banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:13 Danas je 30 Jun 2026, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jun 2010, 08:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Gledao sam sinoc utakmicu Svabija-BiH i nisam bas impresioniran "Elfima".

Mozda su djelovali mocno u drugom poluvremenu, ali to je prije svega jer BiH ima katastrofalnu odbranu. Uz losu odbranu BiH nema ni dobrog defanzivnog veznog. Onaj Rahimic je star i spor, a mi na tom mjestu imamo Dekija, tako da bi to kod nas trebalo izgledati mnogo bolje. Ne vjerujem da bi Deki dopustio onakvo setkanje Ozila ispred naseg sesnaesterca, ili da bi Lam mogao da odradi slalom kao sinoc.

Nasu odbranu da ne spominjem, 10 klasa iznad BiH. Mislite li da bi Marin probijao Ivanovica kao sto je to radio onim jadnicima sinoc? Bi, ali malo sutra.

Dakle, ocigledno je da su najopasniji njemacki igraci Ozil, Marin i Kakau, ali mislim da imamo odgovor na to.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 10:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
enc0re je napisao:
Ja bih to ovako protiv Njemačke...

---------------------stojković---------------------

ivanović-----luković------------vidić------kolarov

------------------kuzmanović------------------------

--------stanković--------------milijas----------------

krasić-----------------------------------jovanović
---------------------pantelić-------------------------

Pantelić kao špic? :oops:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Homer_S je napisao:
enc0re je napisao:
Ja bih to ovako protiv Njemačke...

---------------------stojković---------------------

ivanović-----luković------------vidić------kolarov

------------------kuzmanović------------------------

--------stanković--------------milijas----------------

krasić-----------------------------------jovanović
---------------------pantelić-------------------------

Pantelić kao špic? :oops:

Ja bih zamjenio Lukovica i Pantelica :roll:
Ccc...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Imamo razloga za umjereni optimizam, ako disciplina i odnosi budu na nivou, možemo proći i kao prvi u grupi. Naravno, računam i da ne bude povreda ključnih igrača, prije svega u odbrani. I nemojte Pantelića kao jedinog napadača, molim vas, višak je i u 4-4-2. Imam utisak da bi bilo bolje probati sa Mrđom, on nam je ubjedljivo najbrži napadač, a sigurno nije gori strelac od Pantelića.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Imamo razloga za umjereni optimizam, ako disciplina i odnosi budu na nivou, možemo proći i kao prvi u grupi. Naravno, računam i da ne bude povreda ključnih igrača, prije svega u odbrani. I nemojte Pantelića kao jedinog napadača, molim vas, višak je i u 4-4-2. Imam utisak da bi bilo bolje probati sa Mrđom, on nam je ubjedljivo najbrži napadač, a sigurno nije gori strelac od Pantelića.

:thumbright: pantelića, ako je ikako moguće, sad odmah izostaviti sa spiska putnika na SP. Dobro čovek kaže: on je višak i u 4-4-2

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Ne igramo mi klasicnih 4-4-2, drugi spic nam je vise polu-spic, pa se gubi, narocito ako su to Pantelic ili Lazovic.

Ne svidja mi se ovo, lici mi na nasu staru pricu, eno Zigic daje izjave, tipa, ja sam za velike utakmice. Zato nije dao 4 zicera protiv Zelanda i Poljske. Ko malo prati , zna da on to stalno prica, igrac za velike utakmice.

Kako god, svidja mi se sto je apsolutno zabranjeno prabacivanje sredine terena. U ove dvije prijateljske , ni jednom nisam vidio da odbrana napucava i "trazi" napadace, vec i da idemo po redu, kako treba, od noge do noge, bez komplikovanja.

A Njemacka je izgledala strashno u drugom poluvremenu. Fali im Balak, ali su Lam i Svajnstajger u velikoj formi. Sreca da je napad rezervisan za Klosea, pa Kakau ne moze da igra od prve minute.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kad vidim Pantelica u dresu Srbije, na terenu, odma mi se kenja.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Homer_S je napisao:
Rivaldinho je napisao:

:thumbright: pantelića, ako je ikako moguće, sad odmah izostaviti sa spiska putnika na SP. Dobro čovek kaže: on je višak i u 4-4-2

Poslacu ovu vasu poruku Anticu vjerujem da on grijesi ipak malo je iskustvo iza njega a vasi rezultati bi zastidjeli i Kapela, Hindika, Lipija...

Ljudi smarate taktikama i postavkama igraca ima ko je placen za to

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Vuk_samotnjak je napisao:
Homer_S je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Poslacu ovu vasu poruku Anticu vjerujem da on grijesi ipak malo je iskustvo iza njega a vasi rezultati bi zastidjeli i Kapela, Hindika, Lipija...

Ne vidim zasto bi cinjenica da postoje ljudi kojima je to posao, i koji su za to placeni, lisavala nas obicne smrtnike, da damo svoje misljenje ili komentar.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46

Ovo je forum, što će reći da služi za diskusiju. Ili da se zatvori ova tema i otvori "Voršipovanje Antića". Sad ne smjemo ni pričati o fudbalu ako nemamo trenersku diplomu :roll:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 15:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma pustite Vuka, uginuo mu hrcak pa je malo nervozan... :(

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi smije se pricati o fudbalu niko nije nista rekao ali brate smarate pricama kako ovog treba odstraniti iz reprezentacije zato sto je promasio zicer onog zato sto nije uhvatio loptu...
Svi ste bar 80% "selektora" osporavali Stojkovica a vidjelo se da je on najbolji golman kojeg trenutno imamo. Sad vam nikako ne valja Pantelic a kad bi ga uvaljao Svabama pola vas bi istetoviralo njegovo ime na ramenu...

