U prvi mah, kad su se pojavile ove informacije o neslaganju na relaciji Lukić - Prosinečki, oko tog štrajka, i naklapanja o tome da Lukić razmišlja o tome da mu da otkaz, pomislio sam da čak ni Kosmajac nije tolika budala, da bukvalno presiječe granu na kojoj sjedi. No malo sam se presabrao, i sad mi se čini, da to uopšte nije nerealno za očekivati od ove uprave. Ako sam dobro pratio njihov "rad", nijednom za ovo vrijeme nisu pomenuli da su možda negdje pogriješili, već sve što oni rade, apsolutno je savršeno, a za sve neprilike krivac je neko drugi. Po logici stvari, ili rade savršeno ili imaju ego do neba. Biće da je ovo drugo, jer savršeno ne rade, pa mi se čini da nije nemoguće da Lukić u situaciji u kojoj je jedini kandidat za predsjednika kluba, dozvoli sebi i taj bezobrazluk. Ljudima na vlasi stvari lako postaju teško sagledljive u realnom svjetlu i moguće je da zahvaljujući ispoljenoj podršci i posjeti na Zvezdinim utakmica, sadašnje glavonje sebe vide kao nenadmašne, vrhunske i nedoddirljive...
Iskreno se nadam da nije tolika budala, pogotovo što se kao eventualni Robijev nasljednik pominje Aleksandar Janković, jedna od najvećih trenerskih prevara u posljednjih 20 godina.
Citiraj:
Kako je Pizon radio na treninzima, a kako je Robi, mene ne zanima?
Dobro te prijatelju... Najbolje je da svaka dva mjeseca Zvezda mijenja trenera, dok se ne nađe neki koji bi mogao da zadovolji naše "visoke standarde".