banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 17:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Apr 2007, 13:20
NK CELIK- NK Orasje 2-1 zalost, zalost, zalost, zalost, zalost!!!!!!!!!
Kako je ova liga uzasna, Orasje vodi u prvom poluvremenu, nama se u nastavku sudi 2 penala obadva fulamo, Orasje u drugom poluvremenu kao djeca igraju, sto sve govori, morao je CELIK pobjediti ili nema druge.
Kako mi se zgadila ova liga vise, izasao sam poal sata prije utakmice, vjerujte.
Nema ovdje vise nista, CELIK propada ko niko, STETA sto Orasje nije pobjedilo ( smijeno ali istinito ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 17:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
robijas-ze je napisao:
Kako je ova liga uzasna, Orasje vodi u prvom poluvremenu, nama se u nastavku sudi 2 penala obadva fulamo, Orasje u drugom poluvremenu kao djeca igraju, sto sve govori, morao je CELIK pobjediti ili nema druge.
Kako mi se zgadila ova liga vise, izasao sam poal sata prije utakmice, vjerujte.
Nema ovdje vise nista, CELIK propada ko niko, STETA sto Orasje nije pobjedilo ( smijeno ali istinito ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E jebiga prijatelju moj Lesinar...tako ti je to... hoces na Borac-Posusje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Fudbaleri Žepča savladali su juče u okviru 26. kola Premijer lige BiH Željezničar sa 2:0, ali utakmicu je zasjenio incident kada je neko iz grupe od stotinak navijača Željezničara na ulazu u Gradski stadion u Žepču izbo nožem dva domaća navijača. Povrijeđeni su nakon incidenta prevezeni u Dom zdravlja u Žepču, a do zaključenja ovog broja nije bilo informacija o kakvim se povredama radi. U Dom zdravlja prevezen je i jedan gostujući navijač koji je izgubio svijest na utakmici.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Maj 2007, 18:45 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
E jebiga prijatelju moj Lesinar...tako ti je to... hoces na Borac-Posusje?

Ma kak'i ba, to Borac dobiva glat. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 07:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Čudi me da niko ne piše o tome kako je par igrača Borca predvođenih krivoustim Fekijem uplatilo lovu u Vilijamsu na Žepče, pred početak meča Borac-Žepče...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
A mene čudi što se prije nije javila neka baba da priča o stvarima o kojima nema pojma. Igrači Borca kažu da to nema veze s mozgom, odigrao jednu lošu utakmicu, krenula priča o prodaji, a vidim danas se već zna i u kojoj kladionici su se pare uplatile. Koliko je digao love i koja tri para je još stavio na tiket, pošto u Williamsu moraš igrati još tri za uslov za BIH ligu, a vidim da si ti upućen pa da i nas informišeš???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 10:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2004, 15:35
Ma ostacete u ligi sigurno :wink:

Pozdrav iz Zenice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 13:18 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Ma ostacete u ligi sigurno

Pozdrav iz Zenice.

I ja im to akzem :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2007, 23:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
zalosno je sto u glavnom bl forumu kraj ovolikih "banjalucana" komentare na FK BORAC daju dva covjeka iz zenice, par banjalucana koji navijaju koji zele da budu delije i grobari i to pred samim ispadom borca iz lige :microwave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 08:35 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Koliko je digao love i koja tri para je još stavio na tiket

Ako te već zanima...

Vest Hem-Čelzi 2
Askoli-Milan 2
Barselona-Hetafe 1

Ukupna kvota 25.74, uloženo 50 KM...

Citiraj:
Igrači Borca kažu da to nema veze s mozgom, odigrao jednu lošu utakmicu, krenula priča o prodaji

I sam znaš da je nemoguće izgubiti domaću utakmicu u ovoj ligi, pogotovo ako se boriš za opstanak...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 09:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
nJaKaBaLu je napisao:
zalosno je sto u glavnom bl forumu kraj ovolikih "banjalucana" komentare na FK BORAC daju dva covjeka iz zenice, par banjalucana koji navijaju koji zele da budu delije i grobari i to pred samim ispadom borca iz lige :microwave:

Бураз,тако је...ако нећеш гробаре и цигане и зеничане отиђи на форум лешинара http://www.lesinari1987.net па тамо коментариши :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 11:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

miki je napisao:
Ako te već zanima...

