banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 04:48 Danas je 01 Jul 2026, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 1123  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2010, 19:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
A jesi dosadan grom te spalio :lol:

Imam pravo da ostavim svoj komentar bio on nekome dosadan ili ne. Vazno je da nisam skrenuo sa teme :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2010, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Не знам, сагледајте реално, стамени брани сезону живота а нема га ни за клупу! Као што сам рекао, као у бившој држави - пропорционалност! Бркић брани благо речено катастрофално, али али ...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2010, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Citiraj:
"Slepi miševi" su na La Romaredi igrali bez povređenih Davida Vilje, Marćene, Albelde i Matjea, ali i Davida Silve koga je trener Unai Emeri odmarao za duel četvrtfinala Lige Evrope protiv Atletiko Madrida. S toga, Nikola Žigić je dobio toliko dugu čekanu šansu da zaigra u prvoj postavi, ali je "uprskao stvar".

Gosti su igrali "na Žigića", srpski reprezentativac je mogao i da se upiše u strelce. Umesto toga, dobio je crveni karton u 45. minutu.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Marko Lomic????? Zasto uvijek neka sranja moraju da budu, ok radosav i fejsa, nemam sta prigovoriti ali ostali, pa to je sramota!.... Sto se tice zvezdinih igraca ok je, Ninkov i Lekic, a o Viloticu se moze raspravljati.... Stamenkovica opet nema, covjek sa najmanje primljenih golova u prvenstvu nije ni treci golman....nemam rijeci...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Stamenkovica opet nema, covjek sa najmanje primljenih golova u prvenstvu nije ni treci golman....nemam rijeci...

Citiraj:
Objasnio je i zašto je sa spiska izostavljen Saša Stamenković.

"U ovom trenutku u domaćem fudbalu imamo četiri odlična golmana. Pored dvojice koji se nalaze na spisku, Jovanića i Brkića, tu su Kahriman i Stamenković. Mi smo se ovom prilikom odlučili za ovu dvojicu, jer, po statistici, Jovanić je naš najbolji ligaški fudbaler, dok će Brkić verovatno dobiti šansu da se pojavi na Mundijalu".

Мислим да је ово сасвим фино објашњење.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ma i Stameni je dobio poziv ali se zahvalio zato sto se u isto vrijeme odrzava mortal combat turnir, a to mu je prece....
Bez zaj... kakvi Kahrimani i Jovanici qrci palci, meni je i dalje bezveze al ajd... I onako je utakmica nebitna tako da je mogao pozvati i Pavlovica iz Zvezde sto se mene tice.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2010, 15:03
Pozdrav "komsije". Ne volim taj termin jer je protiv mojih uvjerenja (a mozda i potajnih nadanja), ali vidim vecina vas ga koristi, pa....:-). Vidim dosta normalnih ljudi i komentara po razlicitim temama, moram reci - impresivno. Nisam od onih koji provociraju, volim otvoren dijalog...pa tako i kad ovo pitam mislim to bez zlih namjera: gdje su Bosanska Gradiska (Misimovic) i Banja Luka (Bilbija)? Neka me neko podsjeti jer kroz ovaj thread nisam siguran da li su u Srbiji ili BIH :-) U danasnjem reprezentativnom fudbalu doduse to i nema bog zna kakav znacaj (ko je gdje rodjen)...ali po mom misljenju - ako Bilbija ima karaktera igrat ce za BIH a ne za Srbiju (ponovo, prema mom misljenju), jer sa Srbijom ima veza kao ja sa Turskom...tj. nista osim vjere. A licno bih uvijek igrao za BIH prije nego Tursku ili Iran, bez obzira koliko jaki bili (pri tom kompliment reprezentaciji Srbije, za njih navijam u Africi).

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 15:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BTW - Gana je truba...imaju dva tehnicara i mogu trcati....i - to je to. 3 boda za Srbiju definitivno. Zadnja linija im je losija od zadnje linije BIH repke PRIJE dolaska Spahica i Nadarevica, a to je JAKO LOSE :-)

Kad bi reprezentativni fudbal funkcionisao na principu klupskog - da li bi repka Srbije napravila ovaj "trade": DZEKO za VIDICA? Kad pogledam vasu zadnju liniju....uf, fantazija. Kad pogledam nase ofanzivce (DZEKO-MISKE-PJANIC-IBISEVIC) - vrati mi nadu to sto ne mozemo primiti golova koliko imamo potenticala zabiti :-)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gdje i Ćorluka...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 15:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
NFL fanatik je napisao:
Nisam od onih koji provociraju, volim otvoren dijalog...pa tako i kad ovo pitam mislim to bez zlih namjera: gdje su Bosanska Gradiska (Misimovic) i Banja Luka (Bilbija)?

Па прво су у Републици Српској, па су тек онда у БиХ. Исто тако ја као и већина овде ћемо навијати/играти за Србију јер смо, види чуда Срби. А БиХ нам остаје као резервна варијанта, слично ти је било и са Мисимовићем, он није прошао у Србији па је тек онда дошао у БиХ, а вјероватно ће тако бити и са Билбијом ако тренери одлуче да није довољно добар за Србију. :wink:

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 15:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Gdje i Ćorluka...

Eeee - upravo tako. Ali (ne)djela svakog covjeka za sebe...:-)

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
ako Bilbija ima karaktera igrat ce za BIH a ne za Srbiju (ponovo, prema mom misljenju), jer sa Srbijom ima veza kao ja sa Turskom...tj. nista osim vjere.

Значи, не рисе.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 20:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

NFL fanatik je napisao:
ali po mom misljenju - ako Bilbija ima karaktera igrat ce za BIH a ne za Srbiju (ponovo, prema mom misljenju), jer sa Srbijom ima veza kao ja sa Turskom...tj. nista osim vjere.