Normalna diskusija je dobro dosla ali vi brate osudujete poteze selekrota jednog od najboljih kojeg smo ikad imali, nije problem da samo mi citamo ove komentare znamo se maltene kako ko dise ali kad dode neko sa strane da malo vidi sta se desava kod nas na forumu/sportu i procita vase bljuvotine na racun Antica cisto sumnjam da ce se registrovati i uhvatiti diskusije.
Meni se licno gade igre Dokovica ali necu da ga pljujem na temi o tenisu zato sto bi to bilo neukusno sa moje strane i zato sto bi potezalo veliku raspravo mene i postovaoca Dokovica(postujem ja njegove uspjehe i zato necu sad kad je u padu forme da ga pljujem a do prije godinu navijao sat da ustanem i da ga gledam).

A ti hertz bi trebao da se uhvatis posla a ne da provociras :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vuce preterujes, o cemu da pricamo ako ne o sastavu tima za svetsko prvenstvo... Trenutno nam je to jedina moguca tema u ovo zatisje do sledece utakmice sa kamerunom, a zatim SP... Logicno je da ce ljudi pricati o sastavu kada su u toku prijateljske utakmice na kojima se ispituju sve moguce kombinacije, ko s kim i kako najbolje moze... I ja sam licno za to da Pantelic greje klupu, moze on biti najveci patriota na svetu, ali u reprezentaciji ima golgetersku krizu, a price kako on na sebe navuce 2 protivnicka igraca su smesne... Pantelic navuce dva, Zigic palija jos dva i ko ce dati gol... pretpostavljam Vidic...

Kao sto imamo pravo da hvalimo pojedine sportase, tako imamo pravo i da ih kritikujemo...

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
pantelic kakav je takav je, levat, kardan od igraca, ali mi boljeg nemamo i to je zalosno. da nam je sad jedan igrac kao Savo sto je nekad bio, ne bi bilo straha ni od koje reprezentacije. ovako, mi imamo jako lose napadace, i tu ce biti najvise problema. ostatak ekipe je odlican, bokovi mogu probiti svaku odbranu i poslati dosta upotrebljivih lopti, pa bi logicno bilo i da ova dvojica zigic i pantelic pogode nesto, a iz neko drugi drugog plana. mislim da bi trebali biti zadovoljni kad bi prosli grupu, a onda dalje je sve moguce.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 17:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ljudi smije se pricati o fudbalu niko nije nista rekao ali brate smarate pricama kako ovog treba odstraniti iz reprezentacije zato sto je promasio zicer onog zato sto nije uhvatio loptu...
Svi ste bar 80% "selektora" osporavali Stojkovica a vidjelo se da je on najbolji golman kojeg trenutno imamo. Sad vam nikako ne valja Pantelic a kad bi ga uvaljao Svabama pola vas bi istetoviralo njegovo ime na ramenu...

Normalna diskusija je dobro dosla ali vi brate osudujete poteze selekrota jednog od najboljih kojeg smo ikad imali, nije problem da samo mi citamo ove komentare znamo se maltene kako ko dise ali kad dode neko sa strane da malo vidi sta se desava kod nas na forumu/sportu i procita vase bljuvotine na racun Antica cisto sumnjam da ce se registrovati i uhvatiti diskusije.
Meni se licno gade igre Dokovica ali necu da ga pljujem na temi o tenisu zato sto bi to bilo neukusno sa moje strane i zato sto bi potezalo veliku raspravo mene i postovaoca Dokovica(postujem ja njegove uspjehe i zato necu sad kad je u padu forme da ga pljujem a do prije godinu navijao sat da ustanem i da ga gledam).

A ti hertz bi trebao da se uhvatis posla a ne da provociras :wink:

Al' eto koristiš priliku da ga malo pljucneš ;) ... Šala na stranu, svjetsko počinje za 5-6 dana, kad ćemo pričati o selektorima, igračima, taktikama..ako ne sada :D ... I još nešto, znaš da su navijači uvijek do sada bili u pravu za prognoze, mišljenja, izbore selektora... od 8 miliona Srba uvijek će se naći jedan koji će pogoditi nešto ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 18:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jun 2010, 15:59
Samo da nam neko ne napuni mrezu, kao secam se Holadnija, pa da zazalimo sto smo otisli na SP :)

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 18:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislis Argentina

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
hip je napisao:
Samo da nam neko ne napuni mrezu, kao secam se Holadnija, pa da zazalimo sto smo otisli na SP :)

Zadnji put je bila Argentina.
A u Holandija nas je 2000. na EP posteno naprasila.
Ne vjerujem da ce se to desiti ovaj put.

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 18:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Ја Пантелића видим као једног од играча који се највише труди , човјек буквално гине за репрезентацију и један је од ријетких који се дају преко 100% ,тактички дисциплинован , против пољске имао је неколико добрих пасева , а шанси за го није ништа више имао од осталих нападача , сва срећа па се ви пантомрзци ништа не питате :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Jun 2010, 20:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rikas je napisao:
Ја Пантелића видим као једног од играча који се највише труди , човјек буквално гине за репрезентацију и један је од ријетких који се дају преко 100% ,тактички дисциплинован , против пољске имао је неколико добрих пасева , а шанси за го није ништа више имао од осталих нападача , сва срећа па се ви пантомрзци ништа не питате :wink:

Nakon ove tvoje izjave očekujem da Pantamen zabije bar 20 golova na predstojećem SP-u. :lol:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]