banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 17:13 Danas je 30 Jun 2026, 17:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
panta je kanta. ja njega ne mogu ocima gledati, ja stvarno ne znam kako taj covjek ima toliki kredit kod antica, pa da ima zabetonirano mjesto u prvih 11.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
WinstonWolfe je napisao:
panta je kanta. ja njega ne mogu ocima gledati, ja stvarno ne znam kako taj covjek ima toliki kredit kod antica, pa da ima zabetonirano mjesto u prvih 11.

Tragedija je to sto je i Lazovic slican, narocito kada je u pitanju mentalni sklop.
Panta mlatara rukama i kuka, a Lazovic udara protivnika sakama. Ovaj drugi me sve vise podsjeca na onog retarda Kezmana. Samo gledam kad ce popiti crveni.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
napad nam je stvarno ocajan, nikad nismo imali gore igrace. bice velikih problema sa realizacijom.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 23:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
vb87 je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Tragedija je to sto je i Lazovic slican, narocito kada je u pitanju mentalni sklop.
Panta mlatara rukama i kuka, a Lazovic udara protivnika sakama. Ovaj drugi me sve vise podsjeca na onog retarda Kezmana. Samo gledam kad ce popiti crveni.

retard kezman je bar zabijao...ova dvojica bi prazan olimpijski bazen promasili :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 00:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
I opet tata kupio kozu s' plavim ocima
krive noge ima i mrda usima
i ako vam se ne svidja ova pesma nasa
mi cemo je pevati i opet, opet

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Луковић објашњава.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 07:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U jednu ruku mi je i drago sto su se pripreme ovako zavrsile poraz od "nizerazredne" reprezentacije i nerjeseno sa solidnom, jos kad bi JNA bio poluprazan sve bi leglo na svoje. Mnogi "selektori" poslije finala Srbija -Spanija sad vec nasu reprezentaciju vide kuci poslije prve tri utakmice sto je dobro za skidanje tereta sa leda igraca.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

U kvalifikacijama smo imali raspalu grupu i nije nam bilo teško da bude prvi. Posle toga očekivanja javnosti i navijača su otišla u nebesa. Naravno, višak samopouzdanja kod nekih igrača je počeo da izbija na površinu. Ako ih ove dve utakmice malo ne otrijezne i ne spuste na zemlju mislim da će SP biti još jedan izlet po šišarke :(

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Maj 2010, 00:20
Realno je da nam napad šteka...ali ja duboko u sebi vjerujem u ovu reprezentaciju! Moramo shvatiti da su oni kao porodica, da ne treba nikoga od njih mijenjati! Kažman je bio 2006 u Njemačkoj pa je imao sukobe na sve strane...zato je i bolje što ga nema! Po meni je pozitivno iznenađenje i osvježenje za reprezentaciju Mrđa...znači lik unosi živost u igri!
MA NAPRIJED SRBIJA!!! :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 10:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

U Njemačkoj 2006. niko nije funkcionisao kako treba. Nije Kežman kriv što je odbrana bila šuplja kao sir i što je onaj majmun Dudić dva puta namjerno igrao rukom. Da je problem bio samo do Kežmana lako bi sa njim, klupa i izolacija od ostalih i kraj priče. Tek se kasnije vidjelo da je škripalo na sve strane. Šteta, a otišli smo na to SP kao najbolja odbrana u kvalifikacijama. Samo 1 gol na 10 utakmica. Tugo nesrećo...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Nemam pojma...ali meni se kroz glavu stalno provlaci misao da ove pripreme nisu zamisljene ni provedene kako treba.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Uskoro ćemo sve vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 12:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Homer_S je napisao:
U kvalifikacijama smo imali raspalu grupu i nije nam bilo teško da bude prvi. Posle toga očekivanja javnosti i navijača su otišla u nebesa. Naravno, višak samopouzdanja kod nekih igrača je počeo da izbija na površinu. Ako ih ove dve utakmice malo ne otrijezne i ne spuste na zemlju mislim da će SP biti još jedan izlet po šišarke :(

Kakva raspala grupa, kakvi bakrači? Naša kvalifikaciona grupa je sigurno bila jedna od kvalitetnijih. To što su Francuzi igrali kako su igrali, što su Rumuni rano ispali iz trke (valjda smo i mi tome malo krivi) ne umanjuje naš uspjeh. Što Rusi nisu bili prvi (imali su lakšu grupu), što Česi nisu bili ni drugi (grupa im je bila izjednačena, ali ne i jaka), Hrvati (ništa teža grupa), Turci (takođe).

