banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 30 Jun 2026, 23:09 Danas je 30 Jun 2026, 23:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Apr 2010, 16:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
To i nije hendikep toliki, Luković je po meni bolji, ako ništa mlađi i brži...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 14:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83q4G0CoKgk[/youtube]

..da se prisjetimo (ne)slavnih dana iz ne tako daleke proslosti i pokusamo napraviti paralelu sa ovim danas.. Epizode u Njemackoj 2006 necu uzimati za reper mada su se i tu neke stvari na najgori nacin ponovile!

Subjektivno, imali smo tada najbolje pojedince ali za tim kao cjelinu to ne bih mogao da kazem. Misljenja sam da je ih je u tom trenutku vodio pogresan covjek (Santrac) sa malim autorit. (Piksi je uzivao vece postovanje medju reprez. drugovima nego on, eh da nam je opet takav danas!), koji nije uspijevao da nadje pravi kompromis izmedju individ. kvaliteta tadasnjih evropskih zvijezda i timske igre. Danas opet mogu isto da kazem:-ipak, jos je nismo pronasli! Ali ono sto me raduje i pravi razliku u odnosu na '98u je pojava Antica kao prve palice, ispred svih ostalih u repki i savezu. Premda mi njegove izjave za medije ne izgledaju sa mnogo elokvencije i ne ostvaljaju utisak inteligentnog, skrivenog znacenja "izmedju redova" (kao npr. one od Duleta Ivkovica, Vujosevica ili npr. Zorana Gajica u odbojci..), jos uvijek mu dajem puno povjerenje i uzdam se u njegovu pronicljivost i rad na terenu sa igracima! Nadam se da ce pronaci pravi odnos i kompoziciju medju igracima pred put za Afriku.. Atmosferu u timu vec imamo.

Ono sto vidimo sa ovog snimka gore je igra viktorije pred nasim golom i strah me je da pomislim da nas isto moze i dole u Africi cekati, npr. vec u 8-finalu i susretu protiv Rooneya & Co.. Za razliku od tad danas ipak imamo bolju prvu liniju odbrane: Ivanovic-Vidic-Lukovic-Kolarov i iskreno se nadam da ovde nece biti nikakvih radikal. i nepredvid. sok-izmjena!! Steta za Ivicu!-on mi je bio ipak peti pik i njegovo iskustvo ide ispred obecavajucih Obradovica i Subotica i njihove mladosti i brzine. Licno mislim: '98 tu su bila samo dvojica valjana: Miha i Djorovic! Mirkovic, Jokan, Djukic (i Saveljic!!!-ni danas mi nije jasno kako je ovaj tip prosao kroz reprezent. "vrata"?! :confused1: :angry3: -tu se danas ponavlja slicna epizoda sa Racom) prosto, ipak nisu imali tu klasu! Pitanje golmana ostaje problematicno i ova dva primljena Kraljeva gola bila su po slobod. procjeni oko 80% odbranjiva! Uz Stojketa sansu da se pokaze trebalo bi ukazati Jorgacevicu:- ipak je to ucenik slavnog Michela Preudhomme-a!

Piksi i Jugovic jednostavno nadigrani i pocisceni sa centra i otuda promaja u nasem sesnaestercu! Danas su tu Stankovic i Milijas!!! (iako je smjesten na krilnu poziciju zbog tecnije, efikasnije pas-igre (uvjeren sam:-i boljeg izvodjenja slobodnjaka od Milijasa) ovde mislim da je mjesto Tosicu prije nego Kuzmanu, s tim da bih Bambija rado vidio i u tandemu sa Pantom u spicu, naravno samo u slucaju kad bi Antara odlucio da igra ofanzivnije, mislim da bi prosetali protiv. odbranu :) (ali ipak:-oba tanki u duel-borbi!). Kacar kao allrounder moze svugdje i izvrstan prvi Joker! Krila ne kresati! 8) Krasa i Lane zacementirani! Dakle imamo 4-motora: Krasa, Lane, Bambi i Kacar! za tranziciju lopte od naseg do njihovog sesnaesterca.

