banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 08:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
tako glupe izjave kao gurovićeve retko gdje se mogu naći.

dalje, stvarno smatraš da se za 4 sekunde može organizovati pristojan napad????

pa onda, takve stvari, kao faul na tripkoviću, se ne sviraju.pa faul je trajao 4-5 sekundi. MORAO je da bude sviran. onda se ne svira ni aut, jer sudije jednostavno nisu vidjele da je bio napolju (ako je bio). isto tako tokom utakmice ne vide 1000 sitnih faulova, gaženja linija, nepravilnih vođenja lopte i slično. sudijski previdi se dešavaju.

potpuno drugačije je, što si ti ranije naveo, kad je koš bio poslije isteka vremena ili kad se semafor pokvario.

i još jednom da kažem, sigurno je u interesu Zvezde da se ne ponavlja utakmica. ono je bilo 150% mogućnosti košarkaša KKCZ, a Partizan je imao izuzetno slab dan. ponavljanje utakmice samo bi dovelo do rezultatske katastrofe Zvezde, to je valjda svima jasno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Odluke direktora NSL Direktor Naše Sinalko Lige Predrag Bojić izrekao je kazne posle druge finalne utakmice Naše Sinalko Super lige.
KK Crvena Zvezda kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 5.000 bodova zbog slabe organizacije utakmice – bacanja na teren mekih i čvrstih predmeta, bacanja petardi u gledalištu i na teren i paljenja baklji u gledalištu, pokušaja ulaska gledalaca na teren, nesportskog ponašanja gledalaca – vređanja protivnika, shodno čl. 60 b) 3, 5, 6, 7 i 8 Propozicija takmičenja.

Igrač KK Crvena Zvezda, Milan Gurović kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 2.000 bodova zbog nepoštovanja dogovora sa Direktorijuma profesionalnih klubova Prve A muške košarkaške lige i neprimerene izjave u novinama, shodno čl. 60 E Propozicija takmičenja.

Igrač KK Crvena Zvezda, Pero Antić kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 700 bodova i zabranom igranja na dve finalne utakmice plej-ofa, 3. i 4. (Partizan – Crvena Zvezda i Crvena Zvezda - Partizan) zbog nesportskog ponašanja i dosuđenih grešaka, tehničke i diskvalifikujuće na utakmici Crvena Zvezda - Partizan, shodno čl. 60 d) 6, 7 i 8 Propozicija takmičenja.
Igrač KK Partizan, Vontigo Kamings kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 200 bodova zbog dosuđene tehničke greške, shodno čl. 60 d) 7 Propozicija takmičenja.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pljuvanje sudije - 0 bodova izgleda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Tuča sudije izgleda još i dobiješ para za to!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ko je tukao sudiju?

ja sam vidio antića.

taman me podsjeti, nije kažnjen za to, isto :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
pa faul je trajao 4-5 sekundi. MORAO je da bude sviran. onda se ne svira ni aut, jer sudije jednostavno nisu vidjele da je bio napolju (ako je bio)

Faul ne može da traje 4-5 sekundi. Ako je bio, bio je odmah pri prvom kontaktu. Koliko to onda vremena ostavlja za organizaciju zadnjeg napada, ako je Drobnjak na 4 sekunde prije kraja uputio šut? Ako je faul nad Tripkovićem, kako ti kažeš "trajao" 4-5 sekundi, onda to ostavlja cijelih 8-10 sekundi da se organizuje zadnji napad.
I ako misliš da se za 4 sekunde ne može organizovati napad u košarci, onda raspolažeš sa vrlo oskudnim znanjem o tom sportu. Prosječnom beku treba oko 4 sekunde da sa loptom pretrči teren i uputi šut. (vidi primjer Đinobilija iz utakmice Argentina - SCG sa olimpijade u Atini)

