banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:13 Danas je 30 Jun 2026, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mišo je napisao:
DELLBOY je napisao:
ebote, vi ocjenjujete igru reprezentacije na osnovu nekih ''frendly'' igara???

Jel treba da izginu na nekim nebitnim utakmicama i da se neki od igrača povrijede par dana pred mundijal... :roll: :roll: :roll:

Da, ali se onda postavlja pitanje čemu tolike prijateljske utakmice...

Drugo je prijateljska utakmica uoci kvalifikacija za Euro/SP i uoci samog Eura/SP. Ja a smatram i svaki navijac Srbije ne bi bio zadovoljan da smo pobjedili Poljsku 2:0 a izgubili Stankovica/Krasica/Jovanovica... Teren i vrijeme nisu nikako bili za igranje bilo kakve utakmice a ne neke prijateljske sedmicu prije SP.

Sudicemo poslije SP ako uopste imamo pravo da sudimo nekome :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Smatram da igramo previše prijateljskih uoči SP, a i nemam osječaj da smo nešto dobili tim utakmicama al dobro, valjda Antić zna šta nam je potrebno.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma gde previse, sta pricas... Klasicne pripreme pred prvenstvo, izabrali su tri ekipe koje ce "imitirati" one iz grupe Novi Zeland (Australija), Poljska (Nemacka) i Kamerun (Gana)... Sta mislis da Nemacka danas igra protiv BiH zato sto im se svidjaju Bosanci i sto su im dostojni protivnici... Kako da ne

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ako stručni štab do sada ne zna kakvi su nam protivnici na SP onda čisto sumnjam da će to dokučiti u ovim pripremnim utakmicama. Mišljenja sam da imamo pre kratku klupu za ovakve zahebancije. Jeste li vidjeli onaj teren jučer? Samo rizikujemo povrede, a sumnjam da smo nešto novo odkrili o vlastitoj igri. Jedina pozitivna stvar je što će nas ove utakmice malo spustiti na zemlju, jer mnogo smo bre jaki brate!
Usput, Srbija i BiH igraju potpuno drugačiji fudbal, toliko o sličnosti.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Mene samo brine realizacija...
U nekolio navrata protiv Poljaka napravi se dodavanje previse, pogotovo tu negdje na vrhu sesnaesterca. Na mundijalu ce trebati preuzeti odgovornost na sebe, malo i sutati iz daljine, protiv Poljaka Krasic je mogao fino sutati sa nekih 20 metara, a on dodaje Stankovicu pa mu presijeku loptu...
Realizacija...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 17:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Elvis Presley je napisao:
Mene samo brine realizacija...
U nekolio navrata protiv Poljaka napravi se dodavanje previse, pogotovo tu negdje na vrhu sesnaesterca. Na mundijalu ce trebati preuzeti odgovornost na sebe, malo i sutati iz daljine, protiv Poljaka Krasic je mogao fino sutati sa nekih 20 metara, a on dodaje Stankovicu pa mu presijeku loptu...
Realizacija...

Apsolutno se slazem...mogli smo dati bar dva gola da se nismo dodavali u sesnestercu.....
Inace igra mnogo bolja nego protiv novog zelanda, vidi se da bez krasica i jovanovica ama bas nista ne mozemo...
Pretrnuo sam kad se Stankovic valjao po terenu jer i bez njega nemamo sta traziti na SP.... Kuzma me negativno iznenadio, pokazalo se da je izuzetno los u defanzivi...kolarov je bio kao na strelistu, uvjek 1 na 1.... Subotic mnogo bolji nego proslu utakmicu al Lukovic je definitivno pokazao da treba da bude prva opcija pored Vidica.... Mrdja igra kao zmaj, nemam rijeci......
Sve u svemu, nisam nezadovoljan, rezultat nije bitan, bitno je da se niko nije povrijedio.....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 18:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Za dobar rezultat, moraju se poklopiti 2 stvari.

1) Da u Stojkovica ne udje shejtan

2) Da se Pantelic povrijedi prije pocetka

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 19:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
MuskoBre je napisao:
Za dobar rezultat, moraju se poklopiti 2 stvari.

1) Da u Stojkovica ne udje shejtan

2) Da se Pantelic povrijedi prije pocetka

:lol: :lol: :lol: znači - svaka čast ;) kao što neko reče, treba mu 15 šansi da zabije gol. Neka Mrđa počne kao starter i to je to. Mislim da je daleko kompletniji igrač od Pantelije, jedino nema iskustva sa SP/EP (ako ne računamo ep za mlade 2008).

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nadam se da Antić ima BHT1.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 21:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
enc0re je napisao:
Nadam se da Antić ima BHT1.

:lol: Dva penala za Svabe. Cacau i Muller razbijaju. A vala i onaj Marin je za*eban.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobio Marko po nosu :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Швабе никад горе... Ако њих не добијемо, не заслужујемо да прођемо групу.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Da su Svabe igrale punom snagom i sa Mullerom i Cacauom umjesto trapavog Klosea oduvali bi muje dok si rek'o keks. Imam osjecaj da ce strasno da nakantaju Australiju u prvoj utakmici.
Ne bih ja bio tako samouvjeren, dosta je nama da dobijemo Ganu i Australiju a sa Svabama sta bude.