Otprilike toliko, moja idealna prva postava u ovom trenutku i Boze zdravlja! :)

I da: Bergkamp! :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2010, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Повреда Лазовића, мјесец дана одсуства :(

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Michigenac je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83q4G0CoKgk[/youtube]

..da se prisjetimo (ne)slavnih dana iz ne tako daleke proslosti i pokusamo napraviti paralelu sa ovim danas.. Epizode u Njemackoj 2006 necu uzimati za reper mada su se i tu neke stvari na najgori nacin ponovile!

Subjektivno, imali smo tada najbolje pojedince ali za tim kao cjelinu to ne bih mogao da kazem. Misljenja sam da je ih je u tom trenutku vodio pogresan covjek (Santrac) sa malim autorit. (Piksi je uzivao vece postovanje medju reprez. drugovima nego on, eh da nam je opet takav danas!), koji nije uspijevao da nadje pravi kompromis izmedju individ. kvaliteta tadasnjih evropskih zvijezda i timske igre. Danas opet mogu isto da kazem:-ipak, jos je nismo pronasli! Ali ono sto me raduje i pravi razliku u odnosu na '98u je pojava Antica kao prve palice, ispred svih ostalih u repki i savezu. Premda mi njegove izjave za medije ne izgledaju sa mnogo elokvencije i ne ostvaljaju utisak inteligentnog, skrivenog znacenja "izmedju redova" (kao npr. one od Duleta Ivkovica, Vujosevica ili npr. Zorana Gajica u odbojci..), jos uvijek mu dajem puno povjerenje i uzdam se u njegovu pronicljivost i rad na terenu sa igracima! Nadam se da ce pronaci pravi odnos i kompoziciju medju igracima pred put za Afriku.. Atmosferu u timu vec imamo.

Ono sto vidimo sa ovog snimka gore je igra viktorije pred nasim golom i strah me je da pomislim da nas isto moze i dole u Africi cekati, npr. vec u 8-finalu i susretu protiv Rooneya & Co.. Za razliku od tad danas ipak imamo bolju prvu liniju odbrane: Ivanovic-Vidic-Lukovic-Kolarov i iskreno se nadam da ovde nece biti nikakvih radikal. i nepredvid. sok-izmjena!! Steta za Ivicu!-on mi je bio ipak peti pik i njegovo iskustvo ide ispred obecavajucih Obradovica i Subotica i njihove mladosti i brzine. Licno mislim: '98 tu su bila samo dvojica valjana: Miha i Djorovic! Mirkovic, Jokan, Djukic (i Saveljic!!!-ni danas mi nije jasno kako je ovaj tip prosao kroz reprezent. "vrata"?! :confused1: :angry3: -tu se danas ponavlja slicna epizoda sa Racom) prosto, ipak nisu imali tu klasu! Pitanje golmana ostaje problematicno i ova dva primljena Kraljeva gola bila su po slobod. procjeni oko 80% odbranjiva! Uz Stojketa sansu da se pokaze trebalo bi ukazati Jorgacevicu:- ipak je to ucenik slavnog Michela Preudhomme-a!

Piksi i Jugovic jednostavno nadigrani i pocisceni sa centra i otuda promaja u nasem sesnaestercu! Danas su tu Stankovic i Milijas!!! (iako je smjesten na krilnu poziciju zbog tecnije, efikasnije pas-igre (uvjeren sam:-i boljeg izvodjenja slobodnjaka od Milijasa) ovde mislim da je mjesto Tosicu prije nego Kuzmanu, s tim da bih Bambija rado vidio i u tandemu sa Pantom u spicu, naravno samo u slucaju kad bi Antara odlucio da igra ofanzivnije, mislim da bi prosetali protiv. odbranu :) (ali ipak:-oba tanki u duel-borbi!). Kacar kao allrounder moze svugdje i izvrstan prvi Joker! Krila ne kresati! 8) Krasa i Lane zacementirani! Dakle imamo 4-motora: Krasa, Lane, Bambi i Kacar! za tranziciju lopte od naseg do njihovog sesnaesterca.

