banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 16:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jun 2008, 08:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ruje me iznenadise igrom iako su ekipno bolja ekipa od Sveda....samo mi krivo sto ih ne napunise do vrha...petaka su im ladno mogli strpati....!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
ronny_legenda je napisao:
Ruje me iznenadise igrom iako su ekipno bolja ekipa od Sveda....samo mi krivo sto ih ne napunise do vrha...petaka su im ladno mogli strpati....!!!

Pa to je bilo ocekivano, Arsavin je igrao...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
BlackHand je napisao:
Po Vaderu bi Holandija na sve i jednoj utakmici dala minimalno 6 golova, uopšte nije bitno ko stvara prilike i ko je na protivničkom golu :)

Tako oni djeluju, šta ja tu mogu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Vader je napisao:
BlackHand je napisao:
Po Vaderu bi Holandija na sve i jednoj utakmici dala minimalno 6 golova, uopšte nije bitno ko stvara prilike i ko je na protivničkom golu :)

Tako oni djeluju, šta ja tu mogu.

Ne znam, skeptican sam po pitanju Holandjana, gledao sam njihove utakmice, dobra su ekipa, ali mislim da su i 3:0 i 4:1 previsoki rezultati, ljudima je jednostavno sve upadalo. Francuska ih je satjerala u sesnaest na pocetku drugog poluvremena, dali go, i onda onaj go Robena, kako im samo onakve lopte upadaju. Opet kazem, ne sporim da su dobri, odlicni, ali i dalje cekam da ih vidim kad (ako) budu jurili rezultat, to ce biti drugacija prica. Mislim da im je polufinale konacan domet, nekako mi u glavama nisu za vise.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 11:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Brishu li se kartoni nakon ulaska u 1/4 finale ?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Mislim da se poslije 1/4 finala brišu tako da nije moguće dobiti drugi žuti u 1/2 finalu i ne igrati u finalu.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ima osjecaj da ce finale bit Njemacka - Italija.....ni jedni ni drugi nisu nista posebno pokazali ali imaju prostora da unaprijede svoju igru dok su ovi ostali manje vise pruzili svoj maksimum.....

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 12:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Karlo....kao da mi citas misli za finale..... :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Italijani po tradiciji doguraju daleko, kad jedva prođu takmičenje po grupama, tako da ništa ne treba da iznenadi. A istina je i da mogu da unaprijede igru, jer imaju dosta rezervi. Nije to predviđanje o finalu Njemačka - Italija uopšte nerealno, mada ja iskreno, ne znam ni da li bih gledao tu utakmicu, kad bi do nje došlo.

Eh, da... Mogli bismo malo i o dosad najboljim igračima prvenstva. Ko je to ostavio odličan utisak? Po meni Vilja, svakako i igrom i golovima, potom Snajder, pa Žirkov iz Rusije i Bufon, koji je u pojedinim trenucima održao Italiju u životu. Deko takođe nije djelovao loše u Portugalu, a tu bi se negdje ugurao i Van Bronkhorst.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 12:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Christos Patsatzoglou iz Grcke je po meni ostavi odlican utisak.Jest da su ljudi ispali ali je stvarno dobro odigrao sve utakmice koje sam gledao.Odlican u odbani a opasan u napadu jer se ubacuje i centrira.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
portugal - njemacka : apsolutna prednost na strani portugala. ovaj put mi mnogo vise lici da bi se mogla ponoviti 2000ta nego 2006ta godina i ubjedljiva pobjeda portugala. zna skolari kako se igraju nokaut utakmice, a ova njemacka ni ne lici na onu koja je prije dvije godine igrala najbolji fudbal na svjetskom prvenstvu. sve u svemu, laka (2:0) pobjeda portugala.
spanija - italija : tacno je da zabari jadnom igrom uvijek daleko doguraju, ali ovaj put izgledaju previse lose cak i za to. ni jedan njihov igrac mi se ne svidja, i mislim da je spanija konacno spremna za najvise domete. ocekujem laganih 1:0 za spaniju, osim ako italijanima opet ne sviraju neki penal u prvih 20 minuta i ne iskljuce jednog spanskog igraca (sto se, nekako, italijanima uvijek 'posreci').
holandija - rusija : bas mi je zao sto se rusi ovako rano sastaju sa holandjanima. mislim da ce biti 2:0 za holandiju, jos pogotovo ako moj omiljeni igrac, van persie, zaigra umjesto nistelrooja u napadu. holandjani jednostavno imaju previse dobrih igraca da bas svi zakazu u jednoj ovakvoj utakmici. holandija, inace, osvaja prvenstvo.
hrvatska - turska : ja sam, kanda, jedini koji ne primjecuje neku veliku igru hrvatske reprezentacije. ovo je svakako najslabiji cetvrtfinalni par, sanse su podjednake (mada sam ja, naravno, svim srcem uz tursku). i jedni i drugi su prilicno igracki tanki, hrvati su ovde iskljucivo zahvaljujuci nacionalnom zanosu i harizmaticnom selektoru, mada je veliko pitanje koliko to moze da nadoknadi odsustvo kvaliteta. i njihova samouvjerenost je mnogo vise posljedica toga da su svjesni da nemaju sta da traze medju vrhunskim ekipama po igrackom kadru, pa moraju da igraju psiholoske igre i da se hrabre ne bi li sta usicarili. dakle, 1:1 i pobjeda turske na penale.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
inace, prvo ime eura, po meni, je zasad sneider

