipa, gdje niko ne iskace, sa vrhunskom odbranom, gdje se na oko vidi da je odlicna hemija.
Ja nisam rekao da sam "fin i dobar", vec da mi ne pada na pamet da o tome pricam, to me ne interesuje. Iz prve ruke znam sta se desavalo na i oko famozne utakmice u Zelezniku, i moje misljenje je da je ovo u Laktasima nista sta se tamo desavalo. Znaci, to je moje misljenje. Tebi ne sporim tvoje.
I ne branim predsjednika KK Igokea, vise puta sam napisao sta mislim o tome, da se ne ponavljam.
Ташко je napisao:
Kao sto rekoh, upucen u sve, sve zna do tancina, ali ima i stvari u koje se razumije, a nece o njima pricati.
Kao Mirko Miocic.
Ako se odnosilo na mene, nisam "upucen u sve" i ne znam "sve do tancina". Potvrdjujem da ima "stvari u koje se razumijem", i potvrdjujem da "necu o njima pricati". Bas tako. Nemaju puno veze sa sportom, i nema potrebe da se o njima razglaba od jutra do sutra.
A Mirka Miocica izuzetno cijenim, pa cu bar taj dio shvatiti kao kompliment.