Pretjerujes, al to je ocekivano

...
Sa ovakvim sudjenjem(pogledaj snimak utakmice pa ces vidjeti) vi bi izgubili izmedju 15 i 20 razlike zato sto nemate ni jednog pojedinca osim mozda Prcea koji moze dati gol iz nicega....
Bez ljutnje, al Bosna nema kvalitet za ovakva takmicenja, zato nije nikad ucestvovala niti ce ikad ucestvovati, zao mi je, jebiga...[/quote]
Da, ima Austrija kvalitet za velika takmicenja.
Meni je bilo krivo sto Srbija nije dobila Austriju.Protiv Danske manje ili vise.A protiv Islanda sam se cak i veselio kada je golman skinuo penal.Ali na tvoju izjavu da necemo nikada otici na ovakva takmicenja i da ti je kao zao zbog toga,mogu samo reci da ne mozes ocekivati dobro, ako drugom ili samom sebi zelis lose.Ja i dalje mislim da je Srbija bolja za klasu od Austrije.Pozdrav.[/quote]
Ako malo pogledas moje postove o reprezentaciji BIH skontaces da ne zelim lose BIH, cak se i prepirem sa ljudima kad je vrijedjaju....
Nije bilo cinizma u mojoj izjavi da mi je zao sto nikad nece otici na veliko takmicenje, al ti to ne zelis da vidis.
BIH nema kvalitet za velika takmicenja, iz nekoliko razloga, prvi je zato sto najbolji igraci sa prostora BIH igraju za Srbiju i Hrvatsku, a samo Srpski i Hrvatski otpad igra za BIH uz naravno muslimane koji u poslednje vrijeme nemaju nekog klasnog igraca. Najblizi klasi su Toromanovic i Tahirovic, ostali su ispod nivoa...
Da za BiH igraju Buntic, Bojinovic i ekipa to bi bila druga prica i onda bi se mozda mogli plasirati na neko takmicenje...
Nije zlonamjerno ovo sto pisem, ko me poznaje to ce sigurno prepoznati...[/quote]
Bas mi je drago ako tako razmisljas.Kada svi oni koji zive u ovoj .ebenoj drzavi budu razmisljali kao ti onda cemo otici na neko takmicenje.Do tada mozda odemo, mozde ne.I ako odemo nece to biti ona prava, istinska,zajednicka pobjeda BiH.Bez podrske jednog dijela taj bi uspjeh bio nekako prazan.Ali dok je Radje,Stojanovica,Grahovca,Prcea,Terzica,Toromanovica i slicnih njima
otici cemo valjda.
Za prognozera,prepoznace se.Ako su Rumuni kljakavi,sta su onda Austrijanci?A sta bi mogli biti oni sto su izgubili od Austrije?
Necu dalje.Neko je ovdje spomenuo rijec retardirani, sto je teska rijec u svakom slucaju.

Izgubise moji zmajceki