banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 00:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2013, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Нова Варош je napisao:
Ја сам за АБА лигу у којој могу сви испасти и сви ићи у ЕЛ.
Избацити Мађаре, Чехе, Макаби и сличне њима, само да Југославија игра.
Нек челници лиге заврну рукаве, нађу спонзора јаког, договоре се са Евро лигом, да може било ко играти.
Да промјене правила, да може из једног града више од 2 клуба.
Ово је циркус, па не могу испасти Мзт ни Солнок, а једно вријеме није ни Будућност могла.
Ма дај бјежи.
Ја сам луђак, па ћу ово увијек гледати, али ово у циркус прераста.

Писао сам већ једном, ако треба да Српски клубови изађу из ове лиге, по цјену да неколико година не играмо еуро лигу, него еуро куп, правимо младе играче за репрезентацију. Док се не промјени руководство ЕЛ, или ови из Аба лиге нађу спонозре и договоре се са еуро лигом да може било ко играти.

Тебра,коме говориш? Чини ми се као да причам са дјецом из вртића мог сина.
Ситуација је данас таква,да најмање се гледају резултати и рад клубова а много више неки други интереси,лобирања,мућке и сплеткарења.
Ову лигу је Партизан највише пљувао када је газио у њој без пораза,али мало људи са овог форума је тада пратило кошарку.Не сјећа се нико колико је Партизан био кажњен јер се спрдао са лигом,када је послао јуниоре у Словенију да играју са Крком или Пивоварном Лашко,не сјећам се више...
Усред сезоне је случајно откривено да Солнок и МЗТ имају загарантовано учешће и следеће сезоне,тј. немогу да испадну?! И то се крило?!
Усред сезоне се открива,сасвим случајно,ово срање око изласка у ЕЛ следеће године?!
Јел треба да причам како је прије неколико година измишљено оно бодовање фамозно,и када је
Партизан скупио бодове да следеће 3 сезоне игра ЕЛ одједном,преко ноћи је то правило укинуто?!
Јел треба да причам о власничким правима,о подјели пара које лига заради? Колико ко добија?
АБА лига је приватна лига (предузеће) у којему,између осталих,Партизан и сви други српски клубови треба да играју за пар словенаца и хрвата,да њима пуне џепове. То је суштина и концепт ове лиге.
За то вријеме Србија је изгубила лигу,изгубила савез,изгубила гомилу кошаркашких центара,излаз у Еврокупове...
Српска кошарка се систематски уништава сигурно 10-ак година ван терена,уништавају је ликови који немају пуно везе са кошарком,више са политиком и привредним криминалом.Сада,није мој проблем што велика већина њих има везе са КК Ц.звезда и ФМП.
Кошаркашки људи су маргинолизовани,остављени без утицаја и пара.Данас неки клуб може имати на клупи и Ивковића,Обрадовића ,Маљковића,и остале,али ако нема ван терена моћне људе неће бити никакав фактор.
п.с. Одакле више ничу сви ови бисери на форуму(овај владо видим је најновији).

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
vlado je neki trol,jedan dan navija za partizan,drugi dan za cz

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 22:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Гондра, ја јесам за АБА ЛИГУ под условима које сам навео.
Тренутно сам за иступање Српских клубова, ако се за идућу сезону не договоре услови које сам ја написао, а коректни су за све, не само за Србе.
Чуј да неко не може испасти, е свашта.

Ако нам не испуне, требају сви Српски клубови изаћи па нек се стока бакће међусобно. Знам да нам слиједи казна не играња 4-5 година у еуро лиги, а и не морамо. Мање пара ће се улагати у странце, играће наша дјеца, па кад нам репрезентација почне опет злато освајати (или било коју медаљу)зваће они опет Србе да играју с њима.
Треба договорити састанак с челницима улеба, али да оду Бодирога, Томашевић, Дивац и остали наши велики кошаркаши па да видим како ће сељак Барлтоломео рећи да Србији нема мјеста у еуро лиги из домаћег првенства.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 23:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
E jbg sad, ispada da su svi krivi za sve, samo Partizan jadan i naivan, Don Kihot u borbi protiv vjetrenjača. Za neke stvari nisam siguran da nam je iko kriv osim nas samih, npr. to za bodovanje za EL, bila je priča da su išli "protiv interesa kluba ali za interes srpske košarke bla bla" kad su pristali na novi sistem bodovanja. Ko zna kakva je priča zaista iza toga, ali što nisu bili "lopovi" i šta znam ko ostali, pa gledali interes Partizana. Ionako je interes Partizana u stvari interes srpske košarke, bar po onom što se može čuti i pročitati.

