banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 18:42 Danas je 30 Jun 2026, 18:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2010, 12:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Koliko su grubo novozelandjani igrali...i bolje sto su se nasi cuvali.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja ipak mislim da ce Antic staviti Kuzmanovica od pocetka, a Milijas ce uci kad se crnci izmore.
Fizicka spremnost mu nije na nivou :-?
Ne kontam ovu foru da Zigic ide iza Pantelica. Sta se time zeli postici? Meni je nekako logicnije da Zigic ide napred, al' 'ajd. Protiv Novog Zelanda je Zigic svakih 10ak minuta mjenjao poziciju, ali nismo nista postigli time.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 13:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
То за Жигу Антић често потенцира. Жига се извлачи и повлачи са собом минимум једног играча (штопера), што оставља простора крилима и другом нападачу (Пантелић, Лазовић) да утрчавају на ту лопту коју он спушта. Идеалан примјер за то ти је, нажалост, погодак Новозеланђана, баш то се жели постићи. Извукли су Видића, он није скочио добро, овамо је остао брз, техничар играч на Рукавини и то је то. Ово за Милијаша сам и рекао у свом посту.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 13:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
To bi bila dobra fora kad bi Panta Srbenda bio malo agilniji i uspjesniji. Eventualno Krasic i Jovanovic iz drugog plana kad bi uletali. Jos 11 dana :D VAMOSSSSS!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Jadna nama majka sa onakvom igrom :(

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
contador je napisao:

Zasto jadna je majka i Englezima prodose sa dva autogola, jadna je majka i Francuzima X sa Tunisom jadna je majka i Spancima jedva pobjedise neki dan...
Pripreme su niko nece da se povredi, najbolje da se Vidic i Jovanovic povrede 10 dana pred SP samo zato da bi mi bili zadovoljni sto smo eto kao pred start SP pobjedili NZ

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
FIFA će analizirati ponašanje srpskih navijača na meču Srbije i Novog Zelenda u Klagenfurtu, zbog čega Srbiji u najgorem slučaju preti čak i isključenje sa SP!

Kako prenosi bečki dnevnik Osterajh, na teren su iz tabora srpskih pristalica doletale flaše viskija, baklje i drugi rekviziti, zbog čega će naš tim navodno biti pod dodatnim posmatranjem. "To su bile scene koje niko na SP ne želi da vidi. Srpski huligani su svojim ispadima prilikom poraza njihovog tima u Klagenfurtu izazvali zaprepašćenje", ističe list.
"FIFA namerava da sprovede istragu ovih ispada, i u najgorem slučaju Srbiji preti čak i isključenje sa Svetskog prvenstva", navodi se dalje u listu.
Bečki dnevnik prenosi izjavu selektora Srbije Radomira Antića koji je rekao da se radi o "akciji jedne male grupe i da se takvi incidenti neće ponavljati". U novom izdanju bečkog dnevnika se navodi i da je defanzivac Nemanja Vidić apelovao na navijače da spreče dalje incidente.
On je rekao da mu je žao zbog ostalih navijača i izrazio nadu da se radi o jedinstvenom incidentu.
Prema pisanju "Esterajha" u austrijskoj pokrajini Tirol trenutno svi strahuju od sledeće utakmice u kojoj u sredu 2. juna reprezentacija Srbije igra u Kufštajnu protiv Poljske.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 14:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
Vuk_samotnjak je napisao:
contador je napisao:

Zasto jadna je majka i Englezima prodose sa dva autogola, jadna je majka i Francuzima X sa Tunisom jadna je majka i Spancima jedva pobjedise neki dan...
Pripreme su niko nece da se povredi, najbolje da se Vidic i Jovanovic povrede 10 dana pred SP samo zato da bi mi bili zadovoljni sto smo eto kao pred start SP pobjedili NZ

Ako je već hteo da sačuva glavne igrače od povreda zašto onda nije počeo utakmice sa drugom postavom? Slažem se sa tobom da se treba čuvati povreda, ali u tom slučaju se prilika daje igračima koji će biti rezerve na SP. Što se mene tiče, najviše me brine napad. Sredina sasvim solidna, a odbrana nam je možda i najjača od svih ekipa koje igraju na SP.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
FIFA će analizirati ponašanje srpskih navijača na meču Srbije i Novog Zelenda u Klagenfurtu, zbog čega Srbiji u najgorem slučaju preti čak i isključenje sa SP!

