banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Jun 2026, 01:51 Danas je 28 Jun 2026, 01:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 1224  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ATP/WTA Tour
PostPoslato: 16 Nov 2008, 12:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
750 bi dobio da je osvojio turnir neporazen, ovako je dobio 650 i Federer mu bjezi samo 10 poena .. Ali dobro, sledece godine je potvrdio da ce igrati u Brisbane-u koji je 2 sedmice prije AU Opena tako da moze prestici Federera i biti #2 nosilac na AU Openu :)

Evo prvih 10

1 Nadal 6,675
2 Federer 5,305
3 Djokovic 5,295
4 Murray 3,720
5 Davydenko 2,715
6 Tsonga 2,050
7 Simon 1,980
8 Roddick 1,970
9 Del Potro 1,945
10 Blake 1,775

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2008, 13:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Добар дан, да се пробудиш као Србин... :D

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2008, 17:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Vala bas. Vrijedilo je ove nedjelje ustati u 6. 8)
Najprije najbolji dubl na svijetu - srpska kombinacija Nestor(ovic) - Ziki Zimonjic, pa onda kralj MasteRS-a Nole...

Kakva godina za srpski tenis...sjajnooo...
Skidam kapu!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2008, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kakvi divni prizori...srbende Danijel i Ziki te Nole...

Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2008, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Novak Đoković:"idem na mjesto br 1,neću ja da kvarim prosjek.Jelena br.1,Zimonjić br.1 a ja br 3" :lol: :lol: :lol: Pa ovi se Srbi još šprdaju sa "ostatkom svijeta" :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2008, 07:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Blic

Teniseri doneli u Srbiju 17 trofeja

Srpski teniseri iza sebe imaju fantastičnu sezonu. Dvoje srpskih reprezentativaca, Jelena Janković i dubl igrač Nenad Zimonjić završavaju godinu na prvom mestu svetskih rang-lista, a pritom je i Ana Ivanović letos provela devet nedelja kao najbolji reket planete. Ona i Novak Đoković prvi su srpski teniseri u istoriji koji su osvojili grend slemove – Australijen open i Rolan Garos, da bi im se pridružio i Zimonjić peharom sa Vimbldona.

Zanimljivo je da su Novak i Nenad pobednici istih turnira i na početku i kraju 2008. Na grend slemu u Melburnu, slavio je Đoković u singlu, a Zimonjić u paru sa Kineskinjom Tjantjan Sun u miks dublu.
U Srbiju je ove godine stiglo ukupno 17 titula sa najvećih svetskih turnira, a najviše ih je doneo Nenad Zimonjić – šest (uračunat je i trijumf u miksu) od 23, koliko je osvojio u dublu u karijeri. Drugo mesto dele Jelena Janković i Novak Đoković, koji su osvojili četiri trofeja (od devet i 11), dok Ana Ivanović ima tri (osam ukupno).
T.D.

Jos jednom svaka cast! Jos kad iduce godine bude ATP u Beogradu, pa kad se sav teniski slag skupi kod nas... :evil3:

Nemate potrebne dozvole da pogledate prikačene fajlove u ovom postu.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2008, 22:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Blic

Teniseri doneli u Srbiju 17 trofeja

Srpski teniseri iza sebe imaju fantastičnu sezonu. Dvoje srpskih reprezentativaca, Jelena Janković i dubl igrač Nenad Zimonjić završavaju godinu na prvom mestu svetskih rang-lista, a pritom je i Ana Ivanović letos provela devet nedelja kao najbolji reket planete. Ona i Novak Đoković prvi su srpski teniseri u istoriji koji su osvojili grend slemove – Australijen open i Rolan Garos, da bi im se pridružio i Zimonjić peharom sa Vimbldona.

Zanimljivo je da su Novak i Nenad pobednici istih turnira i na početku i kraju 2008. Na grend slemu u Melburnu, slavio je Đoković u singlu, a Zimonjić u paru sa Kineskinjom Tjantjan Sun u miks dublu.
U Srbiju je ove godine stiglo ukupno 17 titula sa najvećih svetskih turnira, a najviše ih je doneo Nenad Zimonjić – šest (uračunat je i trijumf u miksu) od 23, koliko je osvojio u dublu u karijeri. Drugo mesto dele Jelena Janković i Novak Đoković, koji su osvojili četiri trofeja (od devet i 11), dok Ana Ivanović ima tri (osam ukupno).
T.D.

