banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 12:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Feb 2013, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mora se dovesti ozbiljni trener od Vlade za evro ligu. Njemu je limit ABA liga. Nije da pljujem, ali jednostavno u svim važnim utakmicama promaši taktiku.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Нова Варош je napisao:
Mora se dovesti ozbiljni trener od Vlade za evro ligu. Njemu je limit ABA liga. Nije da pljujem, ali jednostavno u svim važnim utakmicama promaši taktiku.

Ima i toga.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 23:21 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nismo mogli večeras i to je to. Treba se posvetiti domaćin takmičenjima, a iduće godine ako bog da u EL.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 00:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
nema nista ljepse nego zaprositi cur u Pioniru,
moja vise voli fudbal moracu na Marakanu :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 00:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nemoj ziv bio :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 08:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Millwall je napisao:
bigman je napisao:
Прво, остаћемо други скоро у сваком случај, јер имамо добру кош разлику из прве утакмице. (+12, чини ми се)
Друго, нећемо бити први, јер Игокеа не може изгубити 4 пута, једино ако неким чудом престану да желе ЕЛ.
Треће, они се не могу изгурати из Ф4, реално квалитет мора проговорити до краја лиге, а питање да ли се за 4. мјесто могу борити Раднички и Цедевита. Тренутно је Будућност реалнија опција.
Четврто, сам и ја навео, мање више.
:lol:

Prvo,Igokei trebaju još 2 poraza,ne 4
Drugo,ako izgubimo onda je u pitanju mjesto br;2
Treće,oni ako izgube sledeće kolo idu Cedeviti i nakon tog kola(naravno ako izgube a realno je da izgube) van su f4 pa im posle toga dolazi Igokea
Četvrto,prati
Peto,pozdrav

Ovi su "počeli" na vrijeme:
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kos ... sle-godine

Да, исправка, пардон, њима требају 3 пораза, да бисмо их престигли, јер су они нас 2 пута добили, тачније имају 2,5 побједе више.
Друго мјесто није у питању.
Треће, они иду Цедевити тек за 5 кола, а не идуће. ;-)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 09:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Millwall je napisao:
Nemamo mi roster za dva malo jača takmičenja.Nama će ako uđemu evroligu trebati 4-5 pojačanja,pogotovo na poziciji pleja i "trojke2
Zahvaliti se Radivojeviću i malom Cvetkoviću,za početak.
Bolje što smo ispali da ga bog dao nismo ni igrali(Uleb kup)

Jes ti citav prijatelju? O cemu ti? Sta, da se zahvalimo Cvetkovicu? Pa koji je to nas put po tebi? Budzet od 20 miliona pa u evroligu? E pa momak ne moze! Nema toga, ja cu tog Cvetkovica trpiti jos 5 utakmica, samo zbog njega da izgubimo, neka djeteta nek se zabolja, ne moze se od jednom igrac stvoriti!
Mi smo ovu utakmicu prvenstveno izgubili zbog odbrane, onakav manjak energije kod ni jedne ozbiljnije ekipe nece proci nekaznjeno. Mislim, mozemo mi karati Partizan, Cedevitu, Olimpiju... ali kod ozbiljnih ekipa to ne prolazi. VV jeste malo lose vodio utakmicu, jeste Braunu ogranicio minutazu iako je ovaj bio nas najbolji centar i jedini igrac koji je mogao napraviti razliku na niskom postu, ali sad od jednom ga pljuvati i govoriti da on nije za evrolige nego za ABA ligu samo je po malo bezobrazno. Necemo sada srati, a do prije dva dana su nam svi valjali.
Ocigledno je bilo da su se nasi igraci ispraznili, da ovo ni pomocu trikova nisu mogli dobiti, da su bili van utakmice, jednostavno, nisu bili svoji, sto je po malo i normalno.... Jedino nije normalno da nam igrac koji ima 35 godina najvise trci, igra najbolju odbranu, postigne najvise poena i najvise se zalaze iako je najveca zvijezda u klubu, a da oni borci koji trebaju da kidaju budu iscrpljeniji od njega i da se vuku po terenu. Moje misljenje je da je i Simon trebao uzimati vise suteva jer je dosao do sebe i da je npr veceras opali 10 suteva za tri pogodio bi 8, u to sam siguran....
Ocekujem u utorak u Tursku da VV povede rezervnu ekipu, nek se malo igraju, rezultat nije bitan.