Otprilike toliko, moja idealna prva postava u ovom trenutku i Boze zdravlja! :)

I da: Bergkamp! :pukeright:

Да се кратко надовежем: никада нисам готивио звездине играче али сам Југовића страшно респектовао. И колико се сежам ово је једина утакмица где је дотични подбацио.
Пре тога гола за 2:1, холандези изводе корнер и југовић не покрива свог човека, шут, Краљ брани за нови корнер. Реприза акције и овај пут краљ не брани.
Шта се ту са Југовићем дешавало мени није јасно. :-?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2010, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skypostman je napisao:

Без Драге на СП.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MhDeAB-Js54[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2010, 00:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shoole je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MhDeAB-Js54[/youtube]

respect!
Silvio Dante je napisao:
Да се кратко надовежем: никада нисам готивио звездине играче али сам Југовића страшно респектовао. И колико се сежам ово је једина утакмица где је дотични подбацио.
Пре тога гола за 2:1, холандези изводе корнер и југовић не покрива свог човека, шут, Краљ брани за нови корнер. Реприза акције и овај пут краљ не брани.
Шта се ту са Југовићем дешавало мени није јасно. :-?

Jugovic:-skolski primjer kako uz mnogo rada i znoja napraviti vrlo pouzdanog igraca bez nekog posebnog talenta. Ne sjecam se najbolje detalja sa ovog meca ali je ipak ocigledno da je u biti pogresna koncepcija igre ta koja nas je odvela u poraz i ne bih mogao da krivim pojedince poput Jugovica (svako ima "pravo" na jedan los dan ali ako cemo bas, onda bih Kralja izdvojio kao prvu rupu i tu grdnu ranu izmedju stativa nikako da izlijecimo). Prosto, ocitana nam je lekcija iz fudbala i predoceno kako ne bi smjeli vise da igramo na taj nacin! Svi nedostaci u tom trenutku izasli su na vidjelo i bilo je samo pitanje kad ce da padne taj drugi gol za oranje, iako posle svega mozemo da krivimo losu srecu zbog promasenog penala (o zasto nam se to ponavlja?!! :cry: -jos jedan od strahova u vezi sa Milijasem!) i tog poslednjeg minuta ili (u licemjerju) sudiju za nedosudjeni Bergkampov crveni.. Zasluzeni poraz YU! Svaki iole ozbiljniji selektor mogao je da nas procita..

Vratimo se opet u sadasnjost. Ubijedjen sam kako imamo sve karte i jedinstvenu priliku da demonstriramo premoc nad Ganom u prvoj utakmici, pogotovo kad su upitni nastupi njihovih najboljih veznjaka! Po jutru se dan poznaje i to najbolje znaju upravo Svabe i siguran sam da ce ugaziti kengure i eto prpe (ili laznog zanosa! :wink:) u nasim redovima! U vezi s' tim dokumentarac (prvi i drugi dio) o njihovom uspjehu u Italiji '90:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2XhnRm1R9yo[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Elm9kre5yNc[/youtube]

Ovde se mnogo toga vidi, za one koje ne razumiju Deutsch Franci prica o kljucnoj prvoj utakmici, sposobnosti medija kao crva da se posle prvog loseg izdanja uvuku unutra i na sitna crevca, posve razore atmosferu i sistem u ekipi! Zatim vidimo na koji nacin je sve proteklo:-iznenadni, tajni trening, najposle i odlazak u crkvu! :)
Mozemo sad da kazemo kako su se Nijemcima tad jednostavno pa sve kockice slozile:-u najboljoj postavi su dosli u Italiju kao u drugu domovinu. Franci za kormilom jedne legionar. trupe ciji kljucni srafovi su igrali upravo dole! Neizostavno je da se pomene jos jedna vrlo kljucna stvar: politicki momenat!-pad berl. zida i nacionalno ujedinjenje. Na tim krilima su i dosli na mondijal. Uspjeh hrvata '98 mozemo pripisati slicnoj situaciji, po nas tragicnoj!-gubitak RSK i afirmaciji "lipe njine" tih godina :x
Kod nas je, odjednom, sve doslo iznenada, neocekivano i preuranjeno (u jos gorkim trenucima bez Kosova i u slaboj RS/Srbiji..), ali je ipak pravi momenat da se povrati nacionalno dostojanstvo i ponos ovom narodu!
Lijepo je pocelo sa KK Partizan! -istu svjetlost pod reflektorima ocekujem i u Parizu, a onda je WC2010 tu i posle toga Duda Ivkovic i momci u Turskoj.. Divna prilika da nam ovo ljeto ostane u najljepsem sjecanju!
Ono sto mene licno raduje je odluka FSS-a da pripreme i prve sledece kontr. utakmice odrade u mojoj blizini.. :) Nadam se da ce to biti, ako ne na Ernst-Happelu, onda na jednom od inih novoizgradjenih stadiona za EM2008. Potrudicu se da ih ispratim bar sa jednog od dva najavljena meca!

