banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 03:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ja ne mogu da se pomirim da je debil izbacio sa spiska baku,pa koliki idiot moras biti da tako nesto uradis

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Da, Nenadic. Za njega sam zaboravio. Pa on je jedini krsten srednjak kod nas...
Ja i dalje ne kontam sto Rnic i Djukic nisu na spisku. Za Baku da ne govorim. Mada, on zna i fulati i star je i bla bla... Ali igra ove godine vrhunski. Nadam sa da ce BAR jedan od njih trojice uletiti u drugoj fazi, ako se plasiramo dalje.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Djukć teško. Ovi ostali možda. A, jeste li sigurni da je uopšte Bojinović na širem spisku?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Сјетимо се да за репрезентацију није хтио играт (барем не на овом такмичењу) тренутно вјероватно наш најбољи пивот - Драгићевић. Тако да није ово тренутно оно најбоље што имамо...

Стојковић нажалост завршио своје.
Што се тиче сутрашње утакмице,на основу читања неких других портала и форума,једноставно сви су изненађени са празним столицама и лошим навијањем (наравно форумашки и коментаторски гласови су углавном од стране углавном људи ван Белграда)али се истиче да ће атмосфера бити дакако боља,неупоредиво. Данци јесу фаворити,међутим фаворит увијек не побјеђује,ми се по мени не требамо трудити да се прилагођавамо Данцима или да радимо на оним сегментима игре гдје би могли Данску уназадити,ми морамо играти своју игру,доста брже се враћат у одбрану,смањити број грешака на минимум и уздат се у бомбардере да је дошао и њихов супер дан. Публика ће бити дакако боља, наши ће бити под мањим притиском него пред меч са Пољском,али као што рече селектор за СОС малопре једноставно побједа доноси већ сада полуфинале,тако да мотив већи од тога не постоји! Мислим да ће утакмица прије почетка имати резултат 3-0 за Данце,дакле ако желимо славити на крају морамо дати 4 крупна поена : смањити број грешака,одиграти чврсту одбрану на граници искључења сваки пут, имати више расположених играча, ући у меч хладне главе! Сретно нашим момцима!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Citiraj:
Сјетимо се да за репрезентацију није хтио играт (барем не на овом такмичењу) тренутно вјероватно наш најбољи пивот - Драгићевић. Тако да није ово тренутно оно најбоље што имамо...

ma milutin dragicevic je majmuncina nevidjena...kakav covjek trebas biti,da te tvoj sugradjanin veselin vukovic primjeti da dobro bacas koplje i predlozi ti da dodjes u dvoranu zorka na trening rukometa,i da za nekoliko godina postanes jedan od najplacenijih igraca,igras u najboljem svjetskom klubu,i kad te isti taj veselin pozove i kaze "trebas mi",da ga ti iskuliras za oba takmicenja,i lani i sada??!! :( :(

o tom ljudskom izmetu ja ne bih vise trosio tastaturu.....

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jel to onaj sto je religiozan pa mu je smetalo kad mu saigraci psuju ili tako nesto?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Шлагеру нисам рекао да је људска величина,не дао Бог ;) већ да је реално гледано најбољи пивот ког ми Срби имамо. А за мене је и онакав какав је тренутно Николић боље рјешење од Алема билдеа Тоскића,ал добро,кажу најлакше бити селектор за тастатуром.

Све у свему такви смо ми ваљда Срби чим се пара домогнеш заборављаш све,нажалост и оно основно да би појединац опстао у друштву - идентитет!

