banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 14:28 Danas je 30 Jun 2026, 14:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jun 2010, 15:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
skypostman je napisao:
Најбоља одбрана на свијету, примили само један гол, први у групи... Пуф шес' комада, па-па. :roll:

Sky - u ovom slucaju istorija vam se ne ponavlja. Jedino od njemacke mozete primiti vise od jednog gola, ali ne vise od 2. Od Gane i Australije 1 gol ili nijedan. Nosi to u kladionicu :lol:

Pisemo se posle grupne faze, da ti kazem 'I told you so'. 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 16:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
NFL fanatik je napisao:
Sky - u ovom slucaju istorija vam se ne ponavlja.

Наравно да се неће поновити, кад на клупи сједи Антара. Он би требао бити та карика која ће нам донијети бар осмину финала, ако не и више. Али опет кажем, све зависи од повреда, ако то избјегнемо мислим да би могли уживати у овом првенству. :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da nisam moderator na sportu u sirokom krugu bi zaobilazio postove tipa: lose odigrane pripreme su rezultat.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
skypostman je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Sky - u ovom slucaju istorija vam se ne ponavlja.

Наравно да се неће поновити, кад на клупи сједи Антара. Он би требао бити та карика која ће нам донијети бар осмину финала, ако не и више. Али опет кажем, све зависи од повреда, ако то избјегнемо мислим да би могли уживати у овом првенству. :wink:

Неће се десити зато што сад игра Немања. Антић је био на клупи и против Камеруна прије неко вече. Одбрана тражи комаданта на терену. Не да умањујем Антићеву стручност, напротив, али зна се да нам одбрана углавном, зависи од Видића. Петковић је био доктор наука за бункер, бранио се са 9 играча, па су нас развлачили на свакој утакмици без Немање. У тешким утакмицама осталим играчима треба неко у кога ће гледати кад је фрка, поред све тактике коју тренер каже прије утакмице и на полувремену.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Malo marketinga za nas :
http://www.b92.net/sport/sp2010/vesti.php?yyyy=2010&mm=06&dd=08&nav_id=437396&fs=1

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja imam u bojama nemacke i pise Deutschland na njima :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Bolje za njih da ne dodjes u njima kad budemo gledali utakmicu, mogao bi se bos vracati kuci :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Орлови су слетјели у Јужну Африку!

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tl-EqqYupYo[/youtube]

БИЋЕМО ПРВАЦИ ЗАКЛАЋЕМО ПРАСЕ!

Од овог може да се рикне јеботе :)

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Ako uzmemo WC onda vrijedi umrijeti:)

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
[quote="Homer_S"][quote="Lovac"]Sanjao sam sinoc da smo odigrali 2-2 sa Ganom, da je Pantelic dao go u 92oj minuti.[/quote]
znači 4+ da igram :D[/quote]

A sinoc sam imao nocnu moru, sanjao sam da su nas Nijemci napunili, probudio sam se kod 11 gola, i nisam vise mogao da zaspim.
Ako budem veceras sanjao Australiju, zabrinucu se za sebe.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 20:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Убацујем се неплански :). Како нико од наших естрадних умјетника није снимио неку навијачку пјесу за репрезентацију или ја нисам упућен? Ове "кољаче" не признајем ;).

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 23:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Први тренинг:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

И први навијачи:

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
negdje sam danas procitao, pa me zanima jel istina ili je novinar izmislio da ovaj Subotic samo slusa Baju malog knindzu?

