banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 04:48 Danas je 01 Jul 2026, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2010, 08:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
shoole je napisao:
Тема је (као што видиш у наслову) репрезентација Србије, не то за кога ко навија. Отвори другу тему о томе, нема потребе да спамујеш овдје. Само ће се развити непотребна полемика.

Укратко:
NFL fanatik je napisao:
gdje su Bosanska Gradiska (Misimovic) i Banja Luka (Bilbija)?

Какве везе има Мисимовић са Градишком? Човјек је рођен у Њемачкој, само је поријеклом одавде. Он игра за БиХ као кад би Зидан играо за Алжир.
NFL fanatik je napisao:

ali znam da je to jedan od razloga za inat vasih "komsija", to nepriznavanje i omalovazavanje zemlje u kojoj smo svi rodjeni i u kojoj i sad zivimo.

Ја сам рођен у земљи која се звала Југославија (као и већина форумаша која пише овдје).
Сад живимо у БиХ. Већина људи у РС не воли ту земљу и као своју репрезентацију доживљава репрезентацију Србије.
Како, зашто, то није за подфорум Спорт већ за подфорум Политика.

Дакле, замолио бих те да тема буде фудбал и репрезентација Србије. Постоји и тема о фудбалској репрезентацији БиХ, а све остало није за овај подфорум.

shooooooooooleeeeee :-) Nisam imao namjeru da spamujem. Bez losih namjera - znam da je ovo tema o repki Srbije..imao sam i tu sta za reci. U svakom slucaju si u pravu, ne mogu iskreno ni ja da se zamaram oko nase politicke svakodnevnice...tako da - ostaj mi dobro, drugar :-)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Opet imao nekoliko gresaka i nekoliko odlicnih odbrana:

Citiraj:
PREMIJER: Het-trik Teveza, agonija Stojkovića

Karlos Tevez je sa tri gola u razmaku od 12 minuta doneo Mančester sitiju pobedu nad Viganom - 3:0 (0:0). Reprezentativni golman Srbije kumovao vodećem pogotku domaćih.

Ekipa Vigana dugo se nalazila na dobrom putu da osvoji najmanje jedan bod u poslednjoj utakmici 32. kola Premijer lige.

Ipak, isključenje Gerija Koldvela u 55. minutu i velika greška Vladimira Stojkovića 17 minuta kasnije "osudili" su goste na poraz, koji se u finišu pretvorio u mini-katastrofu.

Tevez je golovima u 72, 74. i 84. minutu doneo "građanima" nerealno visokih 3:0 i približio ih Totenhemu na dva boda, u borbi za četvrto mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Vigan je na šesnaestom mestu, sa četiri boda i utakmicom više od Hal sitija, prvog tima "ispod crte".

Stojković se našao u prvom timu Vigana zahvaljujući povredi Krisa Kirklenda i bio je to njegov peti nastup za klub koji ga je zimus pozajmio od Sportinga. Reprezentativac Srbije nije se baš posrećio ekipi, jer i dalje čeka na prvu pobedu sa njim među stativama.

Golman "orlova" u 13. minutu je maestralnom, refleksnom odbranom odbranio volej Teveza u padu sa samo pet metara, ali nije nastavio da brani u istom stilu. Po ko zna koji put se potvrdilo da su procene kod centaršuteva ili pasova u prostor protivničkim napadačima rak-rana, ne samo Stojkovića, nego i većine srpskih golmana.

Patrik Vijera u 72. minutu je lobovao poslednju liniju Vigana, na loptu su krenuli Stojković sa jedne, Adebajor i Tevez sa druge strane.

Umesto da pokuša da je uhvati - što bi se u najgorem slučaju završilo faulom u njegovu korist - Stojković je samo stao ispred Adebajora, koji je (možda i đonom) prvi zahvatio loptu i omogućio Tevezu da je ćušne u praznu mrežu - 1:0.

Dva minuta kasnije, omaleni Argentinac uklizao je na drugoj stativi i duplirao vođstvo Sitija na centaršut Garida, da bi svoj šou zaključio solo-prodorom i preciznim udarcem iskosa sa desne strane.

