banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 08:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Jul 2009, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ne mogu da verujem da imate toliko strpljenja cekati Pesica.Svima je postalo jasno da on ne trenira zvezdu sa srcem.Ucenjuje upravu Zvezde vec puna dva meseca a vi ga i dalje cekate.Ne bih da se mesam ali mislim da sam 100% u pravu.Zamislite da Dule Vujosevic svoj ostanak veze za dovodjenje nekih nerealnh pojacanja ili da trazi za svoj rad neke astronomske cifre kada i on sam zna kakva je finansijka situacija u kljubu?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 03:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
Ne mogu da verujem da imate toliko strpljenja cekati Pesica.Svima je postalo jasno da on ne trenira zvezdu sa srcem.Ucenjuje upravu Zvezde vec puna dva meseca a vi ga i dalje cekate.Ne bih da se mesam ali mislim da sam 100% u pravu.Zamislite da Dule Vujosevic svoj ostanak veze za dovodjenje nekih nerealnh pojacanja ili da trazi za svoj rad neke astronomske cifre kada i on sam zna kakva je finansijka situacija u kljubu?

Ма нема се ту шта чекати. Од почетка се зна да он остаје. Има још пуна 3 мјесеца до почетка сезоне и Кари културно одрађује притисак на потенцијалне спонзоре...
А друга ствар, он има право да поставља услове, јер он у Звезду долази као неко и нешто, док је Вујошевић у Партизан дошао као анонимус. (погоово у поређењу са Каријем) Захваљујући Партизану је постао неко и нешто.

Друго, ово је ТА СЕЗОНА и готово. За то треба Кари и још пар појачања. Човјек хоће да направи екипу која ће доминирати у континуитету и начинити значајан резултат у европи. А то, кошта...

Vrh

PostPoslato: 05 Jul 2009, 15:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Svima je postalo jasno da on ne trenira zvezdu sa srcem

Šta ima da je trenira srcem? Neka je trenira punim znanjem i svi će biti zadovoljni. A za postavljanje uslova mislim da je prilično jasno... Stefan Marković recimo, nije nerealno pojačanje, jer je dečko izjavio da hoće da dođe, ali da radi sa Pešićem. Pošto je on najspominjaniji kao pojačanje, sumnjam da su ostala željena pojačnja zvučnija od njega.
Sve je to po meni poprilično fer. Nije Kari, ugled našao na cesti, pa da mu sljedeće sezone uvale ekipu punu polovnjaka i kažu da naprevi nešto. Neće čovjek da se kocka sa ugledom. Hoće ekipu sa kojom bi mogao da garantuje željene rezultate.
Mislim da poređenje sa Vujoševićem nije na mjestu, pošto dotični sam kreira kadrovsku politiku u Partizanu, zajedno sa Danilovićem i sam određuje ko dolazi, ko odlazi.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2009, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
6. jul 2009. | Izvor: B92, kkcrvenazvezda.rs
Vučićević podneo ostavku
Slobodan Vučićević podneo je ostavku na mesto predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda.

Vučićević je čelnu funkciju beogradskog kluba preuzeo prošlog leta, u trenutku kada je pod znakom pitanja bio i sâm opstanak 15-strukog prvaka države. Klub je u međuvremenu potpuno stabilizovan, a u prethodnoj sezoni ostvario je bolje rezultate od očekivanih. Međutim, ekonomska kriza odvratila je potencijalne sponzore od ulaganja neophodnih da bi tim konkurisao za trofeje.

Saopštenje Slobodana Vučićevića objavljeno je na sajtu KK Crvena zvezda, a mi ga prenosimo u celosti:

"Pre godinu dana sam ispred Sportskog društva došao u Košarkaški klub Crvena zvezda sa iskrenom željom da pomognem kada je bilo najteže. I pored svojih brojnih profesionalnih obaveza, u novembru prošle godine, prihvatio sam mesto Predsednika kluba, zbog toga što niko drugi nije bio spreman da se prihvati tog odgovornog zadatka.

U sportskom smislu iza nas je prililčno uspešna sezona, a sadašnji spisak igrača kojim klub raspolaže predstavlja ozbiljan potencijal koji se može dobro iskoristiti. Obaveze prema igračima koji su igrali prošle sezone već su potpuno izmirene, a sve ostale obaveze, nastale nakon mog dolaska u klub, biće izmirene do 15. jula čime prestaju moj mandat i misija u klubu.