Jos jednom svaka cast! Jos kad iduce godine bude ATP u Beogradu, pa kad se sav teniski slag skupi kod nas... :evil3:

Jedna mala ispravka:Srbi su teniski šlag :evil3:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2008, 23:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: da, da, slazem se...i slag i krem... :lol: :lol: :lol:
pa tako je to kad imas Srpkinju na broju 1 WTA, pa obojicu Srba u dublu: I Zikija i Nestorovica,
pa na trecem mjestu Noleta pa Anu na 5. Jos ce se ove nase curice dobro sporazumjeti i sa Rafom, sve znaju spanski, buljeci u sapunice... 8)
...dok cemo se mi muskarci prelako sporazumjeti s Ruskinjama, a ima ih vala bas puno, jedino ne bih da naletim na onu Dinaru :evil3: Nekako mi vuce na musko... :D

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2008, 14:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
:lol: :lol: :lol: da, da, slazem se...i slag i krem... :lol: :lol: :lol:
pa tako je to kad imas Srpkinju na broju 1 WTA, pa obojicu Srba u dublu: I Zikija i Nestorovica,
pa na trecem mjestu Noleta pa Anu na 5. Jos ce se ove nase curice dobro sporazumjeti i sa Rafom, sve znaju spanski, buljeci u sapunice... 8)
...dok cemo se mi muskarci prelako sporazumjeti s Ruskinjama, a ima ih vala bas puno, jedino ne bih da naletim na onu Dinaru :evil3: Nekako mi vuce na musko... :D
Nek se Jankec naćera na nju :lol: ,kad popije koju :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 07:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma kakav Jankec, preslab je on za nju...Nekakav oklopni transporter? To vec da!!! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Idemo dalje:
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=329597

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2008, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Ma kakav Jankec, preslab je on za nju...Nekakav oklopni transporter? To vec da!!! :lol: :lol:

Govorim ti to zbog toga što Jankec voli popiti a na ono čudovište čovjek može "skočit" samo mortus pjan :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2008, 07:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vb87 je napisao:

Mali Krajinovic je vec u prvih 600...Ide mali, gazi...samo tako...
"Srpski teniser Filip Krajinović pobedio je Amerikanca Aleksa Kuznjecova rezultatom 4:6, 6:4, 6:4 u četvrtfinalu ’čelindžera’ u Noksvilu.
Šesnaestogodišnji Krajinović će se za plasman u finale boriti sa još jednim Amerikancem – drugim nosiocem Bobijem Rejnoldsom"

Evo malo i Nese Zimonjica...
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=66283
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.ph ... _id=329663

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2009, 13:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Turnir "Srbija open" i zvanično je uvršten u kalendar Udruženja teniskih profesionalaca (ATP) za 2009. godinu!

Prvo takmičenje ovog kalibra na teritoriji naše zemlje biće održano od 4. do 10. maja, na otvorenim terenima Sportskog centra Milan Gale Muškatirović, tik pored desne obale Dunava, ispod zidina Kalemegdana.

Preduzeće "Femili sport" jesenas je otkupilo turnir od holandskog grada Amersforta i na krilima podrške trećeg tenisera sveta Novaka Đokovića, dovešće majstore "belog sporta" u Beograd.

"Radujemo se što smo stvorili uslove da Srbija postane deo ATP Tura. Tenis je ovde veoma popularan sport, a moja porodica i ja naročito smo srećni zbog toga što će turnir omogućiti da pokažemo svetu lepote mog rodnog grada i cele zemlje", izjavio je Novak Đoković.

"Srbija open" klasifikovan je u seriju "ATP Vorld Tur 250" turnira, kao naprimer, turnir u Brizbejnu, gde će Đoković od ponedeljka početi novu sezonu. Takva takmičenja od zemalja u okruženju imaju još Hrvatska (Zagreb, Umag) i Rumunija (Bukurešt).

Predstavnik Borda ATP igrača Ivan Ljubičić takođe je izrazio oduševljenje zbog ulaska glavnog grada Srbije u raspored za 2009.

"Želimo Beogradu dobrodošlicu na ATP Tur. Ekipa koja rukovodi ovim projektom pokazala je veliki entuzijazam i ambiciju. Jedva čekamo maj i nadamo se nedelji fantastičnog tenisa", rekao je iskusni hrvatski teniser.

Vest o turniru u Beogradu prenele su brojne svetske agencije i internet sajtovi, naglašavajući da je Srbija time "potvrdila svoj status kao dolazeća sila na teniskoj karti sveta".

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 12:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Puče Đoković u prvom kolu :-? Istina, Gulbis nije nimalo naivan, al ovo je turnir na kojem je ganjao 2. mjesto na ATP listi!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 12:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato je i izgubio

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 14:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne vjerujem da je zato izgubio jer kažu da je djelovao jako nemotivisan i nikakav, dok bi se očekivalo da će biti veoma motivisan baš zbog lova na 2. mjesto.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, igrao je skroz lose.. A i prosle godine je lose igrao na pocetku, i onda kad je dosao na AU Open pregazio sve :) A njemu je i bolje da ostane na 3 mjestu prije AU Opena, ovako ce igrati ili vs Nadala ili Federera u 1/2 finalu, a da je dosao na drugo mjesto igrao bi u 1/2 finalu vs Federera ili Murraya, prva kombinacija mi se cini daleko bolja sa obzirom na kojoj vrsti podloge se igra :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 14:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Možda je do novog reketa, od ove godine HEAD!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2009, 14:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Videcemo, sacekacemo AUS Open

Vrh

[ 24472 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 1224  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]