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 11:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
A jbt. pa je li dosta vise??
http://www.mondo.rs/s168289/Fudbal/Orlo ... oleno.html

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2010, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Elvis Presley je napisao:

ovo mi se nikako ne svidja,ovo je cini mi se treci igrac koji je otpao,ali sto je najgore zabrinjava me slaba forma i ovih sto kao igraju:stojkovic i dalje grije klupu,neoporavljeni obradovic,zigic ne igra,milijas ne igra,lazovic isto nesto povriedjen,lane pao u formi poslije utakmice sa rumunima,cak mi se cini da nije dao ni jedan gol od tada?

mozda sam jos nekoga preskocio ali ovo nije nikako dobro.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 18:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Билборд код водовода:

Slika

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 19:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
mandrak je napisao:
Elvis Presley je napisao:

ovo mi se nikako ne svidja,ovo je cini mi se treci igrac koji je otpao,ali sto je najgore zabrinjava me slaba forma i ovih sto kao igraju:stojkovic i dalje grije klupu,neoporavljeni obradovic,zigic ne igra,milijas ne igra,lazovic isto nesto povriedjen,lane pao u formi poslije utakmice sa rumunima,cak mi se cini da nije dao ni jedan gol od tada?

mozda sam jos nekoga preskocio ali ovo nije nikako dobro.

S vedrije strane Tosic zabija k'o veliki!

Mislim da bi povrjeda Dragutinovica mogla otvoriti prostor za Subotica. Ako se on i Vidic uigraju u preostalim prijateljskim utakmicama. S obzirom na to da Subotic i nije briljirao do sad i mislim da je realnije da Lukovic zaigra u prvih 11 na SP. Bas me zanima hoce li Antic rizikovati sa Suboticem u startnoj postavi. Momak razbija u Bundesligi i jedan je od najtrazenijih igraca u Evropi. Ocigledno je da ima kvalitet.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tose:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NR1JFIl5rNs[/youtube]
imamo messija u redovima! 8)

A Kacar je ubjedjen sam, izmanipulisao sa ovom povredom koljena. Mozda mu ne stima jos kako treba ali ovo je takticki izvedeno na vrijeme. Nije mali nimalo naivan, WC je u pitanju, ko hebe herthu!

Subotic nije jos za prvu 11-ku, eventualno ga ubaciti protiv ozija, naravno samo u slucaju ako padnu i Ganci i Njemci!

Edit3: tek sto rekoh kad ono videh: :sad3: :sad3: :sad3:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kJcE_GLCOGw[/youtube]

Edit: I Ziga ga je otreso veceras.. To se trazi! Bravo Zile!

Edit2: X2 VAMOS NIDZE!!!! :wav: :hello1:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jebga, dobili smo novu glavobolju: :(
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iLmcG9_8Ppg[/youtube]

ovaj mali moze da nas ukopa! :o
inace cijela ova ekipa iz bajerna (i cine kostur njem. repke) je vreo krompir, nadao sam se jos prije 2 mjeseca da ce ih fiorentina u CL-u otpisati bas zbog nas! Sad su se razgoropadili! :confused1:
Uzdam se jos u Deju da ce ih vratiti gdje treba!!

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Вратар који хоће да буде голман!

Citiraj:
Radovanović:"Srbija je pravi izbor"

Slika

Mladi golman Panatinaikosa Mateo Radovanović izjavio je kako nije pogrešio kada je prošle godine izabrao da nastupa za Srbiju, a ne za Hrvatsku.

Radovanović je počeo da trenira u Dinamu, nastupao je i za Zagreb,a od prošlog leta igrač je Panatinaikosa. Iako je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske, u kojoj je odrastao, ipak je prihvatio poziv Fudbalskog saveza Srbije. Radovanović je za „Sportski žurnal“ izjavio da je Srbija njegova budućnost i da se ne osvrće u prošlost.