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 13:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Preminula tek rođena kćerka nizozemskog reprezentativca Boulahrouza
Tek rođena kći nizozemskog reprezentativca Khalida Boulahrouza (26) Aniss preminula je nedugo nakon poroda, javlja Reuters zbog čega je upitan njegov daljnji nastup na Euru.
Njegova supruga Sabia (na fotografiji lijevo) požurila je jučer u bolnicu, jer se nije osjećala dobro. Došlo je do preuranjenog poroda te je uslijed komplikacija dijete umrlo.
Nezamjenjivi branič Nizozemaca napustio je kamp Oranja čim je njegova supruga krenula u bolnicu.
Boulahrouz je nastupio u sve tri pobjede Van Bastenovih izabranika, a njegova je supruga prisustvovala utakmici protiv Rumunije 17. lipnja.
"Igrači i svi u nizozemskom savezu šokirani su zbog preminule djevojčice", službena je izjava Nizozemaca koji su otkazali za danas najavljenu novinsku konferenciju.
Sabia i Khalid vjenčali su se u prosincu 2005. godine u Hamburgu.

http://www.index.hr/vijesti/clanak.aspx?id=391716

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Boulahrouz je nastupio u sve tri pobjede Van Bastenovih izabranika, a njegova je supruga prisustvovala utakmici protiv Nizozemske 17. lipnja.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da, greška na indexu, to se njima često dešava. Evo sad su u jednoj vijesti napisali da je Francuska izgubila od Italije 2:1.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Boulahrouz se vratio u kamp na trening.

http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3710135,00.html

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nitro je napisao:
Nije to predviđanje o finalu Njemačka - Italija uopšte nerealno, mada ja iskreno, ne znam ni da li bih gledao tu utakmicu, kad bi do nje došlo.

Ni ja to ne bi volio....i meni se svidio fudbal kakav igraju holandjani i rusi....ali zabari i panceri su iskusni i sve mi smrdi na to da ce se provuc do finala...ne igrom nego nekom glupavom taktikom i gomilom srece....

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 14:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:10
enc0re je napisao:
Mislim da se poslije 1/4 finala brišu tako da nije moguće dobiti drugi žuti u 1/2 finalu i ne igrati u finalu.

