banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 20:06 Danas je 30 Jun 2026, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Citiraj:
Ocigledno Antic isprobava sve "tarabe" u timu, cisto da vidi jel moze racunati na nekoga od njih na SP

Kad je našao da ih isprobava, kad je zaključen spisak. Očigledno su neke tarabe dobro ubodene u zemlju i ne bi ih ni rovokopačem izvadio.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Hljebe i Bože :roll: Šta je sad pa ovo?Mislim nema mjesta nekoj panici,sačekajmo prvenstvo,ali zar treba da baš izgubimo ovo :roll: Ne želim da slutim da će nam ona loša strana našeg mentaliteta doći do izražaja kada ne bude vrijeme za to.Kada se samo sjetim kvalifikacija za prošlo prvenstvo a našeg plasmana na istom.Pa i Novi zeland se plasirao na prvenstvo pa se pitam kako se oni ne boje eventualno neke povrede.Da nije kladionica u pitanju?Ma jok to,nego smo loše ovo odigrali jbg.Džaba navijači i podrška kad niti jedan go im neuvaljasmo.Onaj doktor što je uletio na teren je posebna priča ali hajd,makar nešto da se desi vrijedno pažnje vezano za nas :lol: jer je inače utakmica iako prijateljska,bila jako dosadna.Vjerujem da bi bilo zanimljivije da su umjesto protiv Novog Zelanda,igrali protiv Novog Sada ili Novog Travnika.

Nije trebalo ovo nikako ali opet ono čovjek kaže da naiđe trenutak slabosti ili jednostavno ono ,,desi se,,.Samo sa sigurnošću bi smio reći da nećemo doživiti bruku kao na prošlom prvenstvu,jer veća bruka od onog i ne može.Vidjet ćemo...

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dakle, Rukavina majstor uzasan, no to me i ne brine jer ce Bane igrati svih 90 min. a i najspremniji je fizicki. Vidic kiksao kod gola ali dobro, Vidic je Vidic. Subotic me razocarao, a mnogo sam ocekivao od njega, sporo reaguje i nekoliko puta neshvatljivo propusta lopte iza sebe iako je mogao ocistiti.
Kolarov dobar, on i Tosic su bili dobri lijevo. Tosic dobar ali cesto napravi potez viska. Kacara nigdje, Petrovic spor, Pantelic nevidljiv, Zigicu se mora servirati na prazan gol da bi pogodio, Mrdja sasvim solidan.
Mozemo naci izgovor u tome da je bila prijateljska utakmica, mnogo izmjena napravio Antic pa i nije bilo neke igre zbog toga. Ali ocajna utakmica Srbije.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Treba uzeti u obzir i da Stankovic, Krasic, Jovanovic i Ivanovic nisu igrali ( osim ako nisu usli na samom kraju, jer sam morao otici u 70oj minuti).
Mene i nisu nesto zabrinuli. Jedino ne kontam sta je Antic htio sa ovim povremenim "povlacenjem" Zigica na mjesto drugog napadaca ili cak veznjaka. A o njegovim adutim kad igra na poziciji krila nema potrebe ni govoriti.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
:lol:
Sto se tice ekipe koliko su se trudili takav rezultat su i ostvarili. Nisam pretjerano zabrinut bolje da se sad brukamo nego za desetak dana. Iako igra je bila ocajna.
Nije problem sto pola tima nije igralo nego sto ovi sto su igrali nisu dali ni 50% od mogucnosti. U pitanju je Novi Zeland - gomila amatera i igraca iz nizih liga Engleske. Al ajd...

Samo da iskoristim priliku i pohvalim dijasporu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
steta sto djuricic nije imao nekakvih posebnih situacija da se iskaze na golu,tosic je bio dobar,mada je nekoliko puta pretjerao.

rukavina out

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 19:01 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2010, 18:50
Рукавина, Суботић ... напоље и Жигић исто ако овако настави ...

www.derventacafe.com/forum

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Citiraj:
Nije trebalo ovo nikako ali opet ono čovjek kaže da naiđe trenutak slabosti ili jednostavno ono ,,desi se,,.Samo sa sigurnošću bi smio reći da nećemo doživiti bruku kao na prošlom prvenstvu,jer veća bruka od onog i ne može.Vidjet ćemo...

