banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 10:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ja bih volio da Italija pobijedi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ja vec rekoh da ne krijem simpatije prema Francuzima, zbog Zidana najvise, ali i zbog Anrija i Tirama. To cisto navijacki, mada gotivim i Italijane. Za njih su dobro rekli. Ili ih volite ili mrzite. Sredine nema...

Realno prednost je na strani Italije, ali minimalna. Francuzi bolje djeluju kao kolektiv, Italija djeluje ubjedljivije na terenu.

Citiraj:
francuzi su grupu prosli na srecu, a tek kasnije su se ko fol trgnuli.

"Ko fol" su izbacili najvece favorite i "ko fol" su dosli do finala. A grupu su prosli uredno i kulturno. Pobjeda i dva nerjesena rezultata u grupi koja je teska, ali ne i atraktivna po imenima, pa zbog toga ljudi sticu utisak da su Francuzi bili u lakoj grupi. Mozda se od njih ocekivalo puno vise, ali na njima je bio ogroman pritisak da se opravdaju za prethodna dva velika takmicenja na kojima su totalno podbacili, a i veliki je bio pritisak javnosti na selektora zbog neubjedljive igre u kvalifikacijama.
U istoj situaciji Francuzi su bili i prije osam godina na SP u njihovoj zemlji. Tadasnji selektor Zake je bio pod stalnim pritiskom javnosti i medija. Francuzi nisu djelovali ubjedljivo kroz cijelo takmicenje, ali su u polufinalu pokazali karakter, kada su gubili od Hrvatske, a u finalu demostrirali silu raznijevsi Brazil sa 3:0. Cini mi se da je situacija sada slicna, ali Italija nije Brazil, niti je to onaj isti tim Francuske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 12:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Da dodam za Portugal, Pauleta je bio jako slab cijelo vrijeme,mislim da ni jedan gol nije dao, a ne sjećam se ni da je imao neke dobre šanse.

Zanimljivo će biti kako će se provesti Kristijano Ronaldo kad dođe u Mančester, onaj potez za insistiranjem crvenog kartona za Runija, s kim čak igra u istom klubu...vidjećemo. A evo sad vidim vijest da kaže da želi da ode iz Mančestera, jer okolnosti nisu baš zgodne za njega da ostane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

fin tekst pred večerašnje finale

http://www.b92.net/sport/mundijal2006/v ... 04051&fs=1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 12:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Apr 2003, 21:06
i ja sam to čuo da ne želi više igrati za manchester mada mislim da je mali onako emotivac pa sad trenutno konta tako, a brzo će sve to zaboraviti. a fakat je igračina Ronaldo, sviđa mi se što dosta igra za raju (ko onih par poteza sinoć), a još uvijek djeluje konstruktivno u svom timu. nije mi baš najjasnije na osnovu čega je Podolski proglašen najboljim mladim igračom prije Ronalda.

a ono isključenje Rooneya mi je bio jedan od većih sudijskih propusta na ovom svjetskom. sudac je dva puta prije toga trebao suditi prekršaj na Rooneyu, a on odlučio čekati dok ovaj malo ne popizdi.

večeras se nadam slavljeničkoj tački na i Zinedina Zidana.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
Citiraj:
francuzi su grupu prosli na srecu, a tek kasnije su se ko fol trgnuli.

"Ko fol" su izbacili najvece favorite i "ko fol" su dosli do finala.

i ko fol ce izgubiti u finalu
khkhkhkhkhkh

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma kakav Kristijano Ronaldo... Toliki folirant u svakom pogledu, odavno nije vidjen na fudbalskim terenima... Em pada cim izgubi loptu, a protivnik ga i ne dodirne, em se mangupira, a da ne pricamo o njegovoj igri. Uvjek ide da dribla po trojicu, rijetki centarsutevi su totalno neupotrebljivi, a konkretan u zavrsnici nije nimalo. Niti sutira niti doda loptu saigracu, vec redovno pada i simulira prekrsaje. Drugim rijecima za ekipu je totalno beskoristan...
U konkurenciji doticnog, Mesija koji je igrao jako malo, Fabregasa i Luisa Valensije koji su zavrsili takmicenje u osmini finala, te engleskog derleta idiotskog i siledzijskog ponasanja, Runija, Podolski je stvarno bio najbolji mladi igrac.

