Nešto mi se ne da pisati duži post, ali evo natjero sam se, iako ga većina neće pročitati
Vlada Vukoičić i ostali iz stručnog štaba su uz bar 50% krivi za poraz. Napisao sam ranije, od ove ekipe nije sramota ni puno jačim rosterima izgubiti, ali...
Totalno pogrešno branjenje Aroja, Hovkinsa i Gordona. Stručni štab je morao skenirati ove igrače, tačnije cjeli tim, ali ovu trojicu pogotovo.
Majku mu, oni Gordona brane iznad picka, a čovjek ne može meda ubosti, jedino je jak u prodorima i ima dobar pas. PA majku mu Vlado, nek se ide ispod picka pa ako pogodi, jebeš ga, nije do tebe. Tako i Hovkins isto. Čovjeku idu iznad pcika, a on jak ko od brda odvanjen, i samo ugurava ispdo koša i čupa loptu za 2+1.
Sa Aroja pomažu i tako 10 puta

Postavi čovjek zonu, a u igri i arslan i Arojo i akjol, si šargijaju ko nezdravi.
Zbog tog snose odogovrnost Vlada i drugari s klupe, ali Bože moj, bolje da je došlo ovakvo otrežnjenje, da se malo spuste na zemlju.
Sa onakvom odbranom će imati 0-10 u Evroligi.
Takođe, u napadu Skot i Simon ne postoje. Ovi elegantno puštaju Nelsona da šuta, nisu se nasikirali kad je prva 2 šuta pogodio, jer znaju da on nije strijelac s distance i kad tad će stati.
Igora odsjekli, kombinovanim presingom na njega, dobije loptu na centru 8-9 sekundi do kraja napada, i samo ga udvoje i nema on tu šta tražiti, od krvi i mesa je i on.
Takođe u subotu je bio šut za 3 poena 60%, tako da je moralo doći zakonom velikih brojeva do pada.
Ndong matori je izljepio sve pod košem, kakav igrač, kapa dole.
Sreća Zvezdina što u najvažnijj sezoni aba lige, Cibona, Olimpija, Cedevita i ne postoje, Partizan nikad slabiji, Radnički Muta udavi, i tamo bi bilo problema.