banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 29 Jun 2026, 21:01 Danas je 29 Jun 2026, 21:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 276  Sledeća

Za koga ćete navijati u finalu?
Argentina 44%  44%  [ 32 ]
Njemačka 56%  56%  [ 41 ]
Ukupno glasova : 73
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2010, 14:09
Hertzog je napisao:
:lol:

Tacno kasne za nama jedno 10 godina ako ne i vise... Natripali se da su sila, prosli na prvenstvo kroz neku jadnu grupu, tamo ispusili i sva nepravda ih zahvatila, a selektor klosar jer je poveo bratica, neka dovedu Klementea :lol:

Treba slavenima vremena da provale gde im je mesto, tj gde im nije mesto i da se prestanu bez kurca u svatovima pojavljivati...

Eto Ruje imaju Kapela, pa veze nemaju... Ne ide zabarska taktika i slavenski mentalitet

I šta predlažeš ?
Svako može biti kritičar, na Balkanu je milijardu kritičara i toliko fudbalskih stručnjaka.

Nije problem bio u Antiću niti igračima, problem je uvijek u mufljozima u Savezu, tako je bilo i u BiH, sad je stanje u Savezu puno normalnije a mijenjanje selektora je normalna stvar, svaka promjena je dobra, ako neće Vaha, možda hoće Bajević ili pošto je sad kasa punija, treba da se kesa odriješi eto naprimjer za Magata, i onako su igrači uglavnom ponikli iz evropskih liga, mentalitet nije više čisto balkanski, navikli su oni na disciplinu, samo treba neko sa jakim autoritetom i sa "čvrstom rukom".
Eto prošao je prvi debitantski nastup na velikom takmičenju, kvalitetna analiza i kreću kvalifikacije za EP, sad dvije prve ekipe idu dalje, eto opet šanse za veliko takmičenje, i mani se te priče da je grupa bila slaba (evropski prvak itd), vidiš i sam da i one male ekipe na SP zagorčaju velikim život,

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ali ti stanje u timu kroji jedana mahalas... Nema tu predloga, tj ima, da se ne brukate i ne izmisljate neke peticije, trolovanje po FB stranici FIFA-e i slanje mailova istoj, jer je boli kurac za Bosnim, Srbijom i sl zemljama.

Za nas je radovanje kvalifikacije, jer smo tu svoji na svome i imamo neke sanse, a nagrada je odlazak na zavrsni turnir, gde revijalno odigras par utakmica

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Neocekivano dobra utakmica :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
И 6 голова. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za sada je poenta izbegavati utakmice Rusije i Irana

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Тим редом. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ali ti stanje u timu kroji jedana mahalas... Nema tu predloga, tj ima, da se ne brukate i ne izmisljate neke peticije, trolovanje po FB stranici FIFA-e i slanje mailova istoj, jer je boli kurac za Bosnim, Srbijom i sl zemljama.

Za nas je radovanje kvalifikacije, jer smo tu svoji na svome i imamo neke sanse, a nagrada je odlazak na zavrsni turnir, gde revijalno odigras par utakmica

Pa može krojiti kod selektora bez autoriteta, zato se i traži novi da se to spriječi
Jao uhvatite se nekog glupana koji nešto napiše i eto to zvaničan stav BiH, ministarskog vijeća itd, ne budi smiješan, evo ovaj naš forumaš iz BG "nabija" BiH i sad bi ja trebao reći da je to stav svih iz Srbije, da su svi primitivci itd, ni u ludilu to ne bih ni pomislio.

Pa upravo to pišem čitavo vrijeme, SP je turnir na koji su otišli oni koji su zaslužili u kvalifikacijama, tamo što god da bude, dobra lova se zaradi, možemo kritikovati igrače ali ko ih pljuje i vrijeđa je najgora sorta, tim se voli i kad se gubi, bitan je dobar Savez i pošteni ljudi u njemu, izvršiti dobru analizu i ponovo u kvalifikacije, po novo veliko takmičenje i novu dobru lovu.
LP

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Hertzog je napisao:
_Krol_ je napisao:
prevelik je novac u fudbalu i nema sanse sirotinja...tu i tamo puste nekog da samo potvrde pravilo....sirotinji a medju njima i balkancima su ostavljeni siromasni spotovi....vaterpolo,rukomet,odbojka pa cak i kosarka osim tamo gdje je velika lova pa uskoce NBA.....

