banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 00:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 65  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2011, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
nJaKaBaLu je napisao:
kome je Misimovic govorio "fuck you" dok je slavio?

I mene zanima, pošto je bilo baš očigledno...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 03:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
hercegovac27 je napisao:
skeva je napisao:
Ima li iko smek da ce estonija-sjeverna irska biti 0:0? Ja bih smio kuci staviti na to(naravno da imam licno svoju :D )

Nažalost 3-1 je za Estoniju. Međutim Italijani i Slovenci još uvijek bez golova. Luksemburg pobijedio Albaniju!

Nisam nikakav kockar :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 06:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Maj 2011, 19:01
NFL fanatik je napisao:
Erazmo Roterdamski je napisao:
Po kojim propozicijama Misimović sjedi na klupi? Čovjek zna igrati fudbala, za razliku od nekih Ibričića, Zahirovića. Na kraju vas on mora vaditi.

Erazmo, po propozicijama:
a) Ibricic prije Misimovica kao zamjena za Pjanica je Susicev promasaj. On se striktno drzi forme i minutaze, a miske u Dinamu igra 8-10 minuta...on to gleda kao mjerilo ko je "spremniji". A Miske je u 5 minuta napravio vise od Ibricica u prvom poluvremenu.

b) Zahirovic je defanzivni vezni (i to potencijalno dobar, u buducnosti) tako da Miske ne moze igrati mjesto njega (Susic sad forsira formaciju sa jednim napadacem i, u sustini, 3 defanzivna vezna...je*o li ga Roberto Mancini :-).

Amidza, Wolfsburg - ne risete o tim nekim teorijama zavjere Susic-Misimovic i nekim pravljenjem slona od muhe.
To je zadnje sto treba...ponasate se ovdje kao novinari (neodgovorno, tj.) sa rekla-kazala. Nema nista od toga. 3 boda i idemo dalje.

Decko. Ne kaze se ne risete nego ne ritese. Ne rise svega ti. O kakvim teorijam zavjere pricas?
Sta nije tacno sto sam rekao o Misketu? Kada sam zakivao Misketa u zvijezde mnogi su bili protiv njega.
On i Dzeko su moje stare uzdanice.
Dobar si momak, ali brzas malo. :wink:
Miske govorio fuck you Bjelorusu sto igra sa njim u Moskvi.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 07:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
amidza je napisao:
Nije Miske Srbin ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:
A šta je?

Harvester je napisao:
Ljudi, mi ovo dobijamo 1:0, eventualno 2:0.

Malo si se zeznuo. :D 3:1
Drago mi zbog Kuzmanovića

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
MuskoBre je napisao:
NFL fanatik je napisao:
MuskoBre je napisao:
Vala, Bosnu je u barazima nabio ko je stigao, svaki put. Bolje bi im bilo da su danas izgubili, ovako ce ih opet neko morati nabiti nogom u goozcu :lol:

Bosna je samo jednom bila u barazu...tako da mislim da si nesto pomijesao? 8)

Moguce, ne pratim bas previse lijeve reprezentacije, znam da vas je nabio bratski Portugal u barazu, a i majka Srbija u bitnoj utakmici 2006. godine, to je meni bilo kao baraz, zato sam se preracunao :D

Musko - ovaj tvoj komentar je, cisto sportski gledano, toliko ispunjen greskama da nije ni cudo sto te ne vidjam cesto na sportskim forumima :lol:

1. Portugal nas je "zgazio" sa 1:0, i to su ih dvije stative spasile od poraza kod kuce.
2. Tvoja "majka Srbija" nas je u ONOJ utakmici takodjer "zgazila" za silnih 1:0.
3. Ova "lijeva" reprezentacija je trenutno u boljoj formi i od reprezentacije tvoje majke Srbije, i zaostaje CAK 1 bod za Francuzima. Mislim da se ne mozemo sresti u barazu jer ce Srbija ili ici direktno a i zbog rangiranja je nemoguce (i to mi je drago jer bih zelio da i jedni i drugi idu na prvenstvo) - ali ukoliko bi se sreli mislim da bi vi bili ti koji bi isli kuci od "lijeve" reprezentacije.

