Vuk_samotnjak je napisao:
Ljudi smije se pricati o fudbalu niko nije nista rekao ali brate smarate pricama kako ovog treba odstraniti iz reprezentacije zato sto je promasio zicer onog zato sto nije uhvatio loptu...
Svi ste bar 80% "selektora" osporavali Stojkovica a vidjelo se da je on najbolji golman kojeg trenutno imamo. Sad vam nikako ne valja Pantelic a kad bi ga uvaljao Svabama pola vas bi istetoviralo njegovo ime na ramenu...
Normalna diskusija je dobro dosla ali vi brate osudujete poteze selekrota jednog od najboljih kojeg smo ikad imali, nije problem da samo mi citamo ove komentare znamo se maltene kako ko dise ali kad dode neko sa strane da malo vidi sta se desava kod nas na forumu/sportu i procita vase bljuvotine na racun Antica cisto sumnjam da ce se registrovati i uhvatiti diskusije.
Meni se licno gade igre Dokovica ali necu da ga pljujem na temi o tenisu zato sto bi to bilo neukusno sa moje strane i zato sto bi potezalo veliku raspravo mene i postovaoca Dokovica(postujem ja njegove uspjehe i zato necu sad kad je u padu forme da ga pljujem a do prije godinu navijao sat da ustanem i da ga gledam).
A ti hertz bi trebao da se uhvatis posla a ne da provociras 
Al' eto koristiš priliku da ga malo pljucneš

... Šala na stranu, svjetsko počinje za 5-6 dana, kad ćemo pričati o selektorima, igračima, taktikama..ako ne sada

... I još nešto, znaš da su navijači uvijek do sada bili u pravu za prognoze, mišljenja, izbore selektora... od 8 miliona Srba uvijek će se naći jedan koji će pogoditi nešto