banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 22:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Sep 2008, 16:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nitro je napisao:
komentar mog starog, bio dovoljan da shvatim šta se dešavalo na terenu ("Ne mogu ga dati protiv farskih ostrva i na kraju ovi dadoše sami sebi")...

Potpuno istu stvar je i meni rekao moj tata, ni ja nisam gledao utakmicu :)

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja kad sam vidio da Milijas igra sve mi je bilo jasno....al ajd da budemo i malo realni....bilo je tu i dobrih poteza:
Odbrana je izgledala poprilicno cvrsto (jest da su to Farska Ostrva al prosli put nam je i Jermenija stvarala probleme), protivnik nije imao ni jedne sanse...
Stankovic napokon igra zadnjeg veznog a ne nekog polukreativnog-poluspica-polunapadaca-poluizgubljenog-totalnonevidljivog covjeka i to koliko toliko daje rezultate....jos ubacit Sulejmanija umjesto Milijasa (i dalje mi ne ide u glavu otkud taj covjek u prvoj postavi) i mogli bi skontat i neku taktiku i eventualno uigrat jednu ili dve (ne treba pretjerivat) akcije da ta igra malo lici na nesto.....
Da je bolje od proslih kvalifikacija - jest....da sam zadovoljan - nisam....mora to puno bolje.....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Mladi melju Madjarsku 7-0

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
8-0,Kačar metnuo 3 komada za 2 min+plus jos dva ranije

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sulejmani je neophodan A selekciji!

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
he he, kolko puta u zivotu se desi da se u gledanje utakmice ukljucis u 85 minutu, i vidis 3 gola :) kacara i sulejmanija pod hitno prebaciti u A tim.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 07:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa oni i jesu A tim. Samo su zbog laganog protivnika (F. Ostrva) ovom prilikom prekomandovani u mladu selekciju, jer su procijenili da su tamo neophodniji. I ljudi zajedno dadose 7 golova. Respect.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 08:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
enc0re je napisao:
Francuzi su OČAJNI. I tu treba ići na sva 3 boda.

Нису Французи очајни али је очајан Доменек. Ја сам још давно написао овде да је једина шанса Србије против Француске Доменек.

I ja sam na to mislio :wink:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 09:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne mogu da vjerujem da ovde još ima ljudi koji sumnjaju u naš plasman na SP u Južnoj Africi! Zar ovom ubjedljivom pobjedom nismo pokazali da nam je mjesto u samom vrhu svjetskog fudbala??? Samo izbacit Milijaša i polomit mu obje noge, za svaki slučaj. Nije da će to nešto nepovoljno uticati na njegovu igru.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 11:06 
Veteran
Veteran

Polako ljudi. Mi i treba da se plasimo laganih protivnika, jer smo na takvim gubili bodove najcesce. Protiv boljih timova su uglavnom znali odigrati solidno.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 14:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Macr0 je napisao:
Polako ljudi. Mi i treba da se plasimo laganih protivnika, jer smo na takvim gubili bodove najcesce. Protiv boljih timova su uglavnom znali odigrati solidno.

Ali to odavno nije bilo dovoljno za pobjedu...bilo kakvu pobjedu protiv neke bolje reprezentacije...X protiv Spanije, X protiv Italije, SP 2006 :cry: ,X protiv Portugala pa i protiv Poljske...neki Sjeverni Irci, Bjelorusi itd.(kvalifikacije za EP2008), Austrijanci, Litavci- dodje i njihovih 5 minuta...a hocemo li cekati i poslije Francuske ili je dosao trenutak da i mi nekoga "iznenadimo"(kao Skoti prosle godine)...ovim pobjedama Austrijanaca i Litvanaca se sad odmah na pocetku sve zakomplikovalo, slicno kao i za EP(pobjeda Finske u Poljskoj,pa Poljaka nad Portugalcima itd.)
Ovo bi moglo da bude jos neizvjesnije i bice zanimljivo bas pratiti kako ce se sve razviti...

