banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 22 Dec 2012, 19:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Као тренер је један од највећих наших

Zbog ovog je krenula rasprava na tu temu, da li je ili nije medju nasim najvecim trenerima.
Ne dizu se tenzije, raspravljamo :) Iskrljali ste nekako pobjedu vecaras, a ne sumnjam da cete se dici u drugom dijelu sezone. Za sta ce to biti dovoljno, cuce se.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
Bice dovoljno da osvojimo ABA ligu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Нова Варош je napisao:
Gondra je napisao:
Као тренер је један од највећих наших ,иако му ја замјерам многе ствари као човјеку али јбг нико није савршен.

Послије Карија, Дуде, Обрадовића и Боше Тањевића.

Елем, у утакмица с Крком, како Вестерман и центри не играју, резултат је и више него добар.

a maljković? vlada đurović i šakota su osvajali titule u grčkoj što ih stavlja ispred vujoševića. on jeste najiskusniji i najtrofejniji trener u ovoj ligi, ali napolju ne da nije ništa osvojio, već nije ni sezonu spojio.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 04:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jeretik! Ne smijes to pisati :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 11:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
A što je vama toliki problem što Grobari smatraju da je Vujošević jedan od najvećih Partizanovih trenera, a samim tim i jedan od najboljih na ovim prostorima? Objektivni posmatrač se možda ne bi složio sa takvim mišljenjem (što vi svakako niste), ali nakon svega što je uradio za KK Partizan bilo bi glupo da Grobari nemaju takvo mišljenje ma koliko subjektivno ono bilo. Uostalom pišemo o tome na temi o KK Partizan, a ne zatrpavamo vašu temu :wink: .
Skeva što se tiče tvog stava da smo mi počeli pisati bljuvotine i dizati tenzije samo ću ti citirati ovo:
papučar je napisao:
Po mom poimanju stvari vi ste apsolutno nebitni i nevazni nije bitno o kojem se sportu radi. Mi smo Crvena Zvezda, a vi ste onaj cudni i nastrani dio naroda koji je izabrao da navija za crno bijele i bude Grobar. Dzaba titule, qrci palci, stoka razlika, imamo komplekse, uzimali titule na sljaci i ostala trabunjanja i gluposti. Mi smo Crvena zvezda, a vi ste nebitni.

Toliko o tome da mi pišemo bljuvotine.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 15:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
skeva je napisao:
Gondra ukopa se ti sa tim svojim postovima opasno... Znam da mrzis(sto je veliko breme) al nekad je bolje zadrzati to za sebe :wink: Mnogo bljuvotina na jednoj temi, bespotrebno, a taman smo poceli normalno komunicirati.... Znam da ce sad biti tesko podnijeti neke stvari, al bar pokusajte to podnijeti dostojanstveno :wink: Ako ste institucija kako govorite da jeste, lako cete se izvuci iz ovog sa najvecim evropskim talentima koje imate kao sto DV tvrdi. Zato opustite se, necemo dizati tenzije bezveze, tek je sezona na pola, ima vremena za kukanje :)

Наравно да смо институција! Поготово за разне новокомпоноване Раднички Свислајон Крагујевац,ФМП дива, и сличне екипе... То да ли мрзим или не,то је сад друга ствар. Сигурно нећу ништа задржати за себе јер није српски ћутати. Поготово кад те неко прави лудим и слијепим код очију.
Цијели живот слушаш невиђене бљувотине типа како је неко народни клуб,реакција,стуб и сличне глупости а у стварном животу удбашки,режимско-лоповски покрет који лаже и краде годинама.
Сад су у моди пљувања и по таквим величинама какве су КК и ВК Партизан. ДВ није тренер...Јок,Ненад Шкобаљ је.
Боже сачувај.
Понављам да о Вујошевићу као човјеку немам никакво мишљење али оспоравати његове резултате је идиотизам.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 16:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gondra je napisao:
Понављам да о Вујошевићу као човјеку немам никакво мишљење али оспоравати његове резултате је идиотизам.