Svaki Srbin ili Hrvat iz BiH ce prvo pokusati u Srbiji/Hrvatskoj pa tek onda u BiH to je gotova prica nema se tu sta raspravljati vise i raspredati.

Citiraj:
"U ovom trenutku u domaćem fudbalu imamo četiri odlična golmana. Pored dvojice koji se nalaze na spisku, Jovanića i Brkića, tu su Kahriman i Stamenković. Mi smo se ovom prilikom odlučili za ovu dvojicu, jer, po statistici, Jovanić je naš najbolji ligaški fudbaler, dok će Brkić verovatno dobiti šansu da se pojavi na Mundijalu".

Brkic dobiti sansu i na mundijalu jel to onaj isti golman koji je protiv Partizana primio dva gola iz peterca gdje nije ni mrdnuo ili dok je razmisljao da reaguje primi gol.
Po meni Stamenkovic bez obzira na klubske boje je trebutno golman br2 u reprezentaciji.
Mislim da ce nam na Mundijalu golmani doci glave

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Што се тиче голмана, не знам зашто Јоргачевић не добије шансу. Чини ми се да је већ неко постављао клип. По мени бољи од Стојковића, а и стандардан је у Генту.

http://www.youtube.com/watch?v=Lc62nsrl_Ks

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 20:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Ne zna niko sto Jorgacevic ne igra za reprezentaciju. Niko osim onih koji o tome odlucuju. Ne vjerujem da cemo ga vidjeti na svjetskom i mislim da je greska ali tako je kako je.
Da odgovorim ovom NFL fanatiku na pitanje o zamjeni... NE :)
Nemoj brate porediti dvije reprezentacije koje nisu u istom rangu ;) Svaka cast Dzeki, Pjanicu i Misimovicu ostalo je ili srednja zalost ili tuga golema... Poz

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 22:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
stojkovic branio veceras za wigan, izgubili su od man city-ja 3-0. nisam gledao.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2010, 23:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Negdje sam danas procitao ali se ne mogu sjetiti novina da se nastavlja sapunica zvana "Lane" i da kao jos uvijek nije siguran njegov prelazak u Liverpul i da uopste nije potpisan predugovor zimus.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 07:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
NFL fanatik je napisao:
Nisam od onih koji provociraju, volim otvoren dijalog...pa tako i kad ovo pitam mislim to bez zlih namjera: gdje su Bosanska Gradiska (Misimovic) i Banja Luka (Bilbija)?

Па прво су у Републици Српској, па су тек онда у БиХ. Исто тако ја као и већина овде ћемо навијати/играти за Србију јер смо, види чуда Срби. А БиХ нам остаје као резервна варијанта

Ono sto ne razumijem, i ono sto znam da najvise ljuti nas u federaciji kada pricamo o odnosu dvaju naroda je - kako ti zemlja u kojoj si rodjen moze biti "rezervna" a ona koju mozda osim na TV-u nisi ni vidio (a postoji takvih bosanskih srba koliko hoces) je kao, "glavna". Po toj logici LeBron James je kenijac a ne amerikanac - e, zamisli kada bi se on tako ocitovao (a nece, jer nema veze sa stvarnoscu) :-) Ali eto - to je izgleda nesto sto ni u najboljim namjerama ne mogu razumjeti, pa cu prestati i pokusavati...ali znam da je to jedan od razloga za inat vasih "komsija", to nepriznavanje i omalovazavanje zemlje u kojoj smo svi rodjeni i u kojoj i sad zivimo.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 07:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nemoj brate porediti dvije reprezentacije koje nisu u istom rangu ;) Svaka cast Dzeki, Pjanicu i Misimovicu ostalo je ili srednja zalost ili tuga golema... Poz[/quote]

Walker - nisam ni pokusavao porediti dvije repke, kao realan covjek znam da je repka Srbije daleko ispred repke BIH. Sve sto sam tim htio reci je da mislim da bi Srbiji puno bolje trenutno dosao napadac tipa Dzeka nego defanzivac tipa Vidica - jer u defanzivi bi imali poprilicno adekvatnu zamjenu...i opet bi imali jaku obranu, a i fenomenalan napad u tom scenariju.

BTW - "True Hollywood Stories" je najbolja trilogija skeceva koji su ikad napravljeni :-) Dave Chapelle je TITO, a Charlie Murphy je vrhunski odradio posao. "Like anybody in their right mind would step on a man's couch...yea - I stepped on his couch. Cocaine is hell of a drug" :-)

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2010, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Тема је (као што видиш у наслову) репрезентација Србије, не то за кога ко навија. Отвори другу тему о томе, нема потребе да спамујеш овдје. Само ће се развити непотребна полемика.

Укратко:
NFL fanatik je napisao:
gdje su Bosanska Gradiska (Misimovic) i Banja Luka (Bilbija)?

Какве везе има Мисимовић са Градишком? Човјек је рођен у Њемачкој, само је поријеклом одавде. Он игра за БиХ као кад би Зидан играо за Алжир.
NFL fanatik je napisao:

ali znam da je to jedan od razloga za inat vasih "komsija", to nepriznavanje i omalovazavanje zemlje u kojoj smo svi rodjeni i u kojoj i sad zivimo.

Ја сам рођен у земљи која се звала Југославија (као и већина форумаша која пише овдје).
Сад живимо у БиХ. Већина људи у РС не воли ту земљу и као своју репрезентацију доживљава репрезентацију Србије.
Како, зашто, то није за подфорум Спорт већ за подфорум Политика.

Дакле, замолио бих те да тема буде фудбал и репрезентација Србије. Постоји и тема о фудбалској репрезентацији БиХ, а све остало није за овај подфорум.

Vrh

[ 22443 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 1123  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]