Kako prenosi bečki dnevnik Osterajh, na teren su iz tabora srpskih pristalica doletale flaše viskija, baklje i drugi rekviziti, zbog čega će naš tim navodno biti pod dodatnim posmatranjem. "To su bile scene koje niko na SP ne želi da vidi. Srpski huligani su svojim ispadima prilikom poraza njihovog tima u Klagenfurtu izazvali zaprepašćenje", ističe list.
"FIFA namerava da sprovede istragu ovih ispada, i u najgorem slučaju Srbiji preti čak i isključenje sa Svetskog prvenstva", navodi se dalje u listu.
Bečki dnevnik prenosi izjavu selektora Srbije Radomira Antića koji je rekao da se radi o "akciji jedne male grupe i da se takvi incidenti neće ponavljati". U novom izdanju bečkog dnevnika se navodi i da je defanzivac Nemanja Vidić apelovao na navijače da spreče dalje incidente.
On je rekao da mu je žao zbog ostalih navijača i izrazio nadu da se radi o jedinstvenom incidentu.
Prema pisanju "Esterajha" u austrijskoj pokrajini Tirol trenutno svi strahuju od sledeće utakmice u kojoj u sredu 2. juna reprezentacija Srbije igra u Kufštajnu protiv Poljske.

То ти је њихов Курир, или још боље онај Ало.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 16:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Silvio Dante je napisao:

Predpostavio sam ali ako se i uzme ozbiljno sta tu ima FSS da bude kriv probleme su pravili garant drzavljani Austrije oni su organizatori utakmice a ne FSS njihova policija je napravila propust sto su se na stadion unijele boce viskija i porotehnika...
Sta sutra u JAR Japanci koji budu navijali za nas naprave sranje jel i tu FSS kriv?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Silvio Dante je napisao:

Kurir i Alo su enciklopedije i ozbiljni casopisi ako ih uporedjujemo sa "Österreich".
Kao sto kaze moj dobar drug Austrijanac: So viel Scheisse auf so wenig Seiten...das ist schon eine Leistung. :lol: :lol: :lol:
Slobodni prevod: Toliko sranja na toliko malo stranica...treba se stvarno potruditi za to.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
contador je napisao:

A tek jadna majka portugalu :D :D :D

Inace, malo sam se nervirao al nista strasno....
Nevi zeland mi se svidio kao ekipa, cvrsti su i igraju muski fudbal.....
Srbija, racunajuci da su nam falila cetiri kljucna igraca(po meni najbolja pored vidica) nije me razocarala, sta vise pomalo sam i zadovoljan zbog nekoliko stvari... Npr. Rukavina nece igrati sigurno i kad bi se Ivanovic povrijedio(iako sam prebolio Ninkova ili Bastu, plakao sam kad sam gledao Rukavinu, strasno...:), vidjeli smo da kacar nije u formi i da kuzma igra mnogo bolje, dalje, valjda je sad i svima jasno da bez Stankovica ne mozemo na sredini i da ce prestati sa kritikovanjem naseg kapitena.... Ovaj golman los na istrcavanju, slabo prati igru, jednostavno nije za reprezentaciju, Stojkovic i onako nesiguran 3 puta bolji....
Bambi dobar, al sticem utisak da previse tusi loptu.... Zigic me iznenadio, dobio je samo 23-30% duela u vazduhu, sto nam je bio veliki problem i glavni razlog poraza....
Zao mi je sto je subotic ispao ovan posle vidiceve greske, jer momak se trudi ali je nekako spor...vidi se da borusija igra drugaciju igru od nase reprezentacije gdje se mnogo brzi lukovic bolje snalazi....