I da, jeste vidjeli sta je crnac suter, e to nama treba :) , ali posto ga ne mozemo platiti, mozemo samo te crnce da gledamo po svabskim i italijanskim ekipama i da im se divimo :D .... jebiga, ali ipak ovi nasi su mi drazi 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Skeva bili vjerovao da tih pola stranaca konkretno u njemačkoj i italiji imaju palte kao stranci u Srbiji....S izuzetkom Armanija.
Onaj Brown ima 17 hiljada ewra u Sieni, a čovjek vedri i oblači u evro ligi :D
U Rusiji su brutalne plate i naravno REalu i Barsi...Da ne nabrajam pojedinačno klubove, ali uglavnom Rusija prednjčai i ovi najjači klubovi iz ostalih država.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Super, eto onda prilike da sledece sezone dovedemo kog prangijasa iz tih klubova ako je vec toliko jevtin :) . Nije to bas tako, za kvalitet treba i para :wink: . Ok, znam da se desi da dodje vece pa da neko stalno pogadja, ali Alen Rej (ili kako se vec zove) je oba puta protiv nas izdominira sa sutevima preko ruku i sa polu distance pogadjajuci bez ikakvih problema sve sto je sutnuo. Ne vjerujem da je on bas toliko jevtin, ako slucajno mozes da iskopas koliku platu ima, imas pivo od mene :)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ray dok je u Krki igrao je pogađao sve, nosio ekipu na leđima. Međutim imao je problema s alkoholom (mada ja tu ne vidim problem :lol: ). Ma možeš se na univerzitetima, razvojinm ligama naći šuter, oni su svakako besplatni, a i ne traže velike plate.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 11:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ajd sve ali kad nam je isporucio dvije trojke sa devet metara kad smo ih pokusali slomiti...

Kaze mi kolega da nisam normalan pored Real Mancester ja gledam kosarku u kojoj moj tim gubi 15 razlike...

Ma opusteno Cvele je odigrao los mec , moze on puno bolje i pokazace to...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 12:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Bojim se da je Zvezda na krilima dobog starta, bezglavo ili bolje da kažem bezkonceptualno, jurnula u ostatak ovog Evrokupa, a da pritom nije bilo adekvatnog rostera, da se izdrži težak tempo utakmica. ABA liga, Kup, pa Evrokup, koji nije baš lagano takmičenje i prije ili aksnije, moralo je da dođe od pada. Lično mislim da je sezonu uopšte, trebalo koncipirati drugačije, pa da u Evrokupu, maksimalan prostor dobijaju Cvetković i Mitrović, a da se u rosteru našao i onaj centar Milovanović, pa da oni stiču iskustvo i kupe minute, protiv jakih protivnik, bez pritiska dobrog rezultata. Ovako je tim upao u kanal, jer roster u punom sastavu, nije mogao da izdrži komplet sezonu na tri fronta, a pogotovo kad se povrijedi jedan od ključnih igrača, što se moralo predviditi prije početka sezone...
Nelson je taman nedostajao sinoć, da zaustavi bilo koga od rapoloženih bekova Ulma i stvar bi izgledala bolje, ali je i nerealno očekivati da jedan tim ima sve igrače u sastavu kroz cijelu sezonu, sve bez povreda i odsustva...

