banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 03:19 Danas je 30 Jun 2026, 03:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jun 2014, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Očigledno ;(

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 12:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Koja je fora sa Dzeko-Spahic relacijom i reprezentacijom? Ko je sta zajebao?
Ja stvarno nisam upratio, ali toliko se trubi o tome i o klanovima u reprezentaciji itd.

Boss, NFL...?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Kako me nerviraju odmah te price o klanovima i sranjima kad se izgubi! Pa sto nisu pricali prije poraza od Nigerije?! Zato najvise volim Engleze, oni pocnu kenjati dok jos nije ni pocelo, bar znas na cemu si.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 12:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Zar niste to očekivali? Ja sam samo čekako kiks ljudi tamo pa da vidim šta će se pisati.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
skeva je napisao:
Kako me nerviraju odmah te price o klanovima i sranjima kad se izgubi! Pa sto nisu pricali prije poraza od Nigerije?! Zato najvise volim Engleze, oni pocnu kenjati dok jos nije ni pocelo, bar znas na cemu si.

To se vuce jos od onog poraza od Egipta kad su Djeeeko i Spaaaha zaguzvali sa Papetom sto nije zvao nekog (zaboravio sam koga)... Pa ga Pape sad na kraju poveo u Brazil al' mu nije minute dao. Mislim da se o Ibricicu radi

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E-e... Moze biti da je zbog Ibricica.

Ma u federaciji je krenula velika hajka.
Kontam ja da moze Dzeko nekog iznervirati onim osmjehom na kraju utakmice, ali ko da on nije htio da pobjede. Jeste promasio dosta, ali i dao je go koji mu je ponisten.
Momak je najbolji strijelac u istoriji reprezentacije BiH i najveca zvijezda.
Da ne forsira visok tempo, to stoji. Ali jebiga, on je nadavao silne golove, ne moze se od njega ocekivati da radi sve i svja.
Nije igrac tipa Suarez ili tako neka dileja.
Njemu treba tim i treba mu lopti, ali uglavnom daje golove. Ja sam ga uvijek gotivio, zato sto se cini ko posten i kulturan momak, izjave uvijek korektne i nije jajara.

A oplelo se najvise po njemu i po Papetu.
Prvo da je umisljen, ne daje intervjue novinarima itd. A dok ih je vukao, sve je bilo bajno, dijamant ovo-ono.
Preseravanje i pretjerivanje.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Raspad sistema u reprezentaciji BIH.
Dzeko i Spahic se odvojili na jednu stranu i danima ne pricaju sa ostalima. Midhat (Edinov otac) uredjuje reprezentaciju, ko ce igrati ko nece.. Tjeraju Susica, hoce stranca na klupu. Vec smo pisali, Magath ili Fatih Terim a na kraju ce imati para za Kataneca.

Dzeki jebu sve po spisku, nije htio igrati, mali Besic cuo kako ce se kapitenska traka mijenjati a on sa 21 godinu navalio da daju njemu..

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
evo vam info,iz prve ruke,ne zna ni boss za ovo,on zna ono što u štampi izađe 8)

dzeko i spahić su glavne face tamo u svlačionici....inače,meta im je hajrović,koji je btw na ovom prvenstvu bio najbolji bh igrač uz bešića....hajrović je prošao sve mlađe selekcije švajcarske,i kad je trebao zaigrat za a tim,počeli ga vrbovati iz bh saveza...on odbijao,i čak nešto spustio dzeki na fb ili twiter,ne sjećam se...ismijavao ih nešto...onda se nešto kao predomislio,"krv nije voda,igraću za bosnu",i sušić napravi kardinalnu grešku pitajući dzeku da li bi imao išta protiv da pozove izeta hajrovića...dzeko kaže-bih! :D

i jbg,pape ga i pored toga pozove pred slovačku,dzeke nije bilo par dana na pripremama,vratio se pred utakmicu,ali atmosfera u svlačionici je definitivno otišla u qurac,čak se ta utakmica u zenici i izgubila...

znači,pape je trebao ili poslušati ova dva šerifa,ili što je još normalnije,ne pitati ih za mišljenje!!

ovako je baš ispao krele... :(

Poslednji put menjao Schlager dana 24 Jun 2014, 13:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Cuj ti to on zove dzeku da ga pita imas ti sta protiv.. Jbg ne ide.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
To slagerinjo. Joj kako bi ja i spahica i dzeku ostavio kuci zbog toga. DA su 100puta messi i tiago silva.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:16 
Bič božji
Bič božji

To je to ljudi, ovdašnji mentalitet.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tu je onda Susic kriv. Tesko mi je povjerovati da je Dzeko uopste uplitao se u to i da mu smeta sto je neko pozvan. Razumijem da nisu u dobrim odnosima, ali gdje je profesionalizam?