Sve u svemu...nije alarmantno al Novi Zeland se morao pobijediti!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 19:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Pa zar nas navijaci moraju brukati i kad je prijateljska utkamica u pitanju :roll: Hajd onaj lik sto je uletio u teren ali danas gledam sliku,tip ladno trenerku dole i svoju goozicoo na vidjelo.Sto se ne nadje neko u tom momentu da mu zagura sta podebelo u buljsona,ne bi mu vise palo na pamet nadam se.Kakvih degena ima to je neopisivo.
Sto se tice utakmice i dalje sam misljenja da je trebalo bolje.Alarmantno nije ali se nije trebalo izgubiti.I nerijeseno se ipak drugacije gleda,koliko god ovaj mec bio ne bitan.

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Poraz je stigao u pravi cas, da momke opomene i malo spusti na zemlju... prevelika se euforija stvara oko njih...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ал сам се ја поштено насмијао кад сам читао ово :)

Citiraj:
Sramota me je, bio sam pijan!
Ponedeljak - 31.05.2010
Poraz fudbalera Srbije od Novog Zelanda (0:1) u prvom prijateljskom meču na pripremama u Austriji jeste neprijatno iznenađenje, ali su nas, pre svega, izblamirali takozvani navijači.

Nekoliko njih upalo je na teren desetak minuta pre kraja meča, a kolovođa je bio Bogoljub Kostić (47), koji je usput pretukao jednog člana malobrojnog obezbeđenja i na travi stadiona „Hipo grup arena“ u Klagenfurtu zagrlio Nemanju Vidića.
Smirio se tek kada su na teren ušla tri žandarma.
- Ljudi, bio sam mrtav pijan. Ja sam, bre, pao sa ograde!!! Ej, pa ja imam 47 godina, a ona ograda je visoka tri metra. Sad, ovako treznog, da me neko pita da za 10.000 evra skočim sa te visine, rekao bih mu - ma, beži bre, budalo. Međutim, poludeo sam kada mi je onaj iz obezbeđenja zavrnuo ruku, još me boli. Morao sam da ga napucam u glavu, je*em ga u dupe - počinje ispovest za „Alo!“ skandalmajstor iz Kragujevca, koji već 24 godine živi u Klagenfurtu, a kojeg je vaš izveštač upoznao na treningu reprezentacije, dan pre meča sa Novozelanđanima.

Ispad „crnog Bogoljuba“ osudili su mnogi iz FSS-a, pre svih predsednik Tomislav Karadžić, a ni selektoru Antiću ni igračima nije bilo baš prijatno.
- U pravu su ljudi, nema šta. Ispao sam najveći huligan, iako to nisam, majke mi moje. Izvinjavam se svima. Pa imam suprugu, dvoje dece... Evo, žena viče da napišete da sam lud, da sam huligan, ali nemojte... I sam sam osuđivao takve postupke, osuđujem i samog sebe, kajem se i - tražim pomilovanje! Eto, apelujem na sve da za Srbiju navijamo isključivo sportski, da ovakve scene više nikada ne vidimo. Ići ću i na meč sa Poljskom. Slobodno dođite i uradite mi alko-test. Ako budem imao i kap alkohola u krvi - streljajte me! Biću najmirniji na tribinama i u sredu i na svakom sledećem meču.
Ipak, ima i onih koji Bogoljuba, posle svega, gledaju kao heroja.
- Tri žandarma koja su me izvela sa stadiona bila su korektna. Nisu me tukli. Rekli su mi samo da će me uhapsiti ako se vratim na tribine. Čim sam izašao iz tunela, počeli su da mi prilaze ljudi koje znam i oni koje ne znam i vikali mi: „To, Bogoljube, majstore!“, „To, legendo“... I slikali su se sa mnom. Tog dana sam bio popularan ko da sam dobio na lotou - zaključuje gastarbajter iz Klagenfurta.