Pozzz

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
ali ukoliko bi se sreli mislim da bi vi bili ti koji bi isli kuci od "lijeve" reprezentacije.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tecite, suze tecite................. :lol:

Majka Srbija bi komšije iz BiH poderala, pa i Miske bi dao autogol................ :D
Čuj autogol, dao bi gol BiH :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
NFL fanatik je napisao:
ali ukoliko bi se sreli mislim da bi vi bili ti koji bi isli kuci od "lijeve" reprezentacije.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tecite, suze tecite................. :lol:

Majka Srbija bi komšije iz BiH poderala, pa i Miske bi dao autogol................ :D
Čuj autogol, dao bi gol BiH :lol:

Daj boze Barsa...nije to ona BIH sa Barbarezom u ulozi stopera po Sliskovicevom receptu :lol:
Bilo bi to tiiiiiiiiiight - ali ne zelim da se desi, u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Đeko nije mogao ništa odbrani Bjelorusije sinoć, prošao dva puta (kada je Misimović promašio cijelu loptu i drugi put kada je asistirao za gol Misimoviću), da može Vidiću, Ivanoviću, Subotiću. Nemoj gledati Đeku iz Sitija gdje iza sebe ima jak vezni red, i Đeku u BiH. Dva skroz različita igrača. Ako se Đeko povrijedi ode napad BiH u qrac. Sinoć se vidjelo da BiH bez Pjanića i Spahića nije ni 60% kao sa njima

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Barsa je napisao:
Đeko nije mogao ništa odbrani Bjelorusije sinoć, prošao dva puta (kada je Misimović promašio cijelu loptu i drugi put kada je asistirao za gol Misimoviću), da može Vidiću, Ivanoviću, Subotiću. Nemoj gledati Đeku iz Sitija gdje iza sebe ima jak vezni red, i Đeku u BiH. Dva skroz različita igrača. Ako se Đeko povrijedi ode napad BiH u qurac. Sinoć se vidjelo da BiH bez Pjanića i Spahića nije ni 60% kao sa njima

Slazem se, ali preostar si prema BIH sinoc - ne uzimas u obzir taktiku protivnika. Dzeko sinoc nije mogao previse zbog bunkera koji su igrali Bjelorusi (kakav je ono SMOR ekipa jbt), i koji npr. jedna Srbija protiv BIH nikad nebi igrala. Povrh toga vezni red bez pjanica i salihovica (koji se sinoc povrijedio) je nesto drugo. Ono sto je surova cinjenica (i sto si 100% u pravu) je da bez Dzeka (ne daj boze) napad bi nam bio 0 obzirom da je Ibisevic povrijedjen (a i kad nije - nije bog zna sta) a Muslimovic cak nema ni kluba...ali dobro - valjda nece do toga doci.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2011, 09:44
Miske je Bosanac, pravi pravcati...
ma raja pustite ove, vidite da su malo izgubljeni, umjesto da gledaju svoje sunarodnjake i da slave, oni navijaju tamo za neku Srbiju :/
Asmir Begovic, rođen u Trebinju(RS)
Adnan Mravac, rođen u BanjaLuci(RS)
Miralem Pjanic, rođen u Zvorniku(RS)
Sejad Salihovic, rođen u Zvorniku(RS)
Darko Maletic, rođen u Banjaluci(RS)
Senijad Ibricic, rođen u Kotor Varosi(RS)
Zlatan Muslimovic, rođen u Banjaluci(RS)
Tu je i Avdukic, golman njihovog najbolje premijerligasa..
A u reprezentaciji Srbije ne znam da li ima i jedan igrac iz RS i po ovom osnovu ne bi trebali navijati za Srbiju vec za BIH, ali dzaba njima govoriti, naopak narod pa dzaba :D

Ali boli nas briga znamo mi i sami slaviti :D Gledaj spice sinoc na ulicama Sarajeva :D
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 110907002#

"Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj"
(Mesa Selimovic)

Zaboraviti necemo, oprostiti ne mozemo :( 11.7.1995.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
Slazem se, ali preostar si prema BIH sinoc - ne uzimas u obzir taktiku protivnika.

Jbg nisam gledao cijelu utakmicu, već neke dijelove u reprizi. Nekako mi ona utakmica na RTRS bila važnija :D
Ali ono što sam vidio je da je BiH nula bez Salihovića, Spahića i Pjanića.

