Čovjek je na komentarima B92 toliko jednostavno objasnio situaciju
Citiraj:
E moj udovičiću.. ovo je tvoj poraz, ovo nije poraz srbije, nije poraz vaterpolista srbije, ti si jedini i isključivi krivac za ovu bruku.. tvoja nakazna strategija i držanje igrača kao što su savić koji je poslednji pogodak dao pre 2 godine na treningu, čuvaš pijetlovića sa 2 lične dok pekoviću ispada lopta, za šta si ga čuvao, za produžetke?? Sram te bilo!!
Pa sunce ti žarko ljubim jel moguće da vanja i vujasinović ulaze u 4. četvrtini kod -3, jel moguće da se šapić ispucava kao da igra protiv somalije na kupu slanih jezera a ne polufinale OI, pa jel moguće da te je američki strateg navukao držanjem bekova 2m od centra u odbrani?! jel moguće da soro brani, pa jel moguće da si ti još uvek selektor!?!!
Ko bi rekao da će olimpijada u pekingu, praznik za oči svih prijatelja sporta postati ovakva tragedija.. boli mene lakat iskreno za bilans medalja, ali me boli srce kad vidim naš olimpijski tim, jad i čemer ovog korumpiranog društva, kad vidim ćurkovića i gdju lakićević trčim automatski u wc, kad vidim anu palčicu koja po direktivama jomaxa, adidasa odustaje od igranja za nemanjićev grb, kad vidim kako terzić privatizuje žensku odbojku, kad vidim kako vaterpolisti igraju sa 30% snage bez želje i hrabrosti.. pa kako čovek da ne završi u bolnici sa poremećajom nervnih impulsa u mozgu
Milorade, Novače, JJ.. Hvala za sve! Srbija je ponosna što ima takve šampione!
Jedino ovo troje nabrojanih su za pohvalu, ostalo užas...
Ana Ivanović - povreda palca

pa to je toliko smiješno da ja ne znam šta da kažem. mogla je krava reći neću da igram, nego se kao najveća zdapi dovukla u peking i onda se kao povrijedila. da Bog da bila 1000 na svijetu
JJ - kraljica koja igra srcem iako je totalno van forme
Đoković - polufinale protiv nadala je najveća škola i nadam se da je izvukao pouke
Čavić - car
fudbaleri - neorganizovana bagra sve sa selektorom
odbojkaši - potrošeni Nikola Grbić i nije mogao više, no s obzirom na povrede i ovo je ok. šteta što kolaković nije imao više povjerenja u petkovića
vaterpolisti - narušena atmosfera, šapićevo divljanje, selektor bez autoriteta...logičan ishod
odbojkašice - mrtve, bez želje za pobjedom, doduše prve su im igre pa im se možda može progledati kroz prste. selektor izgubio kompas
Olivera Jevtić - smiješna
Jasna Šekarić - ne znam šta joj se desilo, možda se umorila od nošenja zastave
Stojić/Jagar - ovih momaka mi je stvarno žao jer sam siguran da bi bili kandidati za medalju da nisu imali peh u polufinalu
ostali - marginalci