banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:43 Danas je 30 Jun 2026, 18:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Teren los, kisa pada, samo da se ne povrijedi neko.. A Lazovic igra odlicno za sad!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Teren katastrofa...vise je za vaterpolo....Subotic dosta bolji nego protiv Zelanda, Lazovic isto dobar....ovaj Isailovic bas i nije najsretnije rijesenje na golu, 4 lopte su mu ispale iz ruku koje realno Stojkovicu ne bi ispale....

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Lukovic > Subotic.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 20:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tooo Navijaci svaka vam cast :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A Pantelica sta promasi, valjda ce biti bolji na SP :D

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
zerocool je napisao:
A Pantelica sta promasi, valjda ce biti bolji na SP :D

bas krenuo da napisem :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a i ovi poljaci klizu kao da je finale svjetskog prvenstva

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Пливање... Није вриједно коментарисања.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Pantelić :lol: Kriva je ova nova lopta, majku joj.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Da li ce neko iz Saveza biti pozvan na odgovornost zbog lose procjene kada je u pitanju mjesto priprema i organizacija prijateljskih utakmica, odnosno izbora protivnika?
J.bem li mu milu majku nenormalnu!

Izabrase ono selo u Austriji pa kukaju da je stalno kisa. Jesu li culi za dugorocnu vremensku prognozu? Jesu li se raspitali kakvo je inace vrijeme u ovo doba godine u toj konjusarskoj selendri?
Zatim izaberu protivnike kojima je cilj da lome noge nasim igracima! Sto se ovi nasi idioti ne ugledaju na Brazil koji igra sa nekim indijancima koji nemaju reputaciju kostolomaca?! Oni danas nabise one crnce iz Zimbabvea i to Juznoj Africi, a mi igramo po ovom kijametu sa poljskim drvosjecama...

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2010, 18:44
Pantelić je jedna najobičnija vreća, i to ona pletena! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 21:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A sad o utakmici.

Kratko i jasno- nas centralni dio veznog reda je kriminalan (i Stankovic i Kuzmanovic i Petrovic) i to je glavni razlog zasto je nasa odbrana imala posla preko glave. Ovi nabrojani su tragicni, pogotovo prva dvojica! Petrovic je jos nesto i odigrao, ali i dalje izvodi one krkanske Jelen startove.
Golman Isailovic je linijas i tragedija je voditi takvu neznalicu na SP!
Nadam se da je sada svima jasno zasto Stojkovic mora braniti. Zato sto NEMA KO DRUGI!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ево по која о утакмици, у првом полувремену Пољаци бољи, конкретнији, агресивниј, могу комотно рећи и преагресивни. Станковић умало није платио цех крвничкој игри наших данашњих противника. Из ког разлога су играли онако агресивно не бих да нагађам, али таква игра сигурно није примјерена пријатељској утакмици. У другом полувремену ми доста бољи, бекови се укључују у напад што изгледа сјајно, гол Пантелића или пак није, не могу вјеровати шта је промашио. У првом дијелу, Лазовић је фино одиграо, доста лопти у назад, све у свему коректно. А од Жигића - ништа, а пуно се очекује. Суботић на тренутке добар (поготову у другом полувремену) али исто тако и на тренутке јако лош, не процјењује кретање играча а и слабо се споразумјева са осталим колегама у одбрани. Доста измјена од којих се јасно видјело да од Качара нећемо имати неке велике користи, тотално је ван форме. Уједно по мени једина дилема, ко ће поред Станковића да се стационира на средину. Кузмановић иако је имао највише утакмица не показује довољно, не креће се се као Милијаш према назад, нема фин пас као већ поменути, који вечерас није улазио (ова сезона у Енглеској муе је узела позицију стартера, бар ја тако мислим) срчан је труди се али превише ка напријед што у овој концепцији игре мислим да није потребно. Због такве игре противник лако развија игру на средини и лако прелази у напад из фазе одбране а то је луксуз који на СП не смијемо никако дозволити. Стандардно добри, Лане, Красић, Бане, Луковић. Фино су играли Тошић и Мрђа такође. Једина ми је најасноћа зашто је Исаиловић брани прво полувријеме ако је већ јасно да је Стојковић бр. 1? По мом мишљењу треба му пружити шансу да што више брани јер се није баш уморио бранећи ове сезоне.

Кад су навијачи у питању, неки пољаци су предухитрили наше па су они повремено упадали на терен.

Тим који ће највјероватније ако не буде повреда насступити против Гане би требало да изгледа овако:

Стојковић

Ивановић-Видић-Луковић-Коларов

Красић-Кузмановић-Станковић-Јовановић

Жигић

Лазовић

Додатак:

СП сигурно нећу гледати на РТС јер ме онај љубитељ Новака Ђоковића јако иритира својом бојом гласа која је најпримјеренија неком модном догађају, рецимо најаве кандидаткиња на избору за мис.

