Solidna igra otprilike. Koliko se i može sa ovakvim timom. Kovačević opet, po meni, među najboljima, ako ne i najbolji. Finci jedinu ozbiljniju priliku stvorili poslije prekida, a naši imali još par opasnih pokušaja, pored dva gola...
Odbrana odlična svi odreda. Rukavina - veoma prijatno iznenađenje, Dragutinović odličan, Krstajić i Vidić, ne treba ni spominjati. Varijanta na sredina sa onim Kuzmanovićem, Kovačevićem i Stankovićem, a da nešto istureni igraju Boško i Krasić, uopšte nije loša. Kovačević trči, bori se, kvati igru protivnika, a kad je ponestalo snage našima na sredini, preuzeo je i organizaciju igre. Pantelić opet odsječen. Ne može da igra sam u napadu, pogotovo kad se igra više po bokovima. Desna strana odlična. Janković i Rukavina su odlično sarađivali u nekoliko navrata. Ovaj prvi pored gola imao standardne svoje petljancije sa loptom, ali gol ga vadi za dobar utisak, a i par pravovremenih proigravanja. Krasić - daleko slabiji nego protiv Portugala. Stankovć - standardan. Nit' smrdi, nit' miriše. Jovanović - centarfor kakvog odavno nismo imali. Može da primi loptu na 16 metara od gola, prođe čuvara i postigne gol. Ako ovo redovno ponavlja, dobili smo još jednog kvalitetnog napadača, ali osim Žigića, nijedan od njih ne može da igra sam u napadu i mislim da je Klemente to shvatio, jer je Jovanoviću pridružio Lazovića u finišu utakmice...
Sve u svemu, dobro. Naši nemaju snage da trče cijelu utakmicu, ali se čupaju koliko mogu. Znajući da ne raspolažemo sa vrhunskim kvalitetom, može svako da bude zadovoljan...
_________________ "Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup."
|