banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 06:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 104  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja sam danas na temi o tipu dana pisao da u prvoj utakmici niposto ne treba igrati na francuze,ali sta mi vrijedi kad me sjebao glupi agovv koji ne moze dati gol ni sa igracem vise....zato se svaka sledeca moze igrati na francuze,koliki god bio handicap...

ps jedno pitanje za strucnjake.....zanima me sta tacno znaci zuti karton u rukometu?

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
ja sam danas na temi o tipu dana pisao da u prvoj utakmici niposto ne treba igrati na francuze,ali sta mi vrijedi kad me sjebao glupi agovv koji ne moze dati gol ni sa igracem vise....zato se svaka sledeca moze igrati na francuze,koliki god bio handicap...

ps jedno pitanje za strucnjake.....zanima me sta tacno znaci zuti karton u rukometu?

Нисам стручњак али ћу ти одговорит,онако полулаички.
Дакле жути картон је врста санкције којој судије прибјегавају у првих 10-ак-15 минута,уколико се не ради баш о некој ломљавини од стране одбрамбених играча ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
ja mislim da je to osim direktnog crvenog i varijanata upozorenja. dakle dva zuta= crveni, nevezano za period utakmice

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ja nisam nikad vidio da je nekom dobio dva žuta u rukometu. To se daje na početku utakmice da ne ide odmah 2 minuta, ali naravno ako bude neki baš oštar start. Crveni se daje kad dobiješ tri isključenja.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Erazmo Roterdamski je napisao:
Ja nisam nikad vidio da je nekom dobio dva žuta u rukometu. To se daje na početku utakmice da ne ide odmah 2 minuta, ali naravno ako bude neki baš oštar start. Crveni se daje kad dobiješ tri isključenja.

pa ne vadi drugi zuti, dobijes dvicu odmah. sa prvim te upozori i upamti :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Црвени картон се може добити и одмах,дакле нема то у рукомету пуно везе са жутим. Вечерас је чини ми се Звижеј,словенац моментално добио црвени,дакле није се радило о 3 искључењу или другом жутом ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Црвени картон се може добити и одмах,дакле нема то у рукомету пуно везе са жутим. Вечерас је чини ми се Звижеј,словенац моментално добио црвени,дакле није се радило о 3 искључењу или другом жутом ;)

cini mi se da je tako i fudbalu, nemoj mi vjerovati 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Drugi zuti se ne daje. Ne kazem da sudija to ne moze uraditi, ali to nikad nece uraditi. Ja to nikad nisam vidio na terenu. Nepisano pravilo je da se daju 2-3 zuta u startu utakmice, cisto da se pokusaju smiriti strasti. No, ako je start previse ostar, onda ide drito dve minute. Crveni se daju za ekstremne slucajeve; ko bi rekao.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:28 
Bič božji
Bič božji

Npr. pljuneš sudiju i eto ti crvenog :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Drugi zuti se ne daje. Ne kazem da sudija to ne moze uraditi, ali to nikad nece uraditi. Ja to nikad nisam vidio na terenu. Nepisano pravilo je da se daju 2-3 zuta u startu utakmice, cisto da se pokusaju smiriti strasti. No, ako je start previse ostar, onda ide drito dve minute. Crveni se daju za ekstremne slucajeve; ko bi rekao.

i crveni i zuti se daju u toku cijele utakmice, u zavisnosti od tezine prekrsaja. igrac koji je vec imao upozorenje zutim prilikom sledeceg prekrsaja ide 2 min na odmor da se malo o'ladi 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
U 3 švedskoj omladinskoj rukometnoj ligi ovdje kod nas postoji i zeleni karton :D Nego, Hrvati dosta guravo, ali pobjediše sa 2-3 razlike, zasluženo.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
i crveni i zuti se daju u toku cijele utakmice, u zavisnosti od tezine prekrsaja. igrac koji je vec imao upozorenje zutim prilikom sledeceg prekrsaja ide 2 min na odmor da se malo o'ladi 8)

Nikad nisam vidio zuti u 45oj minuti. Lagno dobije dvicu i na klupu.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

