banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 15:52 Danas je 30 Jun 2026, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Jun 2010, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jao teksta majko mila :lol:

Obozavam hrvatsku naciju, jer da nije njih svet bi bio smoran:
http://www.index.hr/sport/clanak/srbiji ... 95059.aspx

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 00:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ako je neko slucajno propustio, repriza tekme u 02.21 RTS 1 :wink:
Ukratko:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OoOXyTrseYo[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 07:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:

80 stranica komentara koji pacenici i kompleksasi :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 08:01 
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:

80 stranica komentara koji pacenici i kompleksasi :roll:

Jedan komentar: S kim igra Blanka Vlašić? :lol: :lol: :lol:

Edit: Koje budale, nisu normalni oni na indexu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Како је одиграо Обрадовић, прије свега у дефанзиви, нисам гледао уткамицу?

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Citiraj:
LAZIO, Kolarov : "Joining Real Madrid is a promise"

Source: Lalaziosiamonoi.it
Slika
Lazio left-back and Serbia international Aleksandar Kolarov told Spanish newspaper AS : "Lazio chairman Claudio Lotito has promised me to let me join Real Madrid. I will know more about the negotiations' status in a few days. ..... Real are interested in me and I am honoured about that. Their new coach Jose Mourinho wants me in his team - he tried to bring me to Inter Milan before. ....I hope to become a Real Madrid player soon".

http://www.footballpress.net/index.php?action=read&idsel=61976

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 09:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Gledao sam samo prvo poluvreme. Nije ovo izgledalo dobro. Brine me obrana jer tu bi trebali biti najjači. Luković je ispao mnogo naivan kod, čini mi se drugog gola, a prvi je definitivno Stojkovićeva krivica. Subotić stoji predaleko od igrača. Nadam se da će sa Vidićem to izgledati makar malo bolje. Žigić djeluje potpuno izgubljeno, Pantelija je imao dva tri dobra pasa i to je sve. U onoj prilici na početku kada je mogao da izbije sam pred golmana njemu lopta bježi u stranu i sve propada. Jovanovića su duplirali pa ga nije bilo nigdje, Krasića sam više video na sredini nego na krilu, sve u svemu potpuna zbrka. U prilog nam ide što će Gana i Njemačka biti znatno oslabljene. Zanima me samo do kakvih je to zaključaka došao Antić u ovim pripremnim utakmicama budući da je izveo isti sastva koji je igrao u kvalifikacijama (osim Vidića naravno, koji navodno ima povišenu temperaturu). Ako nam protivnici zatvore Jovanovića i Krasića mi jednostavno nemamo rezervnu variantu i moglo bi biti jako jako gusto. Kako ja vidim ostaju nam samo šutevi iz daleka i skok igra iz prekida pa ako šta udje, udje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
prvo poluvrijeme je i na nesto licilo,bilo je trenutaka lijepe igre ali je zato drugo katastrofa.
stojkovic je opet pokazao da je vrlo los u izlascima na loptu i realno samo je prvi gol njegov.mene vise zabrinjava zigic,na ove tri utakmice se nije primjetio da je igrao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 10:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Još jedna sitnica koju moram da pomenem :D :

dresovi su nam bili puno lepši bez ovog krsta.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ne znam zasto vecina krivi Stojkovica, pa sva tri gola je primio, a da ispred sebe nije imao ni jednog naseg igraca! Odbrana bez Vidica je 0.

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Stojković kriv samo za prvi gol, ostalo greške odbrane...

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Navijač umro na stadionu u Humskoj

Jedan navijač umro je od posledica srčanog udara tokom fudbalske utakmice između Srbije i Kameruna, rekao je za Betu Slobodan Ivanović iz klinike Anlave, koja je dežurala na stadionu Partizana u Beogradu. Za sada nepoznati muškarac, star oko 65 godina, dobio je srčani udar u publici. Prvu pomoć pružilo mu je medicinsko osoblje na stadionu, a onda je došla specijalistička ekipa Hitne pomoći, koja ga je reanimirala oko sat vremena, ali bez uspeha. Sin nastradalog navijača rekao je lekarima da je otac bio srčani bolesnik.

Još dve osobe su hospitalizovane. Jedan 26-godišnjak je zbog nesvestice i bolova prebačen je u Urgentni centar, kao i jedan 21-godišnjak, koji je kolabirao i udario glavom u šipku na severnoj tribini. Još dve lake povrede su lekari zbrinuli na licu mesta.

