Игра је и даље далеко од пожељне. Освајају се бодови, неке ствари постају рутина, тога нам треба. Екипа дјелује чврсто, с обзиром да је почетак сезоне. Ристића гдје год да ставиш, одигра добро, корисно, просто не може човјек да га не воли. Тачно видиш да је у глави чист, добар, паметан дјечко. Доналд игра беспрекорно, не узима превише учешћа, али ако је у зони лопте, знаш да је његова или ће бити његова. Ако случајно погријеши, одмах исправља сам, прати играча до голмана, док не отме лопту. Школован играч, то се из авиона види. Кад онако задњи везни пуца пенал, јасно је доста тога. То се од странца тражи.
И још да додам, Вередова одлична утакмица. Генерално, превише се пљује по момку, а како пролазе утакмице, све је бољи и бољи, како Божовић рече, дошао је неспреман, биће то боље касније, и тако и би. Јуче су му поништили чист гол.
Не допадају ми се двије ствари, а то је до Грофа. Не трчимо офазивно, тј не крећемо се кад нападамо. Кад играмо против бункера (што је у 95% случајева), слабо то пробијамо, не крећу се довољно играчи и не отварају, пас иде назад или на бок 30 од краја терена. Дупли пас нисам видио.
Друга ствар, Катаи на крилу. Овој екипи највише недостаје плејмејкер. Нинковић. Ако је ту почео да пројектује Катаиа, онда ту треба да га држи нон стоп и кад овај не игра добро. Можда је Плавшић плеј, али и за то треба да се одлучи и преломи (иако ја нисам за ову опцију сад, у овом саставу екипе). Ово све говорим јер мислим да је за овакву екипу са добрим крилима и добром двојицом иза (Грујић и Доналд), креативан плеј-завршена прича у јсл. А пошто је Катаи примарно био крило, треба му времена и рутине и што више минута на тој позицији. Иако то није 100% његово мјесто, види се да момак може то одиграти и при том бити врло добар на тој позицији.
Далеко је мај, није још добро, али иде на нешто. Не губимо, не примамо голове, није лоше.
П.С. - Звездина игра је, индиректно, попалила аларме у Хумској, ено их троше данас до 12, ко ненормални.