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Harvester je napisao:
Ne mogu da vjerujem da ovde još ima ljudi koji sumnjaju u naš plasman na SP u Južnoj Africi! Zar ovom ubjedljivom pobjedom nismo pokazali da nam je mjesto u samom vrhu svjetskog fudbala??? Samo izbacit Milijaša i polomit mu obje noge, za svaki slučaj. Nije da će to nešto nepovoljno uticati na njegovu igru.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 18:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Veoma hrabra odluka staviti milijasa u prvih 11.....Momak je to zasluzio posto je definitivno pored onih crnaca najbolji igrac nase lige, mozete pricati sta hocete al igra sa milijasom ima svojih prednosti, ali i nedostataka...Ok je sto smo to probali. ali ipak mislim da je opcija sa ilicem protiv ovih slabijih protivnika neuporedivo bolja.....A sa jacim protivnicima ni opcija sa ilicem mi se ne cini kao nesto spektakularno....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Bojim se da bi sutra naši mogli "ladno" izgubiti :( Francuzima je sutra bit il ne bit,a i realno je kvalitetniji su.Daj bože da griješim ali.....

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Protiv Austrije Mexes dao sva tri gola :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
live je napisao:
Bojim se da bi sutra naši mogli "ladno" izgubiti :( Francuzima je sutra bit il ne bit,a i realno je kvalitetniji su.Daj bože da griješim ali.....

Ne grijesis. Francuzi jesu (pre)kvalitetniji.

Vrh

PostPoslato: 09 Sep 2008, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Protiv Austrije Mexes dao sva tri gola

One njegove bravure po terenu, teško je opisati. Čovjek dade autogol, skrivi penal i još pade ko zadnja šeprtlja, u svom šesnaestercu, kod drugog gola. Penal je posebno bio impresivan i upečatljiv. Ščepa čovjeka oko pojasa, sa leđa i svali ga na zemlju - na jedno dva metra od sudije. Potezi dostojni jednog Nemanje Rnića. Nek' mi oproste navijači Partizana, ali on mi je prvi pao na pamet.

Sulejmani je pokazao kakva je klasa od igrača i prosto ga je grijeh držati u mladoj selekciji. Dečku je mjesto u startnoj postavi A tima i tu nema puno da se priča. Takvog igrača Srbija dugo nije imala. Lucidan dribler, kreativan, pokretljiv i efikasan. Ne vrijedi džaba onolike pare, a Ajaks ne istresa toliko, ako igrač baš ne vrijedi. Kačar je nevjerovatno efikasan za veznog igrača i trebalo bi i njemu pronaći mjesto. Ne znam zašto i Ergić ne igra, jer mi je daleko prihvatljivije rješenje od nejakog Ilića ili drvenog Stankovića. Uglavnom, vezni red bih volio da vidim u sastavu Sulejmani, Ergić, Stanković i Janković, s tim da me ne bi iznenadilo da Antić počne utakmicu sa pet igrača u vezi, a onda bi još jedan bio upravo Milijaš.
Dotični se odlično snalazi baš u toj formaciji, zato što ima dva igrača koji pokrivaju njegove nedostatke, a to su smanjena pokretljivost u fazi napada i slabe defanzivne karakteristike. Stanković i Ergić bi dobro pokrili te njegove nedostatke, gdje bi ovaj prvi odrađivao krljatorski dio posla, pošto za drugo i nije, a Ergić bi se adekvatno priključivao napadu, gdje bi usamljen bio jedan napadač, a taj vjerovatno ne bi bio Žigić, već Pantelić.
Elem, Milijaš je u očajnoj formi i kao što veš rekoh, on je poziv zaslužio tokom prošle sezone, a trenutno mu u reprezentaciji nije mjesto. Navodim samo mogućnost Antićevog razmišljanja, da ne bude zabune. Prosto ne vjerujem da će Antić protiv Francuza da postavi ofanzivnu formaciju sa dva napadača, pogotovo zbog prepoznatljive statičnosti i defanzivne indiferentnosti veznih igrača...

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 07:40 
Veteran
Veteran

Posto kod nas ima toliko selektora, da dam i ja svoj doprinos za danasnju tekmu :)

Disljenkovic
Dragutinovic, Vidic, Krstajic
Stankovic, Ergic, Krasic (izmjena: Kacar)
Sulejmani, Kuzmanovic (izmjena: Jankovic)
Zigic, Pantelic (izmjena Lazovic)

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
veceras cemo da odigramo rutinskih 1:1

Vrh

PostPoslato: 10 Sep 2008, 09:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Naravno, to je rezultat kojim smo završavali sve utakmice protiv "jakih" timova. Ali, sad imamo odličnu odbranu i Antića na klupi, prema tome biće 3:0 za nas.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]