I kog đavola više ponavljaš to da nije u interesu Zvezde da se igra ponovljena utakmica? Ako nije u interesu Zvezde u interesu je regularnosti takmičenja... A tu priču kako bi Zvezda prsla u ponovljenoj utakmici, okači mačku o rep. I prije te prve utakmcie, svi su bili sigurni da će Partizan lagano da dobije dvocifrenom razlikom, pa šta se desilo... Druga već nije mjerilo, jer kad se prva izgubi na takva način i mnogo jače ekipe bi psihički pale za drugu utakmicu... I rasprava postaje mnogo iritantna. Šta je bilo, bilo je... Generalno gledano ova sezona a i prethodne obiluju neregularnostima i ispadima, a sve zbog "pedagoga" na klupama, "zaslužnih" eks reprezentativaca i lopovskih rukovodstava... Zaključujem raspravu što se mene tiče...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2007, 10:05
TI SI ZVEZDIN ČETNIK, MILANEEEEE ....

KO BI drugi, nego KOBi ...

Zvezdo znaj, da ludo volim te ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ko je tukao sudiju?

Danilović i Vujošević u Vršcu. Osim ako se Juras nije okliznuo na koru od banane, kako će se na kraju vjerovatno i ispostaviti...

Antić je kažnjen zbog nesportskog ponašanja...

Citiraj:
Igrač KK Crvena Zvezda, Pero Antić kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 700 bodova i zabranom igranja na dve finalne utakmice plej-ofa, 3. i 4. (Partizan – Crvena Zvezda i Crvena Zvezda - Partizan) zbog nesportskog ponašanja i dosuđenih grešaka, tehničke i diskvalifikujuće

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zvezdin četnik. majko moja, kakva ironija.

i ja zaključujem raspravu, samo ću da kopiram komentar sa drugog foruma :

Citiraj:
Potpuno je jasno zašto Milan Gurović ne igra za Partizan...

On pravi spektakl, huškanjem usijanih glava, navodi ih na linč bez ikakve veze... A onda kao gasi požar koji je sam zapalio, i onda „junak“ potrešen, plače... Doživljava ovacije... On ubogi borac za „pravdu“, treba da prikaže „državni projekat“ kao žrtvu sistematskog mafijaškog udruženja pod nazivom KK Partizan... Koji teroriše sve ostale, bez ikakvog pokrića... Ima političare u upravi i oko nje a ne svetske košarkaške legende, ima trenera koji ništa nije osvojio i nije napravio nijedno (NBA) ime, ima igrače za zonsku a ne evro ligu koji svi zajedno ne vrede koliko jedan gigant i ljudska gromada iz uprave maltretiranog(ih) klub(ov)a, navijače koji dolaze u žalosnom broju i još jadnije navijaju... Ali eto... Jaki su u podzemlju, plaćaju i šalju na letovanje, pa kad to ne upali biju i trpaju u gepek, pa onako uz pomoć sudija uđu u 16 evro lige ove godine a da igrači ne dobiju ni dinar više meseci (manje para treba za sudije nego za igrače), donesu toliko medalja kao igrači KK Partizan, budu svetski, evropski i olimpijski šampioni jer biju u FIBA i ostalim institucijama, pa onako, uz pomoć svetske mafije pobeđuju u Španiji kao „domaćini“ i osvajaju titulu Evropskog šampiona sa najmanjim budžetom u istoriji, osvajaju i tzv. Jadransku ligu... I sve tako... Bezveze i mafijaški... Da Kapone pozavidi...
Ah da se vratim na legendu zvezdinih navijača sa početka priče... Što je najžalosnije, on kao (stvarni) emotivac, čini mi se iskorišćen da prenese „informacije u poverenju“ i da vrši pritisak na sudije, navijače, da ih pali na linč... Da se titula otme NAJBOLJEM, jer drugačije se ne može... Za uzvrat, kao (bajagi) žrtva postaće IKONA kluba, mali David protiv aždaje Golijata... PATETIČNO I JADNO DA PATETIČNO I JADNIJE NE MOŽE BITI...
On može da bude KK C.zvezda, što praktično i jeste, njegova (za slikanje) je očigledno poslednja... Tako mu je dato... Jer je slab (na slikanje)... Dogodine će neko drugi dobiti zadatak da se bori za „pravdu“ i ići će na slikanje...
Za sada predlažem naziv KK CZ – Milan Gurović, što bi njega NAJVEĆEG SRBINA (PARDON DELIJU) SVIH VREMENA definitivno toliko raznežilo da bi i sa 60 godina igrao sa istim elanom kao i sada... Ma šta igrao, leteo bi po terenu... I to za džabe... I to sve samo da pobedi Partizan... To je njegova lična borba (kao lutka na koncu), borba sa samim sobom... A ne za boje koje trenutno nosi... Njemu je to najmanje važno (Grobari su mu bili rođena braća)... Ali nijednom ne bi pobedio Partizan taman da sudi njegova bliža familija...
Zašto?
Zato što ne može da podnese bol, što ON, srpski Majkl Džordan (svi ovi što su osvojili pet titula uzastopno da piju mleko), Četnik, Čiča (oprosti Ljudino što te trpam u ove redove jada i ironije), ne igra za taj isti Partizan... I što je Partizan i bez njega Šampion... 5 (pet) puta uzastopno... A biće ako Bog da i 6-ti...
Kako će ON, da bude iza Đorđevića, Kićanovića, Danilovića, Paspalja, Divca, Rebrače, Dalipagića, Slavnića... Čovek institucija, čovek tim... Ma sam bi on pobedio KK Partizan... Samo ove sudije... I sve tako nekoliko godina unazad i nekoliko vekova unapred...
On plače, Zvezda čeka narednu sezonu, Partizan šampion...
I sve je na svom mestu...
Dokle god MRŽNJA živi u njemu KK Crvena zvezda neće pobediti KK Partizan...