Мандраче то је тај ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma nabijem ga,veca ja ova budala sto ga drugi put zove

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Protiv danaca će biti zaguljeno.Bojim se da nas ne omlate :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Što se tiče grupe u Vršcu ne bih se ja baš kladio da će Hrvati lako do prvog mjesta u grupi. Norvežani su tvrdi a Slovenci imaju jak motiv kada igraju protiv bivših republika.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 10:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Danas idemo u polufinale 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 11:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Мораћемо им контре клизећеим старотвима сјећи :D Биће јебено, нећемо 100% моћи се у нападу на исти сконцентрисати, јер послије сваког шута требаћемо назад одма шпринт к'о Болт хватати. Мада смо на посљедењем првенству егал играли с њима, ваљда ће тако бити и сад, они ће на Вујина у одбрани обратити пажњу то би требали Момир и Чутура користити, а склупе Шешум, ако крила понове добру партију ко против Пољака није ни побједа далеко. У Станића вјерјем да ће се разбранити.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 13:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
kako meni ide na onu stvar ovaj brzi centar,jebo ga ko ga dozvoli...niti se mozes obradovati golu,niti vidjeti ponovljeni snimak,jer se cesto desava da vec dve sekunde nakon sto si dao gol,vadis loptu iz svoje mreze :( :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Schlager je napisao:
kako meni ide na onu stvar ovaj brzi centar,jebo ga ko ga dozvoli...niti se mozes obradovati golu,niti vidjeti ponovljeni snimak,jer se cesto desava da vec dve sekunde nakon sto si dao gol,vadis loptu iz svoje mreze :( :(

hehe
vi malo stariji se morate brze radovati ili traziti lijek za podmladjivanje :)

Ozbiljno sada, to je jedno od najboljih promjena pravila koja se desila u jednom sportu, a da je toliko uticala pozitivno na taj sport. Rukomet je od tada potao puno popularniji, jer je igra dinamicnija i jednostavno nemaju ljudi vremena da se dosadjuju...

ove izmjene svaki napad i odbranu bih ja isto ogranicio nekako, ili davljenje lopte po nekoliko minuta ali dobro to su neka koja misljenja...

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Slika

Citam danas da jos ima karata za Dance, jbt igramo 99% za polufinale u Beogradu i mozes naci kartu na dan utakmice :( Al je Merlin u rekordnom roku rasprodao karte za tri koncerta, jest da ih nije odrzao, al karte je rasprodao.

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 14:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ја би мало ту игру да буде атрактивнија мало оне фаулое кориговао, онде стварно има стартова за затвора, јест да је мушка игра, и најгрубљи спорт, али како онај исланђанин наби лацковића мислио сам преполовиће га, ужас.
Требају нешто са тим правилим за фаул измајсторисати да не буде баш оних хватања за руку при шуту, то је ужасан бол, гори него кад те у главу набије, једноставно имаш осјећај да ће ти рука излетити :(

Иначе за брзи центар, то се слажем да је одлично, ту се види спремност екипе, физичка, треба и фудбалу брзи центар ставити :lol: :lol: :lol:
А оне измјене летеће, дају посебну драж, само ето као што сам навео фаулови су тамо баш критични и погибејни, срећа па је мекана подлога иначе би се редовно кукови ломили,а нема ни Ђуле Гала више да неког сумо-рвањем убије :D

Ја кад бих могао бирати шта би играо, голман не би сигурно био, а ни пивот :D
Тешко оним голманима кад Вујин или Хансен набију лопту са 6 метара, а иде 200 км/х :(

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Mislim da ce veceras dvorana biti puna,ide cak i malo veca grupa odavde

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ташко je napisao:
Savin, ne kazem ja da bi neko drugi ili treci bolje odradio taj posao. Da se razumijemo, nesto i ne pratim rukometne trenere. Samo znam da je Kipranin Veselin dileja svoje vrste. Odbrana za sad dobro izgleda.
Ali kad bude trebalo mjenjati nesto, na licu mjesta, bice belaja. Taj covjek forsira nakaradnu 6-0. Izgleda, kao da jos nije siguran sta su prednosti a sta mane te odbrane.
Glavni nas problem je Veselin. On je totalno bezidejan. Niti zna motivisati ekipu. Bar tako izgleda.
Igracima svaka cast. Ne govorim o ovom prvenstvu. nego o svim nasim utakmicama do ovog prvenstva.

