lemi_93 je napisao:
Ronaldo je napisao:
DaVinci je napisao:
Bar još Bosnu imamo
Uvijek sam navijao za Bosnu sa kim god je igrala osim protiv Srbije. Ali od danas više ne. Kada vidim kako muslimani (od danas više nisu bošnjaci) likuju što je Srbija ispala, shvatim da nas mrze iz dna duše, a to je dobro uvijek imati na umu. Stoka ona seljačka i raspala.
A takvih nema kod nas?
Ja Nurkica ne mogu da smislim, ne zbog nacionalnosti nego je lik natprirodno glup i idiot, ali na njegov komentar da uprkos kvalitetu Srbijanske reprezentacije zlato nije zagarantovano, su se po drustvenim mrezama javili hiljade komentara koji pljuju sve sto su mogli.
Onog trenutka kada se Bogdanovic povredio, medalja je vec upitna bila. Vidjelo se da nema njegove prisutnosti koja olaksava posao ostalim igracima. Dovoljno bi bilo samo zamjeniti svaku drugu Guduricevu trojku iz ISO sa Bogdanovicevim istim potezom i pobjeda je nasa.
Ima naravno, ali ovo što sam pregledao večeras je bar jedno 90% komentara likovanje... I kako onda očekuju da Srbi navijaju za BiH. Ma jedva čekam da ih sutra Poljaci karaju, pa onda i Austrijanci u fudbalu. Ako ima nešto dobro u večerašnjem porazu Srbije, onda je to upravo ovo otvaranje očiju.
Što se utakmice tiče, imamo tu mentalnu blokadu da kad smo apsolutni favoriti, podbacimo. Isto se desilo i protiv Italije, ne tako davno. A jedne godine dođosmo do srebra kada su nas svi otpisali. I mediji koji bezvezno dižu euforiju i stavljaju dodatno breme na pleća košarkaša, snose dio odgovornosti.