Nama se bas nesto cesto "desavalo"...

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ja sam gledao negdje do 60. minuta. Jest da je sve ono bilo ocajno, ali nisam nesto posebno zabrinut. Bilo je mnogo isjeckano, a normalno da je igra bez skoro kompletnog veznog reda potpuno drugacija. Utakmica je pokazala vecinu stvari koje smo i znali: ko valja, ko je taraba, da imamo problema sa realizacijom, da Zigic moze da blista ili da bude donji, da odredjeni igraci znaju da kiksnu. Zeland je vjerovatno sam sebe iznenadio golom, a pogotovo pobjedom. Takodje, kao sto je neko rekao, bilo je primjetno da se nasi prilicno cuvaju. Kao sto ubjedljiva pobjeda protiv Japana sa C timom nista nije znacila, tako ni ovaj poraz ne treba shvatati previse tragicno. Ovaj poraz nam je sad mozda bolje dosao nego pobjeda, ma koliko cudno zvucalo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2010, 23:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Sad malo sa distance i ja se manje sikiram :) Odavno nisam vjerovao u nasu reprezentaaciju kao sada pa me valjda malo iznerviralo ovo danas. Pretpostavljam da ce sledeca utakmica vec biti ozbiljnija. Oni koji su danas prokockali sansu sumnjam da ce je u sledecoj i dobiti.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 00:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Igra i boze pomozi prijateljska je niko nece da se povredi NZ je odgovaralo cak i da se utakmica prekine toliko o njima ali da mi je porazgovarati sad otvoreno sa drugom Milankom da ga pitam sta je to drugacije u Balkancima ili Austrijancima sta to njih kao gasterbajtere krasi kao kultutan narod a nas Balkance vidi kao divljake to me nesto kopka i muci.
Cisto sumnjam da je neko ko je bacao staklene flase na teren ili ulazio u isti dosao iz BG, NS ili sa nasih krajeva RS.
Milanko javi se forum te moli!!!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Ја нисам гледао утакамицу, оправдано одсутан због путовања :). Колико сам информисан, што преко извјештаја, што преко снимака, чини ми се да нисмо толико лоше ни одиграли. Нисмо јуче сазнали да нам напад није врхунски, и од тога не треба бјежати. За Рукавину нема потребе нешто пуно коментарисати, сви сте свјесни његових квалитета, молим бога само да се Ивановић не поврједи. Суботиће је још зелен а брине ме и то што самоувјерено изјављује да ће он и Видић бити одличан тандем, односно дечко мисли да је у већ у првој постави. Што се мене тиче, ја бих бирао неког другог. Како год, нема пљувања па макар изгубили све пријатељске.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Ja mislim da su vidic i lukovic bolji tandem od vidica i subotica ... Subotic je josh neskusan, momak ima 21 godinu a vec misli da je novi teri, nek se malo spusti na zemlju i onda na njega mozemo ozbiljno racunati :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 12:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Stojkovic- Bane, Vidic, Lukovic, Kolarov- Krasic, Stankovic, Kuzmanovic, Lane- Zigic, Pantelic

To je prvih 11. Igraci koji bi svojim ulaskom mogli poboljsati nasu igru su Lazovic, Tosic i Obradovic, ostali nisu od velike koristi.

Ovo je moje vidjenje nase ekipe. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2010, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Po meni imamo poprilicno kompetentnu reprezentaciju....prva postava koju je nabrojao vb87 ali sto se zamjena tice mislim da imamo malo duzu klupu....
Kacar i Milijas mogu da budu dobre zamjene...pogotovo u kasnoj fazi utakmice kad bi Milijas odmoran bio taman u rangu sa umornim protivnickim fudbalerima...sa Kacarom bi cak trebali bit jaci u prekidima (zamisli Stankovic ubacuje a skacu Vidic, Bane, Jovanovic, Zigic, Kacar i Kuzma....dovoljno da sve i jednoj ekipi napravimo problem)...Mrdja se pokazao kao solidna zamjena, da imamo malo bolji napad vjerovatno ne bi ni pomisljali na njega ali moze da iznenadi protivnika jer je on za razliku od Lazovica i Pantelica napadac koji daje golove a ne pravi asistencije....Subotic se vjerovatno nece puno naigrat ali opet je to stoper na kojeg kako-tako mozes racunati, nadam se samo da ce se malo bolje uigrati sa Vidicem i Lukovicem...pa i taj Petrovic nije lose rijesenje kao zamjena....onaj Ninkovic isto moze fino odigrat a pokriva dosta pozicija....

