banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 509  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: FK PARTIZAN
PostPoslato: 08 Dec 2010, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Arsenal - Partizan

UEFA LIGA ŠAMPIONA

Grupna faza, 6. kolo

London, 8.12.2010. stadion "Emirates"

Početak - 20.45h

Sudija: Paolo TAGLIAVENTO (ITA)

Delegat: Christian KOFOED (DEN)

Све осим великог пораза је добро. :D

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
OP OP :)))))))))

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2010, 18:22
Partizan solidno igra veceras
Prisutno oko 500 Grobara

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Добро је. Ово је била најбоља утакмица. Крстајић и Илић комотно могу у пензију, Крста је поново асистирао противницима за гол. :roll:

Ако сад распродају ово што ваља, све пада у воду, јер се опет пар година неће ући у ЛШ. Било је велико искуство за све играче и треба радити на томе да остану на окупу+појачања. Стојковића се рјешити под хитно, увалити га било коме па макар за џаба.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
skypostman je napisao:
и Илић комотно могу у пензију

Izgleda da nismo gledali istu utakmicu,Ilic je od petnestak pasova imao samo jedan netacan i odlicno je odigrao veceras kao vecina momaka iskljucujuci Jovanovica koji je standardno los i pod hitno ga se moramo resiti.Sve u svemu odlicna igra Partizana koji su me prijatno iznenadili.Sada svim silama snage koncentrisati na domace prvenstvo cije osvajenje ne bi trebalo dolaziti u pitanje i opet izboriti ligu sampiona ovaj put za godinu dana iskusniji sto nam daje nadu za neke bolje rezultate u Evropi.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Илић пасови 27/42, мање успјешних од њега једино Клео, Стојковић и Давидов!

Јовановић је киксара, он се очито гура да би се продао. Савић је већ играчина, ако га буду продавали треба узети велике паре.

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Gde si to procitao,sta oni uposte racunaju pod pasovima?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
skypostman je napisao:

Gde si to procitao,sta oni uposte racunaju pod pasovima?

На сајту уефе, ова званична статистика. Па рачунају ваљда свако додавање, било противнику или саиграчу. :-?

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nesto mi je to nelogicno ali ajd :( po statistici se da videti da nas uopste nisu nadigrali,cak sta vise za niansu smo bili slabiji...

Match statistics
Arsenal Partizan

3 Goals scored 1
4 Attempts on target 3
5 Attempts off target 4
0 Yellow cards 1
1 Red cards 0
11 Fouls committed 10
5 Corners 0
3 Offsides 1

56 Possession (%) 44

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Рекох ја већ, дефинитвно најбоља партија у ЛШ.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 02:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Венгер нахвалио Партизан
9 дец, 2010

Арсен Венгер, хладан као да је Енглез, беседио је после победе над Партизаном. Причу је почео самоуверено:

– Можда сам био мало нервозан код 1:1, али сам веровао да ћемо победити и да ћемо се пласирати међу 16 тимова у Лиги шампиона. Испоставило се да сам био у праву – обратио се Арсен Венгер новинарима.

– Утакмица је била тешка, нисмо успевали да нађемо на простор који је био добро покривен фудбалерима Партизана. Имали смо потешкоћа са њиховом одбраном. Нисмо играли толико брзо као што знамо. Осећао сам да су наши пасови били мало спорији.Slika
Енглези су га питали против кога би волео да игра у следећој рунди Лиги шампиона:

– За вас новинаре било би боље да идемо у Шпанију. Да будемо реални, Барселона је можда најбоља у овом тренутку.

Није Француз крио задовољство због успеха које његова екипа ређа на свим фронтовима:

– Ми смо у врло доброј позицији у Премијер лиги, квалификовали смо се даље у Лиги шампиона.

Ни констатација да синоћња игра неће бити довољна за успех у наредној рунди, није га избацила из такта:

– Свака утакмица је различита, не можемо ову да упоређујемо са Реалом или Барселоном. Најважније је да смо се квалификовали и да 14. годину за редом идемо даље. Мислим да ће нам улазак међу 16 тимова у Лиги шампиона помоћи да будемо спремни за сва такмичења у којима играмо.

Партизан је улазио у шансе и то је забринуло Венгера:

– Нисам био задовољан нашом игром у одбрани, можда су и Партизанови играчи на то утицали јер су били јако добро постављени – закључио је Француз новом похвалом на рачун црно–белих.