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2010, 23:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
shoole je napisao:
Први тренинг:

Slika

И први навијачи:

Lane zamišljen, Žigić razigran, Vidić odlučan i pomalo umoran, a Krasić svira qurcu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 06:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Обрадовић прије Коларава. Врло могуће.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Овај се баш наложио на Бањалуку и РС:
Citiraj:
Милан Лане Јовановић: После Мундијала долазим у Бањалуку

Чим заврши Светско првенство у Јужноафричкој Републици настојаћу да дођем у Бањалуку. Животна жеља ми је да посетим град на Врбасу, где је мој отац био у војсци и где су, причао ми је, људи дивни, сусретљиви и гостопримљиви.
Slika
Ово је у разговору за "Глас Српске" истакао фудбалски репрезентативац Србије Милан Лане Јовановић, велика узданица "орлова" на 19. мундијалу који почиње сутра. Некадашњи фудбалер Војводине је потом додао:

- Доћи ћу са Милошем Красићем с којим сам нераздвојан у табору репрезентације. Нас двојица желимо да посетимо премијера Републике Српске Милорада Додика. Он је велики човек, прави Србин, много је урадио за наш народ. Хоћемо да поразговарамо с њим о свему, јер је код мене оставио утисак поштеног и племенитог човека који се на све начине бори да нас сачува и заштити. Морам да признам, није му лако и зато хоћемо да му дамо подршку - рекао је Јовановић.

* ГЛAС: Предсједник Владе Републике Српске је човјек спорта, да ли сте се раније срели с њим?

ЈОВAНОВИЋ: Нисам, али кажем да ћу после Мундијала настојати да дођем у Бањалуку и посетим Додика. Знам да Србија у Републици Српској има армију навијача која ће бити уз нас. Настојаћемо да се добрим играма и резултатима одужимо нашим верним симпатизерима и сународницима и обрадујемо све Србе који живе на планети.

* ГЛAС: Ипак, да се вратимо Свјетском првенству. Шта очекујете у Јужноафричкој Републици?

ЈОВAНОВИЋ: Пре свега, не треба подгрејавати еуфорију и расипати се пустим обећањима. Идемо да играмо, корачаћемо од меча до меча. У овом моменту све мисли смо усмерили на утакмицу против Гане од које нам много тога зависи. Победа би нам отворила врата другог круга. Верујемо у то.

* ГЛAС: Шта је највећи адут "орлова" на Мундијалу, односно у групи Д?

ЈОВAНОВИЋ: Видели сте како смо функционисали у квалификацијама. Освојили смо прво место испред Француске. Значи, имамо потенцијала и квалитета да се супротставимо најквалитетнијим репрезентацијама на свету. Наш велики адут је другарство и одлична атмосфера. Све решавамо договором, дишемо као сложна породица. То желимо да задржимо и на југу Aфрике.

* ГЛAС: Многи истичу да је покретач свих позитивних вибрација у табору Србије селектор Радомир Aнтић. Ваше мишљење?

ЈОВAНОВИЋ: Доласком Aнтића за селектора промениле су се многе ствари, све се окренуло ка позитивном смеру. Епилог тога је и пласман на Мундијал. Он је унео колективни дух, истински је ауторитет и велики тренер. У нама је пробудио победнички менталитет и његове заслуге за све ово нису мале.

* ГЛAС: Послије утакмица са Новим Зеландом и Пољском пробудио се скептицизам међу навијачима. Како Ви гледате на то?

ЈОВAНОВИЋ: Свако има право да мисли шта хоће и да то каже. Истина је да нисмо постигли гол у те две утакмице, али пријатељски сусрети су једно, а такмичарски нешто сасвим друго. Мислим да нема апсолутног разлога да се квари атмосфера у екипи поготово после Камеруна. И тада се појавило много критичара, а ми смо победили.

* ГЛAС: Ипак, постоје одређене ствари које треба да се коригују?

ЈОВAНОВИЋ: Наравно, али зна се где се то ради и како. Унутар нашег табора, уз искрен дијалог. Јер он кућу гради. Свесни смо свих позитивних и негативних ствари, али нам у овом моменту најмање треба притисак јавности. "Орлови" ће показати своју снагу на Мундијалу. Будите сигурни у то.

* ГЛAС: Шта Србију највише спутава на путу ка висинама?