Sto se mene tice najvise skripe Rukavina i Subotic....ali nije to nista alarmantno....

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 06:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Потребно отрежњење је стигло. Нема мјеста паници, проблеми постоје, али неке ствари треба мијењати.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
bigman je napisao:
али неке ствари треба мијењати.

Valjda "trebalo je mijenjati". Kasno je sad, osim ako ne misliš na buduće poduhvate. Gdje je Biševac, koji može da odigra i desnog beka i štopera? Umjesto toga imamo drugoligaškog beka kao rezervu i zelenog štopera kiksera. Izgleda da procenti opasno rade, kao po običaju. Samo ako nam se jedan bitan igrač povrijedi, sve se može raspasti kao kula od karata. Bićemo na iglama cijelo prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Rivaldinho je napisao:
Gdje je Biševac, koji može da odigra i desnog beka i štopera?

Ovo sam se i ja pitao.
Ja cu uvijek vjerovati Anticu, ali mislim da je kapiten Valensijena zasluzio poziv. Mislim da nema mjesta panici, u pitanju je prijateljska utakmica, potpuno nevazno, ne ocekujem nista bolji rezultat za dva dana protiv Poljske a pogotovo protiv Kameruna. Svjetsko prvenstvo je za 10 dana, vidjelo se fino da vecina igraca izbjegava cvrsce startove. Vidic je igrao k'o balerina, covjek je propustio zadnje SP zbog povrijede i zadnje sto mu treba je da se pred ovo povrijedi protiv nekog Novog Zelanda. Koliko je utakmica rezultatski nebitna pokazuje da Antic ni poslije lose igre nije htio da ubaci Jovanovica i Krasica.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ja bih molio da se prestane sa preispitivanjem Anticevih poteza. Ok? Ako mislite da znate bolje od njega, lagano u BG, pa se javite u FSS da ga zamjenite.
Mozda se Bisevac ne moze uklopiti u ostatak ekipe, njegovu koncepciju igre, raspored Jupitera i Neptuna.... Da vise odgovara rep. Srbije, sigurno bi ga pozvao. Mozda i jeste bolji od nekih igraca, ali Antic ne misli tako.
Covjek je selektor Srbije i uvjeren sam da je najbolji kojeg imamo!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Кад сам мислио на мијењање, нисам мислио кадровско, у смислу списка. Списак је завршена прича. Ионако измјене које ми предлажемо у односу на списак Антаре, не би ни видјеле терена. Тако да и нема разлога за панику и слично. Без крила, без Банета ми смо друга репрезентација. Ова утакмица је служила да Антић види на кога може да се ослони као џокера. Мислим да су Рукавина, Ђуричић, Обрадовић, одиграли своје (осим у случај, не дај боже, повреда). Остали ће, добити одређену минутажу, измјенама током прве 3 утакмице СП. Мислим да је Гојко ван форме и да он неће бити први џокер у средини, већ Милијаш/Кузмановић, у зависности који од њих је стартер. Суботић, такође, не би требао бити стартер. Још је млад и дјелује врло нервозно кад игра за репрезентацију. Мислио сам да ће га то проћи, али никако. Игра и поред свог идола, па му изгледа и то мало подиже интерну тензију.

--------Стојковић------------

-------Видић------Луковић---

Бане------------------Коларов

------Милијаш*----Деки------

Красић--------------Јовановић

--------Жигић----------------

-------------Пантелић--------

Ово је стартна постава и наша најјача постава. Каква таква, ми боље немамо. Ваља нам вјеровати у њих и тренера.
*Против Гане можда буде стартер Кузмановић, јер нам ваља са црнцима трчати. Иначе, Милијаш ће имати предност због бољег паса и прекида.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]