banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Dec 2009, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ma ljudi Rafa ne ide nigdje....morali bi platit puno para da bi ga otpustili....a stvarno se vidi da je doslo do zasicenja....mislim...previse su to dobri igraci da bi ovako igrali....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 14:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Najbolji igrač sjedi na klupi već dve godine...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Predpostavljam da mislis na Babela....slazem se sa tobom....takvu lakocu igre sam vidio samo kod Henrya (a tek sto je na PES-u napravljen, boli glava)....nije ni meni jasno kako jedan takav talenat ne dobije priliku....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Freak_on_a_leasH je napisao:
Predpostavljam da mislis na Babela....slazem se sa tobom....takvu lakocu igre sam vidio samo kod Henrya (a tek sto je na PES-u napravljen, boli glava)....nije ni meni jasno kako jedan takav talenat ne dobije priliku....

Na PES-u ako je raspolozen ne moze ga bog otac zaustavit'.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Sondri je napisao:
Najbolji igrač sjedi na klupi već dve godine...

nista gore od tvrdoglavog trenera koji misli da je najpametniji. vjerovatno mu svi govore da treba babela staviti od prve minute, a on u inat nece. tandem tores-babel bi tesko bilo zaustaviti, a iza gerard. al nema veze bolji su benajun i kujt i ostali krsevi.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne shvatam tog igrača, da bar osvaja neke trofeje pa ajd'... ovako samo troši najbolje godine na klupi...

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ocigledno da nema samopouzdanja, pa nije siguran, ni kad bi otisao, da bi se izborio za prviih 11.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po mojoj nekoj procjeni formacija bi trebala da bude ovako nesto:

-------------------Reina--------------------
Johnson-------Agger-----Carragher----Aurelio

----------------Mascherano-----------------

Babel-------Aquilani-------Gerrard-------Riera

-------------------Torres--------------------

I sa klupom na kojoj su: Skrtel, Insua, Dossena, Lucas, Benayoun, Kuyt, N'Gog, Voronin.....trebali bi da budu ladno u konkurenciji za titulu....medjutim ne ide mi u glavu Rafina taktika....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 16:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rafa ce gurati svoje, pa ili ce mu to proraditi ili ce nastaviti sa losim rezultatima, sto je opet rezultat tvrdoglavosti, nece covjek da se prilagodi situaciji.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
zajeban lik definitivno. forsira kuyta i benajuna a na klupi mu sjede puno bolji igrači...sve više počinje da liči na šuster dok je vodio real: čoveke dovede igrače u vrednosti od 200 miliona evra i sjede mu na klupi...da nije žalosno bilo bi smješno :(

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Rafini glavni igrači su Benayoun i Kuyt :D ...i naravno Aurelio....i Cristiano Ronaldo da dođe, za njih bi bilo mjesta :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 17:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
jebiga, čovjek očigledno ima kredit neki kod uprave. posrnuli liverpul je doveo do finala LŠ-a i jedne titule prvaka evrope...u razmaku od 2 godine. pa onda ono čuveno demoliranje protiv reala prošle i pretprošle sezone...pa redovno terorisanje čelzija...al' ove godine mu se izgleda sve to vraća...sreća mu je jedino što ima šanse da bude 4-i na kraju jer ostali konkurenti (city, vila, totenhem) igraju promjenljivo ove godine...uskoro će ''novogodišnji ciklus'' od 4 utakmice za samo sedam dana i poslije toga će mnoge stvari biti jasnije.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 19:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zbog tzv. pojacanja tipa babela, benajuna, lukasa i ostalih liverpul i jeste spao ovako nisko....

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po meni Kuyt zasluzuje da igra itekako. Kakav je to borac! Bori se, trci i trudi se. Jako zahvalan igrac po meni. On je meni nesto kao Park u Manchesteru, kontas da nista ne uradi na utakmici a u stvari covjek odradi ogroman posao.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2009, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Po meni Kuyt zasluzuje da igra itekako. Kakav je to borac! Bori se, trci i trudi se

pa zar kuyt nije doveden kao napadac, i njegovo bi trebalo biti da daje golove i da asistira a ne da se bori. radi isto sto i gatuzo.
cinjenica je da Rafa vise nema nista novo da ponudi, i procitan je, a i u ekipi je sigurno doslo do zasicenja, tako da je promjena itekako potrebna. ako nista bar u postavci igre.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jbga....svi ti igraci su dovedeni kao veliki talenti (neki cak i nisu bili talenti nego vec oformljeni igraci)....Kuyt igrao mislim za PSV i vec bio reprezentativac holandije kad je doveden, Babel bio jedan od najvecih talenata u holandiji, Lucas bio najbolji igrac na prvenstvu mladih, N'Gog bio najbolji igrac u svim mladim selekcijama francuske....e sad drugi je par opanaka sto niko od njih ne igra na poziciji na kojoj bi trebalo.....kad je povrijedjen Gerrard Lucas dobije vise prostora da igra prema naprijed i bude puno bolji, ipak on nije krljator vec malo kreativniji igrac, Kuyt je jako dobar napadac ali u Rafinoj postavci igre on jednostavno ne igra na poziciji napadaca nego igra neko ko fol krilo a u stvari vise je na beku nego Johnson....za Babela sam vec sve rekao.....kad se sve to zbroji jednostavno mi ne ide u glavu da ta ekipa ne moze ladno da se bori za prvo mjesto....pa imaju pet puta zvucnija imena od Arsenala....al tog Arsenala izvuce Venger i njegovo konstantno izmisljanje igraca tipa Diaby, Denilson, Song, Sagna, Clichy, Ebue koji u vecini slucajeva sezonu odigraju na vecoj razini nego sto realno ti igraci vrijede i mogu samo da zahvale Vengeru jer on ih bukvalno izmisli....nekad pomislim da Venger dodje na trening i kad skonta da su mu se povrijedili bekovi samo zadje po mladjoj selekciji i kaze "trebaju mi dva brza i ne puno pametna crnca"....

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2009, 23:57
Benayoun je katastrofa od igrača, ipak čini mi se da se Rafa ne bi složio :(
Mislim da Rafa ostaje i da je trenutno največi problem Liverpoola slaba forma Gerrarda. Čovjek je protiv Arsenala bio potpuno izgubljen.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gerrard je postao previse arogantan.
Sjecam se protiv Arsenala jednog duela sa nekim igracem, nebitno kojim, kojeg je kontao samo protrcati sa strane, gurnuo je loptu i krenuo obilaziti igraca koji se samo malo zagradio i onako ramenom zakacio Gerrarda koji nije ni pao vec je bio samo malo odgurnut. I Gerrard staje i okrece se prema sudiji aludirajuci na faul. Mislim jedan igrac takve klase kao Gerrard da se tako jadno ponasa. Onako bijedan kad je pogledao u sudiju, pa ja mu zato ne bih dosudio faul cak i da je bio, a nije. Brate dragi bori se, trci, ako te obore ustani i trci dalje nemoj traziti pravdu dok utakmica traje.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Evo baš sada čitam...Rafa hoće Scotta Parkera... (da, istog onog kojeg je Mourinho prodao čim je došao)... :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2009, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2009, 21:11
Ej ljudi sta je vama? Prestanite pljuvati po Rafi, covjek je osvojio mnogo toga u karijeri, valjda on zna kako treba voditi ekipu... Ja mislim da mu treba pruziti jos koju priliku i da ce poslije zimske pauze Liverpul zaigrati kako treba i moze.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]