Za Spahica me ne cudi sekunde. Cak i vjerujem u one price da je osamario Pjanica itd. Sjecam se da je on odredjivao ko ce izvesti slobodnjake na nekim utakmicama. Spahic je za mene debil, previse prljav i umisljen igrac. Njegovi crveni kartoni u Leverkuzenu, svadje sa sudijama i faulovi su posebna prica.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
I pored toga izgubili su jer je Nigerija bila bolja, nema tu neke mudrolije. Nija tacno da se nisu trudili, jednostavno nije islo. Meni se Djeko ne cini kao neko ko voli da sefuje, ali izgleda da mu je caca zajeban :lol: .

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:22 
Bič božji
Bič božji

"Patim jer osjećam da nisam učinio ništa korisno za njega posljednjih nedjelja. Na kraju sezone, htio sam da ostanem nekoliko dana sa bratom, ali iz Sitija mi to nisu dozvolili. Slavio sam titulu u Abu Dabiju dok je moj brat bio na samrti. Poslije svega toga, krivim sebe što nisam tražio da me poštuju. Zvaničnici kluba su znali da sam patio posljednjih mjeseci jer je zdravlje mog brata bilo sve lošije. To je razlog i nekoliko povreda na kraju sezone jer je moja glava preuzela kontrolu nad mojim tijelom. Posljednji mjeseci su bili najteži u mom životu. Vest o njegovoj smrti je bila veliki šok za mene, jer smo bili veoma blisku. Dvije godine smo bili razdvojeni, ali kao djeca smo se uvijek držali zajedno, igrali smo zajedno. Ne znam kako ću izdržati bez njega, znam da više neću moći da ga čujem, da ga vidim i osjećam se užasno zbog toga. Srećom, Kolo je sada sa mnom, on uvijek nađe prave riječi da me utješi", rekao je Jaja Ture.
Evo razloga što Ture ne igra kako može. I da, jebem mater Mančester Sitiju.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 13:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Erazmo Roterdamski je napisao:
To je to ljudi, ovdašnji mentalitet.

прорадила српска крв :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 14:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2013, 16:37
OK.Ispali smo.Ko je kriv?Ja imam svoj licni stav o tome sto ne znaci i da je tacan.Pljuvanje sad?Pa ako je pljuvanje ukazati na greske onda se pljuje.Ja evo Spahica volim i cak moj dres je sa njegovim imenom na ledjima.Al reci da nije krivac za gol protiv Nigerije isto kao i gol u Parizu je zatvaranje ociju.Spaha je ginuo za ovu reprezentaciju.Zbog toga je i dobio kapitensku traku.I imao je ogromno povjerenje BiH navijaca.No ako u odlucujucim utakmicama zabrljas to treba i reci.Niko njega ne stavlja na stub srama al ako ne igras dobro zar je problem sto se to i kaze.Dzeko meni nikada nije ni bio naj naj.Cak je tek na 5-6 mjestu u reprezentaciji po simpatijama bar meni.No ko kaze da nije dao ogroman doprinos ovoj reprezentaciji taj laze.Dao je i to su cinjenice.No ako sada zbog toga nesto radi krivo i to utjece na slabiju igru reprezentacije to treba i reci.To je ono kao krava daje 15 litara mlijeka i nogom sve prospe.Druga daje samo 5 litara al ne prospe to.Onda je bolja ona sto da 5 litara od one sto da 15.

Euforija je kod nas Balkanaca takva.I nije mi zao zbog toga.Pamtit cu dugo taj dan pred utakmicu sa Nigerijom.Grad je izgledao kao iz bajke.Svi sretni nasmijani.To se ne moze platiti.To se samo treba dozivjeti.I hvala svim igracima BiH sto su nam to omogucili.Al isto tako ako su pogrjesili trebaju biti kaznjeni.I to je to.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Miske je napisao:
OK.Ispali smo.Ko je kriv?Ja imam svoj licni stav o tome sto ne znaci i da je tacan.Pljuvanje sad?Pa ako je pljuvanje ukazati na greske onda se pljuje.

Nemoj zajebavati, samo udji na sportsport.ba ili retardirani klix. Ma i na fejsbuk grupe. Ukazivanje na greske je jedno, ali ovo je razapinjanje i psovanje svega od-do.

Sto se tice poraza od Nigerije, ocekivano je bilo da Nigerija samelje Bosnu trkom i snagom. Bas zbog toga mi nije jasno izostavljanje Kolasinca, koji je stijena. Pa 70% napada je islo po toj strani, samo zato sto je tu bila rupa.

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Slika

Koja je ovo tekma? :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 15:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
Chile vs spain :D

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2014, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jedinstvo Zeravica protiv Gomionice iz Bronzanog Majdana.

Pa vidis Kasiljasa i cileanske igrace u pozadini (Vidala...)

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]