Ali kako Miske slavi pogodak? Puca iz puške :D
Evo vidi se u početku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N1NvR1pBO5g[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Sinoc vam sudija bio najbolji igrac, a vi jurisate na tri boda u Parizu. O tugo golema. Prvi crveni ne bi svirao ni da je rodjen u Zenici.

Imam pouzdane informacije da se skuplja lova da mu se kupi vikendica kod Jablanice.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Sinoc vam sudija bio najbolji igrac, a vi jurisate na tri boda u Parizu. O tugo golema. Prvi crveni ne bi svirao ni da je rodjen u Zenici.

Imam pouzdane informacije da se skuplja lova da mu se kupi vikendica kod Jablanice.

Ma Englez je to, a mora se pokazati kao dobar gost kod Đeke, inače nema baklave

Šta sve sudija uradi od utakmice

Da to neki sudija uradi za Srbiju, svi bi okolo brujili i sve novine pisale po BiH, a kada njima neko to uradi, ništa

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:

Ma ja....sve je to tako, jebiga. Mi smo poznati kao fudbalska sila kojoj su sudije uvijek naklonjene, sta ces.
Oni mesari koji sebe zovu fudbalerima od prve minute su krenuli da se samoiskljucuju...prognozirao sam crveni karton vec nakon 5 minuta igre. Grci su za njih izmislili fudbal, a to puno govori. Dva suta u okvir gola u DVIJE utakmice...ma daj.
A sto se tice francuza - lopta je okrugla, kazem...zar nije isto ovo smece od ekipe, bjelorusija, njih dobila u sred Pariza? Sto ne bi imali pravo misliti da se mozemo takmiciti...a ko zna, mozda i X bude dovoljan ako bude srece.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Oba crvena kartona vise nego zasluzeni.
Kalachov je trebao dobiti direktni prije toga za start na Lulica. Onaj start na Dzeku po svim kriterijima takodjer direktan crveni. Ne lupajte ako niste gledali cijelu tekmu. Bjelomesari su dobili sto su zasluzili...pogotovo nakon pompoznih izjava "imali ste srece u Minsku" - u utakmici u kojoj nisu uputili jedan jedini sut u okvir gola. Zasluzena pobjeda, zasluzen baraz...za dalje cemo vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ako si gledao utakmicu ne znam kako mozes reci da je igrac zasluzio onaj prvi crveni? Ono je prestroga odluka sudije.

Postoji mala razlika. Estonci su ih dobili tek kad je Blanc preuzeo, ekipa je bila u rasulu totalnom. Sad dobiti Francuze u Parizu, tesko.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Ako si gledao utakmicu ne znam kako mozes reci da je igrac zasluzio onaj prvi crveni? Ono je prestroga odluka sudije.

Postoji mala razlika. Estonci su ih dobili tek kad je Blanc preuzeo, ekipa je bila u rasulu totalnom. Sad dobiti Francuze u Parizu, tesko.

Onaj prvi nije bio direktan crveni, imao je vec jedan zuti za pogibeljan start samo nekoliko minuta prije (koji je sam mogao biti crveni). A u onoj situaciji simulira slobodan udarac, i to ocigledno. Eh sad, jedna opcija sudiji je bila da svira slobodan udarac za Bjeloruse, sto bi bilo van pameti. A ako je vec vidio simuliranje, po novim pravilima MORAO je pokazati zuti karton. A 1+1 = napolje. Ondje je sve transparentno, prema pravilima. Kalachov je sam kriv sto je idiot pa sa jednim zutim kartonom onako teatralno simulirao slobodnjak.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ovaj, a zasto BiH nikada ne igra u BL. Mozda bi mogli protiv Srbije? Sto da ne?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Ovaj, a zasto BiH nikada ne igra u BL. Mozda bi mogli protiv Srbije? Sto da ne?

Nema podrske navijaca :D

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2011, 09:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Onaj prvi crveni (drugi žuti) nije moguće da pokaže onaj sudija, ajd da je neki iz neke šnj lige, ali Englez da ono pokaže? Veliki propust mu se desio

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1281 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 65  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]