Gađao je i pogodio dalji ugao, dok je Stojković štitio bliži... 3:0!

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 09:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Normalno da je imao gresaka kad brani svaku 15 utakmicu neka nam je njegova zamjena Brkic koji prima golove iz peterca kao na traci a treci golman ce biti opet neki Toletov ljubimac garant njegov sugradanin iz Subotice.

Jedva cekam utakmicu sa Japanom

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 13:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
gledao sam juce prvih pola sata izmedju wigana i city-a,stojkovic bio odlican i jutros citam da je usrao kod prvog gola,a na sportu sam vidio treci gol koji bi se takodje njemu mogao pripisati.sve u svemu najebali smo ga sa golmanima.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 14:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Stojkovic in no mans land...

http://www.freesangeet.com/footballLogi ... h_29032010

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sramota je ovakav odnos prema Zvezdi i smesno je da se zove toliki broj igraca iz partizana (tima kojem su okosnica stranci i matorci), ali dobro sta je tu je:
Citiraj:
Lazetić: Mogao sam u Japan, zdrav sam

Nikola Lazetić iznenađen odlukom da ne ide u Japan sa selekcijom superligaških fudbalera, poručujući da je zdrav. "Samo trojica iz Zvezde!? Premalo", dodaje on.
Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić nije na spisku igrača Jelen Superlige koji će u aprilu odmeriti snage sa kolegama iz japanske lige, ali ni njemu nije jasno zašto ga je selektor Radovan Ćurčić izostavio.
Trener Javora, koji je delegiran da vodi superligaške fudbalere u Japan, odlučio je da Lazetića izostavi zbog povrede. Ali, kapiten Zvezde je igrao derbi meč protiv Vojvodine (još jednom je pokazao koliko je važan za crveno-bele).
"I ja sam se začudio kad sam pročitao izjavu odgovornih da sam povređen i da me zato nema na spisku. Odnosno da sam bio povređen u trenutku sastavljanja spiska. Sam put u Japan nije problem, jer ja zaista smatram da takvo iskustvo treba da stiču mlađi, oni na kojima počiva budućnost srpskog fudbala. Ipak, moram da kažem da je podatak o mojoj povredi velika neistina. Da sam zdrav pokazao sam i 24. marta i 28. marta na mečevima sa Smederevom i Vojvodinom koje je televizija prenosila, a spisak je saopšten 29. marta", rekao je Lazetić za sajt Zvezde.
Lazetić je 25 puta igrao za nacionalni tim i prošao je sve omladinske reprezentativne selekcije.
Kapitenu Zvezde nije mnogo žao što ne ide u Japan, poručujući da šansu ipak treba da dobiju mlađi.
"Naravno da bi mi bila ogromna čast da odigram makar jedan meč za Srbiju, ali po meni mesto u Japanu je za mlađe. Nemam problem sa mestom u avionu nego sa pogrešnim argumentima. Dakle, nije činjenica da sam bio povređen već zdrav, a ako postoje neke druge činjenice neka kažu odgovorni", rekao je Lazetić.
Takođe, nije mu jasno kako to da će iz Zvezde u Japan putovati samo trojica igrača - Pale Ninkov, Milan Vilotić i Dejan Lekić - kada po poziciji na tabeli zaslužuje mnogo više predstavnika.
"Zvezda ima tri igrača, a klubovi sa manjim rejtingom na tabeli više. Meni je to čudno, ali nema veze. Naši ciljevi se znaju, a kad stignemo do njih biće lakše i nama i njima", dodao je Lazetić.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
FIFA: Srbija pala na 15.mesto