U sinocnjoj utakmici su pet ili set puta vracali snimak kako Ronaldo pada pored Meceldera mislim, a da ga ovaj ni pipnuo nije. Vec u padu se hvata za nogu i okrece ka sudiji. Da mu je u polufinalu sudija pokazao zuti za one njegove padove u sesnaestercu pitam se da li bi i dalje nastavio sa tim akrobacijama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nitro je napisao:
Ma kakav Kristijano Ronaldo... Toliki folirant u svakom pogledu, odavno nije vidjen na fudbalskim terenima...

Tačno. I slažem se da u izboru za najboljeg igrača (mladog ili bilo kakvog) treba uzimati u obzir i fer-play. Ne znam samo kako ga nije sramota, ajde da to radi u 50-tim godinama 20. vijeka, ali ne mogu shvatiti da to radi sad sa svim silnim kamerama i usporenim snimcima iz više uglova. Mada na kraju, on će time nekad izvući penal, njegov tim će možda pobjediti važnu utakmicu, svi će dobiti novce i ugled, a to što mi mislimo da je on bezobrazni simulant od toga njemu "ni iz džepa ni u džep". Ali bar zbog sudija bi trebao paziti, jer ljudi gledaju utakmice i znaju kako ko igra. Kad Kristijano Ronaldo padne tu je vrlo mala vjerovatnoća da je bio prekršaj, i ja bih se za tim povodio da mu sudim utakmice. Ne znam kakav je inače, ali na ovom prvenstvu mi se nije svidio. A ni tehnički nije nešto, baš ništa nije napravio osim par driblinga od kojih ništa nije bilo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
.. Uvjek ide da dribla po trojicu..

e baš to je ono što mi se sviđa kod njega, jer neobično često čak uspije proći, bar pokraj prve dvojice 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Kad Kristijano Ronaldo padne tu je vrlo mala vjerovatnoća da je bio prekršaj..

haj sjeti se onog starta Bulharouza nad Ronaldom (Por : Hol) kad mu je skoro odvalio nogu više koljena i kad je Ronaldo morao napustiti teren zbog tog starta. mislim jes' momak glumac, ali nije baš rijetkost da ga protivnički igrači bezoprezno i silovito krše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 13:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
...U konkurenciji doticnog, Mesija koji je igrao jako malo, Fabregasa i Luisa Valensije koji su zavrsili takmicenje u osmini finala, te engleskog derleta idiotskog i siledzijskog ponasanja, Runija, Podolski je stvarno bio najbolji mladi igrac..

od nabrojanih ja bi stavio na prvo mjesto Mesija, a za njim Ronalda i Rooneya, a tek onda ostale po abecednom redu :lol: Rooney bi iz dvi' šanse kakve je imao Podolski protiv Italijana zabio tri gola, a Ronaldo bi puno atraktivnije promašio oba puta :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mesi je po kvalitetu daleko ispred svih, ali na prvenstvu je odigrao jedva sat vremena kad se sve sabere i po tome nije mogao da bude ozbiljan konkurent u izboru. Runiju je veliki minus divljacko i neotesano ponasanje na terenu i ako ga ne koriguje nikad nece postati veliki igrac, a Ronaldo je sve osim timskog igraca, a i nije nista odigrao na prvenstvu. Mozda su nejgovi driblinzi atraktivni za gledanje, pa i to kad prodje dvojicu od trojice, ali to je totalno beskorisno za ekipu... Ipak je Podolski zasluzeno ponio titulu. Mozda po kvalitetu nije najbolji, ali je igrama i golovima ipak zasluzio priznanje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 21:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
Auu.....Zidan dobio crveni karton....ko zna sta mu je onaj kreten od talijana rekao....j*bem mu mater... :evil: ....ako ne pobjede francuzi....psovat cu sve zivo talijanima....p...materina bezobrazna :evilbat:....
Zasluzili su francuzi vise vec iko da pobjedi na ovom svjetskom prventsvu!!! :P :P :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 21:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Italija je prvak sveta...................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 21:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Forza Italy! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 22:07 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Forza Italiaaaaaaa!!!!SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Bravissimi ragazzi!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
smecari pobedise! fuuuuuuuuuuj! :fist:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 22:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jun 2006, 00:10
stigmata je napisao:
smecari pobedise! fuuuuuuuuuuj! :fist:

Slazem se....govna jedna pokvarena....odnesose pobjedu.... :angry5:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2006, 22:41 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 410 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 21  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]