banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 18 Jun 2026, 12:01 Danas je 18 Jun 2026, 12:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća

Ко осваја титулу шампиона Европе?
Србија 72%  72%  [ 34 ]
Њемачка 15%  15%  [ 7 ]
Француска 0%  0%  [ 0 ]
Грчка 2%  2%  [ 1 ]
Италија 2%  2%  [ 1 ]
Шпанија 4%  4%  [ 2 ]
Летонија 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 47
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2025, 23:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
lemi_93 je napisao:
Ronaldo je napisao:
DaVinci je napisao:
Bar još Bosnu imamo

Uvijek sam navijao za Bosnu sa kim god je igrala osim protiv Srbije. Ali od danas više ne. Kada vidim kako muslimani (od danas više nisu bošnjaci) likuju što je Srbija ispala, shvatim da nas mrze iz dna duše, a to je dobro uvijek imati na umu. Stoka ona seljačka i raspala.

A takvih nema kod nas?

Ja Nurkica ne mogu da smislim, ne zbog nacionalnosti nego je lik natprirodno glup i idiot, ali na njegov komentar da uprkos kvalitetu Srbijanske reprezentacije zlato nije zagarantovano, su se po drustvenim mrezama javili hiljade komentara koji pljuju sve sto su mogli.

Onog trenutka kada se Bogdanovic povredio, medalja je vec upitna bila. Vidjelo se da nema njegove prisutnosti koja olaksava posao ostalim igracima. Dovoljno bi bilo samo zamjeniti svaku drugu Guduricevu trojku iz ISO sa Bogdanovicevim istim potezom i pobjeda je nasa.

Ima naravno, ali ovo što sam pregledao večeras je bar jedno 90% komentara likovanje... I kako onda očekuju da Srbi navijaju za BiH. Ma jedva čekam da ih sutra Poljaci karaju, pa onda i Austrijanci u fudbalu. Ako ima nešto dobro u večerašnjem porazu Srbije, onda je to upravo ovo otvaranje očiju.

Što se utakmice tiče, imamo tu mentalnu blokadu da kad smo apsolutni favoriti, podbacimo. Isto se desilo i protiv Italije, ne tako davno. A jedne godine dođosmo do srebra kada su nas svi otpisali. I mediji koji bezvezno dižu euforiju i stavljaju dodatno breme na pleća košarkaša, snose dio odgovornosti.

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2025, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Ispadanje iz igre Bogdana, Vaso go k**ac.
Nemanje želje i ne zanemariti kakva je sve ukupna politička situacija u Srbiji.
Mi vazda igramo pod nekim pritiscima i sranjima.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Kao sto napisah, ovo je katastrofa. Pickasto su odigrali veceras, kao da su htjeli da se ovo samo zavrsi. Jokicu svaka cast, nije ni on mogao vise jer sve je islo preko njega i na njega. I slutim da je ovo njegovo zadnje pojavljivanje za repku.. ali o tom po tom.
Aleksi svaka cast, Dobricu.. Jovicu , Tristanu., Jovicu starijem
Ovi ostali, neka se nasisaju dzinovskog ogromnog penisa.

Milutinov, sine dragi, sto napisa neko komentar na fb.. da je onako kilavo isao na kucanje i promasio, kao sto je i promasio, u klubu ne bi domar bio, a ne centar. Guduric, nek se tjera u tri lijepe.. drugo takmicenje igra kao slina, za onaj fenerbahce dusu daje, ovdje trice suta kao da doruckovao nije, nema zivota u covjeku uopste.
Micic, ne znam.. cast momku, majka kad mu je umrla ostao je uz repku.. ali decko dragi, ako nisi spreman, ako osjetis da ne mozes.. kazes pred pocetak da ne mozes i ruka ruci.. a ne ovako da kaljas sve sto si uradio do sad.
Petrusev je jedno tele neopisivo, *ebao ga dubai koji ga je doveo.

Takodje, masu ljudi pise da dosta uticaja ima i ta politicka situacija u Srbiji. Da je Bogdan isfolirao povredu, i da je povucen nazad iz ove sarade.. ako zaista tako, neka ukinu sve zivo. Odoh navijati za Vijetnam, Bahrein.. jedina cista sportska stvar godinama, pored vatrpola nekad i Djokovica je usrana.. fuj!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 01:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nakon utakmice sa Letonijom ja napisah da je Micić u takvom stanju da teško do same završnice dođe do neke forme. I taman pomislih na par minuta večeras da sam se zajebao, a ono kasnije Micić opet uguši igru.
Takođe, da Milutinov ne skače (a centar, jebote).
I da je sve na Jokiću.

I nažalost, bio sam u pravu.

Ono što sam pogriješio je što napisah par dana kasnije da će neko od ostalih da značajnije iskorači, a to se nije desilo. Još se Avramović povrijedio.

Jednostavno, mislim da je dio problema u stručnom štabu i načinu na koji su koncipirali pripreme i odabrali selekciju, ali i motivisali igrače.
Jer igrali su neki ljudi bez snage, a neki bez borbenosti.
Kada neko skače, kao Finci u napadu večeras, onda nemaš šta tražiti na turniru.
I tu je pitanje autoriteta, jer da li bi Prtrušev onako reagovao kad je dobio isključenje da je bio neko drugi selektor.

Takođe, napisah i da je Srbija uvijek bila bolja na turniru kada je gubila na pripremama. Možda su trebali i ove pripreme izgubiti neku utakmicu, čisto da vide da li se igrači mogu dići nakon poraza.

