Citiraj:
Цитат: daba
Gospodo DODIK.
Ovo Dodik je namerno napisao nije gramaticka greska jer se obracam braci Dodik.
Treba da vas bud esramota svega onoga juce sto se desavalo, pogotovu dodika predsednika kluba mislim da se Goran zove.
Bili smo na mnogim gostovanjima sirom ex yu i nikada i nigde nismo docekani kao juce u Laktasima.
Da treba da krijemo obelezja, transparente da bi mogli da udjemo u halu, da pustatju lazne ulaznice koje sam imao
prilike juce da vidim sa original pecatom samo da bi se sto manje zvezdinih navijaca pustilo u halu.
obezbedjenje i policija ispred nas u hali iako za to nije bilo nikakvog povoda (a prema priznanju istih tih ovo je prvi puta da se tako nesto radi, a moram istaci i izuzetnu korektnost istih i obezbedjenja i policije gore na tribinama) da bi samo par sekundi posto smo poceli da se presvlacimo u hali jer smo mmajce i transparente krili ispod nekoliko odevnih predmeta na sebi bili expresno prebaceni gore na posebni deo iza kosa
do toga da mesto uzivaju u zasluzenoj pobedi isti taj doticni gospodin dodje do nas i pokazuje nam srednji prst.
gospodo sramite se zvezdine navijace niko nikada i nece moci da zaustavi da bodri svoj tim,ma gde igrao
ni 6 dodika to nece moci uraditi.
Mi smo sinoc pokazali kako se voli i bodri svoj klub bez ijednog jedinog incidenta na tribinama. samp rukama, dlanovima i grlom
i srcem velikim kao sovjetski savez.
Suze Dacinih cerki nakon zavrsetka utakmice nemaju cenu gospodo DODIK vi to necete i ne ozete doziveti jer vi nemate ni srce nemate ni ljubav vi ne znate sta je to.
Mi jesmo halu napustili tuzni ali dignute glave jos vise zaljubljeni u nasu zvezdu, mis mo tu i u pobedam i u porazima uvek uz nju.
Veliki pozdrav za sve ljude koji su sinoc bili tamo ali i za one koji su hteli a nisu mogli doci do karata, veliki pozdrav za Zenicu, Banja Luku,
Mrkonjic grad, prijedor, doboj i ostale krajeve ja se izvinjavam ako nekog nisam pobrojao.
Mi cemo uvek biti veliki i u pobedama i u porazima a vi gospdodo Dodik iakos te veliki po fizickim obimima mali ste i kao ljudi i kao ljudske velicine.
jedno predivno druzenje sa ljudima je nesto sto nema cenu i nema tih para i samo za kraj citat iz nase navijacke pesme
PUBLIKA JE TVOJA NAJLUDJA NA SVETU
NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI.