Нисам ни сумњао, једва си чекао
Напио си кило текста а ништа ниси рекао, дакле стојим иза тога шта сам написао, односно то је моје мишљење. Старт је био безобразан, благо речено.
Citiraj:
..да, и онда је извадио нож и брзим покретом урезао своје име на леђима палог Милоша, док је овај у невјерици плакао и призивао своје најближе у полу-несвјесном стању. Потом је неколико лешинара слетјело са ивице крова оронулог Ђузепеа Меаце, на непомично трупло српског репрезентативца и започело своју дугоочекивану гозбу...
Није ли то наставак сна којег си почео овдје да причаш, јер си само ти и нико на овом свијету примјетио да су стартови Дејана Станковића над Милошем Красићем ишта осим:
На ово не знам шта бих ти рекао, да има икакве везе са било чим, можда би се и могло протумачити као јако лош смисао за хумор. Овако не знам шта треба да представља ових пар редова узалудно бачених рјечи.
Што се тиче употребљеног епитета, он је сасвим на мјесту. Како рећи нешто другачије о човјеку који фаулира репрезентативног колегу, што и није проблем, јер ипак су и прекршаји дио игре, него истог удара док овај лежи на терену. За његове игре никад до сада нисам користио сличне називе, али кад је рјеч о "нашој" ствари ту не могу да схватим онакво понашање.
Извини молим те што си осјетио згражање зобг начина на који сам се изразио (сљедећи пут употрјебићу нешто суптилиније, медицински назив можда) али исто тако могу рећи да није рјеч о никаквим вентилима а не дај боже ни о проблемима. Тастататура у мом случају више дође као нека врста средства за рад