I na kraju, naklon do poda Jokiću.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 02:00 
Stara kuka
Stara kuka

I sad treba fino sjesti i vidjeti šta se može napraviti.
Kostur postoji, možda se nekima zahvaliti na učešću u reprezentaciji, neke nove uvesti.
Neki da vježbaju skakanje, neki šut za 3, a neki rade na kondiciji :iconbiggrin:

Više sreće drugi put!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 02:18 
Stara kuka
Stara kuka

supersonic je napisao:
Guduric, nek se tjera u tri lijepe.. drugo takmicenje igra kao slina, za onaj fenerbahce dusu daje, ovdje trice suta kao da doruckovao nije, nema zivota u covjeku uopste.

U onom dijelu kad je bio egal, opalio je za 3 na samom početku napada nakon 4-5 sekundi.
I naravno promašio.

Gudurić je promašio sigurno više od 5 šuteva za tri, očajan.

Edit: pogledah statistiku, šut za 3 mu je bio na ovoj utakmici 1/8 iliti 12,5% :lol: :lol: :lol: I nije šutao za dva.
Imao je 5 poena za 23 minute (ona dva su slobodna bacanja). I jednu asistenciju.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 02:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Јбт људи, изгубисмо од Финске!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 06:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ni nakon prespavane noći, nema se šta napisati smisleno, osim da bez Bogdana Srbija nije taj tim koji dobija. Nije Jokić mogao sve sam. Ok, mogao je možda jednom u onoj utakmici protiv Letonije gdje je postigao 40 poena, ali i sinoć je došao do 33. Finci su nas ubili trojkama, na površinu su isplivali svi naši nedostaci i sada je gotovo.

Iskreno, teško mi je povjerovati da ćemo na nekom narednom velikom takmičenju vidjeti Jokića u ekipi, i vjerujem da će biti velikih rezova u timu, pojedinim se stvarno trebamo zahvaliti.

A Finci? Jbg kada već 10 godina nemaju niti jednog iole vrijednog pomena skijaša skakača, a ono su riješili da igraju košarku. Klimatske promjene jbg.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 06:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2008, 18:35
Kada pobjeđuju kujete ih u zvijezde i pjevate.Kad izgube opleti najgore.Kakva je to podrška reprezentaciji?
Znači podrška samo kada pobjeđuju i kad je nahranjen ego.Kakvi smo mi to ljudi?Podrška treba biti i kad nije sve kako treba.Ustvari tada i treba biti podrška.E moj srbine...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Što bi rekao jedan poznati trener. Sve je to normalno.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
nit je neki trener a još najmanje poznat

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
Dok ga znas da ne napišem ime znaci da je poznat.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 08:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2011, 15:35
Каква бламажа.
Душа ме боли.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 09:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
krajo je napisao:
Kada pobjeđuju kujete ih u zvijezde i pjevate.Kad izgube opleti najgore.Kakva je to podrška reprezentaciji?
Znači podrška samo kada pobjeđuju i kad je nahranjen ego.Kakvi smo mi to ljudi?Podrška treba biti i kad nije sve kako treba.Ustvari tada i treba biti podrška.E moj srbine...

Bilo je poraza i prije, ali je podrška uvijek bila neupitna. Ovo nije bilo kakav poraz, i zaslužuju da čuju da su igrali ko pi*ke.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 09:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Nije Bogdan slucajno kapiten.

Ovoj ekipi fali jedan igrac poput Stefana Markovica koji ce da grize 40 minuta.

Ne prihvatam da je fizicka sprema razlog debakla. Rijec je o profesionalcima, ne o skolskoj sekciji.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 10:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Ovoj ekipi fali jedan igrac poput Stefana Markovica koji ce da grize 40 minuta.

Па имамо нпр. Добрића, али он никад не добија минутажу ни у клубу ни у репрезентацији.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka

Popokatepetl je napisao:
krajo je napisao:

Bilo je poraza i prije, ali je podrška uvijek bila neupitna. Ovo nije bilo kakav poraz, i zaslužuju da čuju da su igrali ko pi*ke.

Tako je
Umjesto "orlovi" bolje im stoji "Jokić i pičketine".

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
drug je napisao:
Ni nakon prespavane noći, nema se šta napisati smisleno, osim da bez Bogdana Srbija nije taj tim koji dobija. Nije Jokić mogao sve sam. Ok, mogao je možda jednom u onoj utakmici protiv Letonije gdje je postigao 40 poena, ali i sinoć je došao do 33. Finci su nas ubili trojkama, na površinu su isplivali svi naši nedostaci i sada je gotovo.

Iskreno, teško mi je povjerovati da ćemo na nekom narednom velikom takmičenju vidjeti Jokića u ekipi, i vjerujem da će biti velikih rezova u timu, pojedinim se stvarno trebamo zahvaliti.

A Finci? Jbg kada već 10 godina nemaju niti jednog iole vrijednog pomena skijaša skakača, a ono su riješili da igraju košarku. Klimatske promjene jbg.
Biće Jokare i za 4 godine. Ostariće, sazreće, ali će biti naš Divac 2.0 za 21 vijek.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
ajmobosnobosnoajmohercegovino :D
Izgubiše svi naši koje volimo i koje ne volimo
za koga i protiv koga sad navijati

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2025, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Ostali Janezi, bar do večeras. Oni igraju u pola šest.
I oni Mirdžini izgleda prođoše, ali još ima dvije minute.

Vrh

[ 401 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]