banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Reprezentacija Srbije popravila je, za jedno mesto, plasman na rang listi najboljih selekcija sveta, koju je objavila FIFA. Srbija je u proteklih mesec dana zaradila 12 bodova i sada sa 769 poena zauzima 31. poziciju. Aktuelni svetski šampion Italija zadržala je, sa 1.606 bodova, prvo mesto. Brazil je sada drugi, pošto je pretekao Argentinu, koja je u odnosu na prošlomesečnu listu izgubila čak 74 poena, a plasman ostalih timova među deset najboljih ostao je nepromenjen.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=246909

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mateja KeŽman - fudbaler Fenerbahčea | 17.05.2007
Klemente će odgovarati

Moje ime se ponovo nije našlo na spisku reprezentativaca za kvalifikacioni duel protiv Finske 2. juna u Helsinkiju. Iza svega stoji selektor Havijer Klemente, on odgovara za svoje postupke i rezultate, tako da će pred narodom i Srbijom morati da odgovara, jer se mnogi neće složiti sa njim.

http://www.blic.co.yu/blickomentar.php?id=203

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Kežman se mnogo prsi i laprda po novinama. Nikad se tako neće dokopati reprezentacije, jer Klemente jednostavno ne voli takve igrače. Kad je Klemente došao, vjerovatno ga je sačekao glas o Kežmanu, da je konfliktan igrač i da remeti atmosferu, a Kežman se posljednjim reklamiranjem po novinama, ne trudi baš da skine sa sebe taj epitet.
A ni i igre mu nisu neka preporuka. Ove sezone je postigao nekih 8 golova u turskom prvenstvu. Za napadača kalibra, kakvim se on smatra, premalo. Sale Ilić je druga priča. Činjenica da je on najkreativniji igrač Srbije u ovom trenutku bi morala dobro da zabrine sve, ali po trenutnom stanju stvari, on bi morao da dobije priliku u reprezentaciji, makar umro na terenu poslije dva sprinta, pošto mu je otprilike toliki limit sa njegovom fizičkom spremom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 15:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Joj Kezmana jest dosadan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Maj 2007, 17:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
klemente veze nema. izlapjeli starac. srbija, nažalost, neće vidjeti euro 2008.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Dva gola Kežmana za pobedu 'Fenera'
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=248525

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 20:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadam se da je i Klemente to procitao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo još taj gremlin fali u reprezentaciji!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Centarfor berlinske Herte Marko Pantelić istakao je da bi reprezentaciji Srbije bio dovoljan i bod na predstojećem gostovanju Finskoj u kvalifikacijama za EURO 2008.

Ako ces ganjati bod protiv Finaca sta ces onda traziti protiv Portugala ili Pollaka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ova sezona za Nikolu Žigića je završena. Srpskom reprezentativcu u ponedeljak je operisana jagodična kost i očekuje ga, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Rasinga iz Santandera (http://www.realracingclub.es), pauza od najmanje pet nedelja.

"Žigić je operisan u ponedeljak i lekari su mu u jagodičnu kost ugradili metalnu pločicu i pet šrafova... Zahvat je trajao oko sat i po vremena i operacija je prošla u najboljem redu... Prema prvim procenama oporavak bi trebalo da traje oko pet nedelja", naveo je španski klub.

Srpski reprezentativac povredjen je za vikend na prvenstvenom meču protiv Levantea (2:3), kada je petnaestak minuta pre kraja tog duela dobio jak udarac u glavu. On je dočekao poslednji sudijski zvižduk na terenu, a tek naknadnim pregledima bilo utvrdjeno da mu je slomljena jagodična kost.

Dva kola pre kraja španske Primere Rasing zauzima deseto mesto na tabeli sa 49 bodova.

http://www.mtsmondo.com/sport/football/ ... vest=58598

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Maj 2007, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
ma meni je kezman car ... u zivotu nisam vidio da se ijedan igrac reklamirao preko novina toliko kao kezman ... katastrofa, a kakv je igrac pokazao je u celziju i madridu ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 07:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Astor_Piazzolla je napisao:
ma meni je kezman car ... u zivotu nisam vidio da se ijedan igrac reklamirao preko novina toliko kao kezman ... katastrofa, a kakv je igrac pokazao je u celziju i madridu ...

U Čelziju je dao više golova nego Ševčenko, uz mnogo manju minutažu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi,u subotu igramo sa Fincima.Sta mislite?Ja nesto i nisam optimista.Ovo nam je jedna od odlucujucih utakmica.Kladionice su objavile iste kvote i na nas i na Fince.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Maj 2007, 18:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kad naši igraju uvijek dolazi najveća kvota, zato X ko smrt siguran!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 20:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Maj 2007, 09:29
LJUDI, MI GUBIMO OD FINSKE A VI KAKO HOĆETE. ČOVEČE, PA OVDE NEMA NI 2 TELETA A KAMOLI 2 IGRAČA. KO ĆE DA IGRA NE ZNAM, ALI BOLJE DA NE IGRAJU. ČUDA SU MOGUĆA, ALI NE SVAKI PUT KAD MI IGRAMO. ŽELIM DA NE PROĐEMO KVALIFIKACIJE JER ĆEMO JEDINO TAKO POČETI SA KAKVOM TAKVOM REFORMOM FUDBALA.
PRIVATIZACIJA JE JEDINO REŠENJE. PA DA VIDIŠONDA KAKO NEMA ZABUŠAVANJA. KAO U ENGLESKOJ NA PRIMER, ILI NEMAČKOJ. SVI GINU ZA LOPTU.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Druže isključi velika slova kad pišeš postove...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Maj 2007, 21:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Nitro je napisao:
Druže isključi velika slova kad pišeš postove...
:lol: :lol: :lol: :lol:

Finska - Srbija od 0-2 golova ko kru :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2007, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
nije mi samo jasno kakva je uloga onog klementea u reprezentaciji osim sto dobija velike pare ... kada je dujkovic (cini mi se da se tako zove, onaj sto je trenirao ganu) trebao da preuzme rep. Srbije trazio je samo jedno a to je da sam bira igrace i da sam sastvalja ekipu a vodstvo FSS mu to nije moglo obecati !!!
znaci da klemente niti bira igra niti zna koga zove ...

ni ja nisam neki ljubitelj kezmana , i mislim da je cova freak ... ali u ovoj situaciji kada je zigic povrijedjen, a panetelic van forme mislim da kezman zasluzuje mjesto u ekipi ...

malo mi smijesno djeluje sva prica oko reprezentacije Srbije ... nazalost ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jun 2007, 11:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ako ja nisam zaslužio da obučem dres Srbije, onda ne znam ko jeste. (Kežman)

:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jun 2007, 09:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sabićemo blijede Fince večeras!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]