Reprezentacija Srbije nazadovala je za dva mesta i na novoobjavljenoj listi Svetske fudbalske federacije (FIFA) je zvanično 15. selekcija na planeti.
Srbija je u martu igrala samo jednu utakmicu, prijateljsku na gostovanju kod Alžira gde je pobedila sa ubedljivih 3:0. Plasman na listi FIFA, ipak, pogoršao joj se jer se umanjila vrednost bodova osvojenih u mečevima kvalifikacija za predstojeće Svetsko prvenstvo iz marta 2009. godine. Srbija je u martu 2009. godine u Konstanci savladala Rumuniju sa 3:2.
Srbija će na Mundijalu u Južnoj Africi igrati u Grupi D gde će joj protivnici biti Nemačka, Australija i Gana.
Nemačka na martovskoj listi FIFA zauzima šesto mesto, dok je u februaru bila peta. Australija je napredovala za četiri mesta i sada je na 19. poziciji, dok je Gana nazadovala tri koraka i zvanično je 31. reprezentacija sveta.
Prva je i dalje Španija, aktuelni prvak Evrope, koju slede Brazil i Holandija.
Portugal je napredovao za dve pozicije i sada je četvrti, ispred svetskih šampiona iz Italije, kao i Nemačke, Engleske, Francuske, Argentine i Hrvatske, koja je kao 10. na svetu najbolje plasirana reprezentacija koja neće igrati na Svetskom prvenstvu u Južnoj
Africi.
Bolji plasman od Srbije imaju i Grčka, Rusija, Čile i Egipat, prvak Afrike. Iza orlova su reprezentacije SAD, Meksika, Urugvaja, Australije i Kameruna.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
FSS planira izgradnju stadiona "Srbija"

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić najavio je, posle Skupštine FSS održane u sredu u Staroj Pazovi, da bi uskoro moglo da se počne sa izgradnjom stadiona "Srbija".
Ovu mogućnost, prvi čovek srpskog fudbala najavio je u izjavi za SOS kanal, posle sednice Skupštine u gradu, u kojem je u izgradnji Kuća fudbala, moderni sportski centar u kojem će se narednih godina, a i decenija, pripremati sve generacije "orlova".
Zamišljeno je da "Srbija" bude moderan stadion sa kapacitetom od 80.000 mesta, ali nije bilo govora o tome gde će biti sagrađen.
Karadžić namerava da ovaj projekat predstavi predsednicima FIFA i UEFA, Sepu Blateru i Mišelu Platiniju, kada ovi na jesen budu doputovali u Staru Pazovu da preseku vrpcu na otvaranju Kuće fudbala, koju su inače FIFA i UEFA pomogle ozbiljnim finansijskim sredstvima.
Po svemu sudeći, Karadžić ne želi da se FSS zaustavi zajedno sa poslednjim radovima na sportskom centru, već planira novi, kapitalni projekat, a ujedno se nada da će FIFA i UEFA podržati i eventualnu izgradnju stadiona "Srbija".
O ovoj temi, verovatno će biti više reči kada gospoda Platini i Blater budu doputovali u našu zemlju.

Vise od pola lige igra na livadama za ispasu stoke bez reflektora bez tribina i infrastrukture a on bi pored Marakane pravio stadion od 80.000 mjesta koji bi vise bio prazan nego pun

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Koja je poenta praviti stadion od 80k ljudi koji ce se MOZDA napuniti 2-3 puta u jednoj godini..

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Koja je poenta praviti stadion od 80k ljudi koji ce se MOZDA napuniti 2-3 puta u jednoj godini..

Nema poente

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
50.000 i previše... ali da nam treba jedan moderan stadion, bez atletske staze i potpuno natkriven... treba!!!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 14:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno da treba stadion niko to ne spori ali koliko stadion treba reprezentaciji i FSS toliko treba i modernizacija stadiona JSL.
Treba postaviti pitanje i gdje bi se gradio taj stadion "Srbija" ako je lokacija BG onda to odma treba prekriziti i ici dalje, ako je neki grad u centralnoj Srbiji onda se moze poceti polako razgovarati o tom projektu.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Не треба нам стадион такав. Треба те паре да да осталим прволигашима да поправе своје стадионе. Ово је само начин да Главоња натрпа своје џепове кроз нове тендере грађевинске фирме и слично. Антићеви успјеси му пружају одличан заклон за сопствену неспособност. О раду на квалитету лиге, суђењу, помоћи клубовима, инфраструктури клубова, враћању навијача на стадионе, он нема појма. Или можда има, али не жели да се тим "замара". Кад поменеш предсједника ФСС, људи одмах и само помисле на репрезентацију. То је он схватио и зато ужива у благодетима те чињенице.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Шта се примате, од тога благо речено нема ништа ;).
Него, баш сам испиздио неко вече кад је била ЛШ, она пичка Станковић стартова на Красића тако крвнички, а притом га још поправи ногом док је овај лежао на терену. Нешто размишљам, да га је повриједио...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias je napisao:
Шта се примате, од тога благо речено нема ништа ;).
Него, баш сам испиздио неко вече кад је била ЛШ, она пичка Станковић стартова на Красића тако крвнички, а притом га још поправи ногом док је овај лежао на терену. Нешто размишљам, да га је повриједио...