Upravo, cisto da male zemlje ne izgube motiv... To je takodje jedan od razloga zasto se moramo dozvati pameti, gde se ponovo vracamo na mentalitet, jer nema sanse da sebi priznamo da smo niko i nista u fudbalu

Ja još uvjek mislim da su ovi prostori rasadnik vrhunskih sportaša uopšte,tako i fudbalera.Nije problem u mentalitetu već u organizaciji.Prvenstveno mislim na privatizaciju klubova gdje će se ti talenti kristalizovati pod mentorstvom vlasnika kluba.Možda neko ima podatak gdje u svijetu još nisu klubovi privatizovani,ne pada mi ni jedna država osim ovih banana ex yu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dolazili su i stranci pa nisu nista uradili, ali videces, doce to i kod vas...

I da, generalno to nije stav ljudi u Srbiji, njih boli kurac za BiH, sto bi rekli nit smrdi nit mirise, ali to nabijanje na kurac je stav Srba iz RS, koji imaju svoj razlog

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Rusi su pojeli danas govno i to poveliko,glupani jedni.Izgtleda da za njih jos nije gotovo jer se evo desava nesto u sta nisam vjerovao.Alzir uzima sad 3 boda i ako ih Rusi nekako pobjede mogu proci grupu koliko mi se cini,mada sa onakvom igrom moze biti da ce njih Alzir nabiti.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Dolazili su i stranci pa nisu nista uradili, ali videces, doce to i kod vas...

I da, generalno to nije stav ljudi u Srbiji, njih boli kurac za BiH, sto bi rekli nit smrdi nit mirise, ali to nabijanje na kurac je stav Srba iz RS, koji imaju svoj razlog

Generalizuješ previše, nisi u pravu niti ima razloga za to "nabijanje" kad u Savezu i reprezentacijama iz svih sportova ima mnogo ljudi i igrača iz RS, nekakva utopijska i nerealna razmišljanja samo štetu nanose onim "s takvim negativnim stavom".

LP

Svaka čast Vahidu Halilhodžiću na pobjedi

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ostale samo sjenke na travi :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Imam utisak da zmijuga nameće svoje razmišljanje drugima. Meni bi bilo jedino drago zbog momaka koji igraju da su prošli dalje. Da su šljam neki, ne bi ni igrali u nekim pristojnim klubovima.

To naravno nema nikakve veze sa patriotizmom i navijanjem za bh reprezentaciju.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Malo offtopika, imal dje na jutjubu onaj brko sa HRT-a kad imitira Misu Kovaca? Znal bar ko kako da trazim?

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

А иначе нас "онтопична" дискусија баш иде од руке. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
davorr3 je napisao:
BeckaSkola je napisao:
Koliko sam ja uspio skontati idu na to da dodje neki german i da zavede red, disciplina i da podigne fizicku spremnost.
Sve na stranu ali Susic je tele. To su oni ljudi bez autoriteta, radis sta hoces i kako hoces sa njima.

A recimo po onome sto sam vidio Vaha je tip s kojim nema zajebancije. Medjutim pitanje bili takav nasem mentalitetu godio.

:lol: to tele ima dnevnicu nesto preko 1000 maraka, pa 70% gradjana bih nema toliku mjesecnu platu, on toliko ima svaki dan!
e svaka mu cast! :lol:

To i dalje ne mijenja cinjenicu da covjek nema autoriteta, ne zna sloziti tim a ja kad ovako sa strane slusam njegove izjave, nebi rekao ni da zna motivisati igrace. I jebo sebe pa zivio je u francuskoj pola zivota, ima para, moze li se malo dovesti u red, neko odijelo da obuce, pariz ovo ono.. nikakav uticaj na njega nije ostavilo izgleda..

Sport se davno izdigao iznad obicnih primanja i tu nema sta da se poredi sa "obicnim ljudima" bilo gdje u svijetu. Ja bi rekao da bar 80%+ gradjana nema platu preko 1000 KM, ako ukljucimo sve zaposlene..

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
samo mi nije jasno sta su ovi tzv. "bosnjaci" sanjali pa je ovakva tuga i zalost. otisli su u brazil sto mnogo vecim ekipama poput svedske ili srbije nije uspjelo.
odigrali su dvije utakmice i nisu se obrukali kao srbija protiv argentine kada je bilo 0-6.
ovo vam je domet i budite realni.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sve se slazem, ali da u jednoj siromasnoj i zalosnoj bosni fudbalski selektor ima platu 40 000 maraka, pa makar odveo reprezentaciju i na mars, to je za mene van pameti. sto je previse, previse je

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ju es ej, ju es ej!!!

Idemo za Nemacku i da Kristina pakuje kofere :)

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2014, 22:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2014, 14:08
Ameri-Portugal

Ronaldo het trik plox 8)

Vrh

[ 5517 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 276  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]