Silvio Dante je napisao:
vb87 je napisao:
Da li ce neko iz Saveza biti pozvan na odgovornost zbog lose procjene kada je u pitanju mjesto priprema i organizacija prijateljskih utakmica, odnosno izbora protivnika?
J.bem li mu milu majku nenormalnu!
Izabrase ono selo u Austriji pa kukaju da je stalno kisa. Jesu li culi za dugorocnu vremensku prognozu? Jesu li se raspitali kakvo je inace vrijeme u ovo doba godine u toj konjusarskoj selendri?
Zatim izaberu protivnike kojima je cilj da lome noge nasim igracima! Sto se ovi nasi idioti ne ugledaju na Brazil koji igra sa nekim indijancima koji nemaju reputaciju kostolomaca?! Oni danas nabise one crnce iz Zimbabvea i to Juznoj Africi, a mi igramo po ovom kijametu sa poljskim drvosjecama...
Буразеру киша пада у читавој Европи а не само у Аустрији. Припреме које су сада одрађиване су тзв. кондиционе и ради се на форми а не на игри. А у Аустрији се осим Србије припремају и Енглеска, Шпанија, Обала Слоноваче, Камерун, Нови Зеланд, итд.
Одабир притивника је прилично логичан:
НЗ (Аустралија)
Пољска (Немачка)
Камерун (Гана).
Брине неефикасност али и још пре сам рекао да нам је напад најслабији део екипе.
Ипак, више волим када су резултатати на припремама слабији јер се тако мало спусте очекивања (па опадне притисак на играча) а јављају се и прве "неверне Томе" па се играчи онда наложе.
Tacno je da se desetak reprezentacija priprema u Austriji, ali zanimljivo je to da smo samo mi odigrali pripremnu vaterpolo utakmicu.
Logican je spisak protivnika, ali pitao bih te da li bi bio zadovoljan izborom da je neko od retardiranih Poljaka slomio nogu Stankovicu. Kapiten je bio los veceras, ali ako bismo ostali bez njega komotno ne bismo morali ni da idemo u JA.
Ni oni ovcari sa Novog Zelanda nisu bas bili njezni, dok ovi nasi igraju kao curice ove pripremne utakmice. Svaka cast Kolarovu koji je pokazao zube i malo primirio onu gamad u crvenim dresovima.