Vuk_samotnjak je napisao:
Antićev spisak igrača za Mundijal
Golmani:
Stojković, Brkić, Isailović, Đuričić
Odbrana:
Ivanović, Rukavina, Vidić, Subotić, Luković, Obradović, Kolarov
Sredina:
Stanković, Milijaš, Krasić, Jovanović, Ninković, Kuzmanović, Tošić, Sulejmani, Kačar, Matić, Petrović
Napadači:
Žigić, Pantelić, Lazović, Mrđa, Lekić
Ovaj spisak ce se kresati na 23 igraca.
GolmaniPosto na prvenstvo mogu 3 golmana red je da otpisemo jednog. Mislim da ce Brkic ostati kratkih rukava. Mlad golman, nema medjunarodnog iskustva. Ove sezone imao neke kikseve. Za njega ima vremena.
OdbranaSvi idu na SP. Nazalost, i dalje mi je neshvatljivo kojim odbrambenim kvalitetima je Rukavina zasluzio poziv. Ninkov je, i pored nekih mana, bolji igrac.
SredinaIz veznog reda ce vjerovatno otpasti 2 igraca. Ja bih volio da precrta Petrovica, jer momak nije za ozbiljan fudbal. Medjutim, Antic ga iz nekog "neobjasnjivog" razloga voli. Nadam se da nece igrati ni minut. Spor je.
Dakle, najvjerovatnije otpadaju Matic i Sulejmani. Obojica imaju slabu, tj. nikakvu minutazu. Mada, Matica bih zvao prije Petrovica u svako doba. Momak ce eksplodirati u Celziju sljedece sezone! Takodje, moguce je da otpadne samo 1 veznjak a da Antic precrta 2 napadaca.
NapadAko otpada 1 spic, moj izbor bi bio Lekic. Momak je drvo! Neskolovan fudbaler! Mozda bi bilo nesto od njega da ga je neko ranije primijetio i da je kao mladji zaigrao u Prvoj ligi Srbije. Previse je izgubio lomatajuci se po Trecoj ligi.
Ako otpadaju 2, moj drugi izbor bi naravno bio Mrdja. Bolji od Lekica, ali daleko iza ostale trojice.
Sve u svemu, nije losa ekipica. Steta sto se Jankovic povrijedio.