RIP :(

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Argentinac deli pravdu na Srbija - Gana
D.N. / Blic online

Glavni sudija prvog meča "orlova" na Svetskom prvenstvu, 13. juna sa Ganom, biće Argentinac Hektor Valter Baldasi, arbitar prilično velikog iskustva.

Ovaj 44-godišnjak, biznismen po sopstvenom priznanju a pasionirani ljubitelj kartanja i konjičkog sporta, međunarodni je fudbalski arbitar od 2000. godine.

Kao jedan od najboljih argentinskih sudija četiri puta je delio pravdu na tamošenjem "superklasiku" između River Plate i Boke Juniors, a kako ga odlikuje ga ljubav prema fudbalu ne voli previše da "secka" igru niti da deli kartone šakom i kapom. Jedna od njegovih glavnih karakteristika je i sjajna fizička pripremljenost, pa je gotovo po pravilu na mestu događaja nezavisno od toga da li se lopta nalazi na centru igrališta ili uz aut ili gol-aut liniju.

Pre dve godine povereno mu je suđenje finala Kopa libertadores, u kome su se sastali Fluminense i Kuito. Bio je sudija i na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu, kada je u finalu upravo selekcija njegove zemlje došla do trofeja. Na pitanje "da li bi više voleo da je Baldasi u finalu Mondijala 2010 ili Argentina", kao pravi predstavnik te fudbalske zemlje ima samo jedan odgovor:

"Argentina, naravno. I to za dobrobit fudbala. Nadam se da će moji zemljaci stići sa Maradonom do trofeja. Kada sam u Pekingu video da se na kraju fudbalskog turnira na jarbolu diže argentinska zastava i stadionom odzvanja naša himna osećaj je bio prelep", rekao je Hektor Baldasi, sudija utakmice Srbija - Gana.

Dobro je da ce ovaj biti sudija a ne neki indijanac.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 12:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa argentinci bas jesu indijanci :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 12:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Hertzog je napisao:

Zna se na sta sam mislio. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 13:10 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

rasisto :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jun 2010, 14:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Традиција се наставља, не може проћи ни једно велико такмичење а да се већ пред сам његов почетак репрезентација више пута не прогласи побједником или губитником и то више пута, на дан. О игри не бих, момци ће показати од чега су на сп, уосталом играмо за гол више, то је оно што се само пожељети може :wink: .

Ову прилику бих искористио да пљунем на ону београдску публику, у неким моментима јасно су се чули разговори играча на терену. Зашто се није играло у Новом Саду или Крагујевцу то само Караџић зна. Проклети Београд...

П.С. Опет је утакмицу на РТС-у коментарисала она сека.

Толико од мене на ову тему, до СП.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Ne vidim nijedan razlog za optimizam. 2 dana razmisljam ali jednostavno ne mogu ni da nazrem na cemu je Antic radio prethodnih dana: Laneta ce da ruse kad krene prema svom sesnaestercu, Ganci ce da centriraju do besvijesti u nasu sredinu, :sad6: Ingeniozno!
mislim, blago je reci da smo procitani.. Zigic pa Zigic, Milijas pa Milijas Raca pa sve u K.. Dehidriram kad ih vidim kako se vuku po terenu.. 10 dana od prve utakmice sa Ganom do one sa kengurima, momci ce tek da se smore u dalekom juznoaf. liliputu..

prognoza: Ganu nekako prolazimo, Njemci ce jos jednom da nam ponove osnov. fudb. instrukcije, protiv kengura ce da sijevaju kartoni: Hijawata, Lazovic, Zigic.. konacna destrukcija

GO Slovakia!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2010, 21:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

komu je*e mater, vidjećemo nakon prve utakmice na čemu smo. što stanković reče: prva utakmica nam je kao finale.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2010, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Michigenac je napisao:
Ne vidim nijedan razlog za optimizam. 2 dana razmisljam ali jednostavno ne mogu ni da nazrem na cemu je Antic radio prethodnih dana: Laneta ce da ruse kad krene prema svom sesnaestercu, Ganci ce da centriraju do besvijesti u nasu sredinu, :sad6: Ingeniozno!
mislim, blago je reci da smo procitani.. Zigic pa Zigic, Milijas pa Milijas Raca pa sve u K.. Dehidriram kad ih vidim kako se vuku po terenu.. 10 dana od prve utakmice sa Ganom do one sa kengurima, momci ce tek da se smore u dalekom juznoaf. liliputu..

prognoza: Ganu nekako prolazimo, Njemci ce jos jednom da nam ponove osnov. fudb. instrukcije, protiv kengura ce da sijevaju kartoni: Hijawata, Lazovic, Zigic.. konacna destrukcija

GO Slovakia!

Jes', jes', tako je...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]