E sad, što su očekivanja nerealna, to smo mi krivi, ne igrači. Ja nisam pretjerani poznavalac, ali sam svjestan da bi 1/4 finala bila neki krajnji realan domet. Osmina finala bi bila uspjeh, ako se gleda sušni period u zadnjih 10 godina. Naravno, postoji šansa da se ne ode dalje od grupe, nezgodni su to protivnici i svašta se može desiti (moj utisak je da prije četiri godine stanje nije bilo toliko katastrofalno, koliko je sve što je moglo poći po zlu, pošlo). Sve u svemu, treba iskulirati, ne srati po momcima previše, uživati u fudbalu u narednih mjesec dana i nadati se najboljem.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 12:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Popokatepetl je napisao:
Homer_S je napisao:

Kakva raspala grupa, kakvi bakrači? Naša kvalifikaciona grupa je sigurno bila jedna od kvalitetnijih. To što su Francuzi igrali kako su igrali, što su Rumuni rano ispali iz trke (valjda smo i mi tome malo krivi) ne umanjuje naš uspjeh. Što Rusi nisu bili prvi (imali su lakšu grupu), što Česi nisu bili ni drugi (grupa im je bila izjednačena, ali ne i jaka), Hrvati (ništa teža grupa), Turci (takođe).

Kratko i jasno :cat:

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja i dalje ne vidim neki prevelik razlog za zabrinutost....odbrana je bez Vidica (doduse nije igrao ni Rukavina) izgledala poprilicno cvrsto....po onakvom terenu ocekivati nesto od veznog reda je u najmanju ruku glupo....svaki put kad smo isli na krila prosli smo (Krasic pogotovo)....Isailovic je sve i jednu loptu ispucao ili poljacima ili u aut tako da Zigic nekako nije ni mogao da dodje u sansu da bilo sta uradi ili mozda od njega ocekujemo da bude kreativac, dribler i sprinter....Stankovic je bio dobar u defanzivi ali prema naprijed je nemoguce igrat po vodi, mora se pazit kako se krece a lopta se moze odbit bilo gdje....oni na koje se najvise racuna su opravdali ocekivanja (Kolarov, Vidic, Ivanovic, Krasic, Jovanovic) a uvidjeli smo da neki na koje se mozda i nije racunalo mogu bit solidne zamjene (Petrovic) ili u nekoj postavci igre cak i starteri (Mrdja)....na golu mislim da je mjesto Stojkovica zacementirano, jedini ima samopouzdanja, ovi ostali kao da se boje lopte....

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ja i dalje ne vidim neki prevelik razlog za zabrinutost....odbrana je bez Vidica (doduse nije igrao ni Rukavina) izgledala poprilicno cvrsto....po onakvom terenu ocekivati nesto od veznog reda je u najmanju ruku glupo....svaki put kad smo isli na krila prosli smo (Krasic pogotovo)....Isailovic je sve i jednu loptu ispucao ili poljacima ili u aut tako da Zigic nekako nije ni mogao da dodje u sansu da bilo sta uradi ili mozda od njega ocekujemo da bude kreativac, dribler i sprinter....Stankovic je bio dobar u defanzivi ali prema naprijed je nemoguce igrat po vodi, mora se pazit kako se krece a lopta se moze odbit bilo gdje....oni na koje se najvise racuna su opravdali ocekivanja (Kolarov, Vidic, Ivanovic, Krasic, Jovanovic) a uvidjeli smo da neki na koje se mozda i nije racunalo mogu bit solidne zamjene (Petrovic) ili u nekoj postavci igre cak i starteri (Mrdja)....na golu mislim da je mjesto Stojkovica zacementirano, jedini ima samopouzdanja, ovi ostali kao da se boje lopte....