ЈОВAНОВИЋ: Не знам шта желите да чујете од мене. Могу да кажем да имамо велику жељу за доказивањем и да једва чекамо да турнир почне. У тој превеликој жељи, да што пре решимо неке ствари на терену, кренемо сви у напад, хоћемо што пре да стигнемо до противничког гола. То је донекле разумљиво. Међутим, колико будемо бринули о противничком, још више ћемо морати да пазимо и на сопствени гол.

* ГЛAС: Је ли то знак да ће "орлови" играти затвореније на Мундијалу?

ЈОВAНОВИЋ: О тактици не желим да причам. Пред нама су три меча, три различита ривала и за сваког од њих ћемо имати другачију тактику. Ваљда је то разумљиво?

* ГЛAС: Њемачка је фаворит и највећи ривал у групи Д. Шта очекујете против "панцера"?

ЈОВAНОВИЋ: Наш циљ је да прођемо у осмину финала, а после тога све је могуће. Сваки противник је подједнако важан. Немачка је можда најзвучније име, али против Гане и Aустралије морамо да будемо опрезни. Не можемо ривале да делимо на лаке и тешке. Гана, Немачка и Aустралија су за нас исти - противници које желимо да победимо!

* ГЛAС: Значи, Србија може много у Јужноафричкој Републици?

ЈОВAНОВИЋ: Наш пласман зависи од многих ствари, а ми се надамо да можемо. Докле? Видећемо!

* ГЛAС: Рафаел Бенитез Вас је "врбовао" за Ливерпул, а он сада прелази у Интер. Како то коментаришете?

ЈОВAНОВИЋ: No comment. After World Cup. Aко сте ме разумели?

* ГЛAС: Да, а зашто не желите да дате коментар?

ЈОВAНОВИЋ: Пред нама је Светско првенство и било би некоректно да сада причамо о клупским темама. Има времена за то. Све што вас интересује, а у вези је са Мундијалом питајте слободно. Одговорићу.

* ГЛAС: Много среће и видимо се у Бањалуци. Надамо се са "Златним глобусом"?

ЈОВAНОВИЋ: Обавезно, царе, видећемо се сигурно. Уколико будем стрелац на Мундијалу гол ћу посветити свим навијачима Србије, посебно онима из Републике Српске. Баш сте ме насмејали. Немам ништа против.

* ГЛAС: Нека Вам је срећно на Мундијалу?

ЈОВAНОВИЋ: Хвала вам много, поздравите Републику Српску и видимо се!
Петрић

* ГЛAС: Зимус је код Вас боравио Бојан Петрић из Борца, био је близу преласка у Стандард?

ЈОВAНОВИЋ: Јесте, ради се о добром момку и квалитетном играчу. Преговори су трајали интензивно, ипак из техничких разлога трансфер није реализован. Често се чујем с Петрићем и разговарамо, видели смо се у Београду. Неретко Красића и мене зову и новинари из Бањалуке и увек се обрадујем позиву из Српске.
Шал Борца

* ГЛAС: На поклон сте добили шал Фудбалског клуба Борац. Много сте се обрадовали?

ЈОВAНОВИЋ: Јесам. Леп је. О Борцу сам чуо све најбоље управо од Бојана Петрића, знам да је клуб изборио пласман на међународну сцену. Овим путем желим да упутим честитке. Кад дођем у Бањалуку посетићу и клуб, желим да се упознам с људима који га воде.

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... aluku.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 08:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
:D Лане људина.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 09:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Citiraj:
јер је код мене оставио утисак поштеног и племенитог човека

jovanoviću, ne sviraj...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2010, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
8)

Citiraj:

- Доћи ћу са Милошем Красићем с којим сам нераздвојан у табору репрезентације. Нас двојица желимо да посетимо премијера Републике Српске Милорада Додика. Он је велики човек, прави Србин, много је урадио за наш народ. Хоћемо да поразговарамо с њим о свему, јер је код мене оставио утисак поштеног и племенитог човека који се на све начине бори да нас сачува и заштити. Морам да признам, није му лако и зато хоћемо да му дамо подршку - рекао је Јовановић.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]