skypostman je napisao:
Не памтим кад смо задњи пут побједили неку велику репрезентацију, сад нам се пружа добра прилика. Овај састав Њемачке се не може поредити са Њемачком из 2006. или раније, једноставно Њемачка никад лошија, ми смо чини ми се коначно посложили коцкице. То што су пробијали Босну ништа не значи, Босна има веома славу одбрану то је опште познато. Само треба затворити десну Швабску страну, не дозволити Ламу да иде напред(ми смо слабији по тој страни), на другој страни поред Банета немају шта тражити. Наш проблем је напад, ако нам се ту посрећи могли би далеко догурати, наравно ако се не дај Боже повриједе Видић или Ивановић, све пада у воду...
Jbg ni Francuska nije sjajna kao nekad, pa ih nismo dobili u dvije utakmice. Cak bih se usudio reci da su, pored toga sto imaju bolje igrace, kao tim gori od Njemacke.
Kad god ides da se nadigravas s velikim timom dobijes po nosu. Trebamo uci u utakmicu rastereceno, a to mozemo jedino ako dobijemo Ganu. Ako nas dobiju ne treba ocajavati previse. To sto su dobili Bosnu ne znaci puno, ali nismo mi u poziciji da ocekujemo da ih pobjedimo jer nismo uspjeli dati go ni onim ovcarima.
Vazno je da dobijemo Ganu, a protiv Svaba idemo bez nekih velikih ocekivanja. Jer ako budemo isli prepotentno i na pobjedu proci cemo kao Hrvati protiv Engleza.

<3 !