И ја сам тако чуо мада није потврђено да ли је то од овог првенства. Циљ томе је да у полуфиналу и финалу играју најјаче поставе.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ma Rusi su sinoc bili sjajni, ... Volim Ruse :D :P

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Milanko Djeric je napisao:
portugal - njemacka : apsolutna prednost na strani portugala. ovaj put mi mnogo vise lici da bi se mogla ponoviti 2000ta nego 2006ta godina i ubjedljiva pobjeda portugala. zna skolari kako se igraju nokaut utakmice, a ova njemacka ni ne lici na onu koja je prije dvije godine igrala najbolji fudbal na svjetskom prvenstvu. sve u svemu, laka (2:0) pobjeda portugala.
spanija - italija : tacno je da zabari jadnom igrom uvijek daleko doguraju, ali ovaj put izgledaju previse lose cak i za to. ni jedan njihov igrac mi se ne svidja, i mislim da je spanija konacno spremna za najvise domete. ocekujem laganih 1:0 za spaniju, osim ako italijanima opet ne sviraju neki penal u prvih 20 minuta i ne iskljuce jednog spanskog igraca (sto se, nekako, italijanima uvijek 'posreci').
holandija - rusija : bas mi je zao sto se rusi ovako rano sastaju sa holandjanima. mislim da ce biti 2:0 za holandiju, jos pogotovo ako moj omiljeni igrac, van persie, zaigra umjesto nistelrooja u napadu. holandjani jednostavno imaju previse dobrih igraca da bas svi zakazu u jednoj ovakvoj utakmici. holandija, inace, osvaja prvenstvo.
hrvatska - turska : ja sam, kanda, jedini koji ne primjecuje neku veliku igru hrvatske reprezentacije. ovo je svakako najslabiji cetvrtfinalni par, sanse su podjednake (mada sam ja, naravno, svim srcem uz tursku). i jedni i drugi su prilicno igracki tanki, hrvati su ovde iskljucivo zahvaljujuci nacionalnom zanosu i harizmaticnom selektoru, mada je veliko pitanje koliko to moze da nadoknadi odsustvo kvaliteta. i njihova samouvjerenost je mnogo vise posljedica toga da su svjesni da nemaju sta da traze medju vrhunskim ekipama po igrackom kadru, pa moraju da igraju psiholoske igre i da se hrabre ne bi li sta usicarili. dakle, 1:1 i pobjeda turske na penale.

Ja bas nekako mislim suprotno, sto se sve cetiri prognoze tice. Njemce niko nece lako dobiti, mada Portugal jeste bolja ekipa, i mislim da imaju nesto bolje izglede, da ce ih lako dobiti, nece. Spanija je u posljednjih ne znam koliko prvenstava spremna za najvece domete, pa to nista nije znacilo a nece ni sad. Italijani, opet, u prvom dijelu takmicenja nisu imali ni srece, a i neke odluke sudija su najblaze receno cudne protiv njih, tako da ni ovdje nece biti laganih rezultata. I, bas me to zanima kad je Italiji sviran penal ili iskljucen igrac protivniku, a da nije zasluzeno. Ovaj Francuz je izletio opravdano, ne znam sta se tu ima reci. Penal za Rumune je prilicno smijesan, neki ponisteni ili neponisteni golovi, da se sad ne raspravljamo oko toga. Mozda je Zidan neopravdano iskljucen?
Holandjani i Rusi, bice mozda i najzanimljivije. Nek sad neko kaze da "se tek sad vidi koliko Englezi fale na sampionatu, bla bla bla", jebeni Englezi koji nisu odigrali postenu utakmicu od Brazila 2002. ili eventualno Hrvatske 2004. Nece Holandezi lako do pobjede, Rusi trce puno, bice problema.
Sto se Hrvatske i Turske tice, ne bih rekao da su Hrvati inferiorna "momcad". Cak iako igracki nisu toliko jaki kao nekih 7-8 vrhunskih reprezentacija, sjajno koriste svoje vrline. Mada ne smatram da su nesto posebno dobro igrali, nisu oni Njemce bas razbili, jedino su protiv Poljaka odigrali odlicno, i to sa kombinovanim timom, ali nisu ni '98. briljirali, provlacili se do cetvrtfinala i onda eksplodirali. Turci su nepredvidljivi sa druge strane, imaju duha, fanatizma, nije im strano da odu do samog kraja. Jedan od interesantnijih turnira u posljednje vrijeme, mada mi se prikazani fudbal uglavnom ne svidja.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]