Citiraj:
Slika
Скакао је Александар Станојевић, гестикулирао поред терена, стекао се утисак да је пожелео и да помогне неким пасом својим играчима и на крају морао да честита Арсену Венгеру и играчима Арсенала.

– Наставили смо онако како смо и почели, као што смо играли целу Лигу шампиона. Нико нас није посебно надиграо, али смо из наших грешака остали без бодова. Жао ми је што смо изгубили јер је и посед лопте 57:43 говорио да смо можда могли да дођемо до бода. У сваком случају, ово је велико искуство, знамо шта нам недостаје – рекао је после утакмице у Лондону Александар Станојевић.

Енглеског новинара интересовало је ко ће освојити Лигу шампиона, али је Станојевић био скроман:

– Нисам ја компетентан да коментаришем ко ће освојити Лигу шампиона. Волео бих да буде екипа која игра најлепши фудбал у Европи, можда Арсенал или Барселона.

Партизан је одиграо, можда, најбољу утакмицу у Лиги шампиона:

– Може да се каже да је била једна од најбољих. Било је добро и у Београду против Арсенала, али нисмо узели бод који смо желели и којем смо се надали и овде.

Венгер је похвалио тактичку поставку црно–белих и то прија Станојевићу:

– Желео сам да из дефанзиве кроз добар пас из средњег реда направимо акцију за гол. Нисмо, међутим, успели то да урадимо. Наравно да је задовољство играти овде и пружити отпор таквом тиму какав је Арсенал, али остао је и жал јер смо такмичење завршили без бода.

Станојевић после свега може да буде задовољан и без бодова:

– Ово је велико искуство за нас. У Београду смо покушавали офанзивним пресингом, овде организованом одбраном. Задовољство нам је што смо уопште имали задовољство да играмо са Арсеналом.

Партизан није пао ни после примљеног гола из пенала:

– Знали смо како Арсенал игра и рекао сам играчима пре утакмице да је сваки гол битан и да није свеједно да ли ћемо изгубити са голом или два ако већ дођемо у ту ситуацију. Жао ми је што смо изгубили са два разлике, а не са једним – закључио је Александар Станојевић.
http://www.zurnal.rs/2010/12/09/stanoje ... index.html

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 14:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Партизан је одиграо најбољи меч у ЛШ ове године.
Свака част момцима на терену,тренеру Станојевићу и браћи на
трибинама!ЦРНО-БЕЛИ БРАВО,БРАВО...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Значи кратке црте:

1. Лондон је екстра, људи (и домаћи и страни (Бангладеш, Индија...) су љубазни. Све је за наше услове скупо максимално али ипак за град један велику + (- оргомна већина пабова и локала брзе хране се затвара већ у поноћ)

2. Фудбалска култура у Енглеској сјајна. Маркетинг клуба, програми пре текме, значи врх. Свака им част.

3. Навијачка култура = голо говно!!! Ја веће беднике нисам у животу видео. Шошони Жилина су краљеви навијања за Енглезе.
Знао сам да су карина али оно синоћ је не разочарање, него... Нема речи која то може да опише. Смешни су. На полувремену горњи сектор се потпуно испразнио (са све заставама). Ништа ми није било јасно. После су се вратили назад, ваљда ишли да једу и пију, шта ли? Још једном , пошто су овде неки хвалили енглеску навијачку културу, нека га пуше и они и њихово навијање.

Секјурити смара, не дозвољава да се стоји на степеницама (између редова), не дозвољава заставе на огради (нама, домаћи су могли), стално нека цимара, прилажења, пресеравања, па су доводили људе из управе да нас као смирују (не знам шта да смирују). Значи ужас један. Ипак, мало смо их раздрмали. Иначе, данас у Дејли Мејл-у (не знам каква је то класа новина) су у извештају са утакмице искористили нас (Партизан) да испљују ФИФУ зато што је уништила Светско Првенство (дала га Русима). Како су нас и ФИФУ повезали не знам , али ваљда пошто су Руси у питању а ми Срби, па смо иста говна... Нек га пуше!
Стадион фенси надркан као шопинг центар. Ужасан кичерај (позитивно нема гужве за улаз и излаз). Никад не би хтео да ПФЦ има онакав стадион.