Vest Hem-Čelzi 2
Askoli-Milan 2
Barselona-Hetafe 1

Ukupna kvota 25.74, uloženo 50 KM...

Prodao utakmicu zbog 1250KM uz još tri rizika, a isplaćene im sve zaostale plate??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 13:09 
Majstor
Majstor

Citiraj:
a isplaćene im sve zaostale plate

Dogovor je bio da im na dan utakmice sa Žepčem isplate sva dugovanja.
'Ajd pitaj Fekija da li su im isplatili na taj dan ili su im iz uprave došli sa pričom "Momci danas nema, biće uskoro..." :wink:
Nemoj se iznenaditi kad čuješ odgovor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 15:25 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
zalosno je sto u glavnom bl forumu kraj ovolikih "banjalucana" komentare na FK BORAC daju dva covjeka iz zenice, par banjalucana koji navijaju koji zele da budu delije i grobari i to pred samim ispadom borca iz lige

Au jell to neko ljut...... u tome i jeste stvar...... sto se neki dizu do nebesa kao ko su oni su nesmiej se komentarisati.... hajd ti samo meni reci ko si ti da mi kazes da ja nekomentarisem PS- nemoj se naci uvrijedjen, samo te pitam- Pozdrav.... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 21:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2007, 23:50
robijas nema frke komentarisi ti niko ti nebrani, ovaj se komentar odnosio samo na banjalucane, samo kazem zalosno sto se navija za delije i grobare itd...skontaj malo komentar pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
nJaKaBaLu je napisao:
samo kazem zalosno sto se navija za delije i grobare

Sta je zalosno,ne lupaj gluposti.Sto vi na utakmicama skandirate Srbija?Onda je i to zalosno

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ja ne navijam za Delije, nego za Zvezdu, ali ništa manje ne volim ni Borac!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2007, 22:36 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
zalosno je sto u glavnom bl forumu kraj ovolikih "banjalucana" komentare na FK BORAC daju dva covjeka iz ZENICE,

Evo dio tvog texta, nisam ja nista htjeo da se svadjam, ja nit sam ikada uvrijedio FK BORAC niti bi, i kad dajem komentare samo pisem ono sto ja mislim, a na vama je da se slozite ili ne sa mojim misljenjem, a ne da mi govoris da je zalosno da komentarise dva covjeka iz ZENICE zar je bitno odakle sam da bi komentarisao o FK BORAC, pozdrav jos jednom tebi i nemoj da se bezze prepiremo, nema mislim potrebe...........

A za ovoga sto navija za Zvezdu, milim da je BANJALUKA u pravu sto kaze, da je zalosno da se navija za Zvezdu ili Partizan a zivi se u BL, a kazes da volim Zvezdu kao i Borac... pa ja tebe pitam za koga bi ti navijao kada bi danas , sutra, igrali Borac-Zvezda ( ipak malo mora da na jednu stranu vise nosis ) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 01:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2007, 19:47
robijas-ze je napisao:

Tako je bilo i protiv Ljubica u kupu...u Prnjavoru gubite 1:0....zapalim u Zenicu da odgledam revans....kad tamo ima sta i vidjeti...anemicna igra domacina...0:0 na poluvremenu....pred sam kraj utakmice sudi se,naravno,nepostojeci penal i domacin vodi 1:0....sudija produzava utakmicu,vjerovali ili ne,citavih 8 minut sve dok tad nije se nekako ugurala lopta u mrezu jer sudija nije ni pomisljao na penale!
Uzas od lige!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Maj 2007, 18:26 
Pripravnik
Pripravnik

Citiraj:
Tako je bilo i protiv Ljubica u kupu...u Prnjavoru gubite 1:0....zapalim u Zenicu da odgledam revans....kad tamo ima sta i vidjeti...anemicna igra domacina...0:0 na poluvremenu....pred sam kraj utakmice sudi se,naravno,nepostojeci penal i domacin vodi 1:0....sudija produzava utakmicu,vjerovali ili ne,citavih 8 minut sve dok tad nije se nekako ugurala lopta u mrezu jer sudija nije ni pomisljao na penale!
Uzas od lige!

Bas tako ako je bilo, to je bilo to je zalosno, ja sam iskren uvijek, iako navijam za Celik ja neopravdavam takve pobjede, ni takvu igru, zalost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]