:lol: :lol: :lol:

Ma dobro je bilo kad skontamo kakvi su uslovi bili sinoc, kao da su igrali vaterpolo a ne fudbal, meni je Lazovic sinoc bio veoma dobar, imao je stvarno par ekstra dodavanja i driblinga + kad skontas po kakvom terenu je sve to uradio onda jos bolje.. Na SP bi trebao poceti sa kombinacijom Zigic/Lazovic, Pantelicu treba 10-15 odlicnih sansi da dadne jedan gol..

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 13:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:

Osim Francuske, sve ostalo je bilo gola voda i tu nema puno priče. Ne umanjujem nečiji uspjeh (Srbija) ali treba se spustiti na zemlju i biti malo realniji u prognozama i procjenama. Odmah nakon završetka kvalifikacija, gotovo svi novinari i veliki deo javnosti počeo je sa pričama kako imamo ''laganu grupu'' i kako nam je 1/4 finale minimalan domet. To mi smeta najviše. Dalje, priča kako imamo ekstra igrače. Tačno, imamo ali samo 3 (Vidić, Ivanović, Stanković). Ostali jesu OK, ali nisu svjetska klasa. I kad svu tu priču čuju sami igrači logično da polete u nebesa... Vjerujem u Antića i nadam se da će uspjeti da posloži kockice do početka SP-a. Mada, kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica...biće tu svašta.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 13:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ebote, vi ocjenjujete igru reprezentacije na osnovu nekih ''frendly'' igara???

Jel treba da izginu na nekim nebitnim utakmicama i da se neki od igrača povrijede par dana pred mundijal... :roll: :roll: :roll:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Homer_S je napisao:
Popokatepetl je napisao:

Osim Francuske, sve ostalo je bilo gola voda i tu nema puno priče. Ne umanjujem nečiji uspjeh (Srbija) ali treba se spustiti na zemlju i biti malo realniji u prognozama i procjenama. Odmah nakon završetka kvalifikacija, gotovo svi novinari i veliki deo javnosti počeo je sa pričama kako imamo ''laganu grupu'' i kako nam je 1/4 finale minimalan domet. To mi smeta najviše. Dalje, priča kako imamo ekstra igrače. Tačno, imamo ali samo 3 (Vidić, Ivanović, Stanković). Ostali jesu OK, ali nisu svjetska klasa. I kad svu tu priču čuju sami igrači logično da polete u nebesa... Vjerujem u Antića i nadam se da će uspjeti da posloži kockice do početka SP-a. Mada, kako smo igrali poslednjih nekoliko utakmica...biće tu svašta.

Rumunija svakako nije gola voda, iako ne igraju na nivou od prije par godina, kada su bili skoro redovni na prvenstvima. Čak ni Austrija nije ona kanta iz prethodnih par ciklusa, koja dobije devet komada na utakmici. Prije ovog ciklusa su igrali i Euro, pa uprkos domaćinstvu i svim porazima, pokazali su da imaju čvrstu ekipu. Opet, naš uspješan ciklus kvalifikacija (čiji značaj ne treba umanjivati), ništa ne mora da znači. kao što ni ove prijateljske utakmice ništa ne moraju da znače. Normalno je da postoji određena euforija, želja, ali sve ostalo je idiotluk i nepotrebno stvaranje tenzija. Čak i ta većina koju spominješ je u suštini svjesna šta su potajne želje, a šta realan domet ekipe.

Što se tiče priče oko samo 2-3 ekstra igrača, to što si rekao za nas važi za bilo koju ozbiljniju ekipu na SP, izuzimajući Brazil, Španiju, Argentinu i Francusku, eventualno Englesku i Holandiju. Dva do tri igrača svjetske klase u dobro izbalansiranom timu su sasvim dovoljna za ogromne uspjehe.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Jun 2010, 16:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
DELLBOY je napisao:
ebote, vi ocjenjujete igru reprezentacije na osnovu nekih ''frendly'' igara???

Jel treba da izginu na nekim nebitnim utakmicama i da se neki od igrača povrijede par dana pred mundijal... :roll: :roll: :roll:

Da, ali se onda postavlja pitanje čemu tolike prijateljske utakmice...

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]