Ne bih posmatrao Krško i Olimpiju kao za pokazatelje naših dometa, par dana poslije toga dobili smo lagano Kopar koji je 7 bodova iza Olimpije i četvrti na tabeli, dakle, nešto drugo je bilo u pitanju. Po meni, stvar je u karakteru (pojedinih) igrača. Jesu bili iscrpljeni od treninga, ali obaveza za Crvenu zvezdu je da se ne bruka ni protiv Surčina ni protiv Krškog. Ali, taj "karakter" smo već viđali prethodnih 4 godine, zbog te pičakvosti, mnogo više nego zbog sudija ili nečeg drugog, smo gubili derbi za derbijem. Zimus se nešto konačno uradilo po tom pitanju pa su dovedeni igrači koji grizu, ali proces još nije gotov.
Citiraj:
Ljudima kasni i po 10 plata pa cute i crnce.
Nisu oni ljudi, oni su fudbaleri

Hoće provod, hoće skupa kolica, ljetovanja, sponze... Prošli put kad su tako kasnile plate imali smo "Buđav lebac" i ono čuveno rasulo 2009, pu pu pu ne ponovio se, mislio sam da se gasi klub. Ovaj put, mislim da se ne može poreći da je Robi glavni razlog što se nismo raspali (još prekinuli dominaciju komšija), em što je birao igrače, em što su imali respekt prema njemu, ipak nije on Janevski.
Evo, ako ostane sve kako sada jeste, tj. ako ostane Lazović, Evandro, imaćemo konačno neki kontinuitet, pa ćemo uskoro moći vidjeti gdje smo u Evropi i šta Robi može da napravi, da li jeste ili nije. Konačna ocjena se ne može dati protiv Krškog.
Aj kad smo već kod Krškog

, svježe objavljeno
http://www.mojacrvenazvezda.net/35882/2 ... na-terenu/