banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Jan 2013, 19:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Stavlja VV Lazica na tricu, ako nista bar nam je onda odbrana na nivou :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Koliko god odbrana bila na nivou, Lazic/Scott za kombinovanih 19:40 na terenu imaju 0 poena i sut iz igre 0/3, sa tolikom rupetinom u timu tesko da se trofeji osvajaju.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ali zato Rasko dominira :D kao i kapiten... njih dvojica dali su skoro 40 koseva 8) I Savovica je sut skroz stao, i on ima 0 od 3 ...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Lazic je dobar za agresivne odbrane, a ovako je donji, Skot iz utakmice u utakmicu nastavlja da bude ocajan

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Simona nema uopste? Da VV nije izgubio strpljenje sa njim?

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Eto ti i Simonovica :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobro je, solidno. Izigrase se i djeca :) Cvele pet asistencija :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hertzog je napisao:
Eto ti i Simonovica :D

Е језик прегризо!!!

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Skeva i ja se kladilili onomad....Skeva rekao da će Simon biti bolji od Skota, ja kontra.
Obojica su u kanalu, ali moj bar igra, i ima nekih skokova :D

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cak sam i ja vise izgubio strpljenje za njega :confused1:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Skeva i ja se kladilili onomad....Skeva rekao da će Simon biti bolji od Skota, ja kontra.
Obojica su u kanalu, ali moj bar igra, i ima nekih skokova :D

Па Скот је несумњиво бољи. Симоновић није урадио ништа читаву сезону, а Скот је чини ми се погодио неку трицу у првој утакмици коју је одиграо. Да је како утрапит Игокеи њих двојицу, Савовића и Суботића за Дозета и Јоровића...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene onaj Dozet iritira, nije u rangu sa Čupićem, Modrićem i Markom Popovićem, ali jest posle njih

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 21:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Dozet je jedan u nizu velikih talenata Srbije, koji nisu gotovo nista pokazali...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

У прошлом семестру почели смо да се дижемо управо од меча с МЗТ-ом, надајмо се да ће и сада бити тако.

Или је то можда био Раднички?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 00:58 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Nisam gledao meč, ali izgleda Rakoč mora zabiti dosta poena da mi dobijemo. Aj sada da zaganjamo opet neku seriju.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Od početka sezone, Zvezda kuburi sa tom pozicijom tri. POčelo je sa Almondovim lošim izdanjima, Skot je malo izvadio situaciju sa prvim nastupima, ali poslije toga upao u kanal, a Simonović je konstantno loš, što od njega nisam očekivao. Jedino vrijedno pažnje od njega, bila je odbrana na Tomasu protiv Cedevite, ali za nekog ko je plaćen tolike pare, to je premalo. I sinoć je igrao samo minut, biće da Vukoičić stvarno gubi strpljenje sa njim. Skot je druga priča. Totalno netipično za Amera, on je izgubio samopouzdanje sa početka. Tako sad nakon tri promašaja, više i ne gleda koš. Duge ruke, skočnost, odlična kontrola lopte za tako visokog igrača, ali samopouzdanje nula. Sinoć u jednoj situaciji, lako probija igrača 1 na 1, dug korak, duge ruke, svi su očekivali bar polaganje, on se odlučuje na asistenciju centru i to lošu. I Braun je problematičan, jer ne igra punim intenzitetom odbranu, a u napadu je aktivan samo kad hoće. Ima strašan problem, a to je da asistira samo kad apsolutno ne postoji šansa za šut ili polaganje, a to su uglavnom bezizlazne situacije. Žute minute kad po svaku cijenu ide na koš, pa se okreće i licem prema protivniku, ide na uguravanje protiv fizički jačih centara, koštaju Zvezdu sigurno nekoliko poena po utakmici...
Mislim da vidim logiku u dovođenju Samardžiskog. Od dva centra u pogonu, trenutno, nijedan ne zna pravovremeno da asistira otvorenim igračima za vanjski šut. Braun možda i zna, ali njemu je koš prva opcija u 90 odsto slučajeva, a Raško nije tip centra oko koga se skuplja odbrana, da bi on izbacivao pravovremene asistencije spoljnim igračima. On je dobar u onom što radi, solidan roling i pravovremena egzekucija, smiren šut ima pristojan tajmig za backdoor aasistenciju. Sa druge strane, Samardžiski će sigurno skupljati odbranu oko sebe, jer barem visinom dominantan, a nije drven da ne zna to da koristi, što bi spoljne igrače moglo da izvadi iz kanala. Veliki problem je što u rosteru trenutno ima tri igrača, za koje se može reći da su šuteri koji moraju koristiti otvorene šuteve. Rakočević na dvojci, Skot i Simonović. Trenutno je samo Rakočevi konstantan i sa njegovom izolacijom, vanjski šut je izgubljen, jer nijedan plej nije pouzdan u tom segmentu, a ni Lazić ni Radivojević nisu baš tip igrača, na koje bi se moglo osloniti. Stoga je rješenje pokušati pomenutu dvojicu izvaditi tako što će im se omogućiti par otvorenih šuteva, inače protiv ozbiljnijih ekipa nemaju šta da traže, pogotovo protiv krvavih odbrana tipa Igokee, a i Partizana.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da smo ucinili gresku tako lako odrekavsi se Almonda, ali eto, dalo je rezultat u prvim utakmicama kad je Skot dosao. Almond je igrao dobru odbranu, imao dobar skok i dobar je bloker, da je sadasnja situacija mislim da bi Simon prije letio. Nismo ga istrpili ali eto, opravdanje je sto je on stranac pa mora da odmah praviti razliku, ali nije.
Sto vise razmisljam, vise mi se cini da ce ovoj ekipi Samardziski dosta dobro leci iako nije sad neki klasa igrac nego solidna petica, ali visoka petica koja voli sve napade rijesiti zakucavanjem a igra dobar pik, plus sto je boljii odbrambeni igrac od postojecih petica bez obzira sto je i tu ogranicen.... Vidjecemo sta ce biti, u svakom slucaju, jos jedan igrac u rotaciji nije na odmet :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 17:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Meni je Skot u prvoj utakmici od dolaska (bješe li to derbi, ne sjećam se), izgledao nestvarno na terenu. Prolazio kad od šale, šutirao preko igrača, utrčavao iz leđa odbrane, kucao... Ja sam pomislio da smo ugrabili ful NBA kapacitet. Sad se vidi da je to bilo pomalo nerealno, kao ustalom i procenti šuta koje je Zvezda ostvarivala u tom dijelu sezone, iz utakmice u utakmicu. Znalo se da je takav šut teško održati kroz cijelu sezonu, ali je problem što se nije radilo na rezervnim napadačkim opcijama. Ovako su jedina napadačka konstanta Rakočević (očekivano) i Raško (totalno neočekivano)...

Da dodam i da mi se sviđa mali Mitrović. Dečko je košarkaški pismen, tehnički jako lijepo izgleda, pogotovo onaj njegov pivot, što bi mu mogao biti trademark u karijeri, ali mora da kupi iskustvo i da nabaci malo mase. Sinoć su ga Gečevski i Čekovski u par navrata zadahom oduvali od koša...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I mene interesuje što Mitrovića ne gura više, tačno se vidi da je neko taentovan ,da zna.
Čekovski i Todor su baš jaki, od njhi se većina cenatara odbija

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
poslata ponuda za keselja ceka se da raskine ugovor...

Sa drugog foruma.......

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]