Неко постави питање, зашто се репрезентација припрема у Аустрији а не рецимо на Златибору, јер су услови кад су временске прилике у питању биле очајне, па из простог разлога, само због противника јер се ту припремају многе репрезентације а самим тим и организација у многоме олакшана.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Najpozitivnije iz ove dvije zadnje utakmice je to što će naše igrače lišiti svake prepotencije, a možda i malo smanjiti taj pritisak velikih očekivanja javnosti (već smo u finalu, kao 2006). Još da hoće Panteliju na klupu da stavi.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
vb87 je napisao:
Da li ce neko iz Saveza biti pozvan na odgovornost zbog lose procjene kada je u pitanju mjesto priprema i organizacija prijateljskih utakmica, odnosno izbora protivnika?

Izabrase ono selo u Austriji pa kukaju da je stalno kisa. Jesu li culi za dugorocnu vremensku prognozu? Jesu li se raspitali kakvo je inace vrijeme u ovo doba godine u toj konjusarskoj selendri?
Zatim izaberu protivnike kojima je cilj da lome noge nasim igracima! Sto se ovi nasi idioti ne ugledaju na Brazil koji igra sa nekim indijancima koji nemaju reputaciju kostolomaca?! Oni danas nabise one crnce iz Zimbabvea i to Juznoj Africi, a mi igramo po ovom kijametu sa poljskim drvosjecama...

Буразеру киша пада у читавој Европи а не само у Аустрији. Припреме које су сада одрађиване су тзв. кондиционе и ради се на форми а не на игри. А у Аустрији се осим Србије припремају и Енглеска, Шпанија, Обала Слоноваче, Камерун, Нови Зеланд, итд.

Одабир притивника је прилично логичан:
НЗ (Аустралија)
Пољска (Немачка)
Камерун (Гана).

Брине неефикасност али и још пре сам рекао да нам је напад најслабији део екипе.
Ипак, више волим када су резултатати на припремама слабији јер се тако мало спусте очекивања (па опадне притисак на играча) а јављају се и прве "неверне Томе" па се играчи онда наложе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Homer_S je napisao:
Pantelić je jedna najobičnija vreća, i to ona pletena! :angry4:

Ne pletena. Jutana.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:
vb87 je napisao:

Буразеру киша пада у читавој Европи а не само у Аустрији. Припреме које су сада одрађиване су тзв. кондиционе и ради се на форми а не на игри. А у Аустрији се осим Србије припремају и Енглеска, Шпанија, Обала Слоноваче, Камерун, Нови Зеланд, итд.

Одабир притивника је прилично логичан:
НЗ (Аустралија)
Пољска (Немачка)
Камерун (Гана).

Брине неефикасност али и још пре сам рекао да нам је напад најслабији део екипе.
Ипак, више волим када су резултатати на припремама слабији јер се тако мало спусте очекивања (па опадне притисак на играча) а јављају се и прве "неверне Томе" па се играчи онда наложе.

Tacno je da se desetak reprezentacija priprema u Austriji, ali zanimljivo je to da smo samo mi odigrali pripremnu vaterpolo utakmicu.

Logican je spisak protivnika, ali pitao bih te da li bi bio zadovoljan izborom da je neko od retardiranih Poljaka slomio nogu Stankovicu. Kapiten je bio los veceras, ali ako bismo ostali bez njega komotno ne bismo morali ni da idemo u JA.
Ni oni ovcari sa Novog Zelanda nisu bas bili njezni, dok ovi nasi igraju kao curice ove pripremne utakmice. Svaka cast Kolarovu koji je pokazao zube i malo primirio onu gamad u crvenim dresovima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ja sam cak za kombinaciju u napadu Zigic Mrdja. Ne znam, Pantelija ima katastrofalnu efikanost, a Lazovic jos nije naucio da smiri temperament.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Elvis Presley je napisao:
Ja sam cak za kombinaciju u napadu Zigic Mrdja. Ne znam, Pantelija ima katastrofalnu efikanost, a Lazovic jos nije naucio da smiri temperament.

Mrdja me iznenadio. Igra ljudina ko navijen i vidi se da je motivisan. Sve je moguce, i ja sam za tu kombinaciju. Ono sto je Pantelic promasio ne moze svako.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2010, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Elvis Presley je napisao:

Mrdja me iznenadio. Igra ljudina ko navijen i vidi se da je motivisan. Sve je moguce, i ja sam za tu kombinaciju. Ono sto je Pantelic promasio ne moze svako.

Ono bi i Sasa Matic pogodio (jest crnjak ali istina je) :D

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]