...да, и онда је извадио нож и брзим покретом урезао своје име на леђима палог Милоша, док је овај у невјерици плакао и призивао своје најближе у полу-несвјесном стању. Потом је неколико лешинара слетјело са ивице крова оронулог Ђузепеа Меаце, на непомично трупло српског репрезентативца и започело своју дугоочекивану гозбу...
Није ли то наставак сна којег си почео овдје да причаш, јер си само ти и нико на овом свијету примјетио да су стартови Дејана Станковића над Милошем Красићем ишта осим:
Citiraj:
Svih 90 minuta za Inter, odlično je odigrao Dejan Stanković, koji je u nekoliko navrata "pecnuo" po nogama kolegu iz reprezentacije Krasića. Tek da se zna ko je stariji i ko je kapiten...
Obojica su bila među najboljima u svojim timovima.

О "епитету" који си употријебио, немам ријечи. Очигледно је да је некима тастатура вентил за неке веће и дубље проблеме...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нисам ни сумњао, једва си чекао :lol:

Напио си кило текста а ништа ниси рекао, дакле стојим иза тога шта сам написао, односно то је моје мишљење. Старт је био безобразан, благо речено.

Citiraj:
..да, и онда је извадио нож и брзим покретом урезао своје име на леђима палог Милоша, док је овај у невјерици плакао и призивао своје најближе у полу-несвјесном стању. Потом је неколико лешинара слетјело са ивице крова оронулог Ђузепеа Меаце, на непомично трупло српског репрезентативца и започело своју дугоочекивану гозбу...
Није ли то наставак сна којег си почео овдје да причаш, јер си само ти и нико на овом свијету примјетио да су стартови Дејана Станковића над Милошем Красићем ишта осим:

На ово не знам шта бих ти рекао, да има икакве везе са било чим, можда би се и могло протумачити као јако лош смисао за хумор. Овако не знам шта треба да представља ових пар редова узалудно бачених рјечи.

Што се тиче употребљеног епитета, он је сасвим на мјесту. Како рећи нешто другачије о човјеку који фаулира репрезентативног колегу, што и није проблем, јер ипак су и прекршаји дио игре, него истог удара док овај лежи на терену. За његове игре никад до сада нисам користио сличне називе, али кад је рјеч о "нашој" ствари ту не могу да схватим онакво понашање.

Извини молим те што си осјетио згражање зобг начина на који сам се изразио (сљедећи пут употрјебићу нешто суптилиније, медицински назив можда) али исто тако могу рећи да није рјеч о никаквим вентилима а не дај боже ни о проблемима. Тастататура у мом случају више дође као нека врста средства за рад :)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Што се тиче употребљеног епитета, он је сасвим на мјесту. Како рећи нешто другачије о човјеку који фаулира репрезентативног колегу, што и није проблем, јер ипак су и прекршаји дио игре, него истог удара док овај лежи на терену. За његове игре никад до сада нисам користио сличне називе, али кад је рјеч о "нашој" ствари ту не могу да схватим онакво понашање.

Nisam gledao utakmicu pa necu ni pametovati ali moze li se taj "dodatni" udarac nogom protumaciti kao slucajnost ili neki vid zajebancije i sale u stilu "ustaj" ili je to bas bilo papanski i namjrno

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тражио сам по нету али не могу наћи тај дио утакмице. Мени ни мало није изгледало случајно, а поготово не као шала.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Суботић и Кузмановић дали гол за своје екипе, Тошић добио црвени картон...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2010, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rece Vuk da cemo se obrukati u japanu 70. minut vodimo 3:0 8) 8) 8)

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]