banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Avg 2008, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
goci master je napisao:
Nisam gledao tu dodjelu ali generalno organizatori su predvidili i visak medalja, da ne bude zakidanja. Bronzanih je ubjedljivo najvise dodjeljeno.

Da ali to je u sportovima kod kojih je moguće da rezultat bude isti a ne kad se ide u klasično polufinale kada samo jedan dobija broncu. Ali saznao sam sada, u tekvandou se inače dijele dvije bronce, jedna kroz klasičnu borbu poraženih u polufinalu i još jedna kroz repasaž.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Joj utakmice :-? ne gledam al pratim rez. prva cetvrtina 3:3 pade sest golova ko nista a u proslom mecu na cijeloj utakmici palo sest .....
Ajmoooo momciiiii ..... :hello1:

E,jah...srdacne cestitke Crnogorcima :D

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

4:3 idemo sad....gas,gas :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
2Fast2Furious je napisao:
Gledao sam juce stafete (kvalifikacije i muske i zenske) i ne mogu da vjerujem. USA ispala u obe konkurencije i to zbog krive (ne)predaje stafete.

Bili su 2Fast2Furious :D .
To li je znaci repasaz.
A zna li neko zasto nema karatea na olimpijadi pored dzuda i tekvandoa? Sa ovim drugim uopste nisam odusevljen, gledao par borbi i svi stoje ko kifle, sudija se ubi vicuci FAJT, FAJT...

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Гледам јутрос финале у одбојци на плажи.По ком критеријуму је одбојка на плажи олимпијски спорт :roll:
Или софтбал нпр. Значи у извршном ОК седи дебил до дебила.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Za nevjerovat... :( samo da mi vidjet kako to izgleda u bazenu sve...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ostaje nam poslednja cetvrtina nade....izgleda da su crnogorci izgubili....11:9....

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bolji su ameri. Puno.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
užas,obilo nam se od glavu ono kalikulisanje

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Majku im srpsku bemje da ih oni degenerici pobjede i jos da ih nakantaju kao male majmune

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i to bi bilo to....... :(

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 14:20
Koji poraz od Francuza u polufinalu,užas,aj bar opet osvojismo broncu danas u taekwondou(Sandra Šarić).
Vidim ni vama nikako neide u vaterpolu,eto,sad si ti biraj protivnike po želji.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hm, ne znam kakve su nam to kalkulacije kad sebi namjestimo protivnika koji nas nabije 10:5 (toliko je bilo kad sam posljednji put pogledao prema TV-u). Da su Crnogorci pobijedili, onda bih gledao finale i navijao za njih, ovako mi ostaje jedino da za to vrijeme spremam ispit :(

Dobismo kompleks Amerikanaca :-?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

O, hljebe i boze pa sta ovo bi..... :angry1:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
slayerized je napisao:
Vrlo dobro znam od kad je u reprezentaciji, ne treba mi učitelj. Ja sam ta koja je išla na svaku utakmicu Vojvodine gde je igrao.

Ja se izvinjavam što sam se neoprezno usudio da se obratim na nekom ko je išao na sve utakmice OK Vojvodine (!!!) i obećavam da ću sljedeći put da pazim gdje mi mjesto.
Btw, potpis ti je retardiran.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Potopili nas ljudi. Užas. Kako li će tek biti protvi CG..?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 14:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kao sto neko rece, tacno kompleks amerikanaca...
Felps, pa odbojkasi, pa vaterpolisti...kakva situacija...
U svakom slucaju padoh na kladionici, i za nas i za Crnogorce. Nevjerovatno u finalu SAD-MADJARSKA...srusise nam sve teorije da se najljepsi vaterpolo igra na Balkanu...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
sve je to sport. ljudi su jednostavno bili bolji. nikakav kompleks od am. jer svi napreduju u svim sportovima gdje je nekad ex yu bila,ajmo reci, dominantnija. nije samo u parama, ima nesto i u kvantitetu koji proizvede kvalitet. pitanje je sad u kolektivnim sportovima da sastavis najbolje od svih drzava ex yu da li bi ista bolje bilo i stvaranje tih mitova o nepobjedivosti i "moranju" osvajanja medalje samo se obija o glavu, i nama i "komsijama".u pojedinacnima neko bljesne,kao sto je kod srba tenis, a samo familija djokovic zna koliko je to truda,ulaganja i odricanja bilo ( ovo u odnosu na ulaganje drzave u kolektivne i sportove uopste), dok je to kod hrvata tekvando( nek se ne ljuti cro fan ali ovo je stvarno "drevni hrvatski sport" :lol: i priznajem- medalja je medalja. sta ce mali , bjedni balkanski narodi vishe.
sad malo optimizma: medalja u vaterpolu je scg 100% :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 15:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Čovjek je na komentarima B92 toliko jednostavno objasnio situaciju
Citiraj:
E moj udovičiću.. ovo je tvoj poraz, ovo nije poraz srbije, nije poraz vaterpolista srbije, ti si jedini i isključivi krivac za ovu bruku.. tvoja nakazna strategija i držanje igrača kao što su savić koji je poslednji pogodak dao pre 2 godine na treningu, čuvaš pijetlovića sa 2 lične dok pekoviću ispada lopta, za šta si ga čuvao, za produžetke?? Sram te bilo!!