Poslednji put menjao Izzard dana 03 Jun 2010, 22:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Walker je napisao:
skypostman je napisao:

Da su Svabe igrale punom snagom i sa Mullerom i Cacauom umjesto trapavog Klosea oduvali bi muje dok si rek'o keks. Imam osjecaj da ce strasno da nakantaju Australiju u prvoj utakmici.
Ne bih ja bio tako samopouzdan, dosta je nama da dobijemo Ganu i Australiju a sa Svabama sta bude.

To ako zelimo da ispadnemo u 1/8 finala, realno sansa da dobijemo Engleze je do 5% :) A ovakve Svabe mozemo dobiti definitno, ali polako, utakmicu po utakmicu :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Mene su Švabe impresionirale, pogotovo u 2. poluvremenu. Imaju jako nezgodne napadače i ofenzivne veznjake, mali ali brzi. Neće nam biti lako.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Prvo niko ne garantuje da da ce Englezi tamo biti prvi. (iako je to najvjerovatniji ishod)

Drugo malo je prepotentno da racunamo da dobijemo Svabe a nismo dali go protiv dvije objektivno mnogo slabije reprezentacije. Istina u pitanju su prijateljske ali Bosna je mnogo jaca od NZ a realno tu su negdje s Poljacima. I Svabe su eksperimentisale a prikazali su bolju igru nego mi u nasim zagrijavanjima. U pravu si idemo utakmicu po utakmicu.

S obzirom na dosadasnja iskustva na velikim takmicenjima mislim da bi bilo dobro da se malo spusti lopta. Jesmo mi dobar tim ali imam osjecaj da smo se previse nalozili. Ne znam kakva je atmosfera medju igracima ali navijaci definitivno ocekuju previse. Pa cisto da ne bismo opet iz euforije naglo presli u stanje ocajavanja. 1/4 finala bio ogroman uspjeh i nije nemoguce, ali 1/8 finala mi izgleda mnogo realnije i nesto sto nam treba biti objektivni cilj. A ni to nece biti lako. Gana je za*eban protivnik a Australija igra najprljaviji fudbal na SP. Udaraju sve samo ne loptu i vise kvare igru protivnika nego sto igraju fudbal. Ne znam koliko nam to odgovara, vidjecemo. Tako da, pamet u glavu da ne podbacimo protiv njih a sa Svabama sta bude.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Не памтим кад смо задњи пут побједили неку велику репрезентацију, сад нам се пружа добра прилика. Овај састав Њемачке се не може поредити са Њемачком из 2006. или раније, једноставно Њемачка никад лошија, ми смо чини ми се коначно посложили коцкице. То што су пробијали Босну ништа не значи, Босна има веома славу одбрану то је опште познато. Само треба затворити десну Швабску страну, не дозволити Ламу да иде напред(ми смо слабији по тој страни), на другој страни поред Банета немају шта тражити. Наш проблем је напад, ако нам се ту посрећи могли би далеко догурати, наравно ако се не дај Боже повриједе Видић или Ивановић, све пада у воду...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Не памтим кад смо задњи пут побједили неку велику репрезентацију, сад нам се пружа добра прилика. Овај састав Њемачке се не може поредити са Њемачком из 2006. или раније, једноставно Њемачка никад лошија, ми смо чини ми се коначно посложили коцкице. То што су пробијали Босну ништа не значи, Босна има веома славу одбрану то је опште познато. Само треба затворити десну Швабску страну, не дозволити Ламу да иде напред(ми смо слабији по тој страни), на другој страни поред Банета немају шта тражити. Наш проблем је напад, ако нам се ту посрећи могли би далеко догурати, наравно ако се не дај Боже повриједе Видић или Ивановић, све пада у воду...

Jbg ni Francuska nije sjajna kao nekad, pa ih nismo dobili u dvije utakmice. Cak bih se usudio reci da su, pored toga sto imaju bolje igrace, kao tim gori od Njemacke.

Kad god ides da se nadigravas s velikim timom dobijes po nosu. Trebamo uci u utakmicu rastereceno, a to mozemo jedino ako dobijemo Ganu. Ako nas dobiju ne treba ocajavati previse. To sto su dobili Bosnu ne znaci puno, ali nismo mi u poziciji da ocekujemo da ih pobjedimo jer nismo uspjeli dati go ni onim ovcarima.
Vazno je da dobijemo Ganu, a protiv Svaba idemo bez nekih velikih ocekivanja. Jer ako budemo isli prepotentno i na pobjedu proci cemo kao Hrvati protiv Engleza.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 23:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
skypostman je napisao:

Тошић треба да игра на тој страни против шваба , а не би било лоше ни кад би Јовановић играо у нападу са Пантелићем .

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 23:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja bih to ovako protiv Njemačke...

---------------------stojković---------------------

ivanović-----luković------------vidić------kolarov

------------------kuzmanović------------------------

--------stanković--------------milijas----------------

krasić-----------------------------------jovanović
---------------------pantelić-------------------------

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]