budala je napisao:
Mene zanima sta vi konkretno ocekujete od te reprezentacije?
Vidim spominju se svakakva imena, Misimovic, Vranjes i Stevanovic, ali niko od vas ne razmislja da u tom terminu BiH igra protiv USA na Kosevu, tako da ce se valjda znati prioritet, iako realno ne ocekujem da bi se Misimovic odazvao i da moze. Te utakmice se igraju u slobodnim FIFA terminima, tako da rijetko kad cete imati igrace iz drugih reprezentacija jer ce vec igrati ili biti na pripremama sa svojim reprezentacijama. Vi eventualnim zvanjem igraca iz razlicitih reprezentacija samo izvodite "one day show", nikakve ozbiljnosti tu nema.
Ako vam vec dozvole, mislim da iskljucivo trebate gledati na igrace iz RS-a, napraviti selekciju, eventualo to iskoristiti za dizanje cijene igracima iz "vasih" klubova, da profitirete na taj nacin. Iako se postavlja pitanje cemu "razbijanje" mlade reprezentacije, mladi momci koji su kao jedan na terenu, a i dobro igraju. Zasto OPET djeljenje na "one tamo" i "ove vamo", tuzno

Federacija nema svoju reprezentaciju tako da ce "vasi" igraci igrati za "svoju" pa opet za "svoju" reprezentaciju. Nezdravo, da ga jebes, iako je to mozda nekome i cilj.
E sad, dozvolicu sebi malu uvredu pa cu reci, ako dodje do narusavanja atmosfere bice to zbog vasih balija (i vi tako zovete debile cini mi se) kojima ce smetati i kojima smeta Republika Srpska u okviru BIH, ali to vec nije nas a ni problem normalnih muslimana vec iskljucivo balijesina(bilo to svedskih, bilo norveskih, nekad pojedinaca iz luksemburga a ima i domacih) tako da to nikog ne zanima ovdje

. Fudbalski savez je rekao svoj stav sto je vrlo korektno od njih, takodje svi normalni ljudi nemaju problem sa tim pa tako ne vjerujem da bi bilo ikakvih nesuglasica.
Ja znam da se pojedinci ne mogu pomiriti sa cinjenicom da igraci koji igraju za BIH nisu moderne poturice nego momci koji igraju fudbal i momci kojima je RS u srcu, prije BIH, Srbije ili bilo koje druge zemlje. Ne znam sto se to pokusava provuci, ali nije korektno prema tim momcima koji se bore za reprezentaciju, mada mislim da to nikoga nije ni briga od takozvanih federalnih medija do pojedinaca u vlasti. Ali sta se moze, debila ce uvijek biti.
A sta cemo mi imati od toga, pa odgledacemo finu utakmicu, druziti se sa bracom preko Drine, popiti koju, otpjevati himnu i imati fin ispunjen dan, sta ti vise treba.