P.S. Ko je sve na rezervnom spisku? Tj. koga mozemo ocekivati u drugoj fazi?
Bojinovic, Rnic, Djukic... Je l' na klupu moze jos par dodatnih igraca ili moze sa njima zamjeniti nekog sa sadasnjeg spiska.

Jel se ti salis ili sta??? Ono nakaradna odbrana? Pa ono je najbolja odbrana koju je srbija ili jugoslavija odigrala od kad ja pamtim( a gledam rukomet od mladih dana nedeljka jovanovica)... Igrati odbranu 6-0 tako efikasno da ti onakva suterska ekipa poput Ceske (sadasnja danska joj nije ni do koljena sto se sutera tice) je fenomenalno. Pa svi selektori hvale odbranu Srbije a ti je nazivas nakaradnom i vrijedjas vukovica koji ju je postavio :roll: .....
I zasto bi mjenjao tu odbranu protiv Poljaka kad je funkcionisala besprekorno? Mozda da nama dokaze da moze mijenjati na licu mjesta bez obzira sto su poljaci izgledali smijesno u napadu? A jesmo i mi srbi vjecito nesto nezadovoljni i svasta nam smeta.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Jedva čekam večeras utakmicu, pa da sa srećom oderete seljake iz Danske (kome je Švedski maternji, Danski mu zvuči kao vama naglasak sa Vlašića :lol: )

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2012, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Skeva, (ubacio sam u spojler odgovor, jer je golemo):
Spoiler:
skeva je napisao:
Ташко je napisao:
Savin, ne kazem ja da bi neko drugi ili treci bolje odradio taj posao. Da se razumijemo, nesto i ne pratim rukometne trenere. Samo znam da je Kipranin Veselin dileja svoje vrste. Odbrana za sad dobro izgleda.
Ali kad bude trebalo mjenjati nesto, na licu mjesta, bice belaja. Taj covjek forsira nakaradnu 6-0. Izgleda, kao da jos nije siguran sta su prednosti a sta mane te odbrane.
Glavni nas problem je Veselin. On je totalno bezidejan. Niti zna motivisati ekipu. Bar tako izgleda.
Igracima svaka cast. Ne govorim o ovom prvenstvu. nego o svim nasim utakmicama do ovog prvenstva.

P.S. Ko je sve na rezervnom spisku? Tj. koga mozemo ocekivati u drugoj fazi?
Bojinovic, Rnic, Djukic... Je l' na klupu moze jos par dodatnih igraca ili moze sa njima zamjeniti nekog sa sadasnjeg spiska.

Jel se ti salis ili sta??? Ono nakaradna odbrana? Pa ono je najbolja odbrana koju je srbija ili jugoslavija odigrala od kad ja pamtim( a gledam rukomet od mladih dana nedeljka jovanovica)... Igrati odbranu 6-0 tako efikasno da ti onakva suterska ekipa poput Ceske (sadasnja danska joj nije ni do koljena sto se sutera tice) je fenomenalno. Pa svi selektori hvale odbranu Srbije a ti je nazivas nakaradnom i vrijedjas vukovica koji ju je postavio :roll: .....
I zasto bi mjenjao tu odbranu protiv Poljaka kad je funkcionisala besprekorno? Mozda da nama dokaze da moze mijenjati na licu mjesta bez obzira sto su poljaci izgledali smijesno u napadu? A jesmo i mi srbi vjecito nesto nezadovoljni i svasta nam smeta.... :roll:

Oznacio sam bitan momenat. Ne govorim o ovom prvenstvu.
Sjeti se proslog prvenstva. Koliko je nasa odbrana bila samo troma. Razbijali su nas ljudi zbog toga. Reakcija nam je bila nula. Brzi igraci su nas sahranjivali. Ova danas odbrana lici na nesto. Ima i glavu i rep. Ali ovo je samo jedna utakmica i to protiv jako oslabljenih Poljaka. Vidjece se kasnije tek kakva je nasa odbrana, dobra ili losa. Ja se nadam da ce svaki put odigrati ko protiv Poljaka.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]