Da se vratim na početak... Potpuno je jasno zašto Milan Gurović ne igra za Partizan...

KK PARTIZAN je KK PARTIZAN... IMPERIJA...
KK CRVENA ZVEZDA je KK CRVENA ZVEZDA-Milan Gurović (do naredne sezone kada će se neko drugi naći da plače pred CNN kamerama kao žrtva primitivizma duhova prošlosti naspram „evropskih vrednosti“)... Pomozi „EVROPO“, bombarduj ove retrogardne Grobare, spasi nas male i „poštene“... Uništi ove neznalice Tripkovića, Veličkovića, Drobnjaka, (zavedenog) Kamingsa, Tepića, Kecmana...
Još ako se sutra izjasne i „dokazani“ borci za ljudska prava...

Ali evo još samo par reči... Da vam otkrijem tajnu ničim izazvanih uspeha KK Partizan...

LJUBAV... ČISTA LJUBAV PREMA CRNO-BELOJ BOJI... I ništa više... Para za plate (trenutno) nema, prostora za nesmetani trening (trenutno) nema... ALI KADA SE IZAĐE PRED SEDAM HILJADA DUŠA ČIJA SRCA KUCAJU ZA NJIHOVIH DVANAEST NA PARKETU, ONDA SVE OSTALO POSTAJE NEVAŽNO... POSTOJI PARTIZAN I SAMO PARTIZAN, I NIŠTA OSIM PARTIZANA... PITAJTE TRENERE NAJVEĆIH EVROPSKIH EKIPA GDE IM SRCE SILAZI U PETE... PITAJTE IH GDE VREME PRESTAJE DA POSTOJI... PITAJTE IH KO IMA NAJBOLJE NAVIJAČE NA SVETU... PITAJTE UOSTALOM OVE DEČAKE KAKO SE OSEĆAJU KADA POLA SATA POSLE PORAZA OD DVADESET RAZLIKE NA SVOM PARKETU LJUBAV SA TRIBINA NE PRESTAJE... MOGU LI ONI IZGUBITI FINALE KADA JE TO JEDINI NAČIN DA SE TIM DUŠAMA REVANŠIRAJU... BOLJE OSTANITE U SVLAČIONICI JER ĆETE SIGURNO DOŽIVETI PONIŽAVANJE... ALI SAMO DOK SE NE POZABAVITE SOBOM I SVOJIM ODNOSIMA I UBIJETE U SEBI PATOLOŠKU MRŽNJU PREMA PARTIZANU... ONDA ĆE BOG DATI, MALO VAMA MALO NAMA, DA SE NIKO NE UOBRAZI... DOTLE...

