banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Citiraj:
Opet propao sastanak Sudijske komisije Fudbalskog saveza BiH koji je juče bio zakazan u Sarajevu. Zbog toga nije održana sjednica Takmičarskog organa, i tako nisu određena službena lica za naredno 27. kolo koje bi, kako trenutno stvari stoje, moglo biti i prolongirano.

- Ukoliko se do danas ne postigne dogovor, onda će se u tom slučaju utakmice narednog ligaškog kola, a koje su na rasporedu u subotu, 12. maja biti odgođeno za neki drugi termin. Da ima problema ima i nadamo se da će razum preovladati – ovo je za "Fokus" potvrdio predsjednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH Savo Popović.

Kao glavni razlog što nisu određena službena lica je taj što se nisu uspjeli dogovoriti koje će sudije voditi susret Orašje – Borac. Ovaj meč navodno je trebao da sudi jedan od najboljih arbitara Novo Panić iz Doboja. Radi se o djelicou pravde koji nosi grb sa znakom FIFA i u kojeg imaju povjerenja u Evropi, što izgleda nije slučaj na prostoru BiH. U igri su bili i Joco Radić iz Šamca te Prijedorčanin Duško Joškić.

- Ne bih sada pričao o imenima, jer je to stvar Sudijske komisije. U svakom slučaju imamo fudbalskih arbitara koji bez problema mogu obaviti posao ne samo kada je pitanju duel Orašje – Borac već i mnogi drugi mnogo važniji mečevi – naglasio je Savo Popović.

U svakom slučaju na pomolu je prava fudbalska bura u BiH. Ono što je vrlo važno je da su predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske stali u zaštitu banjolučkog Borca kako mu se ne bi desila situacija od prije dvije godine. Tada je premijerligaš s Gradskog stadiona ispao iz elite, jer je bio žrtva fudbalskih mešetara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 13:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2007, 13:20
Citiraj:
Citat:
Opet propao sastanak Sudijske komisije Fudbalskog saveza BiH koji je juče bio zakazan u Sarajevu. Zbog toga nije održana sjednica Takmičarskog organa, i tako nisu određena službena lica za naredno 27. kolo koje bi, kako trenutno stvari stoje, moglo biti i prolongirano.

- Ukoliko se do danas ne postigne dogovor, onda će se u tom slučaju utakmice narednog ligaškog kola, a koje su na rasporedu u subotu, 12. maja biti odgođeno za neki drugi termin. Da ima problema ima i nadamo se da će razum preovladati – ovo je za "Fokus" potvrdio predsjednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza BiH Savo Popović.

Kao glavni razlog što nisu određena službena lica je taj što se nisu uspjeli dogovoriti koje će sudije voditi susret Orašje – Borac. Ovaj meč navodno je trebao da sudi jedan od najboljih arbitara Novo Panić iz Doboja. Radi se o djelicou pravde koji nosi grb sa znakom FIFA i u kojeg imaju povjerenja u Evropi, što izgleda nije slučaj na prostoru BiH. U igri su bili i Joco Radić iz Šamca te Prijedorčanin Duško Joškić.

- Ne bih sada pričao o imenima, jer je to stvar Sudijske komisije. U svakom slučaju imamo fudbalskih arbitara koji bez problema mogu obaviti posao ne samo kada je pitanju duel Orašje – Borac već i mnogi drugi mnogo važniji mečevi – naglasio je Savo Popović.

U svakom slučaju na pomolu je prava fudbalska bura u BiH. Ono što je vrlo važno je da su predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske stali u zaštitu banjolučkog Borca kako mu se ne bi desila situacija od prije dvije godine. Tada je premijerligaš s Gradskog stadiona ispao iz elite, jer je bio žrtva fudbalskih mešetara.

E opet sad sranja, samo da nece biti odgodjeno kolo, jebo te, pa ja nemaju povjerenja u sudiju kojeg evropa respektuje ali kod nas ne, ko ce drugi, sramota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
pa taj koga respektuje evropa neće da prlja svoje ime i obraz da bi ugodio seljačićima koji vode ligu.
u prevodu, ako je dobar sudija, nema nepostojećih penala, nema crvenih i imamo ravnopravno suđenje.
to nikako ne ide u korist glavešinama fs bih

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2007, 16:59 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
pa taj koga respektuje evropa neće da prlja svoje ime i obraz da bi ugodio seljačićima koji vode ligu.
u prevodu, ako je dobar sudija, nema nepostojećih penala, nema crvenih i imamo ravnopravno suđenje.
to nikako ne ide u korist glavešinama fs bih