Panatinaikos, koji je osvojio 20. titulu prvaka Grčke, prema rečima samog Radovanovića, dosta ulaže u njegov razvoj.

„Na početku je bilo veoma teško, dva meseca bilo je potrebno da se kockice složi i navknem se na novu sredinu. Dosta su mi pomogli Ante Rukavina i Mario Galinović. Panatinaikos je veliki klub, s velikim ambicijama i velikom tradicijom. u Grčkoj se dobro radi, treninzi su veoma dobri. Konačno smo prekinuli tradiciju Olimpijakosa i mnogo očekujemo u Evropi sledeće godine. Mnogo ulažu u mene jer sam, po njihovim rečima, budućnost kluba“, rekao je Radovanović.

19-godišnji golman kaže da je stavio tačku na priču oko njegove odluke da nastupa za Srbiju, posle čega su usledile burne reakcije iz Hrvatske.

„Za mene je to prošlost. Okrećem se novim izazovima, želim što bolje da se pripremim za nastavak sezone u Grčkom prvenstvu i da čekam poziv selektora Srbije. Od samog početka tu situaciju gledao sam normalno. Mene niko nije zvao posle odluke da branim za Srbiju. Naravno da postoji veliko rivalstvo između Srbije i Hrvatske, ali Srbija je moja budućnost, ja tu nisam pogrešio“, smatra Radovanović.

Radovanović je rekao da u Srbiji nema omiljeni klub.

„Crvenu zvezdu i Partizan jednako simpatišem, nemam omiljeni klub. Slabo pratim dešavanja u srpskom fudbalu, samo reprezentaciju. Redovno sam posećivao Srbiju, od kada sam u Atini nemam previše vremena. U Kragujevcu žive roditelji mog oca, sezona je završena i u junu dolazim u Srbiju“, rekao je.

Mladi golman izjavio je da veruje da će Srbija na Svetskom Prvenstvu u Južnoj Africi ostvariti dobar rezultat.

„Od naše reprezentacije očekujem dobar plasman. Grupa je teška i nadam se borbi za prvo mesto s Nemačkom. U nastavku takmičenja, uz dosta sreće, možemo dosta toga da uradimo“, zaključio je Radovanović.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=428245

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 20:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko ja znam on je polu vratar polu golman... :)

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Пантелић опет погодио, иначе сјајна лига за наше нападаче.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 14:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Пантелић опет погодио, иначе сјајна лига за наше нападаче.

sjajna je to liga za sve napadace, posto imas samo 3 ili 4 ozbiljna kluba...ostalo drla...
Ziga ga stavio 2 puta...al ni to nece biti dovoljno za status prvotimca....

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo i Stojke u prvih 11. Jes' da je primio 2 komada a tek je 66. minut. Drugi je bio ofsajd. A bilo je i dobrih intervencija, par losih ispucavanja i tako. Neka on samo brani da ne zaboravi kako izgleda lopta.

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
Evo i Stojke u prvih 11. Jes' da je primio 2 komada a tek je 66. minut. Drugi je bio ofsajd. A bilo je i dobrih intervencija, par losih ispucavanja i tako. Neka on samo brani da ne zaboravi kako izgleda lopta.

majstore ni oliver kan ne bi mogao pomoci onako jadnoj ekipi kao sto je vigan...

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:

majstore ni oliver kan ne bi mogao pomoci onako jadnoj ekipi kao sto je vigan...

Slazem se. Losa im je odbrana totalno. Niko u odbrani, osim Figueroe, ne vrijedi ni cvonjka. Al' Hull je jos gori. Nego imam osjecaj da bi Stojke mogao da kosta Chelsea titule u zadnjem kolu. 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2010, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Walker je napisao:
skeva je napisao:

Slazem se. Losa im je odbrana totalno. Niko u odbrani, osim Figueroe, ne vrijedi ni cvonjka. Al' Hull je jos gori. Nego imam osjecaj da bi Stojke mogao da kosta Chelsea titule u zadnjem kolu. 8)

Tesko...postovjerovatno nece braniti :lol:

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]