TO JE TA MALA TAJNA... LJUBAV... „Za sve se navija Partizan se voli...“
I glupo je da vam pričam, to se prepričati ne može...
Pitajte Tonija Kukoča... On je valjda neutralan...

Na žalost mene, kao (hvala Bogu) Pravoslavnog hrišćanina, kompleksi nastali posle trojke u Istanbulu, trojke protiv Hrvata, devet trojki iz dvanaest pokušaja protiv (tada) silne Litvanije, trojke na proslavi deset godina evropske titule, trojke na oproštaju (verovatno) najvećeg Srpskog košarkaša svih vremena na utakmici nabijenoj čistim emocijama, dovode do bolesnog stanja ljubomore bez ikakve potrebe...

I molim Vas na kraju...

PS 1. Delije, da li bi Tripković pogodio dva slobodna bacanja za pobedu koje sudija iz gepeka ne svira za Partizan nekoliko sekundi pre kraja i rizikuje (već) prebijen da ga ponovo prebiju jer je Partizan izgubio a on nije svirao faul? Ili je trojka iz „auta“ bila Božija volja... Ili Vas je neko slagao da je sve namešteno... Sve ostalo su maštarije...

PS 2. Grobari, naježim se na skandiranje protiv supruge i dece Milana Gurovića. To je toliko odvratno da me je sramota... Ovim putem apelujem, kao neko sa Grobarskim stažom dužim od 30 (trideset) godina, da se sa tim prekine...

PS 3. Milane Guroviću, posle Indijanapolisa sam hteo da te istetoviram na ruku... Kada si prvi put zaigrao za Partizan, vodio sam suprugu pred porođajem i tada malog sina u Pionir... Slikao sam tvoj prvi koš iz slobodnih bacanja... Mislio sam da si najveći... Nedaj da manipulišu tobom...

PS 4. Delije, da li stvarno mislite da ste kvalitetniji od KK Partizan na svim nivoima (od uprave do igrača) ili Vas neko možda laže da bi prikrio svoju nemoć i bolest patološke prirode... Kao mi smo najbolji i najlepši, a oni su bezbožnici... Nedajte da manipulišu Vama i da Vas guraju u bratoubilački rat...

PS 5. Stevane Karadžiću, ako su tebi kao pedagogu rekli da su „ovi iz Partizana“ citiram izjavu sa tajm auta na 20 razlike za Partizan „...stoka koja hoće da nas razbije sa trideset razlike“, i čuje te stotinu hiljada klinaca koji preko TV-a gledaju utakmicu, onda si potpuno promašio posao i odgovoran si ako neko ubije nekog... A sa tom „stokom“ si ako se ne varam kao trener mlađe selekcije osvojio evropsko zlato i stekao trenersko ime... Ccccc... Ako nam takvi kao ti vaspitavaju decu bolje da se odmah poubijamo... Ne možeš biti veći ciganin od Moke Slavnića... Iz njegovih usta bi to zvučalo sasvim drugačije... Šmekerski... Ovako, delovao si kao neko koji je inače lepo vaspitan, pa hoće da spreči katastrofu tako što će da pljuje po protivniku... Čoveče, nisi u ratu, nego na košarkaškoj utakmici... Ne leži ti Brate, bilo je tako usiljeno (i iz tebe progovara diktat)...

PS 6. Dušane Vujoševiću, ipak legendo, mnogo si napredovao kao trener i kao čovek, ali te peklinjem prestani da psuješ... Gledaju te i mala deca...

MISLITE O TOME...

Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio... Nije bila namera... Samo mi je muka da svom malom sinu objašnjavam „... zašto policajce gađaju stolicama“ i zašto on ne može na utakmicu...

BOŽE DAJ!!! MIR SVIMA!!!
(VukSrbin, 20. jun 2007 13:18 )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma sudije su katastrofa bile ... nikakav kriterijum nisu imale i samo napravile tenziju punu žara ... i njih treba vratiti na niže, da se usavrše .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
ko je tukao sudiju?