Pa bas tako, to i kazem...... :cry: :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
ORASJE-BORAC 2-0
SLAVIJA-SARAJEVO 1-1,Slavija vodila do 88 minuta :x

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo i ostalih rezultata i tabela
Leotar 5
Jedinstvo 3

Široki B. 2
Radnik B. 0

Slavija 1
Sarajevo 1

Modriča 1
Zrinjski 3

Velež1
Žepče 0

Željezničar 1
Sloboda 0

Posušje 1
Čelik 0

Orašje 2
Borac 0

PREMIER LIGA 06/07
1. Sarajevo 26 36:21 50
2. Slavija 26 37:29 49
3. Zrinjski 26 56:35 41
4. Široki 26 35:27 39
4. Široki 26 35:27 39
5. Modriča 26 38:37 38
6. Velež26 37:35 37
7. Žepče 26 27:33 37
8. Čelik 26 27:30 36
9. Posušje 26 38:44 36
10. Željezničar 26 44:37 35
11. Orašje 26 33:27 35
12. Leotar 26 34:41 34
13. Sloboda 26 31:41 34
14. Jedinstvo 26 34:48 34
15. Borac 26 34:41 33
16. Radnik 26 23:38 25

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2007, 18:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Igrao sam Orasje -borac Singl X i ovi primise 2 gola pred kraj(bar po teletextu!

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 11:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
kao sto prije par sezona neko rece ... ni ne treba nam bih liga igracemo nasu ligu RS ! u samcu, novom gradu, doboju, prijedoru, gradisci, zvorniku i ostalim prelijepim mjestima nase republike ! MAJKU IM JEBEM PEDERSKU STA SU URADILI OD BORCA !!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 18:35 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
kao sto prije par sezona neko rece ... ni ne treba nam bih liga igracemo nasu ligu RS ! u samcu, novom gradu, doboju, prijedoru, gradisci, zvorniku i ostalim prelijepim mjestima nase republike ! MAJKU IM JEBEM PEDERSKU STA SU URADILI OD BORCA !!!!

Uhh sto bi s tim uradili pametnu stvar, jos bi gore od kluba uradili.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima li Borac ikakve sanse da ostane u ligi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 19:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
robijas-ze je napisao:
Citiraj:

Uhh sto bi s tim uradili pametnu stvar, jos bi gore od kluba uradili.

Mogao si da primjetis ironiju u ovome textu ... pa naravno da ne mislim da je to pametno ... o boze ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 20:16 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Mogao si da primjetis ironiju u ovome textu ... pa naravno da ne mislim da je to pametno ... o boze ...

Kad se cita tvoj text, nemoze se neka ironija prepoznati, jer si to napisao odjednom ( citaj jer prije tvog posta nije spominjao niko nesto na tu temu ) i ti si odmah to napisao, pa sam mislio da mislis TI da je to pametno... o boze.... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 07:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:

Prvo raspored najugroženijih ( DOMAĆIN, gost)

BORAC: POSUŠJE, Željezničar, VELEŽ
SLOBODA: VELEŽ, Modriča, SLAVIJA
JEDINSTVO: ORAŠJE, Radnik, POSUŠJE

Kako Borac zaostaje bod za ovim ekipama, jasno je da osim domaćih pobjeda mora uzeti nešto i kod Željezničara, barem bod. Sjećam se kad je Borac ispao prije dve sezone da je Željo u istoj situaciji pustio čini mi se ekipu Žepča ili Banovića da ih dobije u Sarajevu 1:2.
Sumnjam da će Sloboda uzeti bod u Modriči, a lako je moguće da Radnik proda Jedinstvu.
Dakle, jedina nada za Borac je da dogovori barem bod u Sarajevu.

Ali...

Ni to nije završen posao, jer ukoliko Borac i Sloboda završe sa istim brojem bodova gledaju se njihovi međusobni susreti.Međutim, i u BL i u Tuzli je bilo po 1:0 za domaće.Dakle, gledaće se gol razlika. Borac trenutno ima -9, a Sloboda -11, što će reći da treba trpati kod kuće što više...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 07:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:

Prvo raspored najugroženijih ( DOMAĆIN, gost)

BORAC: POSUŠJE, Željezničar, VELEŽ
SLOBODA: VELEŽ, Modriča, SLAVIJA
JEDINSTVO: ORAŠJE, Radnik, POSUŠJE

Kako Borac zaostaje bod za ovim ekipama, jasno je da osim domaćih pobjeda mora uzeti nešto i kod Željezničara, barem bod. Sjećam se kad je Borac ispao prije dve sezone da je Željo u istoj situaciji pustio čini mi se ekipu Žepča ili Banovića da ih dobije u Sarajevu 1:2.
Sumnjam da će Sloboda uzeti bod u Modriči, a lako je moguće da Radnik proda Jedinstvu.
Dakle, jedina nada za Borac je da dogovori barem bod u Sarajevu.