како је поган овај селектор Данске :lol: :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Селектор репрезентације Данске Улрик Вилбек рекао је да очекује веома тешку утакмицу против Србије, али да се нада освајању нова два бода– Србија игра страшну одбрану, многу су напредовали у односу на претходна првенства. Очекујем тежак меч, играће оштро, али на то морамо адекватно да одговоримо. Потребно је да свих 60 минута будемо сконцентрисани на дешавања на терену. Ако то успемо можемо да победимо – рекао је Вилбек.
Он је додао да Србија има доста квалитетних играча, које предводе звезде као што су Марко Вујин и Момир Илић и да ће Данској бити довољно седам бодова за пласман у полуфинале ЕП.
Крилни играч репрезентације Данске Ханс Линдберг рекао је новинарима у „Пиониру“ да ће његов национални тим изгубити са десет голова разлике уколико не побољша игру.
Морамо да играмо боље него против Словачке. Србија је играла одлично против Пољске, јак су противник и биће тешко, посебно када се на то дода и подршка 8.000 навијача. Нису нас изненадили добрим издањем, познајемо се са ранијих такмичења, имају одличне играче, који наступају за најјаче европске клубове.
Последњи пут две репрезентације играле су прошле године на Светском првенству у Шведској, када су Данци предвођени првом звездом Микелом Хансеном (11 голова) били бољи 35:27.
Скандинавци су у првом колу А групе савладали Словачку са 25:20. Дуел између Србије и Данске игра се у уторак од 20.15 у хали Пионир.

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I sto se tice "drugog zutog", toga ipak nema.
Po pravilima, igracu se moze pokazati samo jedan zuti.
Nakon toga ide uglavnom 3 puta po 2 minuta (Vranjes stajl).

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
I sto se tice "drugog zutog", toga ipak nema.
Po pravilima, igracu se moze pokazati samo jedan zuti.
Nakon toga ide uglavnom 3 puta po 2 minuta (Vranjes stajl).

ma da. ima crveni al se ne zove dva zuta za dva slicna prekrsaja 8)

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To su sad finese. :) Sam kazem sta pisu knjige.
Citam sad onaj famozni prirucnik "Rukomet i ja" iz kojeg se skolovala nasa najslabija karika, gospodin Selektor. To mu je sve od skole sto ima. Mi ako osvojimo medalju, treba nas UNESCO zastiti. Sa onakvim selektorom, to je ravno penjanju na Mont Everest... Zavezanih ociju...

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Citam sad onaj famozni prirucnik "Rukomet i ja" iz kojeg se skolovala nasa najslabija karika, gospodin Selektor. To mu je sve od skole sto ima. Mi ako osvojimo medalju, treba nas UNESCO zastiti. Sa onakvim selektorom, to je ravno penjanju na Mont Everest... Zavezanih ociju...

Желиш рећи како су Хасанефендић,Цветковић имали резултате,игру,тактичку луцидност, креацију? Будимо реални,танки смо у том кадру, онај тренер Партизана је можда једна од нада кад су у питању млади рукометни стручњаци,али....

Иначе колико су само новинари претјеривали када су у питању хрватски и словеначки навијачи,па слободно се може рећи и норвешки,да не причам о руским или француским ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:

ma dobri su, samo ih povremeo ebu inspiracija i ilic :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Savin, ne kazem ja da bi neko drugi ili treci bolje odradio taj posao. Da se razumijemo, nesto i ne pratim rukometne trenere. Samo znam da je Kipranin Veselin dileja svoje vrste. Odbrana za sad dobro izgleda.
Ali kad bude trebalo mjenjati nesto, na licu mjesta, bice belaja. Taj covjek forsira nakaradnu 6-0. Izgleda, kao da jos nije siguran sta su prednosti a sta mane te odbrane.
Glavni nas problem je Veselin. On je totalno bezidejan. Niti zna motivisati ekipu. Bar tako izgleda.
Igracima svaka cast. Ne govorim o ovom prvenstvu. nego o svim nasim utakmicama do ovog prvenstva.

P.S. Ko je sve na rezervnom spisku? Tj. koga mozemo ocekivati u drugoj fazi?
Bojinovic, Rnic, Djukic... Je l' na klupu moze jos par dodatnih igraca ili moze sa njima zamjeniti nekog sa sadasnjeg spiska.

Vrh

PostPoslato: 16 Jan 2012, 22:58 
Bič božji
Bič božji

Ima i Nenadić od ovih meni poznatijih. A mislim da se može samo zamjeniti, ne može dodatni igrač. Stojković se povredio, tako da je moguće da će uletiti neko umjesto njega, ali mislim da to može samo u drugoj fazi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 2073 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 104  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]