Mišo je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Ne pratim toliko repku Srbije, pa imam pitanje na nesto sto mi je fascinirajuce:
Kako pored Vidica i Ivanovica (a bogami i Stankovica ispred njih) primite 3 gola od kameruna kod kuce? Neki od njih nisu igrali ili sta? Rezervni sastav? Kad sam vidio rezultat nisam mogao vjerovati...u cemu je problem? I kada Srbija igra prvu tekmu na SP?
Moja prognoza:
Gana - pobjeda (ako ste ih gledali protiv BIH - ma nista posebno, premlada i neiskusna reprezentacija)
Njemacka - nerijeseno (sad moram argumentirati - Nijemci nisu ni sjena stare reprezentacije. Neefikasan napad, upitna odbrana. Fizicka sprema ih izvlaci...U zadnjoj pripremnoj (vrhunac snage) gubili su od BIH (cija je vecina igraca na odmoru) na poluvremenu, i pobijedili na dva sumnjivo dosudjena penala, npr. ako prodju grupu ispadaju u prvom krugu).
Australija - pobjeda (mada je ovo najteza tekma za procijeniti...po meni 1, X, ili 2 su podjednako dobre opcije)
Min 5, Max 7 bodova (zbog Australije) i prolaz u drugu fazu...
U svakom slucaju - puno srece repki Srbije.
Vidić nije igrao, Luković je odigrao slabo, Subotić prosječan + repka se i nije baš proslavila ovim prijateljskim utakmicama, to jest, igrali su slabo, pogotovo protiv NZ i Poljske. Volimo misliti kaku su se malo štedjeli i kako Antić nije želio otkriti sve karte.
Svidja mi se ova tvoja prognoza mada ja nisam tako optimističan. Od Švaba ćemo izgubut, Ganu dobiti, protiv Australije neriješeno, nadam sa da će biti dovoljno za drugi krug.
Gledao sam utakmicu BiH- Njemačka, nemoj se ljutiti ali ona dva penala su bila čista ko suza. Izgubili ste zato što vam je pola ekipe bilo nezainteresovanu za igru a švabe su igrale punom snagom.
Prijateljske nisu mjerilo, ali apsolutno nisu mjerilo...ja cu na vas prolaz u drugi krug pare staviti (znaci, kladionica fakat).
Od njemacke zaista mislim da necete izgubiti (mada na to ipak NECU pare staviti

)
Australija mi je fakat zesca nedoumica...ko ce njima znati...
Sto se tice BIH-Njemacka - slazem se sa tvojim rezonom sto smo izgubili (realista sam). Uz to sto su oni BOLJI

, nasi su na odmorima i nisu ni imali namjeru da ih napustaju na toj tekmi izgleda

A oni u punoj snazi pred SP. Jedino za drugi penal - mislim da je bio van 16. Prvi jeste bio cist.