A to je samo preslika nešto šire priče koja ide po istom šablonu - mi Srbi igramo najbolju košarku u regionu (a i šire) i imamo najbolje rezultate, ali smo jadni i svi nas jebu i zarađuju na nama. Mislim, ako smo stvarno toliko glupi, ko nas onda jebe. ABA liga ovakva kakva je nije dobra, ali je i takva bolja od vraćanja na staro, jer bi to značilo korak od deset godina unazad. Srbija ima najveći košarkaški potencijal u regionu, i potencijal da još više dominira ABA ligom, i treba stvari razvijati u tom smjeru, ka još jačoj ABA, sa jačim srpskim klubovima u njoj, koji će ojačavati svoje pozicije u njoj, a preko nje i u Evroligi. Na stranu što se mi svi međusobno ne volimo previše, gledajući iz pozicije odnosa Evrolige i klubova sa ovih prostora, one su mnogo bolje ako se nastupa zajedno, nego razbijeno u neke prosječno jake ligice.

I još jedna teza koja se često čuje, pogotovo iz našeg tabora, da je ABA "ubila tradicionalne srpske košarkaške centre", je bezvezna i neosnovana. Te centre je "ubila" opšta situacija, nedostatak para, a zatim trend nekvalitetnog rada sa mladima i insistiranje na rezultatima umjesto na odgoju kompletnih igrača, i donekle pad popularnosti same košarke, mad, vjerujem, u manjoj mjeri. Mislim da bi dobrom reorganizacijom ABA lige profitirali i ti "tradicionalni centri", jer bi se i srpska liga mogla organizovati na normalniji i logičniji način, jer je ovo sad što postoji nekako besmisleno.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nisam ja nigdje spomenuo nijedan Srpski klub pojedinačno, nego sve zajedno.

Popo ne može Srbija toliko izdominirati i da hoće...
Ograničeni smo na 5 klubova, a možda čak i na 4. A realno je da Srbija svake godine dobija po jednog. Ili bar da uvijek ima 6 klubova, ali to stoka ne da.
Partizan, Zvezda, Radnički, Voša, Mega Vizura...ima još Radnički fmp, Radnički BKK, Metalac, koji nisu slabiji od zadra, širokog, splita....

Aba liga je dobra ako će se neke normalne stvari uvesti.
Jel tebi logično da jedan klub ne može ispasti, tačnije dva ? Gdje to ima na svijetu ?
Što se ne nađe sponzor adekvatan ? I to pravilo da ne može 3 kluba iz jednog grada :roll:
Pa onda ova debilnost, ne zna se ko gdje ide, u koja evropska takmičenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 23:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ograničeni smo sad kad su nam pregovaračke pozicije prema ABA nikakve, pa mogu da diktiraju uslove. Znači da treba raditi u smjeru da se to promijeni, jer kontam da teško može da bude kilavije stanje od ovoga sad. Opet, 4-5 klubova nije mala stvar, pitanje da li bi Srbija u ovom trenutku i mogla da da 5 kvalitetnih učesnika ABA.

ABA liga bi mogla da bude bar priblizno onom što je jugoslovenska liga bila, a to je među prvih pet liga u Evropi. A u toj ligi niko drugi nema toliki potencijal kao Srbija. E sad, hoćemo li biti naivni i glupi Srbi koji dopuštaju da ih drugi iskorištavaju, ili opaki madafakaz koji jebu drugima majčice, nemam pojma, nadam se, ali nisam ni nešto pretjerano siguran :D

Što se "neispadanja" tiče, znam da to ima u NBA :D Za druge nisam siguran. A pravilo da iz jednog grada može ograničen broj ekipa nije toliko loše. Mislim da su Grci prije desetak godina uvodili neka slična pravila, jer im je pola lige bilo iz Atine.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2013, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Meni nekako zanimljivo kada gledam kako se groblje znoji oko toga da li ce igrati FF... Prosto mi fino gledati...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 00:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
MZT dobija u sledećem kolu i prekraćuje sve muke i razmišljanja :).

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 00:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa šta, PArtizan je siguran i da izgubi u Skoplju, a dobiće Solnoka kući.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 00:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Нова Варош je napisao:

Ti si veca budala od njega

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 00:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jebiga, bolje da mu se odogovori, nego da misli da je on pametan.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 00:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EgmHfmLrK_Q[/youtube]

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 01:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
Нова Варош je napisao:

Ti si veca budala od njega

Ma on je veća budala i od tebe.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 05:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Popokatepetl je napisao:
Ograničeni smo sad kad su nam pregovaračke pozicije prema ABA nikakve, pa mogu da diktiraju uslove. Znači da treba raditi u smjeru da se to promijeni, jer kontam da teško može da bude kilavije stanje od ovoga sad. Opet, 4-5 klubova nije mala stvar, pitanje da li bi Srbija u ovom trenutku i mogla da da 5 kvalitetnih učesnika ABA.

ABA liga bi mogla da bude bar priblizno onom što je jugoslovenska liga bila, a to je među prvih pet liga u Evropi. A u toj ligi niko drugi nema toliki potencijal kao Srbija. E sad, hoćemo li biti naivni i glupi Srbi koji dopuštaju da ih drugi iskorištavaju, ili opaki madafakaz koji jebu drugima majčice, nemam pojma, nadam se, ali nisam ni nešto pretjerano siguran :D

Što se "neispadanja" tiče, znam da to ima u NBA :D Za druge nisam siguran. A pravilo da iz jednog grada može ograničen broj ekipa nije toliko loše. Mislim da su Grci prije desetak godina uvodili neka slična pravila, jer im je pola lige bilo iz Atine.

