|
Pozdrav braco,novi sam na forumu,zivim u Kotor Varosu,planiram da pisem na forumu i nadam se dugom,zajednickom forumaskom druzenju. Izvinjavam se zbog ovog off-topica,ali evo jedna pjesma za pocetak,naseg Kotorvarosanina Jugoslava Gajanina iz Kukuzovih radosti,tj.njegove knjige. Kao dijete obecao sam sebi, jednoga dana docu tebi, navijati usred ljutog boja, jer te volim Marakano moja.
Obecanje moje lude glave, odrzao sam gledajuci ,,plave,,. U oktobru devedeset osme, pobedise te Irce ponosne.
E sad nesto o tebi cu reci, i uzivati u velikoj sreci, jer ti nemas bas ni jednu manu, naljepsa si na cijelom Balkanu.
Mnogima si poos i nada, najveca si usred Beograda. Odana si Zvezdi i nama, tvojim vjernim,ljutim Delijama.
Pizon,Sestic,Dzaja,Vaske,Seki, Miha,Robi,Pancev,Piksi i Deki, na tebi su ostavili traga, uvijek si bila i bices im draga.
Za tebe znaju i Bajern i Milan, Briz,Mancester,a i Real silan, Inter,Ajaks,Dinamo i Barsa, svi ostali obicna su farsa.
Mnogi od njih pali su na kraju, zadnji Bajern u mjesecu maju, kad ga Zvezda slomi pred finale, u Bariju udje u anale.
Nasa Zvezda je prvak Evrope, a Delije je prate u stope. Nasa Zvezda je prvak sveta, danas eto to mnogima smeta.
Tvoj je Sever od ognja vreliji, ti si u srcu svakom Deliji. Ostrija ti si od svakoga maca, vole te milioni tvojih navijaca.
Ja te volim kao bliznjeg svoga ti si dio zivota moga. Volim tvoj istok,zapad,jug i ,,sever,, , jer ja sam Delija,RED STAR FOREVER.
_________________ Gasprom je srpska firma-prof.dr.mr.soc.presj.tren.diktat. Dusko Vujosevic.
|