Sudeći da je leto period između dve sezone, mislim da moja današnja odluka da podnesem ostavku na mesto Predsednika kluba daje dovoljno vremena da se klub pravilno organizuje i pripremi za sledeću sezonu.

Glavni razlog za ovu odluku je neizvesnost realizacije projekta koji sam nedavno promovisao. Taj projekat bi naime, pored finansijske konsolidacije kluba, predstavljao i model za buduću vlasničku transformaciju Crvene zvezde po ugledu na pojedine velike španske klubove, gde bi vlasnici bili mnogobrojni članovi i navijači.

Dva su osnovna elementa mog nezadovoljstva:

1. Sa jedne strane, ciljana javnost nije shvatila važnost postojanja jake Zvezde i nije adekvatno finansijski podržala program koji sam ponudio.

2. Sa druge strane, trener i igrači, nažalost, nisu prepoznali pravu dubinu uticaja svetske ekonomske krize i na naše prilike i nisu pokazali spremnost da koriguju svoje ugovore, čime bi znatno pomogli ponuđenom programu. Uveren sam da bi kroz razne uštede, i budžet od 3,5 mil evra za sledeću sezonu, nasuprot budžetu od 4,5 mil evra koji je predložio operativni menadžment, omogućio Zvezdi da ostvari velike ambicije i visoke takmičarske domete.

Zbog toga nisam u mogućnosti da založim svoje ime kao garanciju rada kluba u predstojećoj sezoni, kao što je to bio slučaj prethodne godine.

Kada je budućnost Crvene zvezde u pitanju, novo rukovodstvo imaće izbor od nekoliko različitih opcija, uključujući i projekat koji sam predložio. Pre svega im želim da uspešno usklade ambicije kluba i njegove finansijske potrebe sa realnim izvorima i mogućnostima svih onih koji su spremni da podrže klub.

Budućem Predsedniku želim puno uspeha u radu, sa važnom napomenom, da moja lična finansijska potraživanja od kluba, nastala po osnovu izmirenja raznih obaveza kluba, nikada neće predstavljati opterećenje i teškoću u funkcionisanju kluba.

Zahvaljujem se igračima, treneru, menadžmentu i zaposlenim na plodnoj i dvosmernoj saradnji, na dobrim rezultatima i velikom radu koji su uložili i svakom od njih od srca želim sjajnu sportsku i profesionalnu karijeru."

Vučićević ostaje na funkciji potpredsednika Sportskog društva Crvena zvezda.

Bas ono sto sam napisao u prethodnom postu,jel vam sad jasnije?Nije valjda da sam ja bolje upucen u stvari koje se odvijaju u vasem klubu :evil3:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ovo sranje, nije trebalo Zvezdi... Vučićevićevim odlaskom, otićiće i dobar dio sponzorskog pula, a dobar osnova od prošle godine, počeće da se urušava. Utješno je da bar Drakulić ostaje, ali Vučićević je prethodnog ljeta, odradio gro posla. On je dovukao sponzore, vjerujem uložio i dobar dio sredstava od sopstvene kompanije i postavio dobre finansijske osnove. Njegovim odlaskom gubi se puno, prvo na finansijskom, onda i na kadrovskom planu. Pešić bez njega sigurno neće ostati, što je već i najavio, što znači i da dobar dio potencijalnih pojačanja, neće doći. Sam Marković je rekao da bi došao samo zbog šanse da radi sa Pešićem. U ovoj situaciji, već vidim Nebojšu Čovića na čelu, a kao trenera Aleksandra Trifunovića ili neko drugo perspektivno trenersko ime... Već tamo u zadnjoj četvrtini sezone, smatrao sam da Pešić neće ostati, a da bi Trifa bio idealna zamjena. Koliko je to realno, vidjećemo u narednim danima...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2009, 07:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ako se Vučičević ne predomisli, ode sve u qrac, i opet se vraćamo u 2007., još da dovedu Karadžića iz Hemofarma i to je to...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15

Sva vremena su u UTC [ DST ]