Ali...

Ni to nije završen posao, jer ukoliko Borac i Sloboda završe sa istim brojem bodova gledaju se njihovi međusobni susreti.Međutim, i u BL i u Tuzli je bilo po 1:0 za domaće.Dakle, gledaće se gol razlika. Borac trenutno ima -9, a Sloboda -11, što će reći da treba trpati kod kuće što više...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 13:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
A SAD ADIOOOO.........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 14:52 
Pripravnik
Pripravnik

Parovi sljedeceg kola premier lige BiH:
Jedinstvo - Orašje 1
Borac-Posusje 1
CELIK - Zeljeznicar x2 ( Celik suspendovao na 6 mjeseci 3 najbolja igraca)
Sloboda-Velez 1
Zepce-Modrica 1
Zrinjski-Slavija 1
sarajevo-Siroki Brijeg 1
Radnik-Leotar 2 ( Radnik vec ispao, pusta Leotaru )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 19:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
До краја

Борац - Посушје 1
Жељезничар - Борац Х (Жељо вјероватно ће узети бод у Зеници и осигурати се)
Борац - Вележ 1

Опстанак 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 21:03 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
До краја

Борац - Посушје 1
Жељезничар - Борац Х (Жељо вјероватно ће узети бод у Зеници и осигурати се)
Борац - Вележ 1

Опстанак

Znaci od nas vam zavisi :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 22:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Искрено се надам да ће Жељо напокон добити бар тај БОД из Зенице!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 22:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po­ra­zom (0:2) u Ora­šju ba­nja­lu­čki Bo­rac je još vi­še po­to­nuo u ži­vo bla­to iz ko­jeg, po sve­mu su­de­ći, ne­ma izla­za.

Iza­bra­ni­ci Sta­ni­sla­va Ka­ra­si­ja su se opet po­gnu­te gla­ve vratili s gos­to­va­nja ko­je je odlu­či­va­lo o njihovoj su­dbi­ni. Me­đu­tim, ka­da po­sli­je 90 mi­nu­ta do­ma­ći gol­man os­ta­ne neo­cije­njen, ka­da Bo­rac na čet­vrtom uzas­to­pnom gos­to­va­nju ne pos­ti­gne po­go­dak (što ni­je bio slu­čaj je­se­nas) i ka­da je uga­še­na mo­žda i po­slje­dnja na­da za spas, sve je ja­sno na Grad­skom sta­di­onu.

"Ni­sam za­spao do 3.15, ra­zmiš­ljao sam o sve­mu. Kao da se ne­ki strah uvu­kao u na­še igra­če. Sa si­gur­noš­ću mo­gu da ka­žem da nas je po­bi­je­di­la sla­bi­ja eki­pa, ve­te­ran od 40 go­di­na nam je dva pu­ta po­go­dio mre­žu. Nes­hva­tlji­vo je ka­ko je na­ša od­bra­na u tim si­tu­aci­ja­ma bi­la in­do­len­tna. Mo­ram da ka­žem da kod re­zul­ta­ta 0:0 su­di­ja ni­je svi­rao čist je­da­na­es­te­rac za nas po­sli­je pre­krša­ja nad Zo­ra­nom Ivi­ćem, već je na­šem igra­ču po­ka­zao žu­ti kar­ton. Na­kon to­ga ima­li smo si­tu­aci­ju tri na je­dan, ali Dra­gan Be­nić ni­je do­bro re­ago­vao", is­ta­kao je Ka­ra­si.

Do kra­ja Pre­mi­jer li­ge Bo­rac ima dva su­sre­ta kod kuće (Po­su­šje i Ve­lež) i gos­to­va­nje na "Grba­vi­ci".

"Mo­ra­mo za­bi­lje­ži­ti dvi­je po­bje­de kod kuće, a u Sa­ra­je­vu po­ku­ša­ti da ura­di­mo šta se mo­že. Če­ka­će­mo da se de­si ne­što ne­pre­dvi­đe­no u sa­mom fi­ni­šu prven­stva, u šta je vrlo te­ško po­vje­ro­va­ti. Bo­ri­će­mo se sve dok pos­to­ji na­da i šan­sa za op­stana­k", ka­zao je Ka­ra­si.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]