Očekujem sankcije!
- Policajci mi nisu zapisali podatke, a ni obezbeđenje. Niko mi nije tražio dokumenta. Međutim, video sam snimak na austrijskoj televiziji ORF. Na osnovu toga mogu da mi zacepe kaznu koliku hoće. Videćemo šta će biti - kaže Kostić.

Jurili su me da mi prodaju pivo
- Provereno znam da na utakmici Austrija - Hrvatska (0:1), koja je odigrana pre nekoliko dana na istom stadionu, nije smeo da se toči alkohol. A nas su ganjali po stadionu da nam prodaju pivo. Ja sam samo na tribini popio sedam-osam čaša. Vidim na televiziji da i Austrijanci sami govore da je bilo propusta u organizaciji. Oni su krivi koliko i mi - kaže Bogoljub.

Извор: Ало

Иначе, предлажем кључ за ову тему угуши се од оволико каке. :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 01:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Acrobatico je napisao:
Poraz je stigao u pravi cas, da momke opomene i malo spusti na zemlju... prevelika se euforija stvara oko njih...

Da se i ja jednom slozim sa tobom :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 14:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
1.Vladimir Stojković

2.Aleksandar Kolarov 4.Nemanja Vidić 5.Neven Subotić 3.Branislav Ivanović

6.Zdravko Kuzmanović

8.Dejan Stanković(C) 7.Milan Jovanović

9.Miloš Krasić

10.Nikola Žigić 11.Marko Pantelić

Ovako bi za mene trebao izgledati nas sastav....s tim sto ce Krasic i Jovanovic mjenjati pozicije dosta!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Бркић отпао.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
TaškoBL je napisao:
Ja bih molio da se prestane sa preispitivanjem Anticevih poteza. Ok? Ako mislite da znate bolje od njega, lagano u BG, pa se javite u FSS da ga zamjenite.
Mozda se Bisevac ne moze uklopiti u ostatak ekipe, njegovu koncepciju igre, raspored Jupitera i Neptuna.... Da vise odgovara rep. Srbije, sigurno bi ga pozvao. Mozda i jeste bolji od nekih igraca, ali Antic ne misli tako.
Covjek je selektor Srbije i uvjeren sam da je najbolji kojeg imamo!

Prijatelju, prvo, sve treba preispitivati, ili ćemo biti ovce. Drugo, Antić sigurno jeste najbolje rješenje i sad i za naredni ciklus, po meni i za narednih pet godina (onda Siniša :) ), ali, zar ti misliš da je on tako moćan da može da spriječi fudbalsku mafiju da mu gura pojedince samo da bi bili na spisku? To sa koncepcijom igre ne pije vode, jer je Rukavina NEDORASTAO igrač, to je jasno pokazao i na zadnja dva meča, i umjesto njega bi se uklopili bolje Biševac, Ninkov, pa i Mikić, Basta, Vulićević!
Ha, Brkić otpao, zanimljivo. Možda Antić računa na iskustvo Đuričića, koji je u najboljim golmanskim godinama, a možda je i Keka doviknuo koju :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2010, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
vb87 je napisao:
Stojkovic- Bane, Vidic, Lukovic, Kolarov- Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Lane- Zigic, Pantelic

To je prvih 11. Igraci koji bi svojim ulaskom mogli poboljsati nasu igru su Lazovic, Tosic i Obradovic, ostali nisu od velike koristi.

Ovo je moje vidjenje nase ekipe. :D

i meni se cini da je to to, mozda jos sa klupe pored te trojice i Kacar i Milijas. napad nam je bas jadan kad se pogleda ostatak tima, stvarno smo tanki u tom dijelu i tu ce biti najvise problema. mislim da ce sve nase utakmice biti sa malo golova.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]