Sinoć su pukli od basketaša, istini za volju basketaša koji znaju da igraju na dva koša. Vladin plan je bio da napi centri opterete Brajanta, a njihov plan je bio pritisak na poziciju jedan, jer su znali da Radivojević nije kalibar Nelsona, ada je Cvetković neiskusan. Njega da nije pojela atmosfera pojeo bi ga pritisak startera u važnoj utakmici. Svejedno je... Opterećeni faulovima, nijedan nije mogao da igra odbranu na nivou, a i bez tog opterećenja, obojicaznaju da naprave ekstremno glupe i nepotrebne faulove, pogotovo Cvetković, koji to zna da radi u serijama.
Sinoćnja utakmica, najbolje pokazuje, koliko u stvari Zvezda ove sezone, može da odigra odbranu ispod nivoa. Ulmovci su sipali odakle su htjeli i nema sad potrebe da se opet vergla fraza kako ih je "srao šut". Oni tako igraju uvijek i na ono se moralo odgovorit čvršćom igrom, presingom i boljom selekcijom faulova. D je bilo energije, da se na Reju odigra kvalitetnija odbrana, možda bi stvari izgleda bolje. Dvije tri sjekire na prodoru, presing na početku, natjerati ga da juri između blokova kako bi uopšte došao do lopte i brzo bi se i on potrošio. Ovako je ispalo krajnje naivno. Odbrana se kasno skupljala na prodore, koš je užasno slabo građen, pa su i nakon promašaja dolazili do ofanzivnog skoka i dobro su još i držali aktivan rezultat na poluvremenu. Protiv ekipe koja napad uglavnom završavan nakon 10 sekundi, ne odgovara se jurnjavom po terenu, već se spušta ritam, kako bih inatjerali da idu na postavljenu odbranu. Sinoć to naši nisu uspjeli...
Samardžiski sinoć nije igrao puno, a nije ni Braun. Za Eltona kapiram da se on u odbrani pogubi i protiv statičnijeg napada, a kamoli protiv onog pokretljivog, ali Samardžiski je mogao da odigra ulogu u boljoj kontroli reketa, mada je i on statičan za onakav Ulmov napad, gdje praktično svi jure šut...

Savović je sad u kanalu. Previše se izvlači i gleda koš izvana, umjesto da je sinoć više koristio leđnu tehniku i igrao bliže košu. Totalno mi je nerazumljivo da centri protiv onakve basketaške ekipe, forsiraju šut sa distance i poludistance...

I dalje nema konstantnosti kod ostalih igrača, ako izuzmemo Igora, za koga se zna da će da ubaci 15-20 poena, svaki meč. On je sinoć gubio i dah, jer je u napadu bio prektično jedina sigurna opcija, a u par navrata je morao da glumi i pleja, jer je pomenuti dvojac sebe opteretio prekršajima...

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 14:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... MOAgtlHAc8 Ludi Skot 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2013, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ristović je posle sastanka sa predstavnicima policije i KK Partizan mt:s rekao za naš portal da utakmica nosi epitet "visokog rizika" i da je zato dogovoreno da se ne prodaju ulaznice za meč koji je na programu u nedelju.

"U ovom trenutku nama je kao organizatorima najvažnije da sve prođe u najboljem redu i zato će u hali biti maksimalno 3.500 - 4.000 navijača", kaže Ristović i ističe da se radi o navijačima sa sezonskim kartama i manjem broju onih koji će dobiti pozivnice, kao što su sponzori, porodice i prijatelji".

Upitan da li će i koliko karata otići gostima, Ristović je odgovorio:

"Kada je Partizan na početku sezone bio domaćin, dodelio nam je 30 karata i tako odredio i koliko će otići njima za ovu utakmicu. Uvek je tu u pitanju reciprocitet".

Sportski direktor Zvezde ujedno "apeluje da oni koji nemaju karte ne dolaze u nedelju do Pionira, jer neće moći da uđu u dvoranu".

Utakmicu koja će značajno uticati na konačan plasman "večitih rivala" u regularnom delu ABA lige ekskluzivno će prenositi TV Arena Sport od 21 čas.

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma bice puna dvorana, podijelice delijama karte i to je to...

Vrh

PostPoslato: 15 Feb 2013, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gledam malo nasu drugu ekipu, igraju protiv OKK, ala kakvih likova ima u tom klubu :D . Pa neki mali ne moze da trci od stomaka :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 00:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Inace Pejic vodi ekipu bas lose... U Borcu se bar mogao vaditi da ima sest igraca, cilj FMP treba da bude da stvara igrace a ne da juri rezultat...

Skeva, samo da te obradujem. Vasa je bio na Ulmu :)

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 00:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

:headbang:

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta ti je gospodin covjek :)

http://www.nasacrvenazvezda.com/vukoicic-u-normalnim-okolnostima-u-derbiju-nema-favorita/

Vrh

PostPoslato: 16 Feb 2013, 16:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nemoj tako a gdje je prica o masonima, sudijama,. Vucicu, Dacicu :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]