Trend je pljuvati po ABA ligi jer sve ne ide po planu, nema vise drzavnih miliona i slicno ali sta se moze, ali nicija nije do zore gorila, tako to ide.... Umjesto sto kukamo i sazaljevamo se mozda bi mogli sagledati pozitivne aspekte trenutne situacije. Ti pozitivni aspekti su npr. slucaj da je velika vjerovatnoca da dva Srpska kluba igraju u Evroligi, da ce preko te evrolige dodatno ojacati i da ce Srpska kosarka dobiti na znacaju samim tim sto ce dva Srpska kluba igrati najjace kosarkasko evo takmicenje, promovisati svoje talente i ostale igrace (sad ako cemo iskreno, partizan skoluje skandinavske, francuske, americke i bjelosvjetske talente, Zvezda ima starije igrace kojima ne treba neka veca promocija, ali sta se tu moze, sami smo izabrali svoj put, nije nam ABA odredila koga ce ko razvijati). Gledajmo to sa pozitivne strane, jebo negativu. Evo i grobari se sad mogu malo smiriti, igrace F4, pa nek se izbore za evroligu, nece im biti pretjerano tesko jer su Igosi zakinuti maksimalno, Zvezdasi znaju sta im je ciniti, trebaju uci u polufinale, iako ce biti tesko ipak ce biti lakse nego u nekim drugim slucajevima tako da, u sustini nista nismo izgubili, dobili smo samo jedno mjesto. I po stoti put cu ponoviti, ljudi ako Zvezda ili Partizan nisu sposobni pored Cedevite ili Olimpije obezbijediti evroligu NE ZASLUZUJU NI DA JE IGRAJU! Opustite se i uzivajte...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 09:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zvezda(2) i Partizan(3) se sastaju u polufinalu ABA lige, tako da će jedni EL gledati na TV-u. Zvezdi je jedini izbor da dobije taj meč dok Partizanu ostaju eventualne kalkulacije sa Igokeom(1).

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 10:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Само кењајте, имаћете на крају више за појести. :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
http://www.mondo.rs/s281733/Sport/Sport ... _ligi.html

najrelevantnije tumačenje do sada. nije pominjao nikakve rokove za dogradnju dvorane, a izdvojio je mišljenje za radnički. ako je to zaita to, ili opet neka kalkulacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 11:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
"Iz Igokee imam potvrdu da oni neće odustati od igranja Evrolige. Imaju dve mogućnosti - da prošire dvoranu u Laktašima na 5.000 sedišta, ili da adaptiraju staru dvoranu u Banjaluci. Iz kluba su mi rekli da će oni to uraditi".

Možete me za qurac povući !

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opasan si ti Cosa, tako si zabranio odigravanje vaterpolo utakmice Zvezda Partizan :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
skeva je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Trend je pljuvati po ABA ligi jer sve ne ide po planu, nema vise drzavnih miliona i slicno ali sta se moze, ali nicija nije do zore gorila, tako to ide.... Umjesto sto kukamo i sazaljevamo se mozda bi mogli sagledati pozitivne aspekte trenutne situacije. Ti pozitivni aspekti su npr. slucaj da je velika vjerovatnoca da dva Srpska kluba igraju u Evroligi, da ce preko te evrolige dodatno ojacati i da ce Srpska kosarka dobiti na znacaju samim tim sto ce dva Srpska kluba igrati najjace kosarkasko evo takmicenje, promovisati svoje talente i ostale igrace (sad ako cemo iskreno, partizan skoluje skandinavske, francuske, americke i bjelosvjetske talente, Zvezda ima starije igrace kojima ne treba neka veca promocija, ali sta se tu moze, sami smo izabrali svoj put, nije nam ABA odredila koga ce ko razvijati). Gledajmo to sa pozitivne strane, jebo negativu. Evo i grobari se sad mogu malo smiriti, igrace F4, pa nek se izbore za evroligu, nece im biti pretjerano tesko jer su Igosi zakinuti maksimalno, Zvezdasi znaju sta im je ciniti, trebaju uci u polufinale, iako ce biti tesko ipak ce biti lakse nego u nekim drugim slucajevima tako da, u sustini nista nismo izgubili, dobili smo samo jedno mjesto. I po stoti put cu ponoviti, ljudi ako Zvezda ili Partizan nisu sposobni pored Cedevite ili Olimpije obezbijediti evroligu NE ZASLUZUJU NI DA JE IGRAJU! Opustite se i uzivajte...

Kakav si ti biser pocnes sa srpskom kosarkom zavrsis sa zvezdom i partizanom odnosno vama navijacima...ono pokazite malo samopostovanja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]