Pa sunce ti žarko ljubim jel moguće da vanja i vujasinović ulaze u 4. četvrtini kod -3, jel moguće da se šapić ispucava kao da igra protiv somalije na kupu slanih jezera a ne polufinale OI, pa jel moguće da te je američki strateg navukao držanjem bekova 2m od centra u odbrani?! jel moguće da soro brani, pa jel moguće da si ti još uvek selektor!?!!

Ko bi rekao da će olimpijada u pekingu, praznik za oči svih prijatelja sporta postati ovakva tragedija.. boli mene lakat iskreno za bilans medalja, ali me boli srce kad vidim naš olimpijski tim, jad i čemer ovog korumpiranog društva, kad vidim ćurkovića i gdju lakićević trčim automatski u wc, kad vidim anu palčicu koja po direktivama jomaxa, adidasa odustaje od igranja za nemanjićev grb, kad vidim kako terzić privatizuje žensku odbojku, kad vidim kako vaterpolisti igraju sa 30% snage bez želje i hrabrosti.. pa kako čovek da ne završi u bolnici sa poremećajom nervnih impulsa u mozgu

Milorade, Novače, JJ.. Hvala za sve! Srbija je ponosna što ima takve šampione!

Jedino ovo troje nabrojanih su za pohvalu, ostalo užas...

Ana Ivanović - povreda palca :) pa to je toliko smiješno da ja ne znam šta da kažem. mogla je krava reći neću da igram, nego se kao najveća zdapi dovukla u peking i onda se kao povrijedila. da Bog da bila 1000 na svijetu

JJ - kraljica koja igra srcem iako je totalno van forme

Đoković - polufinale protiv nadala je najveća škola i nadam se da je izvukao pouke

Čavić - car

fudbaleri - neorganizovana bagra sve sa selektorom

odbojkaši - potrošeni Nikola Grbić i nije mogao više, no s obzirom na povrede i ovo je ok. šteta što kolaković nije imao više povjerenja u petkovića

vaterpolisti - narušena atmosfera, šapićevo divljanje, selektor bez autoriteta...logičan ishod

odbojkašice - mrtve, bez želje za pobjedom, doduše prve su im igre pa im se možda može progledati kroz prste. selektor izgubio kompas

Olivera Jevtić - smiješna

Jasna Šekarić - ne znam šta joj se desilo, možda se umorila od nošenja zastave

Stojić/Jagar - ovih momaka mi je stvarno žao jer sam siguran da bi bili kandidati za medalju da nisu imali peh u polufinalu

ostali - marginalci

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 15:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2008, 14:20
manitu uci da svira je napisao:
sve je to sport. ljudi su jednostavno bili bolji. nikakav kompleks od am. jer svi napreduju u svim sportovima gdje je nekad ex yu bila,ajmo reci, dominantnija. nije samo u parama, ima nesto i u kvantitetu koji proizvede kvalitet. pitanje je sad u kolektivnim sportovima da sastavis najbolje od svih drzava ex yu da li bi ista bolje bilo i stvaranje tih mitova o nepobjedivosti i "moranju" osvajanja medalje samo se obija o glavu, i nama i "komsijama".u pojedinacnima neko bljesne,kao sto je kod srba tenis, a samo familija djokovic zna koliko je to truda,ulaganja i odricanja bilo ( ovo u odnosu na ulaganje drzave u kolektivne i sportove uopste), dok je to kod hrvata tekvando( nek se ne ljuti cro fan ali ovo je stvarno "drevni hrvatski sport" :lol: i priznajem- medalja je medalja. sta ce mali , bjedni balkanski narodi vishe.
sad malo optimizma: medalja u vaterpolu je scg 100% :D

Sve si dobro rekao.
Nama je lakše osvajati medalje u sportovima u kojima 'nemoramo' da osvojimo.Eto mi osvojimo u streljaštvu,taekwondou,gimnastici,sve su to sportovi koji su ispraćeni na OI po sistemu "super je da ste uopće tamo".
Evo naši rukometaši sad npr nisu ušli u finale i odmah su već krenule lavine pljuvanja,nemožeš objasniti neke stvari da nitko nije predodređen za nešto.
Isto kao što nemožeš sad ljudima kod nas objasnit da i Crnogorci igraju vaterpolo.
Kao što pretpostavljam nemožeš Austrijancima objasniti da im đaba sav snjeg i staze kad nikad neče imati nekog ko Janica Kostelić.
To je tako ljudi moji,danas svi igraju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]