Слажем се с овим. Нико није оспоравао резултате, али га стављати у исти кош са Каријем, Дудом и Обрадом је ван сваке памети. Дуле има одличне тренинге, зна направити играча доброг, зна и тактички добро утакмицу спремити. Али ако не крене, он нема план Б (Лакташи, Звезда ове сезоне само). Немој ме покушати убјеђивату у супортну, погледао сам пуно утакмица Партизана у кошарци. Дакле, не оспоравам њега, шта више, одличан је тренер, нема ту дилеме, али далеко је од неке ове тројице наведених.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2012, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Одлични су и Пешић и Дуда и Обрадовић и Вујошевић.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2012, 03:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
skeva je napisao:
Gondra ukopa se ti sa tim svojim postovima opasno... Znam da mrzis(sto je veliko breme) al nekad je bolje zadrzati to za sebe :wink: Mnogo bljuvotina na jednoj temi, bespotrebno, a taman smo poceli normalno komunicirati.... Znam da ce sad biti tesko podnijeti neke stvari, al bar pokusajte to podnijeti dostojanstveno :wink: Ako ste institucija kako govorite da jeste, lako cete se izvuci iz ovog sa najvecim evropskim talentima koje imate kao sto DV tvrdi. Zato opustite se, necemo dizati tenzije bezveze, tek je sezona na pola, ima vremena za kukanje :)

Наравно да смо институција! Поготово за разне новокомпоноване Раднички Свислајон Крагујевац,ФМП дива, и сличне екипе... То да ли мрзим или не,то је сад друга ствар. Сигурно нећу ништа задржати за себе јер није српски ћутати. Поготово кад те неко прави лудим и слијепим код очију.
Цијели живот слушаш невиђене бљувотине типа како је неко народни клуб,реакција,стуб и сличне глупости а у стварном животу удбашки,режимско-лоповски покрет који лаже и краде годинама.
Сад су у моди пљувања и по таквим величинама какве су КК и ВК Партизан. ДВ није тренер...Јок,Ненад Шкобаљ је.
Боже сачувај.

Kao to rekoh :D
Samo, ponovicu, rano ste poceli :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 03:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Da se ne zaboravi :)
Proslogodisnji brutal-gaping nad komsinicom 8)
Jedna od najdrazih pobjeda,a ima ih puno,puno....

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-6mv3Rv65rw[/youtube]

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 03:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Samo ce vam to ostati, privikavajte se na snimke utakmica od prije nekoliko godina 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 04:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
E neka si nam reko!Nevera :lol: pa spavas li ikako :lol: pogledaj vrijeme svoga posta od juce :lol: i jos napises da je Tegetlija napacen.Ovo nije od prije nekoliko godina nego od prosle godine 8) sto je jos crnje ovo smo vas silovali pod palicom Vlade Jovanovica a ko pod njegovom palicom ovako nekog nabije to je van granica umjetnosti,zar ne...Odmori :wink:

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vec sam rekao, na kraju ce vam ostati samo ovi snimci da ih gledate :P ... Sto se tice spavanja, slabo, ja sam ti nocna ptica :D .... Eto, da vas utjesim ako nista, skoro sigurno vam dolazi pojacanje :)
I da, Tegeltija je napacen 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 11:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Fegetlija je stoka novinarska, i generalno neobrazovan čovjek i bilo je jako prijatno gledati kako se Čović ispišava po njemu u više navrata. Trener bez rominga je odličan trener za Partizan, vani nikad neće ništa napraviti, osim što je fantastično tempirao formu CSKA za utakmicu protiv Klivlenda (na koju je Konjica došla sa plaže) i time ušao u istoriju, da bi nakon toga uslijedio krah Moskovljana na svim frontovima.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e nek si nam objasnio ko je ko

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 12:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
miki je napisao:
Fegetlija je stoka novinarska, i generalno neobrazovan čovjek i bilo je jako prijatno gledati kako se Čović ispišava po njemu u više navrata. Trener bez rominga je odličan trener za Partizan, vani nikad neće ništa napraviti, osim što je fantastično tempirao formu CSKA za utakmicu protiv Klivlenda (na koju je Konjica došla sa plaže) i time ušao u istoriju, da bi nakon toga uslijedio krah Moskovljana na svim frontovima.

Звијездаштво у свом најчистијем облику!

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 12:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prije zvezdastvo u svom grobarskom obliku izrazavanja :P ... Ako iko moze pljuvati druge to ste vi, imate to u sebi :D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Наравно, не доликује светосавској омладини тако вулгарно да се изражава, човјек је тако написао да га и ми разумијемо.

skeva je napisao:
Ako iko moze pljuvati druge to ste vi, imate to u sebi :D

Пљујемо, не стајемо.

:D

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne mislim bukvalno na pljuvanje, tu smo mi cace :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2012, 13:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Ne mislim bukvalno na pljuvanje, tu smo mi cace :lol:

Ко би рек'о. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]