4. Клео је цар.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 01:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Tvoja kultura = ? :roll:
inace, nisam gledao utakmicu pa evo gledam golove...zar je toliko Stojkovic bio los? :-?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ElOb8GP7Otk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 01:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Silvio Dante je napisao:

3. Навијачка култура = голо говно!!! Ја веће беднике нисам у животу видео. Шошони Жилина су краљеви навијања за Енглезе.
Знао сам да су карина али оно синоћ је не разочарање, него... Нема речи која то може да опише. Смешни су. На полувремену горњи сектор се потпуно испразнио (са све заставама). Ништа ми није било јасно. После су се вратили назад, ваљда ишли да једу и пију, шта ли? Још једном , пошто су овде неки хвалили енглеску навијачку културу, нека га пуше и они и њихово навијање.

Па добро знаш да су то на трибинама код њих симпатизери, не навијачи...
Као код нас није случај да на полувремену раја излази са стадиона, да напуштају стадион 5 мин прије ако тим игра лоше...
Јбга, Енглези су ти од којих је све почело, од њих су сви "учили" навијање с тим што су им сад закони такви да не смијеш да прднеш на трибини, па више и нема правих навијача. Мало глупо, али јбга. Али зато се они обрачунавају ван стадиона, момачки.
Замили да играте против Милвола...
Друг ми каже, био на утакмици Арсенал-Стоук, и каже неки лик, симпатизер Арсенала опсовао мајку неком симпатизеру Стоука и овај зовне оног редара који опомиње тог симпатизера Арсенала да ако још једном тако нешто уради лети са стадиона. то је по мени чисти кретенизам ,али шта је ту је... Па зашто си дошао на стадион, ако не смијеш ни да загаламиш, а камоли нешто више...
Исто тако слушам бившег вођу навијача Челзија, неког старијег лика... Као ово данс је ку*тон, пензионерска атмосфера, али закон не дозвољава ништа....

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 01:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

јан_де je napisao:
Silvio Dante je napisao:

Па добро знаш да су то на трибинама код њих симпатизери, не навијачи...
Као код нас није случај да на полувремену раја излази са стадиона, да напуштају стадион 5 мин прије ако тим игра лоше...
Јбга, Енглези су ти од којих је све почело, од њих су сви "учили" навијање с тим што су им сад закони такви да не смијеш да прднеш на трибини, па више и нема правих навијача. Мало глупо, али јбга. Али зато се они обрачунавају ван стадиона, момачки.
Замили да играте против Милвола...
Друг ми каже, био на утакмици Арсенал-Стоук, и каже неки лик, симпатизер Арсенала опсовао мајку неком симпатизеру Стоука и овај зовне оног редара који опомиње тог симпатизера Арсенала да ако још једном тако нешто уради лети са стадиона. то је по мени чисти кретенизам ,али шта је ту је... Па зашто си дошао на стадион, ако не смијеш ни да загаламиш, а камоли нешто више...
Исто тако слушам бившег вођу навијача Челзија, неког старијег лика... Као ово данс је ку*тон, пензионерска атмосфера, али закон не дозвољава ништа....

Кад се већ спомиње Стоук, вођа екипе им је Србин. Био на текми са Гробарима. Симпатизер Партизана.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 19:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Чујем да је било и неколико навијача велшког Рила,
људи су одлијепили за ПФК од прошле сезоне и текме
у Београду!?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
Чујем да је било и неколико навијача велшког Рила,
људи су одлијепили за ПФК од прошле сезоне и текме
у Београду!?

Рил, Њукасл, Стоук. 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 22:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Овакве акције подржавам, и надам се да ће у будуће сви наши клубови посветити понекад мало пажње најмлађима...

http://www.zurnal.rs/2010/12/10/i-romi- ... index.html

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 16:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
I zvanično još jedan partizanovac u Fiorentini

Kolonija Srba, odnosno većina bivših igrača Partizana, postaće još brojnija u Fiorentini. Klub iz Firence, posle dovođenja trenera Siniše Mihajlovića, Vlade Avramova, Nikole Gulana, Stevana Jovetića i Adema Ljajića, saopštio je da je postigao dogovor sa crno-belima u vezi sa transferom18-godišnjeg Matije Nastasića.

- Najavljujemo da će se srpski defanzivac Matija Nastasić, rođen 1993. godine, u sredu 15. decembra podvrgnuti medicinskim testovima, a potom, ako sve bude bilo u redu, i zvanično postati član Fiorentine - stoji na zvaničnom sajtu "viole".

Trener Fiorentine Siniša Mihajlović nije krio zadovoljstvo dolaskom još jednog mladog Srbina.

- Nastasić? Velika investicija kluba - kratko je poručio srpski stručnjak.

Идиоти! :angry4: :angry4: :angry4: Ђуро коњино једна!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10177 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 509  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]