zerocool je napisao:
Pa nije je ni Sem izborio zbog trenerskog znanja, nego zbog srece. A na stranu sto nikad nije bio u ovakvoj poziciji kao Bilic i to sa ekipom koju je on stvorio, znaci igraci koji su dolazili po njegovoj zelji. A Bilic trenira igrace koje nije on doveo, sta bi tek bilo da je on selektovao ekipu kao Sem?
Opet ti o načinu kako je izborena Evropa. Ma zabole me dupe kako će je izboriti. Nek otme Lesteru i Mančesteru, prevari UEFA-u, zajebe komšiju, osvoji FA kup i kaže - šta zna onaj autsajder koliko sam ja dobar trener...
Kad smo dobili tu LE na fer-plej, skakao sam od sreće kao da sam dobio na lutriji! Mene zanima samo da odigraju evro-sezonu, a ne papački ispasti od levatske ekipe.
A što se tiče igrača, skoro isti ovi su bili povrijeđeni i kod Alardajsa, čak i u većem broju. Što se selekcije tiče, valjda je jasno da su oni igrači koje je Alardajs doveo daleko bolji od Bilićevih (primjer Jelavić)... nedavno je u Evening Standard-u Bilić izjavio u fazonu kako mu je dobra ekipa i da neće dovoditi nove samo da bi popunio roster:
Citiraj:
We are not planning to be active this January. I said this before we had the injuries and I say it again now. The only way that would change is if something exceptional became possible, the club wanted to do it and it would raise significantly the quality of our game.
http://www.standard.co.uk/sport/footbal ... 40211.htmlNije da je (Bilić bio) onemogućen da dovodi igrače, već to ne želi. Imaju dovoljno love da pojačaju odbranu (koja je uvijek škripala) i vezni red, samo trener neće... Još da se nije odrekao Dauninga i Nolana, igrali bi daleko bolje...