Danilović i Vujošević u Vršcu. Osim ako se Juras nije okliznuo na koru od banane, kako će se na kraju vjerovatno i ispostaviti...

vujošević nije. protiv danilovića se vodi disciplinski postupak i direktor lige ne može da odredi kaznu, već se sastaje disciplinska komisija. to sam već objasnio gore.

šta tu nije jasno???

i da, danilović udari sudiju poslije meča i ide na disciplinsku komisiju, a antić udari jednog i pljune drugog sudiju i dobije 700 "bodova". jebeš takav savez.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 08:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uživajte ... valjda ćemo večeras napraviti nešto ...

Slika

Slika

Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 09:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Isplati se igrati keca uz hendikep 39 poena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 12:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Čitava sezona Crvenoj zvezdi protekla je u brojnim malerima i odlascima igrača. Ni finalna serija se ne razlikuje po tome. U polufinalu protiv Hemofarma, nogu je polomio Igor Milošević, pred finalnu seriju u Sjedinjene Države otputovao je Kibu Stjuart zbog smrtnog slučaja u porodici, a u trećem duelu na raspolaganju neće biti povređeni Stiven Marković ni suspendovani Pero Antić. Zbog trenutno emotivnog stanja, pod znakom pitanja je i učešće Milana Gurovića, a zbog povrede opet neće igrati ni Mirko Kovač. Zbog svega toga Zvezda će u večerašnjem duelu imati čak šestoricu igrača rođenih 1986. i mlađe: 21-godišnjeg Tadiju Dragićevića, 20-godišnjeg Nemanju Aleksandrova, 19-godišnjeg Igora Krasnića i 18-godišnjake Dejana Kovačevića, Marka Popadića i Stefana Balmazovića.

citat sa B92. Zvezda će imati "čak" 6 igrača rođenih 1986. i mlađe. osim Dragićevića i Aleksandrova, za ostale niko nije čuo.

inače, za Partizan igra 7 igrača 1986. godište i mlađi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 12:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Navedi tih sedam bolesni čovječe!!! Uopšte nije bitno ko igra, a ko ne, ali si toliko dosadan da to još nisam vidio!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 13:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bolestan si jedino ti!!!
evo ih sedam, kad već insistiraš :

1. Milenko Tepić 27.02.1987.
2. Boris Bakić 23.05.1986.
3. Dejan Borovnjak 01.04.1986.
4. Uroš Tripković 11.09.1986.
5. Novica Veličković 05.10.1986.
6. Nikola Peković 03.01.1986.
7. Marko Đurković 24.02.1987.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 13:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovde ne vidim ni jednog 18-godišnjaka!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bakić, Borovnjak i ovaj Đurković su inače najvažniji igrači u rotaciji Partizana... Poenta je da će Zvezda roster morati da popuni igračima koji su još u juniorskom uzrastu odnosno imaju po 18 i 19 godina, a to pominjanje 86. godišta je bespotrebno...
I kakve to uopšte veze ima? U FMP-u ove sezone najstariji igrač je bio Krstović sa 26 godina. Cvetković (84.), Teodosić (87.), Labović (87), Rašić (84.), Erceg (85.). To se zove mlada ekipa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Da citiram sebe, od prije par sedmica:

The_One je napisao:
Prosjeci godina i visine igrača nsl lige (poredano od "najmlađe" ekipe):
Mega Ishrana 200,84cm; 21,47g (19 igrača)
FMP 201,29cm; 21,76g (21 igrač)
...
Partizan 201,27cm; 23,40g (15 igrača)
C.zvezda 199,11cm; 23,44g (18 igrača)
...

Sa svim tim klincima je žlezda u prosjeku starija od Partizana.
Inače, ti, kako kažeš "nevažni igrači u rotaciji", imaju više evroligaških minuta nego kompletan zvezdin tim + treneri + uprava. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Možda si zaboravio da u Zvezdi igraju Popović(Benneton) i Gurović(Barcelona)!!! Kao što rekoh to je totalno nebitno, ali me smorio ovaj lik što je izvukao neki citat i kao on nešto komentariše. Inače, Cuminngs od sledeće sezone u Macabiju!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 392 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]